- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.281
yok canım seninki daha güzel..5.t5 ay oluyor cnm tam
şişlıkler yamukluklar var bende ama bı ınıp bı çıktıgı için takmıyorum çok kötu bişe olmadıkça
hayırlısı olsun cnm..inşallah hepimizin düzelecek
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan başka kişiler varsa, yorum yaparsanız çok sevinirim :))) çünkü ne kadar çok kişi yorum yaparsa o kadar çok şey öğreniyoruz harika oluyor))
şeyi sormuştum; kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?..forumda da baktım böyle bir başlık var mı diye ama bulamadım,başlık açıyım olmazsa
bu arada sabahlıyacağız burda...:85::85:
kadın milleti olarak hepimiz çok tatlı oluryoruz zaten,huyumuz kurusun dimi
Bende arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim merak ediyorum neferalem.
yazdıklarını okuyorum da şimdi nasılsın daha iyimisin çok geçmiş olsun
foruma girmeyeli veli beyin hastası ne çok artmış maşallah
evet cnm burnum düzelmeye başlıyor yavaş yavaş seviniyorum ama fazla da abartmıyorum korkudan:)6. aya girceğim artık belkide ondan..burun ucu en geç iniyor
cnm ekliyorum ama kimse olumlu olumsuz bir yorum yapmıuor arkadaş listem baya kabarık ne gerek var diyorum..seni ekliyorum ama son kişi olarak
foruma girmeyeli veli beyin hastası ne çok artmış maşallah
aynen ya bende resımlerımı koydugumda o kadar kısıyı kabul etmıstım arkadas lıstem doldu tasıo ama kımse yorum yapmıodu uyuz bır durum..katılıorum sana arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?