- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.121
herkese merhaba
öğrenci olarak para biriktirdim biriktirmeye de devam ediyorum bu yaza 2bin500 tl olur param uygun diye Boğaziçi Tıp merkezini düşünmekteydim Veli Arslan ı;ama şans işi sanki yaptığı burunlar bir iyi bir kötü yani son zamanlarda gördüğüm ve forumlarda son yazdıklarınıza bakarak yorumladım.Hastalarının ameliyat sonrası fotografları aşırı şiş bir burun ve daha sonraki aylarda da aşırı bir değişim olmamış gibi geldi bana.Çok taktım bu durumu bu yaz olsun istiyorum işimi şansa bırakıp olayım diyorum sonra olmazsa parama da yazık olur psikolojime de yazık olur diye moralimi bozuyorum. bikaç sene daha bekliyim param iyice biriksin emre ilhana olayım diyorum ama artk psikolojim altüst bir an önce bitsin istiyorum düşünün artık ailem bunu istemiyor ama ben liseye geçtiğimden beri kendi çapımda ufak birikimlerle bu birikimi elde edebildim bu sene adam gibi biriktiremedim zaten son senem diye harçlığım çok gittiğinden:5
Sınava da hazırlanıyorum ondan daha çok burun stresi almış durumda beni ne olur bir yol gösterin Ordaki doktorlardan İrfan Aydın reklamları yapan doktor nasıl acaba ya da Veli arslan dan başkasına ameliyat olan yok mu(
hayatım senin burnun zaten sorunsuz sen nejdet bey'e oldun dimi ameliyatını? bide açık ameliyat olduğu için herhalde, kavisin falan mükemmel...ben senin burnunu çok beğendim...kendi burnumu beğenmiyorum daha doğrusu kavis kısmını....kavis yok çünkü
canım ya bende de hç kavis yok gibi dimi?..yok valla..konuşmak için erken biliyorum ama hiç içime sinmedi bu burun
hastalar yoğunlaştıkça ben sonuçalrın olumsuz yönde olduğunu düşünüyorum..başatan ilk burunlar çok güzel ebruli laroft mipa irise...bilemiyorum sorun yok sanırım onlarda hala..ben doğal olsun da demedim aslında..zaten konuşamadık hiç desem yeri var..
o kadar büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim ki anlatamam işin kötü tarafı 2.ameliyat olması durumunda veli beye tekrar nasıl güveneceğim?
ya o konuyu hiç sorma...benim erkek arkadaşım çok söylendi bana sen nasıl forumdan güvenip gidiyosun, reklam olabilir falan diyeyanlış anlamasın kimse ben burdaki herkese güveniyorum-erkek arkadaşım bilmediği için konuşuyo öyle...çok dedi bana iyice araştır en iyisine git falan diye...ben burda direttim, maddi sıkıntım da yok aslında..erkek arkadaşıma da sen karışma ben en iyi dr.a gidiyorum çok araştırdım falan dedim neyse sonuç itibariyle etrafımdaki hiç kimse burnumu çok beğenmedi, moralim bozulmasın diye güzel olmuş falan dediler ama suratlarından anlaşılıyo tabi..ben ilk atel çıktığında beğenmiştim sonradan ben de pek beğenmedim...erkek arkadaşım şimdi bana kızıyo kendi başına iş yaptın,çok daha güzel olabilirdi diye...bu nasıl estetik kavisin yok, burnunun ucu top gibi vs.diyen de çok..benim moralimi etrafımdaki insanlar çok bozuyo anlayacağınız...ben de oturacak daha çok zaman var diye kendimi savunuyorum..6 ay sonra savunacak bi tarafı kalmazsa diye çok korkuyorum açıkçası
benım demek ıstedıgımde degısıklık olması yanı olumlu yonde,yoksa doğal durmasından kastım buydu..
yanı degısıklık var guzelleşıyosun ama estetık oldugu anlaşılmıyor...ama degısım olmayacaksa nıye olalımkı o kadar zahmetı cekelım
turkuazsu ne kadar zaman oldu ? ayrıca resimlerine baktım aşırı şişlik var burnunda ağlamamaya ve fazla yorulmamaya dikkat et eğer burun masajların varsa doğru bir şekilde aksatmadan yap ayrıca sürekli doktora görün derim geçmiş olsun :)
bı arkadaş 6 aydan sonra burnunun bozuldugunu soylemiş ya ıyıce korkmaya başladımmm:18::18::18:
canım sen veli aslan sayfasında olduğun için burda fazla yok galiba başka dr.a ameliyat olan, genelde veli beyin hastaları yazıyo...sen emre ilhan..vs diye arat onların hastalarıyla da konuş istersen...
üniversiteye yeni burnunla gidebilirsin inşallahama erken değil mi yaa daha çok mu kötü burnun??
canım ya bende de hç kavis yok gibi dimi?..yok valla..konuşmak için erken biliyorum ama hiç içime sinmedi bu burun
yaaa bilmiyorum kızlar...ben dr.a kavisli burun istediğimi söyledim ama sana yakışmaz ben sana yakışanı yapacam dedi,moralim bozuldu ama peki dedim doktora güvendim...
alçı ilk çıktığında da beğenmiştim hatta dr.u öptüm sevinçten ama işler değişti( kemer çıktı burnumda vecanımı çok sıkıyoooorrr masaj yaparken semsert elime geliyo yaaa sinir oluyorum (((
hep pozitif düşünmeye çalışıyordum, sonuçta dr belki de burnumun yapısı uygun olmadığı için kavis yapmadı falan diye..sağlık daha önemli tabi belki de burnumun yapısı bozulacaktı diye kendimi avuttum kavisten geçtim...tam bu fikre alışmıştım ki kemer çıktı!! kavisli burun hayaliyle gidince kim olsa hayal kırıklığına uğrar, eee üstüne bi de kemer çıkınca....kızmayın bana kızlar lütfen...sıkıntımı paylaşıyorum ameliyat olacakları korkutmayın falan diyosunuz ama onlar da fikir sahibi olsun ki hazırlansınlar bunlara, ve ona göre karar versinler..bence sıkıntıları konuşarak daha çok yardımcı oluyoruz onlara....
ama eğer şikayatleri olanların şikayatleri geçerse lütfen belirtin kızlar...ben herşeyi yazıyorum işte...
yaaa bilmiyorum kızlar...ben dr.a kavisli burun istediğimi söyledim ama sana yakışmaz ben sana yakışanı yapacam dedi,moralim bozuldu ama peki dedim doktora güvendim...
alçı ilk çıktığında da beğenmiştim hatta dr.u öptüm sevinçten ama işler değişti( kemer çıktı burnumda vecanımı çok sıkıyoooorrr masaj yaparken semsert elime geliyo yaaa sinir oluyorum (((
hep pozitif düşünmeye çalışıyordum, sonuçta dr belki de burnumun yapısı uygun olmadığı için kavis yapmadı falan diye..sağlık daha önemli tabi belki de burnumun yapısı bozulacaktı diye kendimi avuttum kavisten geçtim...tam bu fikre alışmıştım ki kemer çıktı!! kavisli burun hayaliyle gidince kim olsa hayal kırıklığına uğrar, eee üstüne bi de kemer çıkınca....kızmayın bana kızlar lütfen...sıkıntımı paylaşıyorum ameliyat olacakları korkutmayın falan diyosunuz ama onlar da fikir sahibi olsun ki hazırlansınlar bunlara, ve ona göre karar versinler..bence sıkıntıları konuşarak daha çok yardımcı oluyoruz onlara....
ama eğer şikayatleri olanların şikayatleri geçerse lütfen belirtin kızlar...ben herşeyi yazıyorum işte...
biraz daha zaman geçsin bakalım canım, belki çok hafif bi kavis oluşur bizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?