- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.081
yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya
hakikaten ya kızlar başka dr.ların hastalarına bakıyorum 2 ayda mükemmel olmuş burunları ne masaj var ne bişey...bizimkiler çok şişiyo sanki...ve kavis falan hiç bişey yok yani çok güzel olacak bir burun için 6 ay masaj falan yapılır, ödem şişlik sorunu sineye çekilir ama...normal bi burun çıkıcak piyasayanankörlük etmek istemiyorum ama insan ameliyat olmuşken normal değil güzel bi burun istiyo...çok kötü burunlardan harikalar çıkıyor, ben başka dr.lara ameliyat olanlarla da konuştum onların burunlarının üzerinde kıkırdak falan çıkmamış,çok düzgünmüş şişlik bile olmamış...ben de artık kapalı teknik olduğum için falan diye savunmaya geçiyorum ama artık ben bile inanmıyorum söylediklerime... benim burnuma ben şaşırdım doğrusu biraz şuan ben de memnun değilim açıkçası ama moralimi bozmamaya çalışıyorum....bide 6 aydan sonra problem, şekil bozukluğu alan çıkarsa gerçekten çoooookkkk üzülürüm....
ben de bu forumdan okuyup karar verdim..ben acısından çok korkuyordum...acımıyo falan deyince kızlar buraya karar verdim-halbuki heryerde acısız yapılıyo bu ameliyat:)) ameliyat süreci benim için daha önemliydi,çok korkuyordum çünkü...
ameliyat sorunsuz geçiyor, ağrı yok günlük hayatıma çok çabuk döndüm...vs ama hangi dr. yapsa yine bu şekilde olacaktı aslında...
ne bileyim yaaa ben biraz pişman oldum ne yalan söyliim kızlar biraz daha para koysaydım emre ilhan ya da barış çakır a mı gitseydim diye düşünüyorum....
kızlar bende bu şişlik ve ödemden kurtulamıyorum bir türlü her gün şişyor burnumun sırt kısmı bilhassa..masajla iniyor ama sonra gene şişiyor..ödemde var..kaç ay dolu düzelmedi bu ödemler
fotoğraflarınızı görebilir miyim?
cnm şu an senin için erken konuşmak için daha..ben burnunda tam bir sorun göremiyorum şu an için tabi..o çıkı yer masajla düzelebilir..ama bende pişmanım ne yalan diyim başka yerde olacak imkanım varken veli beye olmayı tercih ettim çok güven duydum çünkü..hatta hastaneyle baya aksiliklerim çıkmıştı sırf veli bey için vazgeçmmeiştim..belki de uyarıdı bana..en çok yandığımda bu..imkanım vardı başka yerde olmaya ama veli beye güvendim çok oldum..burnumun üst tarafı inceceik alt taraf patlıcan misali...bunu da şuna bağlıyorum..kanatların daralmamaış olmasına..biemiyorum yani ama açık emliyatta daraltılabilirdi diyorum..keşke biraz daha beklaseymişim şu günlerde olsaymışım ameliyatt..
evet benim için erken daha bi ay bile olmadı fakat başkalarına bakınca kimsede bizimki gibi ödem-şişlik-masaj muhabbeti olmuyor, burunlarının üzerinde de çıkıntı falan yok...bilemiyorum tabi belki de çok güzel görünen o burunlar belki ileride problem yaratacak, bizimki ömür boyu kullanacağımız sağlıklı burunlar olacak- işin sağlık boyutu da var tabii....sadece çok fazla kişi şikayet ediyor, ben de sustum bu zamana kadar patladım sonunda...sonuçta korkuyorum kötü bişey olmasındanbir daha ameliyat olmak da istemiyorum doğal olarak...
yalnız nejdet beyin yaptığı burunlar -açık ameliyat olmasından dolayı sanırım- daha düzgün görünüyor sadeline'nın burnu çok düzgün mesela....açık ameliyat mı olsaydım diye aklıma takılıyo...ohhh apaçık burun rahat rahat şekil verilebilir...sanki kapalıda biraz sürprizler çıkıyo...ne biliim yaaaa sadece izlenimlerim bu yönde...hergün 5 kere masaj yapıyorum kemerimin üzerine bastırınca acıyo, bastırmazsam böyle kalır ne yapacağımı şaşırdım...canım sıkıldı...
Regnat merhaba canım biliyosun ikimizde aynı gün ameliyat olduk. Bende senin paylaştığın sorunların hiçbiri olmadı. Biraz şişlik var tabiiki ama bir ay bile olmadı ameliyat olalı biliyosun. Burun tam olarak 1 yılda ancak oturuyo biliyosun. Sen hani çok pozitiftin bende demiştimki ne kadar pozitif birisi maşallah demiştim. Bu kadar ümitsiz olma. Veli Bey gerçekten çok iyi bir doktor. İnanıyorumki eğer bizlerde sorun olursa ilgilenecektir.
Benim her gittiğimde gerçekten çok ilgili ne yapmam gerektiğini birebir anlatıyo. Çokta sık ziyaret ediyorum sadece bu hafta gidemedim yurt dışındaydı kendisi. Yavuz beye gittim. Birz daha sabırlı olmalısın diye düşünüyorum.
İnşallah seni tanıdğım günkü gibi enerjik ve çok mutlu bir insan olursun. Üzüldüm şimdi. öpüyorum seni canım sabır diliyorum.
hakikaten ya kızlar başka dr.ların hastalarına bakıyorum 2 ayda mükemmel olmuş burunları ne masaj var ne bişey...bizimkiler çok şişiyo sanki...ve kavis falan hiç bişey yok yani çok güzel olacak bir burun için 6 ay masaj falan yapılır, ödem şişlik sorunu sineye çekilir ama...normal bi burun çıkıcak piyasayanankörlük etmek istemiyorum ama insan ameliyat olmuşken normal değil güzel bi burun istiyo...çok kötü burunlardan harikalar çıkıyor, ben başka dr.lara ameliyat olanlarla da konuştum onların burunlarının üzerinde kıkırdak falan çıkmamış,çok düzgünmüş şişlik bile olmamış...ben de artık kapalı teknik olduğum için falan diye savunmaya geçiyorum ama artık ben bile inanmıyorum söylediklerime... benim burnuma ben şaşırdım doğrusu biraz şuan ben de memnun değilim açıkçası ama moralimi bozmamaya çalışıyorum....bide 6 aydan sonra problem, şekil bozukluğu alan çıkarsa gerçekten çoooookkkk üzülürüm....
ben de bu forumdan okuyup karar verdim..ben acısından çok korkuyordum...acımıyo falan deyince kızlar buraya karar verdim-halbuki heryerde acısız yapılıyo bu ameliyat:)) ameliyat süreci benim için daha önemliydi,çok korkuyordum çünkü...
ameliyat sorunsuz geçiyor, ağrı yok günlük hayatıma çok çabuk döndüm...vs ama hangi dr. yapsa yine bu şekilde olacaktı aslında...
ne bileyim yaaa ben biraz pişman oldum ne yalan söyliim kızlar biraz daha para koysaydım emre ilhan ya da barış çakır a mı gitseydim diye düşünüyorum....
bende baştan savma olduğuna inanır oldum artık ne zamandır düşündüğüm bu..bence yoğun olması hastanenin belkide..ilk burunlar güzeldi sonradan öyle oldu maalesefff
ben paradan dolayı degıl arkadaşımı gorunce oldum bogazıcınde..ama dogal burun ıyıdır her zaman çok ufak yada kalkık burun estetık oldugunu bellı edıyor,ben yıllarca estetık oldugu bellı olan burunlardan dolayı ıstemedım hep yapmacık duruyorlardı..bence doğallık gercekten onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?