- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.221
arkadaşlar ben birşey daha sorcam,aklıma takılan ne varsa soruyorum
burnum banyo yaparken acayip acıyor..hele başımı yıkarken su tuttuğumda burun nasıl sızlıyor..sanki burun düşecek gibi tuhaf hissediyorum töbe töbeeeeşaka bir yana mesela yüzümü yıkarken de çok acıyor..bu kadar acıması normal dimi,sizin de böyle olmuşmuydu?
yani acı önemli değil benim kafama takılan acı değil..sadece neden bu kadar acıdığı,özellikle de banyoda...
Cumartesi günü Veli Bey'e gittim. Kıkırdak kaymış evet burun üstü masajla 3-4 hafta yerine oturmasını denicez. Yerine oturmadığı taktirde ki büyük bir ihtimal oturmayacak burnumun sol deliğinden içeri girilerek ameliyatla tekrar düzeltilecekmiş. Bu işlem için ücret alınmayacak.
Bilginize kızlar...
iple kaldırma burnun dar küçük ve düşükse uygunmuş benim burnum ucu geniş bir burun lokal anesteziyle olduğunu bende duydum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok :S
Cumartesi günü Veli Bey'e gittim. Kıkırdak kaymış evet burun üstü masajla 3-4 hafta yerine oturmasını denicez. Yerine oturmadığı taktirde ki büyük bir ihtimal oturmayacak burnumun sol deliğinden içeri girilerek ameliyatla tekrar düzeltilecekmiş. Bu işlem için ücret alınmayacak.
Bilginize kızlar...
Veli bey niye bu kadar ucuz (2000-2500) ameliyat yapiyor diye bir fikriniz varmi kzlar? insani tereddüt edebiliyor..
bunu yapan doktor var mı bildiğiniz? Benim sadece burun ucum kaldırılacak, çok ince ve kemersiz burnum var sadece ucu düşük ve dar.
Üstüne mümkün değil dokundurtmam. İple kaldıran varsa ona yaptırmak isterdim açıkcası. Kıkırdığın törpülenmesindense bu daha mantıklı geliyor bana.
selam kızlar
hepinize teşekkür etmek istiyorum sizin yorumlarınız sayesinde kararımı verdim,
bir hafta sonra ameliyat olucam buğra çöllü'ye karar verdim görüştük...
hala ameliyat olmamış arkadaşlar varsa da tavsiye ederim
kendinize çok iyi bakın fıstıklar
caniko herkesin acı eşiği farklı galiba...benim su tuttuğumda banyoda acımıyor ama yüzümü yıkarken elim çarptığı için acıyor doğal olarak...ben de önce bi tarafı yıkıyorum sonra diğer tarafı, elimle de burnumu ıslatıyorumbu arada özel mesaj atamıyorum ben, o yüzden cevap veremedim kusura bakma...aynen katılıyorum sana
cnm bantlar çıktığı ilk 2 hafta banyo yaparken burnuma su değince değişik bir sızlama oluyordu ama ödemde pek hissedilmiyordu böyle karıncalanma şeklinde ama acı değildi normal bunlar yüzümü yıkarkende hala dikkat ediyorum iki tarafı ayrı ayrı yıkıyorumbenim zaten hiç ağrım sızım olmadı artık 6. ayıma girdim
herkes özgürce fikrini söyleyebilir kimse karışamaz...herkes burun ameliyatını farklı bi şekilde deneyimliyor, herkesin dr.uyla olan ilişkisi de farklı...herkeste aynı süreç yaşanmıyor, bunu da herkes biliyor...ne olursa olsun ben paylaşmaktan yanayım.kimse burada dr. gibi ahkam kesmiyor, başıma böyle böyle birşey geldi, bilgisi olan var mı diye soruyoruz ön bilgi/deneyim edinmek için...nihai karar zaten dr.la görüşünce ortaya çıkacak...fakat şuanda dr. yok, meraktan ölücem ve sizlere sormak durumundayım...birbirimize destek oluyoruz böylece....
bu konu başlığında biraz gerilere gidip eski yazılanları okuyalım bakalım herşey güllük gülistanlık mı...kimse kaygılarını paylaşmamış mı...herkes msn'den birbirine ne sorular sormuştur onları da bilemeyiz artık...
Zaten herkes herşeyin mükemmel olduğunu yazsaydı, ben direkt boğaziçi'nin halkla ilişkileri burada fake profilden reklam yapıyor derdim..buranın gerçekçi olmasının sebebi insanların memnuniyetleri kadar, ameliyat kaygılarını, acılarını, hayallerini,hayal kırıklıklarını paylaşması ve birbirlerine yardımcı olmasıdır. ben şakşakçı da değilim, zalimce eleştiren biri de değilim. dürüstçe ve tüm samimiyetimle memnun olduğum ve olmadığım şeyleri söylüyorum,niyetim de sizlerle her aşamayı paylaşmak, deneyimlerimi aktarmak ve sizin de deneyimlerinizi öğrenmek...
Bilginize kızlar...
Veli beye ulasabilecek bir site varmi acaba? internette buldum, ama herhalde buldugum sayfa iptal olmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?