Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

buarada demek emre ilhan bey 6 milyar olmuş oyy oyyy pahalı sanki biraz ama durumun varsa bence düşünme bile )

buarada demek emre ilhan bey 6 milyar olmuş oyy oyyy pahalı sanki biraz ama durumun varsa bence düşünme bile )

aslında birkaç ay sıksak verilir o para da eşim yanaşmıyor. bi arkadaşının eşi üsküdar hospital türkte olmuş, fiyat da çok uygun, onu deyip duruyor bana... sen nereye ve kime oldun ameliyatını?

aslında birkaç ay sıksak verilir o para da eşim yanaşmıyor. bi arkadaşının eşi üsküdar hospital türkte olmuş, fiyat da çok uygun, onu deyip duruyor bana... sen nereye ve kime oldun ameliyatını?

canım ben boğaziçi tıp merkezinde veli beye oldum..veli beyde çok iyi bir doktordur..ama yinede son karar senin :)) iyice araştır bence

veli beyle ilgili olums yorumu çok okudum, gözüm korktu. bir de onda olanlar çok şişip morarmış. eli biraz sertçe galiba ya da bana mı öyle geldi bilemedim :44:

ben de çok şişip moraradım ama bu sadece doktorla ilgili olmayabilir..yani hastaların yani hepimizin cilt tipi,cilt hassaslığı farklı..hastaların cilt tipine göre de morarma,şişlik artabilir bence..

eşimin arkadaşının doktoruna bi muayene olacağım. sarkma filan olursa diye dertleniyordum ben ama sarkma olsa dahi şimdiki burnumdan daha iyi bir burun olacağı kesin. en azından eğrilik gitmiş oalcak. yaptığı bir burunu gördüm de forumdan çok güzeldi... fakat araştırmaya devam

cnm bende cevap vereyim sana..şişme morarma bünyeye göre değişir hem morarsa ne olacak acı ağrı sızı olmadıktan sonra bir hafta bile sürmüyor..sonunda istediğin gibi olsun da mutlu ol önemlisi bu bence..burun ameliyatı sanınanın aksine ağrı sızı olmayan ameliyat..ama nadiren ağrı olan arkadaşlarda var..ağrı kesici ile bunu hafifletirsin olsa bile..ama olacağını sanmıyorum...ben de de ciddi kemik eğriliği vardı veli beye oldum yavuz beyde girdi tabi..sağlık açısından çok rahatım..veli bey hakkında olumsuz yorumlar var evet ama korkmana gerek yok ..veli beyde iyi bir doktor..ama senin beklentin nedir ameliyattan..sade doğal bir burun istiyorsan veli beyi düşün derim..sonuçtan memnun kalabilirsin ama kalmayabilirsin de..risk var burun ameliyatlarında bence..yanlız şunu kesin söyleyebilirim eskisinden çok daha güzel bir burnu olacak hem rahatlayacaksın ameliyat oduğuna pişman olmayacaksın..lakin iyi düşün araştır derim ..

üsküdar hospitali bana da meth eden olmuştu ama doktor hakkında bir fikrim yok..

evet cnm bende yarı belden aşağısına bastırıyorum işe yarıyor bence..bir ay sonra gel muhakak demişti veli bey o ezik yer için geçmezse ufak bir operasyon yapacakmış korkuyorum ben ondan çok..bir de daha beter olur diye korkuyorum..düzleşme masajla geçiyor ama o ezik yer duruyor hala hafif ama ilerde daha belli olursa..seninkinde de değişme olacağına inanıyorum burda komşumuz biri varda cnm kızının burnu gerçek şeklini tam bir sene de almış..bence çooook değişecek daha bu burunlar..artık son hali ne olur bilemem

burnum ben estetiğim diye bağırmasın, burnum sanki yüzüme yapıştırılmış gibi sepsert durmasın, yüz ifademi yumuşatacak, eğriliğin sarkıklıgın gittiği yüzüme uygun şeker bir burun istiyorum. inşallah da olur çünkü çok yıprandım

cnm ben eklemiyorum artık kimseti kusura bakılmasın kimse yorum yapmadan bakıp geçiyor arkadaş listemde hayli dolu gereksiz o bakımdan

dünden beri 10 kişiyle arkadaş oldum,fotosu olanların hepsine düşüncemi yazdım vallahi:) yorumsuz geçmem ben ama sen bilirsin yine de canım. gerçi seni çok merak ediyordum

arkadaşlar şeyi sorcam ben masaj yaptığımda başıma ağrı giriyor..yani masajtan sonra genelde burnumda ve başımda oldukça fazla ağrı oluyor..sizce böyle olması normal mi,yoksa acaba ben masajı yanlış mı yapıyorum aklıma takıldı? hatta geçen gün masajtan hemen sonra sol gözüm baya bir ağrıdı...sizde de bu tarz ağrılar oluyor muydu arkadaşlar?

hani ağrı önemli değilde sadece yanlış masaj yapmaktan korkuyorum..geçi doktorun gösterdiği şekilde yapıyorum ama acaba bir yerlerde yanlış birşey mi yapıyorum diye aklım takıldı?

yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…