Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Oyy ooyy oyy çok rahatladım walla.. Çok te$ekkür ederim...
Dün ewe geldiiiimde burnumdaki iplerden birini kabuk sanıp abandım Bayılıyodum... içim çekildi Salaklııııma doymiiim

1 mg antibiotik kullandım sonuçta, 1 gün önce bitti daha... bünyem de zayıf değil... büüük ihtimal iiile$me sürecinden nezle hissi oluyo die dü$ündüm...

Te$ekkür ederim tekrar :80:

kızlar bende bu şişlik ve ödemden kurtulamıyorum bir türlü her gün şişyor burnumun sırt kısmı bilhassa..masajla iniyor ama sonra gene şişiyor..ödemde var..kaç ay dolu düzelmedi bu ödemler

yağlı deri sadce şişliğin geç inmesine sebep oluyormuş..benim burun ucu yağlıydı hala inmedi şişi

normal hayata ne zaman dönülür acaba? yani her sabah panikle aynanın karşısında bulmak istemem kendimi bu olay bı kaç ay sürer değil mi?

normal hayata bir hafta içinde dönülüyor...çöküntü konusunda endişe etmeyin bence bu herkeste olacak değil..fazla kavis verilmezse bir sorun olmaz...birden birede göçük çıkmaz zaten şu en..kendini belli etmesi ancak şişlikler indikten sonra buda 6 ayı bulur..ama endişe etmeyin veli bey fazla kavisli burun yapmıyor zaten...benimki böyle çıktı istisnalar kaideyi bozmaz..şansızımdır oldum olası

Neferalem bişey söylicem acaba sigaradan mı oldu dersin??? sigara içtiğimiziçin ödemlerimiz bi türlü geçmiyo bence...

Neferalem bişey söylicem acaba sigaradan mı oldu dersin??? sigara içtiğimiziçin ödemlerimiz bi türlü geçmiyo bence...

cnm ben aslında sigara kullanmıyorum yani böyle 5 6 ayda bir aklıma eserse sinir anımda içiyorum..yoksa kullanmıyorum paket falan..ama duman kirli ortamlar şişiriyormuş diye duydum..yağlı derinin de öenmi büyük bence geç iyileşmesinde..

burnumun kavis kısmındaki kıkırdak yamuldu bariz bi şekilde yamuk belli oluyor cumartesi veli beye selam çakim inşallah sinirlerime hakim olabilirim aylardır takip ediyorum şikayetler çoğalmaya başladı sessiz kaldım inşallah başıma gelmez dedim ama bu kıkırdağın düzeleceği yok darbe yok üstüne yatma yok düzenli masaj ee bu ne hem estetik ol hem masajla şeklini sen ver masaj yapamazsan burnun haşat nedir şimdi bunun mantığı? ameliyat öncesi bu ayrıntıyı niye vermiyor? yazıklar olsun verdiğim paraya

Son düzenleme:

Biz elimizden geleni yapıyoruz da doktorlar yapıyor mı orası meçhul...
Umarım düzelir...

mesajını gorunce çok sasırdım ya cıdden...ben amelıyat olmadan once cok baktım senın fotolarına çok da menundun hatta en son nısanda 6 aylık fotolar koymustun çok da keyıflı gorunudun ondan sonra yaklasık bır bucuk ay olmus bu arada mı burnunda problem olmaya basladı..ortadaki kıkırdak yamuldu demıssın tam olak neyı kasteetıgını anlayamdım ve cok merak ettım..sakıncası yoksaproblemın bellı oldugu foto koyarsan çok aydınlatıcı olacak..buarda ya işin kotusu zmanla burnun ıyılesecegı yerde kotulesmesı ıhtımalı çok korkunc ya..suaraya bak 6 aylık sorun yok sonra sorun cıkıo çok memnun olan bırı bın pısman oluo...bende çok korkmaya basladım zaten şuan da menun olmadgım yanı var ya ılerde daha kotu olursa..allahh allh ya...bılmıorum neden amaherkeste sıkayetler var gercekten velı beyı bu sıte unlu yaptı herkes koştu gttı oldu ve olmaya devam edıo tabı fıyatın uygun olması da etkılı ama sonuclar çok da ıc acıcı degıl...kontrol sonrası sonucu merakla beklıorum velı bey ne dıycek nasıl karsılycak bızı habersız bırakmazsan sevınrınzzz..

arkadaşlar ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum ama dr kararını bir türlü veremiyorum =_(
beni de arkadaş olarak kabul eder misiniz biraz fikir edinmem için ? = )

ya kızlar tam ameliyat olmaya karar veriyorum sonra bişey çıkıyor ve vazgeçiyorum..ne olacak bu şikayetler? içim hiç rahat değil

ya kızlar tam ameliyat olmaya karar veriyorum sonra bişey çıkıyor ve vazgeçiyorum..ne olacak bu şikayetler? içim hiç rahat değil

kesınlıkle acele etme ve benden sana tavsıye paran varsa baskasını dusun...ama param anca bukadar dıosann bu fıyat aralıgında velı bey ıyıdr yıne eskıdınden kotu olmaz en azından..tabı bu senı tatmın edecekse

Geçmiş olsun canım bende 6 mayısta veli beye ameliyat oldum ben tam 1 haftada normal hayatıma döndüm morluk ve ödemde hiç olmadı bunun nedenide sigara hayatımda hiç içmemem öyle olduğunu söylediler. Bende şu anda hiç problem yok. Kendimide hergün daha iyi hissediyorum. 25 gün oldu ameliyat olalı. Ama şu ana kadar kimse benim yakınlarım dışında ameliyat olduğumu anlamadı. Bu kadar doğal bir burun yaptı yani Veli Bey. Ona burdan tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum. İnşallah sorun çıkmaz. Neferalemin heralde kendisininde dediği gibi şanssızlığı bu. Çünkü Veli Bey'in hastalarının hemen hemen % 95 memnun hayatından. İkinci ameliyatı olanlarda çok çok az. Ben çok araştırdım. Hem fiyatı, hem doktorun çok ilgili olması gerçekten çok iyi. Tekrar geçmiş olsun canım.

arkadaşlar tavsiyem size ameliyat olacaklara acil karar vermeyin..yeni ameliyat olmuş arkadaşlara değilde bir senelik 6 aylıktan sonraki arkadaşlarla konuşun..böylece içiniz daha rahat eder..ben bu formda 3 ay kadar araştırdım ama teknik konusunu bile okumamışım..yani bilmediğim şeyler hala varmış..ben şimdi iyice korkmaya başladım yazılanları okuyunca bir sene sonra iki sene sonra burnum berbat olur diye...ilk zamnlar burnumdan çok memnundum harikaydı bana göre..birde daha şiş ve ödemliydi düşünün..gün geçtikçe güzelleşecekken kusurlar meydana çıkıyor...siz de aceleci olmayın fazlada düşünmeyin..tekrar olmak beni düşüncesi bile huzursuz ediyor...Allah korusun diyorum..ama burnumdaki göçük gibi yerden de baya endişeliyim..masajla düzeleceğe benzemiyor..operasyon lazım gelecek galiba..tedirginim..

offf iyice cnm sıkılmaya başladı benim...güzelliğini geçtim artık tekrar ameliyat olacak çöküntü falan çıkmasın yeter bana en azından sağlık sorunumda giiti..

yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya

hakikaten ya kızlar başka dr.ların hastalarına bakıyorum 2 ayda mükemmel olmuş burunları ne masaj var ne bişey...bizimkiler çok şişiyo sanki...ve kavis falan hiç bişey yok yani çok güzel olacak bir burun için 6 ay masaj falan yapılır, ödem şişlik sorunu sineye çekilir ama...normal bi burun çıkıcak piyasaya nankörlük etmek istemiyorum ama insan ameliyat olmuşken normal değil güzel bi burun istiyo...çok kötü burunlardan harikalar çıkıyor, ben başka dr.lara ameliyat olanlarla da konuştum onların burunlarının üzerinde kıkırdak falan çıkmamış,çok düzgünmüş şişlik bile olmamış...ben de artık kapalı teknik olduğum için falan diye savunmaya geçiyorum ama artık ben bile inanmıyorum söylediklerime... benim burnuma ben şaşırdım doğrusu biraz şuan ben de memnun değilim açıkçası ama moralimi bozmamaya çalışıyorum....bide 6 aydan sonra problem, şekil bozukluğu alan çıkarsa gerçekten çoooookkkk üzülürüm....
ben de bu forumdan okuyup karar verdim..ben acısından çok korkuyordum...acımıyo falan deyince kızlar buraya karar verdim-halbuki heryerde acısız yapılıyo bu ameliyat:)) ameliyat süreci benim için daha önemliydi,çok korkuyordum çünkü...
ameliyat sorunsuz geçiyor, ağrı yok günlük hayatıma çok çabuk döndüm...vs ama hangi dr. yapsa yine bu şekilde olacaktı aslında...
ne bileyim yaaa ben biraz pişman oldum ne yalan söyliim kızlar biraz daha para koysaydım emre ilhan ya da barış çakır a mı gitseydim diye düşünüyorum....

yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya

canım beni kabul etsene fotolarına bakayım ...ben de çok korkuyorum şimdiden problemli benim de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…