- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.201
evet cnm sen sordun bunu bir kaç kere ben üst taraflarda yazdım sana cevap..burun ucu yaptıracaksan sadece gerçekten çökme yamulma gibi dertlerin olmaz eğer burnunda kemer et deviasyon gibi sorunlar varsa tüm ameliyat yapalım diyebilirler söyliyim ...bir fotonu koysan aslında yardımcı olabilirdik..canım benim burun ucum baştan güzeldi ama ben beğenmiyorum artık hiçç.)ben doktor sempatizanlığı yapmayı sevmiyorum bide neyse o ..kimseyi yanıltmakta istemem..ama burun ucu düşünüyorsan fiyatta daha uygun olabilir boğaziçinde hemde orda bir sürü doktor var..hepsiylede görüşüsen için daha rahat eder..
et yok canım öyle kemer de yok uca gelmeden elle kontrol edilince üst kemik incecik narin ama burnumun ucu büyük delikleri büyük yani elinle al mıncıklagülmedikçe normal bir burun ama gülünce delikler tuhaflaşıyor aşağı düşüyor uç genişliyor hatta devlet hastahanesinde bir kbbci kemğinde bir problem yok et yok sağlık açısından da sorunun yok dedi. artık gülmek istemiyorum zaten dişlerim dudaklarım güzel ama burnumun ucu gölgeliyor. sınavlarım bitsin fotoğraf koyarım canım saol ilgilendiğin için...
bence senin burnun hala çok güzel kavisi de güzeldi fakat dediğin yerdeki düzleşme olmazsa gayet güzel olacaktı zaten belli olmuyor dikkatli bakmadıkça ama burun ucunu çok beğeniyorum hala fikrim değişmedi :)
teşekkürler cnm baya moral oldun bana da..anlattıkalrından biraz kendi eski burnumu hatırladım benimde burun ucum mıncıklanıyordu çekiştirip uzuyordu nerdeyse:/hele gülünce öyle düşüyorduki dudağıma değiyordu nerdeyse..dudaklarım gayet güzeldi gözlerimde..burun adamı bozuyor fena..biriyle konuşsam aklım hep burnumdaydı burnumun çirkin olduğunu düşünüyor diye aklımdan geçiyordu.tek fark sağlık sorunu da vardı bende et deviasyon vs..benim anladığım kadarıyla senin burnundan çok güzel sonuç elede edilebilir..burun ucunu kaldırmak kolaydır bence sen bu ameliyatı takmışsan kafaya kurtuluşun yok olacaksın muhakkak..bende yıllar önce olmadığıma bin pişmanım..sen ne güzel para da biriktirebilimişsin..bende biriktirme diye bir şey olmaz zaten.)bu paran ziyan olmasın..boğaziçine git görüş derim orda inan çok iyi doktorlar var..aslında ben veli beyin de iyi bir cerrah olduğuna inanıyorum ama yoğunluktanmı desem artık son zamnlarda baştan savma gibi geliyor bana da..kendi burnumda dahil buna..realistlik ruhumda var :)gerçeklri söylemem şart.:)burunlar kötü değil ama sıradan oldu sanki..ama senin burun ucunu rahatlıkla yapabilir veli bey..tabi son karar senin..
sende beni rahatlattın teşekkür ederim önceki burnunu görmüştüm bence iyi bir iş çıkarılmış Veli Bey in yaptıklarından beğendğim burunlar da beğenmediğim burunlar da.. mipa ve seninkini çok beğeniyorum mesela bu forumda görünce yorum yazdığım ilk burunlardan biri seninkiydi hattaumarım o düzleşme burun ucunu biraz inmesiyle hallolur belki de 1 sene sonra yersiz moral bozduğunu anlayacaksındır:)
rinoplasty olmam ama bariz sorunsuz yerlerime niye dokunulsun zaten korkuyorum tiplasty deneyimi olanlar Veli bey ya da bir başkasından beni bilgilendirirse sevinirim:) görüşmek üzere ben ders çalışayım herkese teşekkürler
canım veli bey kapalı ameliyat yapıyo ve araştırdığım kadarıyla kapalı ameliyatta burun ucuna fazla müdahale edilemiyo gerçi ben ameliyat olmadım ama bi söliyim dedim burda bi arkadaş vardı sadelina onun burnuna bak çok güzel açık yapılmış necdet uçardı doktoru sanırım onlada bi görüş derimm:)
banada öyle oluyordu.. hatta eğilince falanda düşcek gibi oluyordu.. neden bilmiyorum ama geçiyor sonradan.. şimdi öyle bir sorun yok..
turkuazsu sana çok kızdım harbiden... ve sana eşlik edenlerede... daha dur ya 17-18. günündesin burnun daha hamur gibi neyine bu kadar büyütüyorsun ya da büyütüyorsunuz anlamıyorum ki !!! Bu kadarda olmaz yaa çoğu kişinin şişlikten ilk zamanlarda öyle oldu hatta benim burnum 5. aya kadar nasıldı anlatamam bile... yamuk yumuk ucu sivri berbat burnum var diyordum he güzeldi eskisine göre hemde kat kat... ama sonra ne oldu söylimmi şu anda resimlerde bulunan burnum oldu hala daha şişlik var diyeceğim inanmıyacaksınız !!! KAVİS oluşumu zamanla olur şişlikten dolayı ne burun belli olur ne de kavis ayrıca zamanı gelincede kavis için doktorda masaj verecek...AYRICA kimse kimseye masaj önermesin..! doktorla telefonla görüşüp bilgi alabilirsiniz.. şayet kimsenin masajı birbirine uymuyor sakın yanlış masaj yapmayın.. ! veli beye ameliyat olmuş bir arkadaşımızdan masaj önerisi aldım ve sordum bunu kesinlikle yapma dedi... ve yapmadımda.. bu nedir ya doktorunuza güvenin tamam benimde burun ucumdaki şişlikten dolayı şikayetim var ama oda ucu şiştir diye veli beyle beklemekteyiz.. sağolsun her zaman yanımdada oldu.. sizinde yanınızda olacaktır ilk önce SABIR..!
sende beni rahatlattın teşekkür ederim önceki burnunu görmüştüm bence iyi bir iş çıkarılmış Veli Bey in yaptıklarından beğendğim burunlar da beğenmediğim burunlar da.. mipa ve seninkini çok beğeniyorum mesela bu forumda görünce yorum yazdığım ilk burunlardan biri seninkiydi hattaumarım o düzleşme burun ucunu biraz inmesiyle hallolur belki de 1 sene sonra yersiz moral bozduğunu anlayacaksındır:)
rinoplasty olmam ama bariz sorunsuz yerlerime niye dokunulsun zaten korkuyorum tiplasty deneyimi olanlar Veli bey ya da bir başkasından beni bilgilendirirse sevinirim:) görüşmek üzere ben ders çalışayım herkese teşekkürler
canım ya bir sakin ol bu ne asabiyet,bu ne sinirben zaten burnun değişeceğini biliyorum..buarada yazılarımı da çok iyi okumadan yorum yapmışsın..ben yazılarımda şişlik hiç önemli değil,şişlik olacağını biliyorum ve zamanla geçeceğini de biliyorum yani şişlik hiç sorun değil demiştimm.benim üzüldüğüm asıl konu kavis olayı oldu biraz..
'' buarada hakkaten kavis olayı zamanla değişen birşey mi??..ya çünkü daha önce buradan birkaç arkadaş bana kavis olayı sonradan değişmez,başta neyse öyle kalır demişti..bende onun üzerine emin olamadım..gerçekten kavis zamanla değişen birşey mi arkadaşlar ya bilen varsa yazarsa sevinirim valla :)))
birde son zamanlarda veli bey ve ameliyat konusunda olumsuz yazan pekçok kişi var..niye direk bana kızdın ve benim başlığımın altına konu açtın anlayamadımbirde şimdi şöyle bir durum var bende başta olumsuz düşüncelerimi yazmıyordum gerçekten ama baktım çoğu arkadaşım yazıyor,bende yazıp arkadaşlarımla sıkıntımı paylaşmak istedim,bazı konularda bilen arkadaşlarıma akıl danışmak istedim..bu çok doğal bir durum..herkes istediğini yazmalı bence,buna yanlıştır denmemeli canım herkes istediğini yazmakta özgür )))
buarada sabır gerektiğinin de farkındayım,burdaki hekes farkındadır..sadece arkadaşlarımızla sohbet etmek ve bilen arkadaşlarımızdan akıl danışmak istiyoruz okadar)))
haklısın cnm..burnun alçıdan çıktı beklediğin gibi olmayınca sıkılman paylaşman bence iyi..en azından rahatlarsın bir şeyler öğrenerek..burnun gerçekten çoook yeni ve çok değişecek zamanla..masaj verdiği zaman veli bey bence kavis oluşacak sende..ama kavis olmasın daha iyi derim ben..sadece düzgün ve hafifte kalkık olsun diyenlerdenim artık..ama sende haklısın ama şu an şiş burun sırtın seninde
canım yorumun için çok sağolya bende başta olumsuz düşüncelerimi paylaşmıyordum,hani ameliyat olacakların isteğini kırmıyım diye..ama baktım bir sürü kişi sıkıntılarını paylaşmış bende hem arkadaşlarımla yani sizlerle sıkıntımı paylaşmak hem de bilmediğim konularda akıl danışmak için yazdım :)
baktım bugün hemen yazı yazılmış,kızılmış..birde çocuk azarlar gibi yazılıyor bazen..yani şuan canımız zaten sıkkın böyle kızılmalara hiç gelemiyor insan..hem herkes yazıyor,yazılmasıda gayet normal..
buarada ben kavis olayının zamanla değişeceğini bilmiyordum..birkaç kişi bana kavis kesinlikle değişmez şimdi neyse o diyince böyle olacağını sandım :) kavis olayının değişmesine baya sevindim :)) hayırlısı olsun canım :))
cnm çok kavis olmaz ama illaki olacak çünkü burnun çok yeni senin o kadar şişki..hem masajla sen şekillendireceksin burnunu daha zamanın var..yeni başındasın işin..burun 1 sene içinde değişiyormuş çok..sende bende bekleyeceğiz artık..adı üstünde topik veli aslan hasta yorumları..olumlu olumsuz herkes fikrini paylaşabilir..saygı çerçevesinde tabi belirli sınırlar içinde..herkes beğenmek zorunda değil..ameliyat olacklarada olumsuzluk vermek doğru değil tabi de yinede paylaşılması iyi bence sorunların..yoksa yardımcı olamyız kimseye:)
cnm sağol beğenmene sevindim burnumu..bende 1 sene dolmasını bekliyorum açıkcası..yoksa feryadı basmıştım çoktann doktor doktor geziyordum..zaten burnumda çok öyle kayda değer bir sorun yok şimdilik en azından..yanlız gün geçtikçe korkuyorum ben..çökme olasılığı var gibi..ben de ilk başlarda senin gibi burun ucu esteiği düşünüyorum korkudan tabi...ama sağlık sorunum çok baş gösterdi baş ağrılarım falan..doktor büyük ölçüde geçeceğini söyledi..ve gerçekten de azaldı..bu karım oldu mesela..eskisinden de kötü değil..düzleşme işte tek sorun..burun ucu estetiği seni tatöin edecektir ve korkman gerek yok o zaman..belki lokal anestezi ile olur hatta..bir yazıda burun ucuna iple kaldırdıklarını okumuştum..üst tarfın sorunlu değilse bence de oynatma burnunla..sana iyi çalışmalar..
yorumun için sağol canım,dediğin gibi sende bende 1 sene bekleyeceğiz artık)) buarada haklısın deneyimler olumlu da olsa,olumsuz da olsa paylaşılması gerek çünkü olumsuz bir düşünce de olsa bu da bir deneyimdir ve görmezden gelinmemelidir..ve her deneyim başkalarına yardımcı olur
yorumun için sağol canım,dediğin gibi sende bende 1 sene bekleyeceğiz artık)) buarada haklısın deneyimler olumlu da olsa,olumsuz da olsa paylaşılması gerek çünkü olumsuz bir düşünce de olsa bu da bir deneyimdir ve görmezden gelinmemelidir..ve her deneyim başkalarına yardımcı olur
tabıkı paylaşmamız lazım ama ben cıdden açıksözluyumdur kötuyse de pat dıye soylerım ,cıddı soyluyorum eskısınden daha kötu olan bı burun gormedım..sadece bı kişide vardı oda hatırlamıyorum
senın burnunun sısler ındıkce çok degısecegını dusunuyorum,cıddı soyluyorum burnum ılk açıldıgında dumduzdu ne kavıs ne kalkıklık..bunu takmadım cunku amelıyat bu zamanla oturacagını bılıyordum
bence surecı bekleyelım sonra olumsuz bısey varsa emın olalım
hem zaten ıkıncı operasyon 1 yıldan once yapılmıyor
zaten bu sure varsa bu sureyıde emın olmadan kuruntu yapmayalım
benım burnum bıle boyle oluydsa bence senınkı daha guzel olucak cıddı soyluyorumbıse gorsem pat dıye soylerım zaten o konuda patavatsız sayılabılırım
kızz az once 1 aylık dolmadankı hallerıme baktım ne kadar şiş ve yamuk,hatta şiimdı en sonkı resımlerımden bıle farklı..ne kadar değişmiş burnum..sabret bakalım bosuna kendını yıpratma
burnum her gecen gun degısıyor çevremde soyluyor,o nedenle sabredıceksın sonunu dusunen kahraman olamaz
not 1: burnumun önce ve sonrası resimlerini alçı çıkınca koyacağım.. bu halimi hatırlamak istemediğimden resim çekmiyorum..
not 2: veli bey iran'a gitmiş, babası çok ağır hastaymış, 1 nisanda gelecekmiş, ilgililere duyurulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?