- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.321
üzüldüm cnm yaa aman revizyonluk bir şey çıkmasında...masajla düzeleceğine inanıyorum ben..ama sen daha yeni olmuştun üst tarafa masaj vermişmiydiki veli bey..yani hemen bastırmanı söylemişmiydi yoksa yanlaramı..sıkma canını düzelir bence bak gör..şişlik vs kalmadı gibi oluyor ama değişiyor 6.ayda bile[/QUO
canım 2.hafta gittiğimde sadece yanlara değil üste de bastır demişti bana ben de hergün bastırıyodum ama yeterince kuvvetli bastırmamışım...masaj yapıyodum biraz yumuşayınca da işaret parmağımla bastırıyodum...bayaaaaa bi bastırmak gerekiyormuş başparmakla...
inşallah düzelir bakalım, şimdiden sanki yumuşadı gibi toplam 20 dk yaptım bugün.sık sık hatta aklıma geldikçe yapmam lazımmış en az 3 dk...
yani burdan bidaha uyarmak istiyorum herkesi: kemerli burunlu arkadaşlar, kemer alındıktan sonra yapılacak masaj burnumuzun şekli için önemli....çünkü kemerin yerindeki boşluğa kıkırdak koyuluyor ve onun oturması lazım..kemer olmayan durumlarda, daha çok ödem ve şişliğin geçmesi için etkili masajlar..kemerliler için masaj çok çok daha önemli ihmal etmemek ve doğru yapmak lazım.....
neyse olan oldu.. masaja devam...gerçi benimki masaj değil artık burnumu ezmem lazımumarım düzelir canım çok sağol moral verdin..şimdi bana da geçecekmiş gibi geliyor hadi bakalım...
evet cnm bende senin gibi önceden hafifi bastıyordum o şiş olan yere ama bir değişim olmuyordu..sonra geçen hafta baya bastırdım uuzun uzun indi orası eşitlendi..gerçi şu an gene şişama demekki inecek diyorum..sana erkenden vermiş üste basma masajını demek kemerin olduğundan..bende de kemer vardı ama hafif daha çok yana doğru eğriydi..ordaki kemiğim zaten tam düzelmedi.yüzde seksen düzelir demişti yavuz bey..fazla alırsak göz damarlarına geliyormuş sanırım..bende o bölgeye bastırıyorum ama hala sert..çünkü fazla alınmadı..ben inanıyorum senin de masajla düzelecek çünkü bu ilk 3 ayda sen şekil verebilirsin burnuna..bir de resimlerinin bazılarında bastırmışsın kemer gitmiş baya..demekki bir faydası olacak...hem çok şişlik var sen bile farkında değilsin..
Canım merhaba beni yeni eklemişsin ben resimlerini bugün görebildim bence harika görünüyo çok güzel. Senin yazılarını sürekli okurdum problemin var diye biliyorum ama ben hiç problem görmedim çok şık duruyo bence burnun. Bence veli beyin ellerine sağlık. Tam olarak hangi tarihte ameliyat oldun ne kadar zamanda böyle bir güzelliğe geldi merak ettim yazarsan sevinirim. Sevgiler....
Gecmis olsun redgat, ins. tez zamanda iyilesir.
cok acemi bir soru olacak, ama daha taptaze yeni bilgiler topladigim icin daha fazla birsey bilmiyorum. Masaj yapinca, doktorun verdigi sekil bozulmazmi? cünkü ne kadar da olsa insan masaj yaparken burnuyla "oynamis" oluyo?
Canım büyük ümitlerle o ameliyata giriyoruz. Sonuç kötü olduğunda o kadar çektiğimiz sıkıntıda üzüyor tabiiki. Ben bu konuda şanslıyım Ben regnatla aynı gün ameliyat oldum. Benim burnumda hiç bir sertlik kalmadı masajlarımı çok düzenli yaptım. Fırsat buldukçada Veli Bey'e gittim. İşyerim karaköyde olduğu için sık sık gitme fırsatı buldum. Masajlarımı nasıl yapıcamı sürekli sordum. Ama en önemlisi benim hiç sigara kullanmamam bunu doktorumuz söyledi. O yüzden yüzümde hiç ödem yok. Birde yeşil çayı çok içtim. Resimlerimi koymak istiyorum ama eşim izin vermiyo. Burnum genişti benim kemer felan yoktu. Sadece kemik ve eti aldıktan sonra biraz toparladı doktorum.
Senin resimlerini ben yeni gördüm ama gerçekten çok beğendim. Hiç estetik gibi durmuyo. Gerçek burnun muş gibi yani. Çok doğal olmuş. Yazdıklarını okuduğumda çok üzülüyodum. Memnun değildin ya. Şimdi düzelmesine çok sevindim.
Öpüyorum canım benim. Allahım bu yola baş koyanların hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepimiz mutlu olalım. Çünkü mutlu olmak için bu kararı verdik. Kendimizi daha çok sevmek için.
İyi haberlerini bekliyoruz Neferalem....
kızlar az önce dr.dan geldim...malesef kıkırdağım kalkmış...dr. hiç masaj yapmamışsın dedi...daha doğrusu yeteri kadar bastırmamışım galiba(( ben size biraz açıklayayım en iyisi...
kemerli burunlarda kemer alındıktan sonra bir boşluk oluşuyomuş, o boşluğa çıkan kemerden dikdörgenimsi bi parça kesilip konuluyomuş...bu eklenen parça esneme yapabiliyor, kayabiliyor ya da kalkabiliyomuş...bu parçayı oturtmak için masaj yapıyomuşuz...kısacası benimki kalkmış ve bu ay içinde onu oturtmam lazımmış oturmazsa bakıcaz dedi dr....dua edin kızlar yaaa çok moralim bozuldu:
((((
bugünden itibaren sıkı bi masaj dönemine başlıyorum...yarın şuanki kemerli halinin resimlerini ekleyeyim, sonra da bi ay sonraki halini ekleyeyim değişim olmuş mu görürüz hep beraber...
burun ıcındekı şişlıkler ne zaman gecıyor kızlarr,benım şiş gercı daha 2 ay oldu ama:44::44:
en son cnm bence hele derin yağlı ve kalınsa daha geç iniyormuş..benim burun ucu yağlıydı baya..senin dur bakalım daha çokk ..ama böylede güzel senin
neferalem, öncelikle geçmiş olsun.
senin revizyon muydu canım?
cnm aslında o tam olarak o kısma masaj vermedi..verdiği kemik bölgemeydi o ezik dediğim yere..ama daha önce 3 aylıkkkın falan üstüne hafif bastırabilirsin dedi..birde en son o kısım ödemli üst taraf geçmiş ondan da olabilir dedi..bende o üst uc kısıma hafif hafif bastırdım...ama sormadan yapma derim cnm..senin farklı olabilir..gerçi sanmıyorum da farklı olacağını..neyse..burda azar yeriz yoksa masaj tarif ettim diye:):84:
:) ben de fotograftan soru yağmuruna tutmustum seni:)
"önden: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profilden:Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık " gibi sorunlarım varmış da. korktum düzeltmek çok mu zor acaba diye:/
bu yorumu emre ilhan mı yazdı maille? bana da aynı mail geldi de ondan soruyorum :S
bana da maille aynı problemleri göndermişler canım...
benimle kimse ilgilenmemiş
regnat sana sorayım bari, özel mesaj atamıyorum şu an.
canım bende kemik eğriliği var çok ciddi. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan beyi de okudum, olumsuz yorum yapanlar var hakkında. sen memnun musun, ameliyatı kaça oldun, temizlik filan nasıl ? çok zor geçti mi, fotolarını gördüm çok morarıp şişmişsin. bana önerir misin? emre ilhan 6 milyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?