- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.241
canım inşallah hem ameliyat süreci ve hemde burnun gönlüne göre olur :)) şimdiden geçmiş olsun..
Lütfen Boğaziçi Estetik Merkezi ucuz ameliyat yapıyoda baştan savma yapıyo düşüncesine kimse kapılmasın. Diğer doktorlar günde bir ameliyat yaparken bu hastanede günde 5 ameliyat bile yapıyo doktorlar. Ayrıca estetik doktoruda benim bildiğim kadarıyla bu hastanede 5 adet var. Benim ameliyatımı Veli Bey yaptı. Gerçekten çok memnunum. Ucuz diye kötü yapar düşüncesinede asla katılmıyorum. Çok ilgililer gerçekten. Veli Bey'de Yavuz Beyde beni çok iyi anladılar ve istediğim gibi oldu burnum. Ben abartıyı zaten istemem. Doğal olması önemliydi onuda başardı doktorum Veli Aslan. Yavuz Beyde sağolsun kemik ve et problememi çözdü. Ben açıkçası çok memnun kaldım doktorlardan. Sadece memnun kalmadığım konu hastanenin hijyen konusuydu. Hastanede ben yatmadan odayı teslim ettiklerinde her yer toz içindeydi elimizden geldiği kadar ıslak mendillerle tozlarını sildik. Ben çıkana kadarda ne çöp boşaltıldı nede temizlik yapıldı odada. Çalışanlar konusunda diyeceğim yok. Herkes işini çok iyi yapıyo. Hemşireler, doktorlar çok iyi. Sadece sorun bu hastanede hijyen olmaması. SSK hastanelerinde bile duvarlarda dezenfektan cihazlar kullanıyolar ama ben bu hastanede hiç görmedim.
Bu hastanenin ucuz olması sadece çok fazla sayıda hastası olması. Sürümden kazanıyorlar düşüncesindeyim. Ben çok araştırdım Dr. Veli Aslan 3,5 yıl önce Ankara'da bu ameliyatı 4.000 tl. ye yapıyormuş. Doktor konusunda sıkıntınız olmasın. Fiyatı hastane belirliyo fiyat konusunu Burçak hanımla konuşuyorsunuz ve gün alıyorsunuz.
Sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana...[/QUOTE
canım yazdıkların gerçekten içimi rahatlattı. ben birşey sormak istiyorum muayene olmadım ama benim burnumda et varmış gibi hissediyorum. çünkü burnumdan nefes alma sorunum var kemik eğriliğide var ben estetik olurken sağlık problemimi çözdüklerinde sskdanmı yararlancam yoksa vereceğim ücretin içinemi dahil olacak. yardımcı olursan sevinirim.kafama takıldıda.
Boğaziçi estetik merkezi peşin 2.300 tl. bonus veya world karta 2.500 tl.'yi 10 taksit yapıyor.
Cumartesi günü Veli Bey'e gittim. Kıkırdak kaymış evet burun üstü masajla 3-4 hafta yerine oturmasını denicez. Yerine oturmadığı taktirde ki büyük bir ihtimal oturmayacak burnumun sol deliğinden içeri girilerek ameliyatla tekrar düzeltilecekmiş. Bu işlem için ücret alınmayacak.
Bilginize kızlar...[/QUOTE
hayırlısı olsun senin için umarım gerek kalmazda kurtulursun...inşallah düzelir...
Lütfen Boğaziçi Estetik Merkezi ucuz ameliyat yapıyoda baştan savma yapıyo düşüncesine kimse kapılmasın. Diğer doktorlar günde bir ameliyat yaparken bu hastanede günde 5 ameliyat bile yapıyo doktorlar. Ayrıca estetik doktoruda benim bildiğim kadarıyla bu hastanede 5 adet var. Benim ameliyatımı Veli Bey yaptı. Gerçekten çok memnunum. Ucuz diye kötü yapar düşüncesinede asla katılmıyorum. Çok ilgililer gerçekten. Veli Bey'de Yavuz Beyde beni çok iyi anladılar ve istediğim gibi oldu burnum. Ben abartıyı zaten istemem. Doğal olması önemliydi onuda başardı doktorum Veli Aslan. Yavuz Beyde sağolsun kemik ve et problememi çözdü. Ben açıkçası çok memnun kaldım doktorlardan. Sadece memnun kalmadığım konu hastanenin hijyen konusuydu. Hastanede ben yatmadan odayı teslim ettiklerinde her yer toz içindeydi elimizden geldiği kadar ıslak mendillerle tozlarını sildik. Ben çıkana kadarda ne çöp boşaltıldı nede temizlik yapıldı odada. Çalışanlar konusunda diyeceğim yok. Herkes işini çok iyi yapıyo. Hemşireler, doktorlar çok iyi. Sadece sorun bu hastanede hijyen olmaması. SSK hastanelerinde bile duvarlarda dezenfektan cihazlar kullanıyolar ama ben bu hastanede hiç görmedim.
Bu hastanenin ucuz olması sadece çok fazla sayıda hastası olması. Sürümden kazanıyorlar düşüncesindeyim. Ben çok araştırdım Dr. Veli Aslan 3,5 yıl önce Ankara'da bu ameliyatı 4.000 tl. ye yapıyormuş. Doktor konusunda sıkıntınız olmasın. Fiyatı hastane belirliyo fiyat konusunu Burçak hanımla konuşuyorsunuz ve gün alıyorsunuz.
Sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana...
kızlar ben de tekrar söylüyorum kimseyi korkutmak için bişey söylemiyorum...şuandaki ruh halimizi paylaşıyoruz bu da bir ameliyat süreci ne de olsa... eski burnumuzdan iyi olduğunu biz de biliyoruz...burnum 1 aylık, 3 haftadır masaj yapıyorum ama elime gelen çok sert bi kemik var yumuşamadı bile...bazı sertlikler geçti günden güne, ama bu geçmiyor, hissediyorum...benim yazma sebebim acaba başkasının başına geldi mi, ben mi kuruntu yapıyorum diyeydi...belki birisi çıkar aynısı bana da oldu, çok sert bir kemikti inmeyecek sandım ama ...zaman sonra indi vb bişey yazar diye bekledim...herkes sabret şişlikler inince gerçek şekli ortaya çıkıyor falan dedi saolun hepiniz biraz rahatlıyorum....ama benimki gibi kemik olan kimse çıkmadı...tabii ki de sorucam, araştırcam...burda tartışmicaz da nerde tartışıcaz? bunları ameliyat olacaklar okusun, belki başkasının da başına gelir böyle bişey ve bunları okuyarak bilgi edinir....
evet belki bu kemik inecek, ozaman ben elbette bunu paylaşıcam kızlar sakın korkmayın, kemik indi falan diye...boşuna kuruntu yapmışım dicem ve başkalarına örnek olacak.
2.ihtimal revizyon olucam ve bu revizyon deneyimini paylaşıcam burda...insanlar da revizyon riskinin olduğunu ve revizyonu detaylarıyla öğrenecek burdan (Allah korusun)
herkes özgürce fikrini söyleyebilir kimse karışamaz...herkes burun ameliyatını farklı bi şekilde deneyimliyor, herkesin dr.uyla olan ilişkisi de farklı...herkeste aynı süreç yaşanmıyor, bunu da herkes biliyor...ne olursa olsun ben paylaşmaktan yanayım.kimse burada dr. gibi ahkam kesmiyor, başıma böyle böyle birşey geldi, bilgisi olan var mı diye soruyoruz ön bilgi/deneyim edinmek için...nihai karar zaten dr.la görüşünce ortaya çıkacak...fakat şuanda dr. yok, meraktan ölücem ve sizlere sormak durumundayım...birbirimize destek oluyoruz böylece....
bu konu başlığında biraz gerilere gidip eski yazılanları okuyalım bakalım herşey güllük gülistanlık mı...kimse kaygılarını paylaşmamış mı...herkes msn'den birbirine ne sorular sormuştur onları da bilemeyiz artık...
Zaten herkes herşeyin mükemmel olduğunu yazsaydı, ben direkt boğaziçi'nin halkla ilişkileri burada fake profilden reklam yapıyor derdim..buranın gerçekçi olmasının sebebi insanların memnuniyetleri kadar, ameliyat kaygılarını, acılarını, hayallerini,hayal kırıklıklarını paylaşması ve birbirlerine yardımcı olmasıdır. ben şakşakçı da değilim, zalimce eleştiren biri de değilim. dürüstçe ve tüm samimiyetimle memnun olduğum ve olmadığım şeyleri söylüyorum,niyetim de sizlerle her aşamayı paylaşmak, deneyimlerimi aktarmak ve sizin de deneyimlerinizi öğrenmek...
Bendede kemik ve et olduğu tahlil ve filmlerim çekildiğinde anlaşıldı. SSK anlaşmalı bir hastane olduğu için kemik ve eti ssk karşılıyo ayrıca ücret ödemedim ben. SSK formlarını imzalaman yeterli oluyo. Ben sadece .2500 tl. ödedim onuda 10 taksit olarak bonus kartımdan çektiler. Ayrıca ücret almadılar. SSK anlaşmalı olduğu için onlar hallediyolar. Kafanda soru işareti kalmasın. Hele bu hastane KBB doktoru YAVUZ BAÇ var süper bir doktor. Ameliyatımı Yavuz bey ve Veli Bey birlikte yaptılar.[/QUOTE
içimi rahatlattın canım saol verdiğin bilgiler için
cnm bence kavis istemeyin çökme falan olur diye korkuyorum ben..ben kaviste istemedim gerçi ama hayli kavis var üst tarafta haddinden fazla ondan oldu sanırım eziklik..bence çıkıntı olmasın ucuda kalkık olsun yeter ben artık öyle diyorum yaa..bu kavisin de belli ki bir ayarı var..aşırısı tehlikeli..bencede kavisli burun yapmak zor..ben eskiden kbb uzmanına olmak istemiyordum burun ucum estetik falan durmaz diye..plastik cerrah daha estetik yapar sanıyordum ama düşüncem tersi yönde değişti..kbb doktorları burnu daha iyi tanıyor belkide..burun yapısını falan
arkadaşlar beim burnumda da bir düzelme var iyiye doğru ama kesin emin olmadan resim koymak istemiyorum hemde umutlanmyım boşuna biraz bekleyeim dedim ama iyi olacak gibi..nazar değdiririm diye anlatamıyorum bile artık..
Sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana...
Bende kendi kendime plastik cerrah mı yoksa kbb doktorlarımı daha iyi estetik yapar diye soruyordum. Valla ilaç gibi geldi. Olumlu, olumsuz bütün yorumlarınızı takip ettim. İlk önce fiyat aldığım yer boğaziçi tıp merkezi oldu. Aslında hata mı yaptım diye düşündüm çnkü burdan aldığım fiyatla diğer doktorların verdiği fiyatlar arasında çok fark var. Umarım yaşadığınız sıkıntılar bir an önce geçer ve revizyon olmanıza gerek kalmaz.
cnm bantlar çıktığı ilk 2 hafta banyo yaparken burnuma su değince değişik bir sızlama oluyordu ama ödemde pek hissedilmiyordu böyle karıncalanma şeklinde ama acı değildi normal bunlar yüzümü yıkarkende hala dikkat ediyorum iki tarafı ayrı ayrı yıkıyorumbenim zaten hiç ağrım sızım olmadı artık 6. ayıma girdim
canım ya bir sakin ol bu ne asabiyet,bu ne sinirben zaten burnun değişeceğini biliyorum..buarada yazılarımı da çok iyi okumadan yorum yapmışsın..ben yazılarımda şişlik hiç önemli değil,şişlik olacağını biliyorum ve zamanla geçeceğini de biliyorum yani şişlik hiç sorun değil demiştimm.benim üzüldüğüm asıl konu kavis olayı oldu biraz..
'' buarada hakkaten kavis olayı zamanla değişen birşey mi??..ya çünkü daha önce buradan birkaç arkadaş bana kavis olayı sonradan değişmez,başta neyse öyle kalır demişti..bende onun üzerine emin olamadım..gerçekten kavis zamanla değişen birşey mi arkadaşlar ya bilen varsa yazarsa sevinirim valla :)))
birde son zamanlarda veli bey ve ameliyat konusunda olumsuz yazan pekçok kişi var..niye direk bana kızdın ve benim başlığımın altına konu açtın anlayamadımbirde şimdi şöyle bir durum var bende başta olumsuz düşüncelerimi yazmıyordum gerçekten ama baktım çoğu arkadaşım yazıyor,bende yazıp arkadaşlarımla sıkıntımı paylaşmak istedim,bazı konularda bilen arkadaşlarıma akıl danışmak istedim..bu çok doğal bir durum..herkes istediğini yazmalı bence,buna yanlıştır denmemeli canım herkes istediğini yazmakta özgür )))
buarada sabır gerektiğinin de farkındayım,burdaki hekes farkındadır..sadece arkadaşlarımızla sohbet etmek ve bilen arkadaşlarımızdan akıl danışmak istiyoruz okadar)))
çok teşekkür ederim kabuslar görmeye başladım dün itibariyle :) bi hafta böyle çekicem sanırım inanılmaz korkuyorum da :18:
en büyük korkumda işe gelememek 6.günümde işte olmak zorundayım... bakalım kısmet:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?