Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr azcık sabredin,, herkes diyorki bu süreçte sabır önemli.. sabredin.. bu bi gerçek ki hepinizin bi takım sıkıntıları var ve sanırım kapalı teknikle ilgili genel bir durum bu.. masajlarınıza devam edin kızlar.. ben ameliyat olmadım ama her şeyi sizden öğrendim.. o yüzden siz üzülünce ben de üzülüyorum inşallah hepinizin burunları zamanla oturucak.. en kötü ihtimalle tam memnun olmazsanız durumu olanlar revizyon olucak.. ayrıca bu da bir gerçek her ameliyatta revizyon olma ihtimali var herkes söylüyo bunu.. evet çok sıkıntılı bir dönem sizi takip ettiğim kadarıyla farkındayım ama durumu iyi olanlar revizyonu tercih ediyolar istedikleri gibi sonuç alamadıklarında.. ayrıca eski halinizle kıyaslayıp şu dönemde azıcık kendinizi motive edin.. ben bakıyorum ve ciddi anlamda problem görmüyorum zaten kimsede.. tabiki problemleri olan arkdşlar var maaalesef ama sabır kızlar azcık sabır... inşallahhh sonuç istediğiniz gibi olur canlarımmm...

Son düzenleme:

cok haklısın evet sorunlu olan var ama eskısınden kötu hale gelen kımse gormedım ben..bıcok kısının burnu eskısınden cok cok ıyı:81::81::81::81:..bende o nedenle mutluyum cunku eskı burnum nerdeyse cadı burnuna donmuştu

bişey olmaz canım burnuna çarpmadıgın surece özgun namalın estetık değilmiş ama cok begenıyorum

evet canım özgü namalın burnu hakkaten çok güzel yüzü de çok şirin o kadının )

ben ebru şallıyı çok beğeniyorum..bugün de televizyonda bir kanalda ceylan vardı..onun burnunu da çok güzel yapmışlar çok doğal ve güzel görünüyor..

cnm bence sen çok acele etme derim hem yaşında genç baya gençsin hemde..paranı biriktirmeye çalışıyorsun az bir para değil oda boşa gitmesin..tabi senin beklentinlede alakalı..ben bir programda açık ameliyatta burun ucunun daha güzel şekilenbielğini dinledim bazı yazılarda da okudum..eğer sadece burun ucu olacaksan bunu düşün derim ben..fazla bir beklentin yoksa veli beyi düşün..irfan bey ercan bey var evet orda..ama hiç hastalarını görmedik bu formda..belkide onlarda çok güzel ameliyatlar yapıyor ama biz bilmiyoruz..duyulmadıkları için formda..ama gidip görüşürsen onlarlada yaptığı ameliyatlara bakarsın bir fikir olur senin için..

evet sende haklısın cnm senin için gerçekten çok değişim olmuş burun güzelliğini gölgeliyormuş kırmak istemem seni..ama şimdi tüm güzelliğin ortada..iyiki olmuşsun..düşünsene sende bir değişim olmasaydı fazla ne kadar üzülecek ve takcaktın kafaya..ama olmadı iyiki cnm.

henuz bı sorun yok canım umarımda olmaz,zaten yıllarca kapalı ve gocamannn burunla yaşamışım hayat ıste
yazıları okudukca çökme ne dıye merak ettım onu soruyordum

cnm şöyle diyim bazı çok kavis verilen durumlarda burun ortasında meydana gelen çöküklük gibi diyeyim ben sana..ezik gibi zaten farkediliyor..

düşünsene yıllarca o burunla yaşadım barı şimdıden sonra güzel bı burnum olsun,benımde bı püskevıtım olsun anne benım nıye yok

evet canım malesef sende de kavis görünmüyor...daha doğrusu kavisi olan çok az zaten...kavisli burun yapmak daha zor heralde

cnm bence kavis istemeyin çökme falan olur diye korkuyorum ben..ben kaviste istemedim gerçi ama hayli kavis var üst tarafta haddinden fazla ondan oldu sanırım eziklik..bence çıkıntı olmasın ucuda kalkık olsun yeter ben artık öyle diyorum yaa..bu kavisin de belli ki bir ayarı var..aşırısı tehlikeli..bencede kavisli burun yapmak zor..ben eskiden kbb uzmanına olmak istemiyordum burun ucum estetik falan durmaz diye..plastik cerrah daha estetik yapar sanıyordum ama düşüncem tersi yönde değişti..kbb doktorları burnu daha iyi tanıyor belkide..burun yapısını falan

canım ya bende kavis yok diye üzülüyorum :)) keşke azcık kavis olsaymış..seninki ne güzel kavisli..gerçi eziklik sorunu canını sıkıyor ama inşallah o da geçer ve harika bir burnun olur ))

bizim kavis de yok hiç ameliyat olmamış gibiyiz bazılarımız pek değişmedi çok kötü ya

kaç gun oldu senın,benım 13 gunlukken resmen patates gıbıydı ne kavıs ne bı şekıl,yamru yumru bıseydı..benım yerımde başkası olsa heralde depresyona gırerdı ama ben sabrettım bekledım zamanla şeklı çıkmaya başladı
13 gunumde bandajım yenı açıldıgında oyle bı burnum vardıkı resmen dıkdortgendı ne bı şekıl ne bı kavıs dumduz ınen bıse vardı zaten resmımden bellıdır de

haklısın cnm gerçekten sende hiç kavis yok..ama bir arkadaşımız üstüne masaj yaparak burnuna baya kavis vermişti sanırım..ama sakın doktora sormadan şimdi bastırma sen..şu an için erken ya ezikliğe sebep olabilir yanlış masaj..belirli bir zamandan sonra veli bey verir zaten sana kavis yok diyince..peki hiç gittinmi kontole kavis yok dedinmi veli beye

benim şuan 18.günüm canım..yani senin de ilk zaman kavis yoktu,sonradan mı oluştu canım?..yani bir buruna şişlikler inince,bir süre sonra kavis çıkma olaslığı var mı?..yoksa şuan kavis olayı nasılsa öyle mi kalır?..

buarada senin burnunda baya kavis var,ben senin burnunu çok beğeniyorum zaten maşallahı var :)))) demek sende de kavis sonradan çıktı öyle mi?..buradn başka bir arkadaşımda kavis olayı başta nasılsa değişmez hep öle kalır demişti biraz üzülmüştüm ama ) sen böyle diyince sevindim acep benim de değişirmi oyy oyyyyyy

Son düzenleme:
kızlar ya bende muhabbetinize katılabilir miyim :)) acaba masaj bozuyo olabilirmi burnu yaa ne bileyim öyle birşey düşündüm ben hiçç masaj falan yapmadım :44:

eskı resımlerıme baksana ordan bellı zaten ne kavısı burnum dıkdortgendı hıcbı şeklı yoktu yamru yumru bıseydı ınankı,ve kocaman şişti..tek farkettıgım çok ufalmştı yanı kısalmştı...arkadaşım benden 2 hafta once oldugu ıcın o bana ınecek merak etme dedıgı ıcın takmadım hıc..sonrasında yavas yavas seklı cıktı
hatta burun delıklerımden bırı cok farklıydı meger ıcı şişmiş oda ufalmaya başladı zamanla burun ucum şiş şuan sadece

kızlar ya bende muhabbetinize katılabilir miyim :)) acaba masaj bozuyo olabilirmi burnu yaa ne bileyim öyle birşey düşündüm ben hiçç masaj falan yapmadım :44:

tabı katıl canım,doktor verdı bana masaj,yaptıkca şişlerım ınıyor..ama benım açık oldugu ıcın cok şişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…