- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.161
kızlarr azcık sabredin,, herkes diyorki bu süreçte sabır önemli.. sabredin.. bu bi gerçek ki hepinizin bi takım sıkıntıları var ve sanırım kapalı teknikle ilgili genel bir durum bu.. masajlarınıza devam edin kızlar.. ben ameliyat olmadım ama her şeyi sizden öğrendim.. o yüzden siz üzülünce ben de üzülüyoruminşallah hepinizin burunları zamanla oturucak.. en kötü ihtimalle tam memnun olmazsanız durumu olanlar revizyon olucak.. ayrıca bu da bir gerçek her ameliyatta revizyon olma ihtimali var herkes söylüyo bunu.. evet çok sıkıntılı bir dönem sizi takip ettiğim kadarıyla farkındayım ama durumu iyi olanlar revizyonu tercih ediyolar istedikleri gibi sonuç alamadıklarında.. ayrıca eski halinizle kıyaslayıp şu dönemde azıcık kendinizi motive edin.. ben bakıyorum ve ciddi anlamda problem görmüyorum zaten kimsede.. tabiki problemleri olan arkdşlar var maaalesef ama sabır kızlar azcık sabır... inşallahhh sonuç istediğiniz gibi olur canlarımmm...
boyanır canım ben boyattım kuafore soyledım burnuma çarpma dıye bışe olmadı
özgun namalın burnu cok hoşuma gıdıyor ,şuan hanımın çiftliği varda ordan gördum
yardımın için sağol canım :13: ben de evde boyıcam da hazır boyalar yada başka birşey sorun olurmu diye sormak istedim))
bişey olmaz canım burnuna çarpmadıgın sureceözgun namalın estetık değilmiş ama cok begenıyorum
herkese merhaba
öğrenci olarak para biriktirdim biriktirmeye de devam ediyorum bu yaza 2bin500 tl olur param uygun diye Boğaziçi Tıp merkezini düşünmekteydim Veli Arslan ı;ama şans işi sanki yaptığı burunlar bir iyi bir kötü yani son zamanlarda gördüğüm ve forumlarda son yazdıklarınıza bakarak yorumladım.Hastalarının ameliyat sonrası fotografları aşırı şiş bir burun ve daha sonraki aylarda da aşırı bir değişim olmamış gibi geldi bana.Çok taktım bu durumu bu yaz olsun istiyorum işimi şansa bırakıp olayım diyorum sonra olmazsa parama da yazık olur psikolojime de yazık olur diye moralimi bozuyorum. bikaç sene daha bekliyim param iyice biriksin emre ilhana olayım diyorum ama artk psikolojim altüst bir an önce bitsin istiyorum düşünün artık ailem bunu istemiyor ama ben liseye geçtiğimden beri kendi çapımda ufak birikimlerle bu birikimi elde edebildim bu sene adam gibi biriktiremedim zaten son senem diye harçlığım çok gittiğinden
Sınava da hazırlanıyorum ondan daha çok burun stresi almış durumda beni ne olur bir yol gösterin Ordaki doktorlardan İrfan Aydın reklamları yapan doktor nasıl acaba ya da Veli arslan dan başkasına ameliyat olan yok mu(
cok haklısın evet sorunlu olan var ama eskısınden kötu hale gelen kımse gormedım ben..bıcok kısının burnu eskısınden cok cok ıyı:81::81::81::81:..bende o nedenle mutluyum cunku eskı burnum nerdeyse cadı burnuna donmuştu
henuz bı sorun yok canım umarımda olmaz,zaten yıllarca kapalı ve gocamannn burunla yaşamışım hayat ıste
yazıları okudukca çökme ne dıye merak ettım onu soruyordum
hayır canım sende çöküklük fln yok ztn olsa anında anlarsın belli oluyor cunku
evet sende haklısın cnm senin için gerçekten çok değişim olmuş burun güzelliğini gölgeliyormuş kırmak istemem seni..ama şimdi tüm güzelliğin ortada..iyiki olmuşsun..düşünsene sende bir değişim olmasaydı fazla ne kadar üzülecek ve takcaktın kafaya..ama olmadı iyiki cnm.
evet canım malesef sende de kavis görünmüyor...daha doğrusu kavisi olan çok az zaten...kavisli burun yapmak daha zor heralde
cnm bence kavis istemeyin çökme falan olur diye korkuyorum ben..ben kaviste istemedim gerçi ama hayli kavis var üst tarafta haddinden fazla ondan oldu sanırım eziklik..bence çıkıntı olmasın ucuda kalkık olsun yeter ben artık öyle diyorum yaa..bu kavisin de belli ki bir ayarı var..aşırısı tehlikeli..bencede kavisli burun yapmak zor..ben eskiden kbb uzmanına olmak istemiyordum burun ucum estetik falan durmaz diye..plastik cerrah daha estetik yapar sanıyordum ama düşüncem tersi yönde değişti..kbb doktorları burnu daha iyi tanıyor belkide..burun yapısını falan
canım ya bende kavis yok diye üzülüyorum :)) keşke azcık kavis olsaymış..seninki ne güzel kavisli..gerçi eziklik sorunu canını sıkıyor ama inşallah o da geçer ve harika bir burnun olur))
bizim kavis de yok hiç ameliyat olmamış gibiyiz bazılarımız pek değişmedi çok kötü ya
canım ya bende kavis yok diye üzülüyorum :)) keşke azcık kavis olsaymış..seninki ne güzel kavisli..gerçi eziklik sorunu canını sıkıyor ama inşallah o da geçer ve harika bir burnun olur))
bizim kavis de yok hiç ameliyat olmamış gibiyiz bazılarımız pek değişmedi çok kötü ya
kaç gun oldu senın,benım 13 gunlukken resmen patates gıbıydı ne kavıs ne bı şekıl,yamru yumru bıseydı..benım yerımde başkası olsa heralde depresyona gırerdıama ben sabrettım bekledım zamanla şeklı çıkmaya başladı
13 gunumde bandajım yenı açıldıgında oyle bı burnum vardıkı resmen dıkdortgendıne bı şekıl ne bı kavıs dumduz ınen bıse vardı zaten resmımden bellıdır de
eskı resımlerıme baksana ordan bellı zaten ne kavısı burnum dıkdortgendı hıcbı şeklı yoktu yamru yumru bıseydı ınankı,ve kocaman şişti..tek farkettıgım çok ufalmştı yanı kısalmştı...arkadaşım benden 2 hafta once oldugu ıcın o bana ınecek merak etme dedıgı ıcın takmadım hıc..sonrasında yavas yavas seklı cıktıbenim şuan 18.günüm canım..yani senin de ilk zaman kavis yoktu,sonradan mı oluştu canım?..yani bir buruna şişlikler inince,bir süre sonra kavis çıkma olaslığı var mı?..yoksa şuan kavis olayı nasılsa öyle mi kalır?..
buarada senin burnunda baya kavis var,ben senin burnunu çok beğeniyorum zaten maşallahı var:)))) demek sende de kavis sonradan çıktı öyle mi canım?..buradn başka bir arkadaşımda kavis olayı başta nasılsa değişmez hep öle kalır demişti biraz üzülmüştüm ama ) sen böyle diyince sevindim acep benim de değişirmi oyy oyyyyyy
kızlar ya bende muhabbetinize katılabilir miyim :)) acaba masaj bozuyo olabilirmi burnu yaa ne bileyim öyle birşey düşündüm ben hiçç masaj falan yapmadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?