Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım cevabın için çok sağol

cnm ekliyorum ama kimse olumlu olumsuz bir yorum yapmıuor arkadaş listem baya kabarık ne gerek var diyorum..seni ekliyorum ama son kişi olarak

canım taş bana mıydı bılmıyorum ama tam bakamamıstım resımlere ilk zamanlarda korkmakta haklıymısın ama baya degısmıs resımlerın burun ucun hala şiş onlarda ınecek suan guzel demekkı daha degısecek masajla duzeldıgıne gore korkacak bısey

kalkıklık ve kavıs yüz oranına gore ayrlanıyor,necdet bey bana çene ve alın oranı vardır burnun ufaklıgı yada kalkıklık ve vs ona gore ayarlanır dedı..yoksa yuzune gıtmez dedı..
bu tarz şeyler yuze gore ayarlanır arkadaşlar bı sanatcının burnunu cok begenırsınız ama hepımızın fızyolojısı farklı en guzel burun yapılsa bıle guzel olmaz,cunku yuze uyumu önemlı bence..ki tıbben de buna bakılıyor

cnm artık sana denk geldi o an..hep aynı oluyor ekliyorum bakıp geçiyorlar olumsuzda olsa yazılsa iyi olur..arkadaş listesi kabarıyor günden güne gereksiz..hem seçici davranıyorum artık..

Son düzenleme:

cnm aslında o tam olarak o kısma masaj vermedi..verdiği kemik bölgemeydi o ezik dediğim yere..ama daha önce 3 aylıkkkın falan üstüne hafif bastırabilirsin dedi..birde en son o kısım ödemli üst taraf geçmiş ondan da olabilir dedi..bende o üst uc kısıma hafif hafif bastırdım...ama sormadan yapma derim cnm..senin farklı olabilir..gerçi sanmıyorum da farklı olacağını..neyse..burda azar yeriz yoksa masaj tarif ettim diye:):84:

Kızlar bende Veli beyle bu Cumartesi görüşücem. Sizlerin yorumuna göre karar verdim Veli beye. Ben daha şimdiden çok heyecanlıyım. Benide eklermisiniz lütfen.

yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya

Ben bakamıyorum fotografınıza rica etsem benide eklermisiniz. bende veli beyi düşğnğyodum ama şimdi kafam karıştı

Veli bey isin ehli gibi görünüyor bu yazilanlari okuyunca, ama cok problem yasayanlarda olunca icinizden, gercekten tedirgin oldum.. albümleri olanlar benide ekleyebilirmisiniz? baya merak ediyorum ameliyat sonuclarini?

arkadaşlar bende veli beyi düşünüyorum lütfen erklermisiniz bilgi edinmem açısından.

kızlar az önce dr.dan geldim...malesef kıkırdağım kalkmış...dr. hiç masaj yapmamışsın dedi...daha doğrusu yeteri kadar bastırmamışım galiba(( ben size biraz açıklayayım en iyisi...
kemerli burunlarda kemer alındıktan sonra bir boşluk oluşuyomuş, o boşluğa çıkan kemerden dikdörgenimsi bi parça kesilip konuluyomuş...bu eklenen parça esneme yapabiliyor, kayabiliyor ya da kalkabiliyomuş...bu parçayı oturtmak için masaj yapıyomuşuz...kısacası benimki kalkmış ve bu ay içinde onu oturtmam lazımmış oturmazsa bakıcaz dedi dr....dua edin kızlar yaaa çok moralim bozuldu:
((((

bugünden itibaren sıkı bi masaj dönemine başlıyorum...yarın şuanki kemerli halinin resimlerini ekleyeyim, sonra da bi ay sonraki halini ekleyeyim değişim olmuş mu görürüz hep beraber...

üzüldüm cnm yaa aman revizyonluk bir şey çıkmasında...masajla düzeleceğine inanıyorum ben..ama sen daha yeni olmuştun üst tarafa masaj vermişmiydiki veli bey..yani hemen bastırmanı söylemişmiydi yoksa yanlaramı..sıkma canını düzelir bence bak gör..şişlik vs kalmadı gibi oluyor ama değişiyor 6.ayda bile

Gecmis olsun redgat, ins. tez zamanda iyilesir.

cok acemi bir soru olacak, ama daha taptaze yeni bilgiler topladigim icin daha fazla birsey bilmiyorum. Masaj yapinca, doktorun verdigi sekil bozulmazmi? cünkü ne kadar da olsa insan masaj yaparken burnuyla "oynamis" oluyo?

Canım merhaba beni yeni eklemişsin ben resimlerini bugün görebildim bence harika görünüyo çok güzel. Senin yazılarını sürekli okurdum problemin var diye biliyorum ama ben hiç problem görmedim çok şık duruyo bence burnun. Bence veli beyin ellerine sağlık. Tam olarak hangi tarihte ameliyat oldun ne kadar zamanda böyle bir güzelliğe geldi merak ettim yazarsan sevinirim. Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…