Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım sen veli aslan sayfasında olduğun için burda fazla yok galiba başka dr.a ameliyat olan, genelde veli beyin hastaları yazıyo...sen emre ilhan..vs diye arat onların hastalarıyla da konuş istersen...
üniversiteye yeni burnunla gidebilirsin inşallahama erken değil mi yaa daha çok mu kötü burnun??

canım ya bende de hç kavis yok gibi dimi?..yok valla..konuşmak için erken biliyorum ama hiç içime sinmedi bu burun

canım ya bende de hç kavis yok gibi dimi?..yok valla..konuşmak için erken biliyorum ama hiç içime sinmedi bu burun

turkuazsu ne kadar zaman oldu ? ayrıca resimlerine baktım aşırı şişlik var burnunda ağlamamaya ve fazla yorulmamaya dikkat et eğer burun masajların varsa doğru bir şekilde aksatmadan yap ayrıca sürekli doktora görün derim geçmiş olsun :)

neferalem ''zaten konuşamadık hiç desem yeri var'' demişsin ya çok haklısın canım..bende veli beye sorularımı hep ayak üstü sordum..geçiştirir gibi ilgilendi hep..bir doktorun da böyle yapması çok ayıp bence..tamam anlıyorum çok yoğun ama daha ilk konuşmaya gidilip fikir alındığı zaman bari biraz daha ilgi olsa..çünkü giden insan o an hiç birşey bilmiyor oluyor ve haklı olarak aklına bir sürü soru işareti oluyr.

buarada forumdan okuduğum kadarıyla veli bey bazı hastalarla çok ilgili davranmış hakkaten,ama her zaman öyle yapmıyor gerçekten..o arkadaşlar çok şanslı hakkaten :))

o kadar büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim ki anlatamam işin kötü tarafı 2.ameliyat olması durumunda veli beye tekrar nasıl güveneceğim?

haklısın canım ama sen canını sıkmamaya çalış iyi olur inşallah )) buarada ayıptır sorması ama 2. yada 3. ameliyatlarda tekrar ücret alıyor mu?

çünkü benim forumdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla olan burun çok kötü olmadığı sürece düzeltme olarak tekrar ameliyat yapmıyolarmış galiba dimi?..yanlış mı biliyorum..

benim de canım çok sıkılmaya başladı..off keşke kredi kartıyla borca girip başka bir doktora gidip ameliyat olsaydım ben de şuan kendime çok kızıyorum..

birde ben bu yakın zamanda veli beye kontrole gitcem..zaten genelde hep baştan savma ayak üstü yapıyor..ama bu seferde ,bu moral bozukluğunda yine böyle davranırsa ters birşey demekten çekiniyorum..yani saygısızlık yapmak en son isteyeceğim şey o koskoca bir doktor..saygım sonsuz ama haksızlığa gelemiyorum ben de herkes gibi..birde moral bukadar bozukken hala baştan savma olunca insanın canına tak ediyor dimi?...

redgat ben de snein gibi çok pişmanım canım ya kafamı taşlara vursam yeri

Son düzenleme:

çok haklısın canım ya valla benim içime hiç sinmedi bu burun..birde dediğin gibi hem okadar zahmeti ağrıyı çekiyoruz hemde maddi yönden emek harcıyoruz..

Son düzenleme:

yorumun için çok sağol canım :)) benim işte bugün 17.gün oldu daha yeni :))

hakkaten çok şişlik var şuan..aslında benim canımı sıkan şişlik değil o zamnala iner,şiş olması sorun değil..ama inan burunda çok değişim olmadı canım kavis yok hiçbirşey yok..vasat sıradan bi burun oldu bence..

yaaa bilmiyorum kızlar...ben dr.a kavisli burun istediğimi söyledim ama sana yakışmaz ben sana yakışanı yapacam dedi,moralim bozuldu ama peki dedim doktora güvendim...
alçı ilk çıktığında da beğenmiştim hatta dr.u öptüm sevinçten ama işler değişti( kemer çıktı burnumda vecanımı çok sıkıyoooorrr masaj yaparken semsert elime geliyo yaaa sinir oluyorum(((
hep pozitif düşünmeye çalışıyordum, sonuçta dr belki de burnumun yapısı uygun olmadığı için kavis yapmadı falan diye..sağlık daha önemli tabi belki de burnumun yapısı bozulacaktı diye kendimi avuttum kavisten geçtim...tam bu fikre alışmıştım ki kemer çıktı!! kavisli burun hayaliyle gidince kim olsa hayal kırıklığına uğrar, eee üstüne bi de kemer çıkınca....kızmayın bana kızlar lütfen...sıkıntımı paylaşıyorum ameliyat olacakları korkutmayın falan diyosunuz ama onlar da fikir sahibi olsun ki hazırlansınlar bunlara, ve ona göre karar versinler..bence sıkıntıları konuşarak daha çok yardımcı oluyoruz onlara....
ama eğer şikayatleri olanların şikayatleri geçerse lütfen belirtin kızlar...ben herşeyi yazıyorum işte...

kötü değil burnum çevremdekilere göre yani allah başka dert vermesin o kadar sorunlu burunlar var. ama ben takığım bu duruma burun fetişi oldum çıktım her gün muhakkak her gördüğüm insanın burnunu inceliyorum lüks için değil keşke diyorum bu kadar takmasam da o parayı bu yaz başka şeyler için harcasam

o kemer şiş olmasın yani geçici bişey olabilir

canım çok haklısın..insan emek harcadıktan sonra iyi birşey çıksın istiyor..

buarada ben de veli bey hakkında en ufak eleştiri yapmamak,,herşey harika demek çok isterdim lütfen bana da kızılmasın :)) ama gerçekten çok vasat bir burun çıktı..

kavis hiç yok nerdeyse..hani bir arkadaşımız daha önce boğaziçi tıp merkezi için ticarethaneye dönmüş demişti ya çok haklı bence..bu durum doktorundan,sekreterine,yani konuştuğunuz herkese kadar fark ediliyor aslında..

valla ben çok pişmanım keşke diyorum kredi kartımla borç ödeyerek başka birine ameliyat olsaydım

Son düzenleme:
selam kızlar
kafam çok karıştı ben tanımam veli beyi burdaki yazıları okuyarak karar vermiştim
ama şimdi okuduklarımdan sonrada kesinlikle gitmemeye karar verdim halbuki yarın için randevu alıcaktım
bu şans işi değil diye düşünüyorum ben kafam çok karıştı
buğra çöllü diye bir doktor var belki burada adını yazmam doğru değil ama paylaşmak istedim sizinle
ben onu düşünüyorum internette hakkında pek bilgi yok, arkadaşım burnunu yaptırdı gördüm gayet hoş ve bağırmıyo estetiğim ben diye hiç bir sorunuda yok özge özberkin burnunuda buğra çöllü yapmış, araştırmalarım sonucu sanırım ona gidicem bi aksilik çıkmazsada orda ameliyat olucam

hayırlısı olsun hepiniz için herşeyi okuyorum gerçekten fikir sahibi oluyorum o yüzden çok teşekkür ederim.

kızlar veli bey için yazılanları görünce çok uzuldum.. tabi memnun olmayanlarda olacak.. umarım burunlarınız zamanla düzelir sonuçta 6ay sonra bile değişiyormuş şekli.. bende ilk beğenmemiştim hatta kesinlikle 2. ameliyat olucam 6 ay sonra diyordum.. ama şişliktenmiş.. şişlerim indi ve güzelleşti.. kimse estetik oldugunu anlamıyor inanın.. hatta söylediğimde şaşırıyorlar:):) eskiden beni tanıyanlar bile farketmiyor çok hoşuma gidiyor bu durum.. bende kavisli istedim aslında banada yakışmaz dedi.. cidden yakışmazmışta.. kavisli yaptıgı bazı arkadaşlarımız var onlara yakışıyor cidden.. sonuçma biz ne nasıl olcak bilemiyoruz.. ben ucuna dokundurtmak istemedim ama veli bey olmaz dedi büyük olur bu dedi.. ben çok endişelendim hatta.. şimdi keşke dahada küçültseymiş diyorum.. yani yeri değişince burun tamamen farklılaşıyor.. bence doktora bırakmak en iyisi.. ben doğal bir burun istiyordum ve kavuştum.. sizin isteginiz çok önemli.. eger doğal olsun derseniz bence veli bey doğru adres ama hokka gibi kalkık falan olsun estetik durması önemli değil derseniz birçok doktor var öyle yapan..

bişey daha ya ben burun ucu masajımı pek anlamadım unuttum hatta şuan masaj yapmıyorum hiç.. daha 40 günlük burnum.. bi sorun olcak diye korkuyorum.. biri masajı anlata bilirmı veli beyede gidemem suan şehir dışındayım ve 1 ay sonra döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…