Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım inşallah hem ameliyat süreci ve hemde burnun gönlüne göre olur :)) şimdiden geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim kabuslar görmeye başladım dün itibariyle :) bi hafta böyle çekicem sanırım inanılmaz korkuyorum da :18:
en büyük korkumda işe gelememek 6.günümde işte olmak zorundayım... bakalım kısmet:97:

Lütfen Boğaziçi Estetik Merkezi ucuz ameliyat yapıyoda baştan savma yapıyo düşüncesine kimse kapılmasın. Diğer doktorlar günde bir ameliyat yaparken bu hastanede günde 5 ameliyat bile yapıyo doktorlar. Ayrıca estetik doktoruda benim bildiğim kadarıyla bu hastanede 5 adet var. Benim ameliyatımı Veli Bey yaptı. Gerçekten çok memnunum. Ucuz diye kötü yapar düşüncesinede asla katılmıyorum. Çok ilgililer gerçekten. Veli Bey'de Yavuz Beyde beni çok iyi anladılar ve istediğim gibi oldu burnum. Ben abartıyı zaten istemem. Doğal olması önemliydi onuda başardı doktorum Veli Aslan. Yavuz Beyde sağolsun kemik ve et problememi çözdü. Ben açıkçası çok memnun kaldım doktorlardan. Sadece memnun kalmadığım konu hastanenin hijyen konusuydu. Hastanede ben yatmadan odayı teslim ettiklerinde her yer toz içindeydi elimizden geldiği kadar ıslak mendillerle tozlarını sildik. Ben çıkana kadarda ne çöp boşaltıldı nede temizlik yapıldı odada. Çalışanlar konusunda diyeceğim yok. Herkes işini çok iyi yapıyo. Hemşireler, doktorlar çok iyi. Sadece sorun bu hastanede hijyen olmaması. SSK hastanelerinde bile duvarlarda dezenfektan cihazlar kullanıyolar ama ben bu hastanede hiç görmedim.
Bu hastanenin ucuz olması sadece çok fazla sayıda hastası olması. Sürümden kazanıyorlar düşüncesindeyim. Ben çok araştırdım Dr. Veli Aslan 3,5 yıl önce Ankara'da bu ameliyatı 4.000 tl. ye yapıyormuş. Doktor konusunda sıkıntınız olmasın. Fiyatı hastane belirliyo fiyat konusunu Burçak hanımla konuşuyorsunuz ve gün alıyorsunuz.

Sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana...

Son düzenleme:

Bendede kemik ve et olduğu tahlil ve filmlerim çekildiğinde anlaşıldı. SSK anlaşmalı bir hastane olduğu için kemik ve eti ssk karşılıyo ayrıca ücret ödemedim ben. SSK formlarını imzalaman yeterli oluyo. Ben sadece .2500 tl. ödedim onuda 10 taksit olarak bonus kartımdan çektiler. Ayrıca ücret almadılar. SSK anlaşmalı olduğu için onlar hallediyolar. Kafanda soru işareti kalmasın. Hele bu hastane KBB doktoru YAVUZ BAÇ var süper bir doktor. Ameliyatımı Yavuz bey ve Veli Bey birlikte yaptılar.

arkadaşlar,2.5 ay oldu,2 yeni resim ekledim.. hatırlatma yapayım,ben kavis istemedim,mümkün olduğunca doğal olsun demiştim sadece.. şimdilik-nazar değmesin-çok memnunum..

bence fiyat ucuz değil gayet normal...baştan savma burunlar dediğimizde ucuz olduğundan dolayı değil de çok yoğun olduğundan haliyle doktorlarda yorgunluk oluşabilir...sürümden kazandığına katılıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar beim burnumda da bir düzelme var iyiye doğru ama kesin emin olmadan resim koymak istemiyorum hemde umutlanmyım boşuna biraz bekleyeim dedim ama iyi olacak gibi..nazar değdiririm diye anlatamıyorum bile artık..

çok haklısın cnm ...katılıyorum san aynen..herkes istediğini saygı çerçevesinde yazar olumlu olumsuz..keşke burunlarımız çok güzel istediğimiz gibi olsada burdan bizde yazabilsek çok isterim bunu..ben de kesinlikle şakşakçılığı sevmem ama ben burnum istediğim gibi olması durumunda veli beye hediye almayı bile düşündüm başından beri hemde..o yüzden sabretmeye çalışıyorum..eğer mutluluğa tam anlamıyla ulaşırsam bir hediye götürmek isterim gerçekten...ama şu ana kadar hiç yazılarımda hiç abartı yapmadım kesin bir sonuca oluşmadan yönlendirmek istemem tam anlamıyla..bir tek ytuesra arkadaşımıza yardımcı oldum onda da mahcup oldum biraz...

Bende kendi kendime plastik cerrah mı yoksa kbb doktorlarımı daha iyi estetik yapar diye soruyordum. Valla ilaç gibi geldi. Olumlu, olumsuz bütün yorumlarınızı takip ettim. İlk önce fiyat aldığım yer boğaziçi tıp merkezi oldu. Aslında hata mı yaptım diye düşündüm çnkü burdan aldığım fiyatla diğer doktorların verdiği fiyatlar arasında çok fark var. Umarım yaşadığınız sıkıntılar bir an önce geçer ve revizyon olmanıza gerek kalmaz.

arkadaşlar beim burnumda da bir düzelme var iyiye doğru ama kesin emin olmadan resim koymak istemiyorum hemde umutlanmyım boşuna biraz bekleyeim dedim ama iyi olacak gibi..nazar değdiririm diye anlatamıyorum bile artık..

aaa canım çok sevındım hadı bakalım hayırlısı ınsallah guzel olur sabırsızlıkla beklıoruz sonuclarını....

meraba çok menunsunz velı aslandan anladıgım kadaryla ve çok da sevındım adınızı ayrıca burnunuzu da merak ettım...fotograf koyarsanız daha acıklayıcı olur sanırım....

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize...ama hemen aceleci olma derim ben sana..öncelikle nasıl bir burun istediğine kesin olarak karar ver..ona göre ol amliyatını..fiyata bence takılma derim pahalı olunca iyi olacak diye bir şey yok ama ucuz diye de kötü olacak diye bir şey yok...en pahalı üsnlü doktorlara yapanlarda bile sorunlar çıkabiliyor..birazda şans ve burun yapınla alakalı diyebilirim..iyi dileklerin için teşekkürler

siz de velı aslana mı olmustunz ılk defa göruyrm...

canım benim aslında sana kızmadım kızım sana diyorum gelinim sen işit yapmak istedim aslında :) ve anlatmak istediğim etrafımızdaki olacakları veya olmuşları korkutmanız burda bütün arkadaşlara ben anlattım hani neler yaşadığımı ne sorunlar atlattığımı.. inanırmısın ben 3 günlük evde yatarken ağzıma ne gelirse sayıyordum içimden :) çünkü öyle zor geçiriyordumki çünkü her an açtım yemek yiyemiyordum çenem morarmıştı ağrıyordu başım ara ara dönüyordu birde yüzümün balon gibi şişmesi oooo daha sayamıyacağım bir çok şey hepsinide burdaki arkadaşlar sayesinde atlattım ama şunuda farkettim korkuttum olacak olanları ve biraz daha normal anlatmaya başladım çünkü bünye meselesiydi bu hepimiz şunun farkındayız şu an şiş.. ben kavis konusunda inanıyorumki zamanla oluşuyor belli oluyor hala ara ara şişiyor burnum neredeyse 7. ayımı doldurcam 12 kasım 2010 da ameliyat oldum.. benim burun ucum fenaydı hele kıkırdak yeniden eklendi o yüzden burun ucum çok şiş hala bekliyoruz bakalım sabır sabır bu ameliyat sürecinde en önemli şey bu ama birşeyler yaparken etraftaki insanlarıda telaşlandırmamak lazım diye düşünüyorum sonra bana bile soruyorlar aa forumda böyle deniyor ne yapcam diye .. hani tek isteğim sizden sabır ben bi ara resim bile koymuyordum :) şükür burnumdan eski zamana göre kat kat memnunum kasmıyorum kendimi :) şunuda unutmasak iyi olur veli bey her türlü yanınızda eminim buna bir sorun olduğu zaman kendisi gerekli işlemleri yapar şüpheniz olmasın herşey gönlünüzce olsun hepinizi kokulu öpüyorum :)

inan hepimiz çok korkmuştuk yani korkmakta heyecanlanmakta haklısın canım :) özellikle ameliyat korkusu ve sonrasında da burnum naısl olacak merakı insanı heyecanlandırıyor haklısın ama özellikle ameliyattan hiç korkma narkozu veriyorlar hiiiç birşey duymuyorsun inan canım şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…