- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.261
arkadaşlar,2.5 ay oldu,2 yeni resim ekledim.. hatırlatma yapayım,ben kavis istemedim,mümkün olduğunca doğal olsun demiştim sadece.. şimdilik-nazar değmesin-çok memnunum..
arkadaşlar beim burnumda da bir düzelme var iyiye doğru ama kesin emin olmadan resim koymak istemiyorum hemde umutlanmyım boşuna biraz bekleyeim dedim ama iyi olacak gibi..nazar değdiririm diye anlatamıyorum bile artık..
arkadaşlar bu sorum, biraz komik ve abzürt bir soru olacak amaCevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?
çok güzel haber,çok sveindim canım ya inşallah burnun hep istediğin gibi olur
inan hepimiz çok korkmuştuk yani korkmakta heyecanlanmakta haklısın canım :) özellikle ameliyat korkusu ve sonrasında da burnum naısl olacak merakı insanı heyecanlandırıyor haklısın ama özellikle ameliyattan hiç korkma narkozu veriyorlar hiiiç birşey duymuyorsun inan canımşimdiden geçmiş olsun.
cnm bence ilgisi varmesela kavis veriliyor burun ucunu daha kalkık yapmak için..ama bazı burunlar var kavis fazla yok ama ucu kalkık öyle de olabiliyor..bende kavis olmasına rağmen ucu fazla kalkık değil..ama ben kavisisiz ucu kalkık burun görüyorum mesela...
cnm inşşallah burun her gün değişiyor desem yeri var...çok acaip bir olay geliyor bana bu durum..iki gündür burnum felaket güzel çıkıyordu resimlerde falan şimdi demin çektim gene şiş...offf..anlamadım bende biraz zamn geçsin düzelirse yine ekliyeceğim..
yaa çok tatlısınız sırf sizinle konuşmak için şuraya giriyorum
teşekkür ederim düşüncelerin için
canım yorumun için çok sağolhakkaten kavis ile burnun kalkıklığı orantılı gibi ama bir yandan da kavis burnun üst kısmının fazla törpülenmesiyle oluyormuş galiba )) ben de anlayamadım ki hala farkı
evet cnm keşke ben de olmasaymış kavis yaa ben korkuyorum tam ortasından çökecek gibi..bir de zayıf benim kemiğim ince böyle..ben bir de şuna inandım masajla burun inanılmaz şekilleniyor işe yarıyor açık emliyatta olmayabilir ama kapalıda bence işe yarıyor çok..eminim seninde masajla kavis gelecek ucu falan da değişecek..ben son üç gün burnumun üst şiş kısmına bastırdım bir de baktım ki o düzleşen yerle eşit hale geldi inanılmaz sevindim iki gün....ama şu an gene şiş....ama o ezik yer belli oluyor yine..
valla canım ya ne zor işler,bir tarafı bastırıyoruz öbür yer şişiveriyorbuarada sen canını hiiç sıkma inşallah çökme olmaz günden güne daha iyi olacak ))) bak şimdiden daha iyi olmaya başlamış bile maşallah
hayırlısı olsun cnm..inşallah hepimizin düzelecek
gözun aydın canım cok sevındım duzelmişken burnuna desene yav böyle kal dıye
benım şeklınde degısme olmadı ama burun ucum ve ıcınde şişlıkler var ve kabuklanma oluyor bazen zor nefes alıyorum doktorum bu normal dedi
ucu inmezse zaten bişey yapcak ucuna hazıran sonu gıbı onu beklıyorum,ama şeklı hala aynı sabah şişiyor ogleden sonra ınıyor
sızlerın yıne daha ıyı aslında benım durum çok zor uzun bı amelıyattı ve de açık amelıyattı o nedenle bazen ıcı oyle kabuk oluyorkı cıkana kadar nefes alamadıgım oluyor,olsun gene de mutluyum eskı burnuma göre
hadı resım beklıyoruz..aslında başkasına çektırmek lazım ben kendımı çektıgım ıcın belkıde şeklı tam bellı değiltabi cnm senin için büyük değişim gerçekten ameliyat olmak bence verdiğin çok doğru bir karar...şimdi çok güzel oldun..taliplerinde artar artık...insan daha bir gençleşiyor ahhh ahh bende eskiden yaptırmadığıma pişmanım valla.)burnum iki gümdür süperdi cnm ama bu gün gene şiş..canım burun değişiyor kötü yönde değil ama sanki bir şekilde ama yine güzel oluyor..burda bir komşumuzun kızıda olmuş bir sene içinde burnu en son şeklini almış..tabi memnun hala çok ..ben dayamamıyacağım eklerim belki birazdan son resimleri..cnm kabuklanma için merhemi sür içine kadar çek çok faydası oluyor yumuşuyup akıyor
ekledim canlar bakabilirsiniz nasıl değişim her an
neferalem arkadaslık gonderdım kabuledersen sevınırım resımlerını cok merak ettım
ekledim canlar bakabilirsiniz nasıl değişim her an
gayet ıyı duruyor senın kaç ay olmştu amelıyat olalı,ınankı benımkınden daha dzgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?