Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

caniko herkesin acı eşiği farklı galiba...benim su tuttuğumda banyoda acımıyor ama yüzümü yıkarken elim çarptığı için acıyor doğal olarak...ben de önce bi tarafı yıkıyorum sonra diğer tarafı, elimle de burnumu ıslatıyorum bu arada özel mesaj atamıyorum ben, o yüzden cevap veremedim kusura bakma...aynen katılıyorum sana

cnm bantlar çıktığı ilk 2 hafta banyo yaparken burnuma su değince değişik bir sızlama oluyordu ama ödemde pek hissedilmiyordu böyle karıncalanma şeklinde ama acı değildi normal bunlar yüzümü yıkarkende hala dikkat ediyorum iki tarafı ayrı ayrı yıkıyorum benim zaten hiç ağrım sızım olmadı artık 6. ayıma girdim

kızlar ben de tekrar söylüyorum kimseyi korkutmak için bişey söylemiyorum...şuandaki ruh halimizi paylaşıyoruz bu da bir ameliyat süreci ne de olsa... eski burnumuzdan iyi olduğunu biz de biliyoruz...burnum 1 aylık, 3 haftadır masaj yapıyorum ama elime gelen çok sert bi kemik var yumuşamadı bile...bazı sertlikler geçti günden güne, ama bu geçmiyor, hissediyorum...benim yazma sebebim acaba başkasının başına geldi mi, ben mi kuruntu yapıyorum diyeydi...belki birisi çıkar aynısı bana da oldu, çok sert bir kemikti inmeyecek sandım ama ...zaman sonra indi vb bişey yazar diye bekledim...herkes sabret şişlikler inince gerçek şekli ortaya çıkıyor falan dedi saolun hepiniz biraz rahatlıyorum....ama benimki gibi kemik olan kimse çıkmadı...tabii ki de sorucam, araştırcam...burda tartışmicaz da nerde tartışıcaz? bunları ameliyat olacaklar okusun, belki başkasının da başına gelir böyle bişey ve bunları okuyarak bilgi edinir....
evet belki bu kemik inecek, ozaman ben elbette bunu paylaşıcam kızlar sakın korkmayın, kemik indi falan diye...boşuna kuruntu yapmışım dicem ve başkalarına örnek olacak.
2.ihtimal revizyon olucam ve bu revizyon deneyimini paylaşıcam burda...insanlar da revizyon riskinin olduğunu ve revizyonu detaylarıyla öğrenecek burdan (Allah korusun)

herkes özgürce fikrini söyleyebilir kimse karışamaz...herkes burun ameliyatını farklı bi şekilde deneyimliyor, herkesin dr.uyla olan ilişkisi de farklı...herkeste aynı süreç yaşanmıyor, bunu da herkes biliyor...ne olursa olsun ben paylaşmaktan yanayım.kimse burada dr. gibi ahkam kesmiyor, başıma böyle böyle birşey geldi, bilgisi olan var mı diye soruyoruz ön bilgi/deneyim edinmek için...nihai karar zaten dr.la görüşünce ortaya çıkacak...fakat şuanda dr. yok, meraktan ölücem ve sizlere sormak durumundayım...birbirimize destek oluyoruz böylece....
bu konu başlığında biraz gerilere gidip eski yazılanları okuyalım bakalım herşey güllük gülistanlık mı...kimse kaygılarını paylaşmamış mı...herkes msn'den birbirine ne sorular sormuştur onları da bilemeyiz artık...
Zaten herkes herşeyin mükemmel olduğunu yazsaydı, ben direkt boğaziçi'nin halkla ilişkileri burada fake profilden reklam yapıyor derdim..buranın gerçekçi olmasının sebebi insanların memnuniyetleri kadar, ameliyat kaygılarını, acılarını, hayallerini,hayal kırıklıklarını paylaşması ve birbirlerine yardımcı olmasıdır. ben şakşakçı da değilim, zalimce eleştiren biri de değilim. dürüstçe ve tüm samimiyetimle memnun olduğum ve olmadığım şeyleri söylüyorum,niyetim de sizlerle her aşamayı paylaşmak, deneyimlerimi aktarmak ve sizin de deneyimlerinizi öğrenmek...

Cumartesi günü Veli Bey'e gittim. Kıkırdak kaymış evet burun üstü masajla 3-4 hafta yerine oturmasını denicez. Yerine oturmadığı taktirde ki büyük bir ihtimal oturmayacak burnumun sol deliğinden içeri girilerek ameliyatla tekrar düzeltilecekmiş. Bu işlem için ücret alınmayacak.

Bilginize kızlar...

Geçmiş olsun canım....paylaştığın için teşekkürler...

iple kaldırma burnun dar küçük ve düşükse uygunmuş benim burnum ucu geniş bir burun lokal anesteziyle olduğunu bende duydum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok :S

bunu yapan doktor var mı bildiğiniz? Benim sadece burun ucum kaldırılacak, çok ince ve kemersiz burnum var sadece ucu düşük ve dar.
Üstüne mümkün değil dokundurtmam. İple kaldıran varsa ona yaptırmak isterdim açıkcası. Kıkırdığın törpülenmesindense bu daha mantıklı geliyor bana.

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olur ınsallah ..en azından problemın arkasında durması ıyı velı beyın..yanı zaten sunu bılıoruz burun amelıyatlarında yuzde 10 ıkıncı mudahale rıskı vardr bu olagandısı bırsey degıl zaten onemlı olan doktorun ve kurumn tavrı...hersey gonlunce olur ınsallah...

Canım tekrar merhaba. İkimizde aynı gün ameliyat olduk. Bugün ben yine Veli Bey'e kontrole gittim. Bana çok iyi olduğumu ve burnumun üst kısmının tamamen oturduğunu söyledi ve burun ucu masajı verdi. Bende açıkçası şu anda memnunum. Burnumun eski hali geniş ve yaygındı şu anda toparlandı. Kendime alışmam zor oluyo ama beğeniyorum yeni burnumu. Ben hergün resimlerimi çekiyorum ve hergün aradaki değişen farkları görüyorum. Her sabah kalktığımda ilk işim aynaya bakmak oluyo. Sabahları biraz şiş oluyo ama sonrasında şişlik iniyo. Bu normalmiş. Burun oturana kadar böyle olması normalmiş. Bende resimlerimi burdan paylaşmak istiyorum ama eşim karşı çıkıyo bu yüzdende paylaşamadım. Ama tamamen şeklini aldığında önceki ve sonraki halini burdaki arkadaşların görebilmesi için koyucam. Veli Bey'den ben açıkçası çok memnun kaldım tavsiyede ederim. Ama senin için aynısını söyleyemeyeceğim. Senin burnunda durum farklı canım benim bugün iyice inceledim. Sende biraz kavis olursa daha güzel olacağı kanaatindeyim. O zaman daha havalı olucaksın. Ama yinede bunu Veli Bey'le görüşmelisin. Belki zamanla değişecek bunuda bilmiyorum. Benim şu anda iyi gidiyo. Ama kişiye göre iyileşme süreci değişiyor. Bugün beni o çok tatlı dilli Yavuz Bey'de gördü oda artık burnumda sorun olmadığını kontrol bile gerekmediğini söyledi. Ben hep sigara içmememden kaynaklandığını düşünüyorum. Morartı olmamasını, şişlik çok az olmasını ve çok çabuk iyileşmemin sebebini.

Canım tekrar geçmiş olsun diyorum. Bence sen Veli Bey'le birebir görüşüp ondan bilgi alırsan daha rahat olursun. Ben ona her gidişimde daha rahat hayatıma devam ediyorum.

Öpüyorum seni benim hastane arkadaşım. Sevgilerrrrr.

inan bilemiyorum doktor tavsiye edemeyeceğim canım ben de arayışlardayım ama iple kaldırma çok da kalıcı değil zamanla düşüyor diye biliyorum kesin değil tabi bu bilgim

arkadaşlar bu sorum, biraz komik ve abzürt bir soru olacak ama Cevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?

canım inşallah hem ameliyat süreci ve hemde burnun gönlüne göre olur :)) şimdiden geçmiş olsun..

haklısın canım.. buarada yüzünün önce bi tarafı yıkıyıp sonra diğer tarafı, elinle de burnunu ıslatma yöntemin çok güzel bir yöntem, tuttum ben bunu

Son düzenleme:

canım maşallah 6.ayına girmişsin süper

canım çok güzel yazmışsın,eline sağlık...bana o 'çok kızdım sana'' diye yapılan gereksiz yorum, moralim çok bozuk olduğu bir günde yapılmıştı.yani normal zamanda olsa hiç takmam böyle bir yorumu ama işte insan canı sıkkınken böyle gereksiz eleştirileri hiç kaldıramıyor gerçekten..yani sana kızdım ne demek..böyle ukala tavırlardan hoşlanmıyorum ben..bunu diyen o arkadaşa o gün yinede şaka yollu ve çok tatlı dille cevap verdim.ama inan yazan arkadaşın tavrı hiç hoş değildi.üstelik dediğin gibi burda sevinçlerimiz olduğu kadar sıkıntılarımızı paylaşıyoruz..senin de dediğin gibi hiçbirimiz ne şakşakçı değiliz ne de zalim eleştiri yapan kişiler değiliz..benim de amacım arkadaşlarımla yani hepinizle iyisiyle kötüsüyle her gelişmeyi paylaşmak ))))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,bak artık sıkma canını iyi olacak inşallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…