- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.061
Canım o ipleri çekiştirme onlr kendiliğinden eriyor 10 güne kadar...burnunun içine bepanthen sürüyosun ya, o ipler giderek inceliyor sonra burnunu temizlerken kulak çöpüne falan incecik geliyor...o iplerin başlangıç noktasına kremi bol bol sür
Ameliyat sonrası dönemde nezleymişsin gibi bi his oluyo sahiden..ben dr.a sormuştum nezle olan da çokmuş bu da gayet normalmiş...ameliyathane soğuk, burun kapalı, bünye zayıflıyo...vs.
benim boğazım şişmişti pastil kullan gece yatmadan rahatlatıyo...bu his 3 güne geçer ama burnundaki tıkanıklık gittikçe...beslenmene de dikkat et canım meyve ye bol bol hemen atlatırsın..
ayrıca son fotolarda burnun gayet güzel görünüyor..senin cildin çok hassas galiba gün geçtikçe güzelleşiyor bence..bide bişe sorcam..benim cildim çok yağlı özellikle burnum çok yağlıdır..siyah nokta fln da çok..burnun çok yağlı olması dezavantaj mı acaba estetik için ?
normal hayata ne zaman dönülür acaba? yani her sabah panikle aynanın karşısında bulmak istemem kendimibu olay bı kaç ay sürer değil mi?
normal hayata bir hafta içinde dönülüyor...çöküntü konusunda endişe etmeyin bence bu herkeste olacak değil..fazla kavis verilmezse bir sorun olmaz...birden birede göçük çıkmaz zaten şu en..kendini belli etmesi ancak şişlikler indikten sonra buda 6 ayı bulur..ama endişe etmeyin veli bey fazla kavisli burun yapmıyor zaten...benimki böyle çıktı istisnalar kaideyi bozmaz..şansızımdır oldum olası
Neferalem bişey söylicem acaba sigaradan mı oldu dersin??? sigara içtiğimiziçin ödemlerimiz bi türlü geçmiyo bence...
burnumun kavis kısmındaki kıkırdak yamuldu bariz bi şekilde yamuk belli oluyor cumartesi veli beye selam çakim inşallah sinirlerime hakim olabilirim aylardır takip ediyorum şikayetler çoğalmaya başladı sessiz kaldım inşallah başıma gelmez dedim ama bu kıkırdağın düzeleceği yok darbe yok üstüne yatma yok düzenli masaj ee bu ne hem estetik ol hem masajla şeklini sen ver masaj yapamazsan burnun haşat nedir şimdi bunun mantığı? ameliyat öncesi bu ayrıntıyı niye vermiyor? yazıklar olsun verdiğim paraya
burnumun kavis kısmındaki kıkırdak yamuldu bariz bi şekilde yamuk belli oluyor cumartesi veli beye selam çakim inşallah sinirlerime hakim olabilirim aylardır takip ediyorum şikayetler çoğalmaya başladı sessiz kaldım inşallah başıma gelmez dedim ama bu kıkırdağın düzeleceği yok darbe yok üstüne yatma yok düzenli masaj ee bu ne hem estetik ol hem masajla şeklini sen ver masaj yapamazsan burnun haşat nedir şimdi bunun mantığı? ameliyat öncesi bu ayrıntıyı niye vermiyor? yazıklar olsun verdiğim paraya
mesajını gorunce çok sasırdım ya cıdden...ben amelıyat olmadan once cok baktım senın fotolarına çok da menundun hatta en son nısanda 6 aylık fotolar koymustun çok da keyıflı gorunudun ondan sonra yaklasık bır bucuk ay olmus bu arada mı burnunda problem olmaya basladı..ortadaki kıkırdak yamuldu demıssın tam olak neyı kasteetıgını anlayamdım ve cok merak ettım..sakıncası yoksaproblemın bellı oldugu foto koyarsan çok aydınlatıcı olacak..buarda ya işin kotusu zmanla burnun ıyılesecegı yerde kotulesmesı ıhtımalı çok korkunc ya..suaraya bak 6 aylık sorun yok sonra sorun cıkıo çok memnun olan bırı bın pısman oluo...bende çok korkmaya basladım zaten şuan da menun olmadgım yanı var ya ılerde daha kotu olursa..allahh allh ya...bılmıorum neden amaherkeste sıkayetler var gercekten velı beyı bu sıte unlu yaptı herkes koştu gttı oldu ve olmaya devam edıo tabı fıyatın uygun olması da etkılı ama sonuclar çok da ıc acıcı degıl...kontrol sonrası sonucu merakla beklıorum velı bey ne dıycek nasıl karsılycak bızı habersız bırakmazsan sevınrınzzz..
ya kızlar tam ameliyat olmaya karar veriyorum sonra bişey çıkıyor ve vazgeçiyorum..ne olacak bu şikayetler? içim hiç rahat değil
ya kızlar tam ameliyat olmaya karar veriyorum sonra bişey çıkıyor ve vazgeçiyorum..ne olacak bu şikayetler? içim hiç rahat değil
mesajını gorunce çok sasırdım ya cıdden...ben amelıyat olmadan once cok baktım senın fotolarına çok da menundun hatta en son nısanda 6 aylık fotolar koymustun çok da keyıflı gorunudun ondan sonra yaklasık bır bucuk ay olmus bu arada mı burnunda problem olmaya basladı..ortadaki kıkırdak yamuldu demıssın tam olak neyı kasteetıgını anlayamdım ve cok merak ettım..sakıncası yoksaproblemın bellı oldugu foto koyarsan çok aydınlatıcı olacak..buarda ya işin kotusu zmanla burnun ıyılesecegı yerde kotulesmesı ıhtımalı çok korkunc ya..suaraya bak 6 aylık sorun yok sonra sorun cıkıo çok memnun olan bırı bın pısman oluo...bende çok korkmaya basladım zaten şuan da menun olmadgım yanı var ya ılerde daha kotu olursa..allahh allh ya...bılmıorum neden amaherkeste sıkayetler var gercekten velı beyı bu sıte unlu yaptı herkes koştu gttı oldu ve olmaya devam edıo tabı fıyatın uygun olması da etkılı ama sonuclar çok da ıc acıcı degıl...kontrol sonrası sonucu merakla beklıorum velı bey ne dıycek nasıl karsılycak bızı habersız bırakmazsan sevınrınzzz..
yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya
arkadaşlar imkan varsa başka bir dr diyorum başka da birşey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?