Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haklısın canım olmadı bende masaj yaparım kavis vermek için ama senin de dediğin gibi doktora sormadan kesinlikle yapmam ne olur ne olmaz )

benim aslında kontrolüm bugündü ama çok fena nezle oldum ayağa kalkıcak halde değildim ondan bugün giemedm..kısmetse pazartesi gitcem..pazartesi kontrole gidince söylicem kavis olayını..buarada veli bey hiç soru sordurtmuyor ya hemen azarlıyor valla insan sormaya çekiniyor..geçen soru sordum azarladı zaten cevap verirkende iki dakkada ayak üstü veeriyor..

ya azarlasada sormak lazım valla :)

anladım canım ama şey ben mi göremedim resimlerinde bir eski halin yani burun ameliyatından önceki halin var..birde 1 aylık resimlerin var..zaten 1 aylık resimlerinde harikasın :)) yani hani 13.günlükken burnum kötüydü kavis falan yoktu resimde belli demişsin ya ben o resimleri göremedim? .yani burun ameliyatından hemen sonraki,o kötü haldeydim dediğin resimleri göremedim hep 1 aylık halinin resimleri var onda da burnun çok güzel maşallah :)))

öbür resimler nerde canım,körüngöz mü oldum yoksa :))

Son düzenleme:

evet orda haklısın cnm..veli bey bazen çok ilgili neşeli bazen de tam tersi olabiliyor..o kadar yoğun çalışıyorki yorgunluktan da olabilir..kaç kişye burun beğendirtmeye çalışıyor tabi..ama yine de öyle davranmaması lazım..ameliyattan sonra daha iyi oldu sani önce ben hiç soru bile soraramaıştım çekinmiştim açıkcası baya..şimdi gidiyorum bir gün iyi bir gün sinirli gibi:)

yanlış masaj bence tehlikeli diye düşünüyorum burnumuza zarar verebiliriz..doğru anlamak ve yapmak lazım kesinlikle..siz açık olduğunuz için doktorunuz gerekli görmemiş olabilir bence iyi bir durum

bencede canım birde doktor bana masaj yap deseydide yapabilirmiydim bilmiyorum çünkü hafif dokunduğumda bile çok acıyo yalnız neferalem senin ilk zamanlardaki burnun gerçekten çok güzeldi keşke hep öle kalsaydı hiç bu şikayetlerin olmasaydı (((

evet cnm ilk zamanlardaki halim çok güzeldi çok mutluydum hep öyle kalack sanıyordum ben ama burun değişiyor sürekli her gün hemde bir değişim içinde..annemde söylüyor sürekli değişiyor burnun diyor..yanlız düzleşmenin oda farkında..beklemekten başka çare yok 6 ay bir sene artık..veli bey en son gittiğimde burun sırt kısmımın hala ödem olduğunu üst tarfın şişlerin geçtiğini söyledi..bakalım bekliyorum ödemler geçsin diye..burun derim yağlıydı benim ona bağlıyorum ben..ama eziklik durumu ciddi ne yapacam bilemiyorum onu..

haklısın canım bir gün iyi bir gün sinirli,Allah iyi günlerine denk getirsin hepimizi :)))

banada öyle oluyordu.. hatta eğilince falanda düşcek gibi oluyordu.. neden bilmiyorum ama geçiyor sonradan.. şimdi öyle bir sorun yok..

kızlar burun ucu masajı nasıl yapılıyordu biri anlatırmı ltfn unuttum ve hiç yapamadım.. zararı vardır kesin yapmamanın.. sizden cvp bekliyorum..

Bence biraz daha beklemelisin. En azından 2 yıl kadar. Hem bu sayede yüz hatların oturur. Hem de daha çok para biriktirip ve daha çok araştırıp içine sinecek yerde yaptırabilirsin. Kötü yapılmış bi buruna sahip olmaktansa doğal burnun daha iyidir. Hem görünüş olarak en önemliside psikolojik açıdan.

turkuazsu sana çok kızdım harbiden... ve sana eşlik edenlerede... daha dur ya 17-18. günündesin burnun daha hamur gibi neyine bu kadar büyütüyorsun ya da büyütüyorsunuz anlamıyorum ki !!! Bu kadarda olmaz yaa çoğu kişinin şişlikten ilk zamanlarda öyle oldu hatta benim burnum 5. aya kadar nasıldı anlatamam bile... yamuk yumuk ucu sivri berbat burnum var diyordum he güzeldi eskisine göre hemde kat kat... ama sonra ne oldu söylimmi şu anda resimlerde bulunan burnum oldu hala daha şişlik var diyeceğim inanmıyacaksınız !!! KAVİS oluşumu zamanla olur şişlikten dolayı ne burun belli olur ne de kavis ayrıca zamanı gelincede kavis için doktorda masaj verecek...AYRICA kimse kimseye masaj önermesin..! doktorla telefonla görüşüp bilgi alabilirsiniz.. şayet kimsenin masajı birbirine uymuyor sakın yanlış masaj yapmayın.. ! veli beye ameliyat olmuş bir arkadaşımızdan masaj önerisi aldım ve sordum bunu kesinlikle yapma dedi... ve yapmadımda.. bu nedir ya doktorunuza güvenin tamam benimde burun ucumdaki şişlikten dolayı şikayetim var ama oda ucu şiştir diye veli beyle beklemekteyiz.. sağolsun her zaman yanımdada oldu.. sizinde yanınızda olacaktır ilk önce SABIR..!

ben 18 i doldurdum ama bu sene 30 ekimde 19 olcam yüz hatlarımda bu yaştan sonra değşme olacağını sanmıyorum.s ameliyat olup olamama açısından sorun olur mu bu arada ben tip plasty olmak istiyorum sadece rinoplasty değil;burun ucu estetiği yani. bu konuda aydınlanmak istiyorum kaç yere yazdım ama cevaplamadılar bilgileneceğim şekilde ya da dalga geçer gibi burnun ucu tamamı diye bir ayrım yok neyden bahsediyorsun dediler ama ben Boğaziçi tıp merkeziyle görüşerek sadece burun ucu estetiğinin yani tipplasty nin var olduğunu öğrendim sadece burun ucu estetiğinde çökme yamulma gibi olaylar meydana gelmez dimi çünkü kemiğe müdahale olmuyor bir de veli bey burun ucunu delikleri güzel yapıyor ama kavis kısmını iyi yapamıyor bence o yüzden aklımdaki isim veli bey idi ama artık korkuyorum mesela neferalemin burun ucu çok tatlı çok beğenmiştim

hepiniz rinoplasty mi geçirdiniz tipplasty geçiren yok mu

her şeye rağmen AYSIZGoKYuZu beni biraz rahatlattı bu konuda mutlu etti tekrar teşekkürler canım

evet cnm sen sordun bunu bir kaç kere ben üst taraflarda yazdım sana cevap..burun ucu yaptıracaksan sadece gerçekten çökme yamulma gibi dertlerin olmaz eğer burnunda kemer et deviasyon gibi sorunlar varsa tüm ameliyat yapalım diyebilirler söyliyim ...bir fotonu koysan aslında yardımcı olabilirdik..canım benim burun ucum baştan güzeldi ama ben beğenmiyorum artık hiçç.)ben doktor sempatizanlığı yapmayı sevmiyorum bide neyse o ..kimseyi yanıltmakta istemem..ama burun ucu düşünüyorsan fiyatta daha uygun olabilir boğaziçinde hemde orda bir sürü doktor var..hepsiylede görüşüsen için daha rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…