- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.341
benimle kimse ilgilenmemiş
regnat sana sorayım bari, özel mesaj atamıyorum şu an.
canım bende kemik eğriliği var çok ciddi. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan beyi de okudum, olumsuz yorum yapanlar var hakkında. sen memnun musun, ameliyatı kaça oldun, temizlik filan nasıl ? çok zor geçti mi, fotolarını gördüm çok morarıp şişmişsin. bana önerir misin? emre ilhan 6 milyar
buarada demek emre ilhan bey 6 milyar olmuş oyy oyyy pahalı sanki birazama durumun varsa bence düşünme bile )
aslında birkaç ay sıksak verilir o para da eşim yanaşmıyor. bi arkadaşının eşi üsküdar hospital türkte olmuş, fiyat da çok uygun, onu deyip duruyor bana... sen nereye ve kime oldun ameliyatını?
canım ben boğaziçi tıp merkezinde veli beye oldum..veli beyde çok iyi bir doktordur..ama yinede son karar senin :)) iyice araştır bence
veli beyle ilgili olums yorumu çok okudum, gözüm korktu. bir de onda olanlar çok şişip morarmış. eli biraz sertçe galibaya da bana mı öyle geldi bilemedim :44:
merhaba canım,ben yardımcı olmak için kendi adıma şunu yazabilirim) benim fikrim maddi durumun yeterliyse emre ilhan beye olman değilse de veli aslan beye olman canım ) ama iyice araştır bence )
canım şak diye 6 milyar çıkarıp da verecek kadar iyi değil
benimle kimse ilgilenmemiş
regnat sana sorayım bari, özel mesaj atamıyorum şu an.
canım bende kemik eğriliği var çok ciddi. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan beyi de okudum, olumsuz yorum yapanlar var hakkında. sen memnun musun, ameliyatı kaça oldun, temizlik filan nasıl ? çok zor geçti mi, fotolarını gördüm çok morarıp şişmişsin. bana önerir misin? emre ilhan 6 milyar
eşimin arkadaşının doktoruna bi muayene olacağım. sarkma filan olursa diye dertleniyordum ben ama sarkma olsa dahi şimdiki burnumdan daha iyi bir burun olacağı kesin. en azından eğrilik gitmiş oalcak. yaptığı bir burunu gördüm de forumdan çok güzeldi... fakat araştırmaya devam
hmm anladım canım bende msahja devam edıyrm eskısı kadar cok degıl ama duzelme var sankı hala ucu kalın gelıo bana da ana gaza geldım bıraz daha çok yapıcam bakalım nasıl olcak...doktorun son kontrtolde verdıgı masaj benımkıde burnun yarı belınden asagısına ustten bastırıorum...bakalım hayılrısı..ama senın adına çok sevınıyrm...
cnm bende cevap vereyim sana..şişme morarma bünyeye göre değişir hem morarsa ne olacak acı ağrı sızı olmadıktan sonra bir hafta bile sürmüyor..sonunda istediğin gibi olsun da mutlu ol önemlisi bu bence..burun ameliyatı sanınanın aksine ağrı sızı olmayan ameliyat..ama nadiren ağrı olan arkadaşlarda var..ağrı kesici ile bunu hafifletirsin olsa bile..ama olacağını sanmıyorum...ben de de ciddi kemik eğriliği vardı veli beye oldum yavuz beyde girdi tabi..sağlık açısından çok rahatım..veli bey hakkında olumsuz yorumlar var evet ama korkmana gerek yok ..veli beyde iyi bir doktor..ama senin beklentin nedir ameliyattan..sade doğal bir burun istiyorsan veli beyi düşün derim..sonuçtan memnun kalabilirsin ama kalmayabilirsin de..risk var burun ameliyatlarında bence..yanlız şunu kesin söyleyebilirim eskisinden çok daha güzel bir burnu olacak hem rahatlayacaksın ameliyat oduğuna pişman olmayacaksın..lakin iyi düşün araştır derim ..
neferalem sakıncası yoksa arkadaşlığımı kabul edermisin, foton varsa bakmak isterim. çünkü hospital türk olmazsa alternatifim veli bey.
cnm ben eklemiyorum artık kimseti kusura bakılmasın kimse yorum yapmadan bakıp geçiyor arkadaş listemde hayli dolu gereksiz o bakımdan
kızlar veli bey den bende randevu alacağım ama fiyatları nasıl sigortam yok bilginiz varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?