- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.301
canımcım,, benim bildiğim kadarıyla alakası yok bu iki kavramın:) kavisli bir burunda,burun ucu kalkık olmayabilir ya da ucu kalkık bir burnun üst kısmı düz veya kemerli olabilir diye biliyorum.. kısacası şöyle toparlayayım: kavis burnun üst kısmındaki oyuklukla ilgiliyken, kalkıklık burun ucu ile ilgili bi durum.. aralarında çok fazla bir bağ yok yani
cnm ekliyorum ama kimse olumlu olumsuz bir yorum yapmıuor arkadaş listem baya kabarık ne gerek var diyorum..seni ekliyorum ama son kişi olarak
bak buna bende katılcam dolu kişi ekli hatta bazılarını sildim giriyolar bakıyolar ama yorum yapan az anlamıyorum ki hani burnumda cirkin felan olsa diyecem haklılarDD
canım taş bana mıydı bılmıyorum ama tam bakamamıstım resımlere ilk zamanlarda korkmakta haklıymısın ama baya degısmıs resımlerın burun ucun hala şiş onlarda ınecek suan guzel demekkı daha degısecek masajla duzeldıgıne gore korkacak bısey
neferalem burnun çok ıı olmus resmın altına da yortum yaptım çok super bır duzelme..nasıl oldu bu ? velı bey nasıl bır masaj verdıkı sana ucu ındı duzluk duzeldı...belkı bana da ıı gelır benımkının ucuda şiş daha..merak ettım masajı
aynen oyle oldu sayemızde velı bey meshur oldu:) 4 5 ay once velı beyın hasta sayısı bır elın bes parmagıydı:)
evet cnm öyle oldu..kimbilir belki boğaziçinde irfan bey var ercen bey falan belkide onlarda iyidir ama bilmiyoruz onlar meşhur değil şu anda
yeni albüm açtım yamuk burnum için bakın kararınızı ona göre verin bence artık orası ticarethaneye dönüştü gün içinde kimbilir kaç ameliyat böle baştan savma bişi çıkıo ortaya
kızz az once 1 aylık dolmadankı hallerıme baktım ne kadar şiş ve yamuk,hatta şiimdı en sonkı resımlerımden bıle farklı..ne kadar değişmiş burnum..sabret bakalım bosuna kendını yıpratma
burnum her gecen gun degısıyor çevremde soyluyor,o nedenle sabredıceksın sonunu dusunen kahraman olamaz
canım sen eklesene veli beyin hastaları burda zaten kabul eden eder
kızlar az önce dr.dan geldim...malesef kıkırdağım kalkmış...dr. hiç masaj yapmamışsın dedi...daha doğrusu yeteri kadar bastırmamışım galiba(( ben size biraz açıklayayım en iyisi...
kemerli burunlarda kemer alındıktan sonra bir boşluk oluşuyomuş, o boşluğa çıkan kemerden dikdörgenimsi bi parça kesilip konuluyomuş...bu eklenen parça esneme yapabiliyor, kayabiliyor ya da kalkabiliyomuş...bu parçayı oturtmak için masaj yapıyomuşuz...kısacası benimki kalkmış ve bu ay içinde onu oturtmam lazımmış oturmazsa bakıcaz dedi dr....dua edin kızlar yaaa çok moralim bozuldu:
((((
bugünden itibaren sıkı bi masaj dönemine başlıyorum...yarın şuanki kemerli halinin resimlerini ekleyeyim, sonra da bi ay sonraki halini ekleyeyim değişim olmuş mu görürüz hep beraber...
üzüldüm cnm yaa aman revizyonluk bir şey çıkmasında...masajla düzeleceğine inanıyorum ben..ama sen daha yeni olmuştun üst tarafa masaj vermişmiydiki veli bey..yani hemen bastırmanı söylemişmiydi yoksa yanlaramı..sıkma canını düzelir bence bak gör..şişlik vs kalmadı gibi oluyor ama değişiyor 6.ayda bile[/QUO
canım 2.hafta gittiğimde sadece yanlara değil üste de bastır demişti bana ben de hergün bastırıyodum ama yeterince kuvvetli bastırmamışım...masaj yapıyodum biraz yumuşayınca da işaret parmağımla bastırıyodum...bayaaaaa bi bastırmak gerekiyormuş başparmakla...
inşallah düzelir bakalım, şimdiden sanki yumuşadı gibi toplam 20 dk yaptım bugün.sık sık hatta aklıma geldikçe yapmam lazımmış en az 3 dk...
yani burdan bidaha uyarmak istiyorum herkesi: kemerli burunlu arkadaşlar, kemer alındıktan sonra yapılacak masaj burnumuzun şekli için önemli....çünkü kemerin yerindeki boşluğa kıkırdak koyuluyor ve onun oturması lazım..kemer olmayan durumlarda, daha çok ödem ve şişliğin geçmesi için etkili masajlar..kemerliler için masaj çok çok daha önemli ihmal etmemek ve doğru yapmak lazım.....
neyse olan oldu.. masaja devam...gerçi benimki masaj değil artık burnumu ezmem lazımumarım düzelir canım çok sağol moral verdin..şimdi bana da geçecekmiş gibi geliyor hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?