- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.141
arkadaşlar burda ne olmuş ya herkes bin pişman ben de tam veli beye karar vermiştim ki artık vazgeçtim.fakat kaç aydır bu forumdayım. şimdi yeniden başka bi doktor araştırmak çok zor geliyorkızlar inşallah burunlarınız düzelir ve istediğiniz gibi olur. bende çökme yada kaymadan çok korkuyorum cunku daha öncede soylemiştim benim ablamında yıllar sonra çöktü
benım kuzenım de benden sonra velı beye liposakşın yaptrdı 3 ay once benden esınlenıp oda hiç menun degıl arkadslar hatta bın pısman...bende uzuluyrm benım yuzumden oldu dıe..cunku benımde baslarda cok guzeldı şole basarılı bole basarılı ovguyle sozedıydum gıttı oldu vala kendımı suclu hıssedıyrm..
arkadaşlar ben birşey daha sorcam,aklıma takılan ne varsa soruyorum
burnum banyo yaparken acayip acıyor..hele başımı yıkarken su tuttuğumda burun nasıl sızlıyor..sanki burun düşecek gibi tuhaf hissediyorum töbe töbeeeeşaka bir yana mesela yüzümü yıkarken de çok acıyor..bu kadar acıması normal dimi,sizin de böyle olmuşmuydu?
yani acı önemli değil benim kafama takılan acı değil..sadece neden bu kadar acıdığı,özellikle de banyoda...
ya ben çökük burunla dolaşıyosam ya haberım yoksa oh my god
tabısıde cok acıyordu etrafına bıle dokunamıyordumsonradan gectı,benım bıkac gun sonra ıkı ay olucak suan hıc agrı yok arada cok hafıf sızlıyor
bırden gecıyor agrısı..hatta durduk yere bıle sancı gırıyodu onceden
merak etme yani no problem
arkadaşlar ya buarada şeyi de soracaktım ben, çok önemli birşey değil ama aklıma gelmişken sormak istedim
ameliyattan kaç gün sonra saça boya yapabiliyoruz?..hani kuaföde boyatmak daha güvenli olur onda sorun olmaz..ama ben evde kendim boyamayı düşünüyorum..oyüzden ne zaman boyanabiliri sizce
sadelina naber canım hayırdır burnunda sorun mu oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?