Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haklısın canım ama inan benim burnumda çok az değişiklik var,yani hiç ameliyata değer biir değişiklik olmadı..

inan benim bütün çevrem burnun eskisiyle neredeyse aynı diyor.önden tamamen aynı yandan değişti sadece diyor herkes.yani ne kavis olayı oldu ne başka şey...biraz canım sıkıldı ya

sadelina ozelden msj atamıyorum canım ben msj hakkım dolmamıs:) iyi ama cok begendım burnunu allah nazarlardan saklasın tatlım senı we burnunu:))

Kızlar; olan arkadaşlarımızın burunlarını gördüm çok çok başarılı fakat, 5 ila 6 ay geçtikten sonra bir sorun çıkıveriyor sanırım,korkar oldum.Veli bey aklımdaydı ama şu ara herkeste bir sıkıntı..Belki de açık ameliyatta bu riskler çok daha az,lakin dktor beyde kapalı teknikle yapmakta.

hayatım senin burnun zaten sorunsuz sen nejdet bey'e oldun dimi ameliyatını? bide açık ameliyat olduğu için herhalde, kavisin falan mükemmel...ben senin burnunu çok beğendim...kendi burnumu beğenmiyorum daha doğrusu kavis kısmını....kavis yok çünkü

sadelina arkadaşımızı anlıyorum ama onun için yorum yapamayız zaten hem o başka bir doktora oldu hemde açık ameliyatla oldu..sonuç çok güzel değişim olmayacak büyük ihtimalle..doğal burun her zaman iyidir evet ama burnun azcık estetikte durması lazım..yani sadece kemeri alınmış ucu aynı düşük bir burun doğal olarak algılanmamalı..formda hem doğal hem estetik duran burunlar var..mesela frapanın burnuna bakın önceki hali nasıl şimdi nasıl...o kadar sorunlu bir burun nasıl bir hale gelmiş..hem doğal hem estetik..benburnuma sorunlu derdim ama ne burunlar ne hale gelmiş..acele etmek hatam oldu..

hastalar yoğunlaştıkça ben sonuçalrın olumsuz yönde olduğunu düşünüyorum..başatan ilk burunlar çok güzel ebruli laroft mipa irise...bilemiyorum sorun yok sanırım onlarda hala..ben doğal olsun da demedim aslında..zaten konuşamadık hiç desem yeri var..

o kadar büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim ki anlatamam işin kötü tarafı 2.ameliyat olması durumunda veli beye tekrar nasıl güveneceğim?

Bu topicten çıkardığımız sonuç, ya Naci Çelik ya da Emre ilhan...

ben emre beye mail atmıştım önceden oda hemen cevap vermişti burun çok öenmli hayatınız boyunca bence paraya takılmayın demişti bende veli beyde çok güzel yapıyor neden daha fazla ödeyeyimki diye düşünmüştüm ama doğru söylüyor burun çok öenmli bencede..insanı çok mutlu ediyor istediği gibi olması..mesela yıllarca ucu düşük bir burunla gezen biri elbette kalkık olmasını bekler ve mutlu olur..doğal kelimesini bile duymak istemiyorum artık desem yeri var..gerçi benim istediğim tarzda burunlar emre beyinkiler de değil..

o kadar büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim ki anlatamam işin kötü tarafı 2.ameliyat olması durumunda veli beye tekrar nasıl güveneceğim?

evet oda var..nasıl güveneceksin..ama yinede umutsuz olma..olsan bile inşallah bir sorun çıkmasında bir daha üçüncüye olmak zorunda kalma..bende hayal kırıklığı içersindeyim ya o kadar kişiyede burnum çok güzel oldu doktorum süper diye burda hava attımm.çevremden de çekiniyorum açıkcası..o kadar havalandı havası söndü diyecekler..

benim referansımla yakın bi arkadaşımda veli beye ameliyat oldu maalesef ondada çökme olmuş tam ne olduğunu öğrenip bilgi veririm size

ya o konuyu hiç sorma...benim erkek arkadaşım çok söylendi bana sen nasıl forumdan güvenip gidiyosun, reklam olabilir falan diye yanlış anlamasın kimse ben burdaki herkese güveniyorum-erkek arkadaşım bilmediği için konuşuyo öyle...çok dedi bana iyice araştır en iyisine git falan diye...ben burda direttim, maddi sıkıntım da yok aslında..erkek arkadaşıma da sen karışma ben en iyi dr.a gidiyorum çok araştırdım falan dedim neyse sonuç itibariyle etrafımdaki hiç kimse burnumu çok beğenmedi, moralim bozulmasın diye güzel olmuş falan dediler ama suratlarından anlaşılıyo tabi..ben ilk atel çıktığında beğenmiştim sonradan ben de pek beğenmedim...erkek arkadaşım şimdi bana kızıyo kendi başına iş yaptın,çok daha güzel olabilirdi diye...bu nasıl estetik kavisin yok, burnunun ucu top gibi vs.diyen de çok..benim moralimi etrafımdaki insanlar çok bozuyo anlayacağınız...ben de oturacak daha çok zaman var diye kendimi savunuyorum..6 ay sonra savunacak bi tarafı kalmazsa diye çok korkuyorum açıkçası

aynen canım..bende herkese çok araştırdım doktorum en iyisi falan neler dedim neler..yaptırma diyenlerde çoktu çünkü..ama yinede ameliyat olduğuma hiç pişman değilim..sadece orda olmakta çok ısrar ettim..veli beye çok güvendim ben..durumumda müsaitdi başkasına olmaya da..ama işte şans kısmet..en azından sağlık sorunum gitti eskisi kadar kötü de değil burnum..ama ilk zamnlarda süperdi işte benimde..gören bayılıyordu şimdi bişey demiyorlar bende yüzlerinden anlıyorum senin gibi..ama senin için gerçekten çoook erken konuşmak için..içimde bir his var seninki olumlu yönde değişecek sabret daha o kadar şişsinki sen bile farkında değisin bu şişlerin..

arkadaşlar çok aklımda tutamadğm için herbiriniz ameliyat olalı nekadar geçti bilmiyrm ama benim de 2. aydan yani oturmaya başladıktan sonra eski kemerli kısımda bir kemik çıkıntısı gibi birşey vardı ufaktan. veli beye sordum aslında ben göstermedikçe ya da eni konu incelemedikleri sürece kimse farketmiyodu ama tam o nokta biraz daha beyaz duruyodu çıkıntıdan dolayı. ben kemikse bu artık düzelmez diye düşünmüştüm açıkçası. gerçi beni çok da rahatsız etmedi. şimdi ben size burada doğal durmasından estetik olduğu anlaşılmasından yanayım diyeceğim ama bilyrm ki bu herkes için değişebilen göreceli bir durum. etrafımdaki insanlara bu kusuru gösterdiğimde bana söylemesen anlamazdın aksine böyle olunca daha da doğal olmuş dediler. ama buradaki pek ço karkadaşltan farklı oalrak bnm ameliyat öncesi burnumda nerdeyse hepinizden çok eğiklik ve kemer vardı. açıkçası o haliyle bu hali arasında o kadar büyük bir fark varki insan haliyle o minik çıkıntıya takılmıyo. ama önceki halide çok kötü olmayan arkadaşlar doğal olarak çok daha iyisini isteyecekelrdir aradaki farkı görebilmek adına. bir de şunu eklemek istiyrm veli bey bana o kısmın kemik değil de kıkırdak olduğunu söyledi. aslında ilk etapta pek inanasım gelmedi buradan da bazı arkadaşların şikayetlerini okuyunca başından savmak için yapıyo heralde dedim. ama verdiği masajları çok mükemmel uygulayamadığım halde o kısım bir miktar indi. o yüzden masajlarıma devam etmeye çalılıyorm eskisi kadar yapamasam da. eğer o kısım kıkırdaksa zamanla tamamen düzelebilir bile. yani çıkıntısı olan arkadaşlar için tavsiyem o noktaya basınç uygulamaları. çok sert değil yallnız. ama çökme yaşayanlar için birşey diyemeyeceğim. umarım bir an önce şikayetlerinden kurtulurlar.

arkadaşlar haklısız sonucda zahmetlı bı olay bıde bekleme surecı var...
ben dogal olsun derken evet dogal olsun ama cok degısım yratsın sonucda burun ve estetık bu..estetık yaptıran kısının cevresınde olumlu tepkıler çok olmalı,cunku estetık adı ustunde zaten guzel durma amaclı olan bı degısım
eger burun çok degısmemeışse kişiye farklılık getırmemışse basarısız bı amelıyattır bence..
o nedenle olan kısılerı canlı gorup karar vermelı,benım hıc arastırmam yada bılgım olmadı dırek arkadaşımı ve bıkac kısıyı gordugum ıcın karar verdım,yoksa daha fazla parayıda verecek durumdaydım

benım demek ıstedıgımde degısıklık olması yanı olumlu yonde,yoksa doğal durmasından kastım buydu..
yanı degısıklık var guzelleşıyosun ama estetık oldugu anlaşılmıyor...ama degısım olmayacaksa nıye olalımkı o kadar zahmetı cekelım

evet canım aynen öyle....ben düşünüyorum şimdi o kemer gibi kemiksi şey geçse bile çok güzel olmayacakmış gibi geliyor burnum...normal bi burun olacak ama seninki mükemmel olmuş gerçekten hem doğal duruyor hem de çok güzel...bence en güzel senin burnun olmuş hatta..
estetik olduğumuz belli olsun derken Tanyeli diye bi dansöz vardı onunki gibi bi estetikli burnu kimse istemez tabiiki o anlamda estetik olduğu belli olmasın ama estetik olduğumuza değisin istiyoruz doğal olarak,güzel,sorunsuz bi burun istemek gayet normal bi tepki..
ne yapalım sabırlı olcaz kızlar...masaja devam
.

herkese merhaba
öğrenci olarak para biriktirdim biriktirmeye de devam ediyorum bu yaza 2bin500 tl olur param uygun diye Boğaziçi Tıp merkezini düşünmekteydim Veli Arslan ı;ama şans işi sanki yaptığı burunlar bir iyi bir kötü yani son zamanlarda gördüğüm ve forumlarda son yazdıklarınıza bakarak yorumladım.Hastalarının ameliyat sonrası fotografları aşırı şiş bir burun ve daha sonraki aylarda da aşırı bir değişim olmamış gibi geldi bana.Çok taktım bu durumu bu yaz olsun istiyorum işimi şansa bırakıp olayım diyorum sonra olmazsa parama da yazık olur psikolojime de yazık olur diye moralimi bozuyorum. bikaç sene daha bekliyim param iyice biriksin emre ilhana olayım diyorum ama artk psikolojim altüst bir an önce bitsin istiyorum düşünün artık ailem bunu istemiyor ama ben liseye geçtiğimden beri kendi çapımda ufak birikimlerle bu birikimi elde edebildim bu sene adam gibi biriktiremedim zaten son senem diye harçlığım çok gittiğinden

Sınava da hazırlanıyorum ondan daha çok burun stresi almış durumda beni ne olur bir yol gösterin Ordaki doktorlardan İrfan Aydın reklamları yapan doktor nasıl acaba ya da Veli arslan dan başkasına ameliyat olan yok mu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…