Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm son iki aydır baya dertliydim burnumda üst tarafda düzleşme vardı bir ortada ezik hafif..gerçi o hala duruyor..ama düzleşme masajla geçiyor gibi..benim burun ucu hala ödemmiş..sanırım çokta genç inecek..cnm ben 5 ay önce falan oldum 24 ünde 6 ay olacak işte..umarım 6 aydan sonra daha da iner..teşekkür ederim beğendiğin için ...çok sağol cnm

canım etli kısımlara basınç uyguladığın zaman şişliklerin inmesine yardımcı oluyor,şekli bozulmaz tabi ama kemikler daha çok taze olduğu için, yanlış noktalara basınç yaparsan eğrilebiliyor. oynamaktan, dokunmaktan, biyere çarpmaktan bişey olmuyor...düzenli olarak bastırırsan- ama bayaa bi bastırman lazım- şekli değişiyor. bunun da bi süresi var tabii, ömür boyu böyle olmicaz.. vücudumuzdaki kıkırdakların iyileşme süresi ya da sertleşme süresi içinde etkili oluyor.... mesela dr. söyledi bi arkadaş kemerindeki kıkırdak yerine yanlışlıkla burun sırtına bastırıp orayı çöktürmüş...oyüzden ayna karşısında yapılıyo masaj...
onun dışında istediğin gibi dokun, ovala bir şey olmuyor hatta bence iyi bile korkuların geçiyor, yeni burnuna alışıyosun...

Bugün itibari ile 18. günümü tamamlamı$ bulunmaktayım. Çok yoğun günler geçirdiğim için fotoğraf yükleme fırsatı bulamadım. En kısa zamanda yükliicem umarım
Yarın ak$am üstü Veli bey ile görü$ücem, kontrole gidicem. Sormamı istediğiniz bir$ey warsa iletebilirim.:80:

Hepinize sewgiler...:82:

arkadaşlar merhaba. benim burnumda kemik eğrilği var. bariz belli ediyor kendini. fotograf çektirmekten nefret ederim bu yüzden aslında yüzüm,gözüm çok güzel ama şu burnum erteleye erteleye yaş 26 oldu. sürekli farenjit oluyorum,gece nefes alamıyorum,alerjim de var. hepsi bunun yüzünden. sabahtan beri araştırıyorum doktorları. hepinize soruyorum GERÇEKTEN DEĞER Mİ? TEK SEFERDE BU İŞ BİTER Mİ? ayrıca kiminiz resim eklemiş göremiyorum, rica etsem beni arkadaş olarak eklermisiniz, sizleri görmek bana olumlu etki yapacak. korkuyorum çünkü 10 yaşımda bağdemcik ameliyatı oldum,o zamandan beri çok korkarım neşterden... bir de ne kadara oldunuz acaba?

Canım büyük ümitlerle o ameliyata giriyoruz. Sonuç kötü olduğunda o kadar çektiğimiz sıkıntıda üzüyor tabiiki. Ben bu konuda şanslıyım Ben regnatla aynı gün ameliyat oldum. Benim burnumda hiç bir sertlik kalmadı masajlarımı çok düzenli yaptım. Fırsat buldukçada Veli Bey'e gittim. İşyerim karaköyde olduğu için sık sık gitme fırsatı buldum. Masajlarımı nasıl yapıcamı sürekli sordum. Ama en önemlisi benim hiç sigara kullanmamam bunu doktorumuz söyledi. O yüzden yüzümde hiç ödem yok. Birde yeşil çayı çok içtim. Resimlerimi koymak istiyorum ama eşim izin vermiyo. Burnum genişti benim kemer felan yoktu. Sadece kemik ve eti aldıktan sonra biraz toparladı doktorum.

Senin resimlerini ben yeni gördüm ama gerçekten çok beğendim. Hiç estetik gibi durmuyo. Gerçek burnun muş gibi yani. Çok doğal olmuş. Yazdıklarını okuduğumda çok üzülüyodum. Memnun değildin ya. Şimdi düzelmesine çok sevindim.

Öpüyorum canım benim. Allahım bu yola baş koyanların hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepimiz mutlu olalım. Çünkü mutlu olmak için bu kararı verdik. Kendimizi daha çok sevmek için.

İyi haberlerini bekliyoruz Neferalem....

teşekkür ederim cnm yazdıkların çok güzel...burnumdaki düzleşme biraz da olsa geçti gibi..ama ezik bir yer var onun masajla geçeceğini sanmıyorum aslında fazla da dert etmeyeceğim ilerde beter olmasa da razıyım yani..çökmeden korkuyorum ben..doğal oldu evet kimse anlamıyor zaten..sizinde memnun olmanıza sevindim..inşallah bir probleminiz olmaz..bende kavis olayı fazla gibi.veli beyin yaptığı diğer burunlara bakıyorum fazla yok kavis bana niye bu kadar yapmış anlamadım..keşke bu kadar olmasaymış..keşke düz olsaymış diyorum..sizinkini merak ettim açıkcası ama eşiniz izin vermiyorsa elden bir şey gelmez..benim de eşim izin vermiyordu ilk zamanlar hala kızıyor..ikna ettim bir şekilde..tek dileğim 9 10 ay sonra harika bir buruna sahip olmak..umarım sizlerinde olur...

Son düzenleme:

seni gidi yaramaz yakalandın bak,masaj az yapmışsın canım şaka bir yana sen canını hiç sıkma inşalah düzelecektir sen içini ferah tut

hmm anladım canım bende msahja devam edıyrm eskısı kadar cok degıl ama duzelme var sankı hala ucu kalın gelıo bana da ana gaza geldım bıraz daha çok yapıcam bakalım nasıl olcak...doktorun son kontrtolde verdıgı masaj benımkıde burnun yarı belınden asagısına ustten bastırıorum...bakalım hayılrısı..ama senın adına çok sevınıyrm...

benimle kimse ilgilenmemiş

regnat sana sorayım bari, özel mesaj atamıyorum şu an.

canım bende kemik eğriliği var çok ciddi. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan beyi de okudum, olumsuz yorum yapanlar var hakkında. sen memnun musun, ameliyatı kaça oldun, temizlik filan nasıl ? çok zor geçti mi, fotolarını gördüm çok morarıp şişmişsin. bana önerir misin? emre ilhan 6 milyar

bu yorumu emre ilhan mı yazdı maille? bana da aynı mail geldi de ondan soruyorum :S

merhaba canım,ben yardımcı olmak için kendi adıma şunu yazabilirim ) benim fikrim maddi durumun yeterliyse emre ilhan beye olman değilse de veli aslan beye olman canım ) ama iyice araştır bence )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…