Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar,

Bu konuya bir daha aynı uyarıyı yapmak istemiyorum. Konu Dr. Veli Aslan ile ilgilidir. Çalıştığı kurumun diğer doktorları veya başka doktorlar ile ilgili burada bilgi araştırılması doktora ve hastalarına saygısızlık olur. Lütfen paylaşımlarımızı bu doğrultuda yapalım...

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:

ilginç geldi bana cnm masajdan sonra ağrı girmesi ama olabilir her bünyenin tepkisi ameliyat sonrası başka biçimde..bende de hiç ağrı sızı olmadı ameliyattan sonra 15 gün kanlı akıntı geldi mesela..devamlıda hapşırdım başka bir şey olmadı cnm..sert şekilde bastırma o zaman cnm

Arkadaşlar,

Aranızda revizyon ameliyatı olup sitede konusu olanlar varsa lütfen özel mesaj ile bana bildirsin. Yeni ameliyatlarla rezivyonlar başlıklardan belli olmalı düşüncesindeyim

kızlar bende veli beye olacağım bugün aradım 2,500 de anlaşdık ama tasarım yapamıyor derken ne demek istediniz ameliyatı iyi geçmiyormu yoksa bir sıkıntısı yok umarım
randevu alacağım yarın öğlen gibi.

yorumun ve yardımın için çok sağol canım :))))

canım masajdan sonra bende de bas agrısı oluodu çok bastırıodum agrıodu zaten burnum masaj yaparken kendımı sıkıodum yuzum zonkluodu basım agrıodu...sende ole yapıosan kendını sıkıosun ve cok bastırıosan olabılır yanı...bende de aynı sekıldeydı..hatta ben resmen yoruluodum bıtkın dusuodum:)

kızlar uzun bır aradan sonra buaralar burnumda bıraz duzelmeler var... masaja devam ettım ısrarlı bır sekılde şiş olan kısmın ustune bastırdım ve egrılık olan tarfa da otekı tarfa dogru bastım ve daha once burda bahsettıgım tek taraflı sıslık ve onun sebep oldugu hfıf egerılık bayagı daha azaldı ve suanda baya ıyı gorunuo...yanı yıne tabıkı tam anlamıyla kusursuz degıl ama genel bakısta bu problemler bellı olmayacak hale geldı dıyebılırım..ben tabı bıldıgım ıcın yıne az da olsa problemı gorebılıyrm ama dıstan çok bellı olmuo..yanı anlıycagınız olumlu gelısmeler var..ve bu ne mutlu fotograflara da yansıo sızlerle paylasmak ıstedım....yorumlarınızı beklıorum...

Son düzenleme:

sevdalinka resimlerine baktım baya güzel duruyor düzelme var baya sevindim senin adına yaa

arkadaslar fotolasrı gormek ıcın gelen teklıflerı kullanıcıyı ınceledıkten sonra gercekten burun meselesıyle ılgılı oldugunu gorursem kabul edıyrm arkadas lıstem çok kalabalık olmasına ragmen..ancak bakanlar da bakıp gecmesın yorum beklıo ınsan ıster ıstemz..

bide bişey sormak istiorum kızlar ya ben ameliyat olalı 1 ay 1 hafta geçti ama hala bazı sabahlar kalktığımda boğazım inanılmaz şişmiş ve ağrıyarak kalkıorum ve bazende kulağımda böle garip bi tıkanıklık hissi yavuz beye söledim bişe demedi geçicek mi bu ya çok rahatsızlık verici... birde burnum hep tıkalı acaba burun damlası kullanmak serbest mi biliyor musunuz???

canım yorumun için çok sağol :) içimi rahatlattın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…