- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.101
bılemıyorumkı zaman gosterır herşeyı bence sonucda o hastaneye oncesınde amelıyat olan kısılerde var uzerınden yıllar gecmiş,memnunlar genelde..
bence sabretmek lazım sonucda eskı burunlarımıza gore çok çok ıyı durumdayız
ben paradan dolayı degıl arkadaşımı gorunce oldum bogazıcınde..ama dogal burun ıyıdır her zaman çok ufak yada kalkık burun estetık oldugunu bellı edıyor,ben yıllarca estetık oldugu bellı olan burunlardan dolayı ıstemedım hep yapmacık duruyorlardı..bence doğallık gercekten onemlı
Şuana kadar gördüğüm en güzel ve sorunsuz burun ebrulinin galiba oda ilk hastalarındanmış veli beyin gercekten cok güzel olmus ama onun dısındakı burunların hepsi sorunlu iyikide bu foruma üye olmusum bende veli beye yaptırcaktım demekkı bıraz paraya kıyıp baska düşündüğüm doktora yaptırıcam allah herkesın yardımcısı olsun ne diyim arkadaşlar
Bu topicten çıkardığımız sonuç, ya Naci Çelik ya da Emre ilhan...
o kadar büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim ki anlatamam işin kötü tarafı 2.ameliyat olması durumunda veli beye tekrar nasıl güveneceğim?
benim referansımla yakın bi arkadaşımda veli beye ameliyat oldu maalesef ondada çökme olmuş tam ne olduğunu öğrenip bilgi veririm size[/QUOTE
en korktuğum hayatım boyunca çökmeydi..sırf bu yüzden de estetik ameliyatı olamıyordum...başıma gelecek gibi hafiften var zaten..baya kişi şikayet ediyor neden sonradan çıktı peki bu şikayetler..ilklerde sorun yok..acaba artık yoğunluktan baştan mı savma oluyor..çok yoğunlar gerçekten konuşmaya bile insan fırsat zor buluyor..ytuesra arkadaşımıza ben yardımcı olmuştum cesaretlendirmiştim baya..oda memnun değil hiç ama forma girmiyor artık..
evet oda var..nasıl güveneceksin..ama yinede umutsuz olma..olsan bile inşallah bir sorun çıkmasında bir daha üçüncüye olmak zorunda kalma..bende hayal kırıklığı içersindeyim ya o kadar kişiyede burnum çok güzel oldu doktorum süper diye burda hava attımm.çevremden de çekiniyorum açıkcası..o kadar havalandı havası söndü diyecekler..
ya o konuyu hiç sorma...benim erkek arkadaşım çok söylendi bana sen nasıl forumdan güvenip gidiyosun, reklam olabilir falan diyeyanlış anlamasın kimse ben burdaki herkese güveniyorum-erkek arkadaşım bilmediği için konuşuyo öyle...çok dedi bana iyice araştır en iyisine git falan diye...ben burda direttim, maddi sıkıntım da yok aslında..erkek arkadaşıma da sen karışma ben en iyi dr.a gidiyorum çok araştırdım falan dedim neyse sonuç itibariyle etrafımdaki hiç kimse burnumu çok beğenmedi, moralim bozulmasın diye güzel olmuş falan dediler ama suratlarından anlaşılıyo tabi..ben ilk atel çıktığında beğenmiştim sonradan ben de pek beğenmedim...erkek arkadaşım şimdi bana kızıyo kendi başına iş yaptın,çok daha güzel olabilirdi diye...bu nasıl estetik kavisin yok, burnunun ucu top gibi vs.diyen de çok..benim moralimi etrafımdaki insanlar çok bozuyo anlayacağınız...ben de oturacak daha çok zaman var diye kendimi savunuyorum..6 ay sonra savunacak bi tarafı kalmazsa diye çok korkuyorum açıkçası
ya o konuyu hiç sorma...benim erkek arkadaşım çok söylendi bana sen nasıl forumdan güvenip gidiyosun, reklam olabilir falan diyeyanlış anlamasın kimse ben burdaki herkese güveniyorum-erkek arkadaşım bilmediği için konuşuyo öyle...çok dedi bana iyice araştır en iyisine git falan diye...ben burda direttim, maddi sıkıntım da yok aslında..erkek arkadaşıma da sen karışma ben en iyi dr.a gidiyorum çok araştırdım falan dedim neyse sonuç itibariyle etrafımdaki hiç kimse burnumu çok beğenmedi, moralim bozulmasın diye güzel olmuş falan dediler ama suratlarından anlaşılıyo tabi..ben ilk atel çıktığında beğenmiştim sonradan ben de pek beğenmedim...erkek arkadaşım şimdi bana kızıyo kendi başına iş yaptın,çok daha güzel olabilirdi diye...bu nasıl estetik kavisin yok, burnunun ucu top gibi vs.diyen de çok..benim moralimi etrafımdaki insanlar çok bozuyo anlayacağınız...ben de oturacak daha çok zaman var diye kendimi savunuyorum..6 ay sonra savunacak bi tarafı kalmazsa diye çok korkuyorum açıkçası
benim referansımla yakın bi arkadaşımda veli beye ameliyat oldu maalesef ondada çökme olmuş tam ne olduğunu öğrenip bilgi veririm size[/QUOTE
en korktuğum hayatım boyunca çökmeydi..sırf bu yüzden de estetik ameliyatı olamıyordum...başıma gelecek gibi hafiften var zaten..baya kişi şikayet ediyor neden sonradan çıktı peki bu şikayetler..ilklerde sorun yok..acaba artık yoğunluktan baştan mı savma oluyor..çok yoğunlar gerçekten konuşmaya bile insan fırsat zor buluyor..ytuesra arkadaşımıza ben yardımcı olmuştum cesaretlendirmiştim baya..oda memnun değil hiç ama forma girmiyor artık..
burun onemlı bısey dıkkat edılmesı lazım ınsanın tipi değişiyor ama ve doktorunda amelıyat sonrasıda ıncelemesı lazım bnce
haklısın canımama inan benim burnumda çok az değişiklik var,yani hiç ameliyata değer biir değişiklik olmadı..
inan benim bütün çevrem burnun eskisiyle neredeyse aynı diyor.önden tamamen aynı yandan değişti sadece diyor herkes.yani ne kavis olayı oldu ne başka şey...biraz canım sıkıldı ya
benım demek ıstedıgımde degısıklık olması yanı olumlu yonde,yoksa doğal durmasından kastım buydu..
yanı degısıklık var guzelleşıyosun ama estetık oldugu anlaşılmıyor...ama degısım olmayacaksa nıye olalımkı o kadar zahmetı cekelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?