Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan başka kişiler varsa, yorum yaparsanız çok sevinirim :))) çünkü ne kadar çok kişi yorum yaparsa o kadar çok şey öğreniyoruz harika oluyor ))

şeyi sormuştum; kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?..forumda da baktım böyle bir başlık var mı diye ama bulamadım,başlık açıyım olmazsa

Son düzenleme:

canımcım,, benim bildiğim kadarıyla alakası yok bu iki kavramın:) kavisli bir burunda,burun ucu kalkık olmayabilir ya da ucu kalkık bir burnun üst kısmı düz veya kemerli olabilir diye biliyorum.. kısacası şöyle toparlayayım: kavis burnun üst kısmındaki oyuklukla ilgiliyken, kalkıklık burun ucu ile ilgili bi durum.. aralarında çok fazla bir bağ yok yani

Son düzenleme:
foruma girmeyeli veli beyin hastası ne çok artmış maşallah

aaa sen nerelerdesin canım? senin resimlerine bakarak karar vermiştir çoğu kişi son hallerini de eklesene moralimiz düzelsin biraz benim burnumun üzerinde kemer çıktı bayaa da sert kemik gibi geçmez diye korkuyorum sende olmuşmuydu böyle bişey??? en deneyimlilerimizden birisin ya sana sorayım dedim hemen:)

cnm ekliyorum ama kimse olumlu olumsuz bir yorum yapmıuor arkadaş listem baya kabarık ne gerek var diyorum..seni ekliyorum ama son kişi olarak

aynen ya bende resımlerımı koydugumda o kadar kısıyı kabul etmıstım arkadas lıstem doldu tasıo ama kımse yorum yapmıodu uyuz bır durum..katılıorum sana arkadasım

neferalem burnun çok ıı olmus resmın altına da yortum yaptım çok super bır duzelme..nasıl oldu bu ? velı bey nasıl bır masaj verdıkı sana ucu ındı duzluk duzeldı...belkı bana da ıı gelır benımkının ucuda şiş daha..merak ettım masajı

aynen ya bende resımlerımı koydugumda o kadar kısıyı kabul etmıstım arkadas lıstem doldu tasıo ama kımse yorum yapmıodu uyuz bır durum..katılıorum sana arkadasım

bak buna bende katılcam dolu kişi ekli hatta bazılarını sildim giriyolar bakıyolar ama yorum yapan az anlamıyorum ki hani burnumda cirkin felan olsa diyecem haklılar DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…