- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.361
hiç cevap yok muuuuuuuu
arkadaşlar şeyi sorcam ben masaj yaptığımda başıma ağrı giriyor..yani masajtan sonra genelde burnumda ve başımda oldukça fazla ağrı oluyor..sizce böyle olması normal mi,yoksa acaba ben masajı yanlış mı yapıyorum aklıma takıldı?hatta geçen gün masajtan hemen sonra sol gözüm baya bir ağrıdı...sizde de bu tarz ağrılar oluyor muydu arkadaşlar?
hani ağrı önemli değilde sadece yanlış masaj yapmaktan korkuyorum..geçi doktorun gösterdiği şekilde yapıyorum ama acaba bir yerlerde yanlış birşey mi yapıyorum diye aklım takıldı?
yardımcı olursanız sevinirim :)
arkadaşlar kimsenin özel albümünü göremiyorum,ameliyat sonrası resimleri nasıl görebilirim yardımcı olurmusunuz....:44:
benimle kimse ilgilenmemiş
regnat sana sorayım bari, özel mesaj atamıyorum şu an.
canım bende kemik eğriliği var çok ciddi. günlerdir araştırıyorum neti, herkes emre ilhan 1 numara diyor. veli aslan beyi de okudum, olumsuz yorum yapanlar var hakkında. sen memnun musun, ameliyatı kaça oldun, temizlik filan nasıl ? çok zor geçti mi, fotolarını gördüm çok morarıp şişmişsin. bana önerir misin? emre ilhan 6 milyar[/QUOTE
bence emre beye git masajla falan uğraşma...ben hastaneden memnun kaldım, dr.umu da çok seviyorum ama duygusal değil mantıklı düşünmek lazım.veli bey çok yoğun ve sadece burun ameliyatı yapmıyor...çok fazla hastası var, fiyatlar uygun olduğu için çok fazla insan gidiyor...
pahalı bir dr.a gidersen hastası görece daha az olacağı için seninle daha çok ilgilenecek, ne istediğine daha çok kulak verecektir...ayrıca emre ilhan tasarım yapıyor ve birebir aynı burnu çıkarıyor...
benim hiç ağrım olmadı,olmuyor.. ama ben ameliyattan sonra da hiç ağrı sızı çekmedim,belki bu da bünyeye göre değişiyordur..
benim hiç ağrım olmadı,olmuyor.. ama ben ameliyattan sonra da hiç ağrı sızı çekmedim,belki bu da bünyeye göre değişiyordur..
ilginç geldi bana cnm masajdan sonra ağrı girmesi ama olabilir her bünyenin tepkisi ameliyat sonrası başka biçimde..bende de hiç ağrı sızı olmadı ameliyattan sonra 15 gün kanlı akıntı geldi mesela..devamlıda hapşırdım başka bir şey olmadı cnm..sert şekilde bastırma o zaman cnm
arkadaşlar şeyi sorcam ben masaj yaptığımda başıma ağrı giriyor..yani masajtan sonra genelde burnumda ve başımda oldukça fazla ağrı oluyor..sizce böyle olması normal mi,yoksa acaba ben masajı yanlış mı yapıyorum aklıma takıldı?hatta geçen gün masajtan hemen sonra sol gözüm baya bir ağrıdı...sizde de bu tarz ağrılar oluyor muydu arkadaşlar?
hani ağrı önemli değilde sadece yanlış masaj yapmaktan korkuyorum..geçi doktorun gösterdiği şekilde yapıyorum ama acaba bir yerlerde yanlış birşey mi yapıyorum diye aklım takıldı?
yardımcı olursanız sevinirim :)
kızlar uzun bır aradan sonra buaralar burnumda bıraz duzelmeler var... masaja devam ettım ısrarlı bır sekılde şiş olan kısmın ustune bastırdım ve egrılık olan tarfa da otekı tarfa dogru bastım ve daha once burda bahsettıgım tek taraflı sıslık ve onun sebep oldugu hfıf egerılık bayagı daha azaldı ve suanda baya ıyı gorunuo...yanı yıne tabıkı tam anlamıyla kusursuz degıl ama genel bakısta bu problemler bellı olmayacak hale geldı dıyebılırım..ben tabı bıldıgım ıcın yıne az da olsa problemı gorebılıyrm ama dıstan çok bellı olmuo..yanı anlıycagınız olumlu gelısmeler var..ve bu ne mutlu fotograflara da yansıo sızlerle paylasmak ıstedım....yorumlarınızı beklıorum...
foto yüklemek istiorum ama biraz teknoloji özürlü olduğum için hep üşeniorum ama en kısa zamanda koyucam :)canım foto yükleyecek misin, çok merak ettim burnunu :)
canım masajdan sonra bende de bas agrısı oluodu çok bastırıodum agrıodu zaten burnum masaj yaparken kendımı sıkıodum yuzum zonkluodu basım agrıodu...sende ole yapıosan kendını sıkıosun ve cok bastırıosan olabılır yanı...bende de aynı sekıldeydı..hatta ben resmen yoruluodum bıtkın dusuodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?