Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya

bende baştan savma olduğuna inanır oldum artık ne zamandır düşündüğüm bu..bence yoğun olması hastanenin belkide..ilk burunlar güzeldi sonradan öyle oldu maalesefff

cnm şu an senin için erken konuşmak için daha..ben burnunda tam bir sorun göremiyorum şu an için tabi..o çıkı yer masajla düzelebilir..ama bende pişmanım ne yalan diyim başka yerde olacak imkanım varken veli beye olmayı tercih ettim çok güven duydum çünkü..hatta hastaneyle baya aksiliklerim çıkmıştı sırf veli bey için vazgeçmmeiştim..belki de uyarıdı bana..en çok yandığımda bu..imkanım vardı başka yerde olmaya ama veli beye güvendim çok oldum..burnumun üst tarafı inceceik alt taraf patlıcan misali...bunu da şuna bağlıyorum..kanatların daralmamaış olmasına..biemiyorum yani ama açık emliyatta daraltılabilirdi diyorum..keşke biraz daha beklaseymişim şu günlerde olsaymışım ameliyatt..

evet benim için erken daha bi ay bile olmadı fakat başkalarına bakınca kimsede bizimki gibi ödem-şişlik-masaj muhabbeti olmuyor, burunlarının üzerinde de çıkıntı falan yok...bilemiyorum tabi belki de çok güzel görünen o burunlar belki ileride problem yaratacak, bizimki ömür boyu kullanacağımız sağlıklı burunlar olacak- işin sağlık boyutu da var tabii....sadece çok fazla kişi şikayet ediyor, ben de sustum bu zamana kadar patladım sonunda...sonuçta korkuyorum kötü bişey olmasından bir daha ameliyat olmak da istemiyorum doğal olarak...
yalnız nejdet beyin yaptığı burunlar -açık ameliyat olmasından dolayı sanırım- daha düzgün görünüyor sadeline'nın burnu çok düzgün mesela....açık ameliyat mı olsaydım diye aklıma takılıyo...ohhh apaçık burun rahat rahat şekil verilebilir...sanki kapalıda biraz sürprizler çıkıyo...ne biliim yaaaa sadece izlenimlerim bu yönde...hergün 5 kere masaj yapıyorum kemerimin üzerine bastırınca acıyo, bastırmazsam böyle kalır ne yapacağımı şaşırdım...canım sıkıldı...

evet çok haklısın cnm aslında..aama şu an çooook erken senin için..gerçekten ilkten çok güzel olan burun çirkinleşebiliyor aynen..belkide senin sonradan süper olacak..sen benim ilk iki ayki hallerimi gördünmü şuanki haliyle hiç alakası yok onuda koyayımda gör canım..nasıl değişime uğredim.seninkide olumlu yönde değişeceğine inanıyorum ama ben pişamın çünkü imkanım varken boğaziçinde olmakta çok ısarcı oldum..diyorum ya şu an yeni bir iki aylık olmuş arkadaşların hallerine göre karar verme bence..bir de bir çok kişinin şikayeti olmasına karşın yazmıyor çoğu..

kızlar burunları 2 yıllık falan olanlar lütfen bizimle paylaşsın...sorun bu belki de burnu güzel olan bir daha uğramıyor buraya, sadece problemi olan ya da fikir almak isteyenler geliyor...güzel burunlu veli bey hastaları, burunları çoktaaan son şeklini almış olanlar bizi unutmasın lütfen...
benim için konuşmak daha erken, doğru...sonuçta eski burnumdan çok daha iyi burnum...nankörlük etmek istemem sadece biraz hayal kırıklığım ve korkularım var...doktorumuzu çok seviyorum, hastanenin çalışanlarıyla bile çok güzel ilişkilerim var bunlar ayrı...ama ya bu kemik gitmezse diye de korkuyorum açıkçası...
o yüzden bizimkine benzer şeyler yaşayanlarla konuşmamız lazım aslında...nerede bu kızlaarrrrr

Regnat merhaba canım biliyosun ikimizde aynı gün ameliyat olduk. Bende senin paylaştığın sorunların hiçbiri olmadı. Biraz şişlik var tabiiki ama bir ay bile olmadı ameliyat olalı biliyosun. Burun tam olarak 1 yılda ancak oturuyo biliyosun. Sen hani çok pozitiftin bende demiştimki ne kadar pozitif birisi maşallah demiştim. Bu kadar ümitsiz olma. Veli Bey gerçekten çok iyi bir doktor. İnanıyorumki eğer bizlerde sorun olursa ilgilenecektir.

Benim her gittiğimde gerçekten çok ilgili ne yapmam gerektiğini birebir anlatıyo. Çokta sık ziyaret ediyorum sadece bu hafta gidemedim yurt dışındaydı kendisi. Yavuz beye gittim. Birz daha sabırlı olmalısın diye düşünüyorum.

İnşallah seni tanıdğım günkü gibi enerjik ve çok mutlu bir insan olursun. Üzüldüm şimdi. öpüyorum seni canım sabır diliyorum.

hala pozitif bi insanım ablacım merak etme ümitsiz falan değilim ki sadece kemerime canım sıkılıyo o kadar...forumda ciddi şikayetleri olanlar var ya o yüzden korkuyorum ben de...

Yeni ameliyat olmu$ biri olarak yazılanları okuyup ba$ıma ağrılar giriyo...

Okusam bi türlüüü...okumasam bi türlü...

Oooooffff stres oldum! :84:

Şuana kadar gördüğüm en güzel ve sorunsuz burun ebrulinin galiba oda ilk hastalarındanmış veli beyin gercekten cok güzel olmus ama onun dısındakı burunların hepsi sorunlu iyikide bu foruma üye olmusum bende veli beye yaptırcaktım demekkı bıraz paraya kıyıp baska düşündüğüm doktora yaptırıcam allah herkesın yardımcısı olsun ne diyim arkadaşlar

bnde bu ayın 15.de 6.ay oluo burnumun kuculmesı ıyı hos fakat cıkıntı gıtmıor arkadas masaj yapsam ezık patates gbı duruor ucu yandan bakıldgnda dıkkatlıce bı ınık bı cıkık duruor morelım bozuluor derımın uzerndekı tırnak lekesını de almamıs olması uzuo benı bunlar detaylıca bakılmıs olsaydı bole olmazdı cok yogun hastane anlıorum ama bıraz daha ıtına olsaydı keske..smdı hadı bole bıde ılerleyen zamanlarda daha ck kotu olursa bu burun cok uzulurum hıc bu sıteyı bıle okumadan gıdıp guwendım ben o hastaneye doktora arastırmadım bıle ama smdı dıyorum kı 2.yı weren 3u 5ıde werrdı bekleseymısım keske..sımamın degısmemesı sewındırıcı fakat su cıkıntılarr gıtmezse uzucu(

canım ben de şuan aynı senin gibi düşünüyorum...ben de biraz pişman oldum ve nankörlük yapmak gibi olmasın ama keşke biraz aha para koysaydım yada taksitli ödeseydim ve emre ilhan bey'e gitseydim diye düşünüyorum...en çok canımı sıkanda okadar ameliyat acısı çektikonun dışında ,maddi yönden paramız gitti..ama sonuç yarıdan bile az içime sindi..buarada tabi bilyorum şuan şişlik var ama mesela onun dışında kavis olayı istediim gibi değil..yani eski halinden gerçekten çok az fark var

bende baştan savma olduğuna inanır oldum artık ne zamandır düşündüğüm bu..bence yoğun olması hastanenin belkide..ilk burunlar güzeldi sonradan öyle oldu maalesefff

ben de baştan savma olduğunu düşünmeye başladım..sadece ameliyatta değil..mesela veli beye bir şey soruyorsunuz zar zor cevap alıyorsunuz..ayak üstünde 2 dakikada geçiştirmeye çalışıyor..aklınıza takılan birşey soruyorsunuz fırça atar gibi cevap veriyor..

bilmiyorum şuan çin ben de aynı ''redgat'' arkadaşım gibi kkeşke daha çok para olsaydı yada en azından borcun altına girseydim ama emre ilhan bey gibi bir doktora gitseydim diyorum..ahh şu paranın gözü körr olsun

ben paradan dolayı degıl arkadaşımı gorunce oldum bogazıcınde..ama dogal burun ıyıdır her zaman çok ufak yada kalkık burun estetık oldugunu bellı edıyor,ben yıllarca estetık oldugu bellı olan burunlardan dolayı ıstemedım hep yapmacık duruyorlardı..bence doğallık gercekten onemlı

sadelina hoşgeldin canım,ya çoğu kişi dertlendik biz burada :))

belkide necdet uçar beye açık ameliyatla olmak aha iyiydi

bılemıyorumkı zaman gosterır herşeyı bence sonucda o hastaneye oncesınde amelıyat olan kısılerde var uzerınden yıllar gecmiş,memnunlar genelde..
bence sabretmek lazım sonucda eskı burunlarımıza gore çok çok ıyı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…