Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sevdalinka beni de ekleeee... fotolarina bakamiyorum..

Veli Aslan hakkında son durum bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar..
son zamanalrda kendisine ameliyat olanlar memnun mu.?
özellikle de revizyon ameliyatı olanlar, özellikle de kıkırdak ilavesi falan yaptıran varsa, merak ediyorum son durumu?

arkadaslar son zamanda veli aslanla ilgili yorumlari okudukca cok uzuluyorum dogrusu. veli hocaya gun almistim ameliyat icin ama neredeyse vazgecmek uzereyim. nolur bana yardimci olun. cogunuz memnun degilseniz yol yakinken baska bir doktor dusuneyim

kızlar selam...
bu topikte başka dr.u övdüğüm için birisi şikayet etmiş galiba, ceza aldım bi süre siteye giremedim...

benim burnum hala aynı durumda kemik geçmiyor..en ufak bir yumuşama bile yok ben artık inancımı kaybettim((
bu topik altında artık çok konuşmak istemiyorum özelden msj atarsanız cevaplarım....kendinize iyi bakın...

ben memnunum ama benimki revizyon değil.. sanırım bu topikte veli aslana revizyon olmuş biri yok,en azından benim takip ettiğim kadarıyla..

cnm ben ozelden mesaj yazamiyorum, mesaj sayim dolmadigindan. ama sen bana ozelden mesaj atabilirsin. fotolarini da goremiyorum. ben agustos sonuna gun aldim ama gercekten cok korkuyorum. sen onermez misin veli beyi???

canım ben de şuan msj atamıyorum, yeterli sayıya ulaşmadıgım için, ama sen en azından o övdüğün dr un ismini bize msjla yollarsan ben de sevinirim. şimdiden teşekkürler ve çok geçmiş olsun.

cnm ben ozelden mesaj yazamiyorum, mesaj sayim dolmadigindan. ama sen bana ozelden mesaj atabilirsin. fotolarini da goremiyorum. ben agustos sonuna gun aldim ama gercekten cok korkuyorum. sen onermez misin veli beyi???

ben önermiyorum.şuan moralim çok bozuk hergün ağlıyorum.burnumun üzerinde kemik var canım ve masajla geçmiyor malesef en ufak bir değişim olmadı....herkes dalga geçiyor benimle bunun neresi estetik diye hergün ağlamaktan gözlerim şiş iş yerine geliyorum...bilmiyorum belki benim talihsizliğimdir. ama dr. bana senin burnun çok güzel olacak çok özendim demişti.ha ha ha

cnm ağlama üzülme yani can sıkıcı bir durum ama veli bey o çıkıntı yeri törpüler eğer geçmezse..ufak bir operasyon olur...iyi bir şey değil ama üzülme telafisi vardır elbet

canım bencede aglayıp heba etme kendını agladıkça bıde daha çok şişio burun...bende senın gıbı çok buyuk uzu8ntu yasıodum bende de cıkıntı vardı ve yamuktu burnum baerız buraya resımlerı de koymustum ama zamanla duzeldı şimdı de kusursuz degıl ama ıdare edıo en azından..senın de zamanla ıllakı azalma olur ama ıllede yok olmazsa kemık cıkıntısı torpulenıo ..inşallah gerek kalmaz ama o kadar uzme kendını lutfen...

arkadaslar revızyon olack olanlar ıcın soyluorum bence baska doktor dunsunun..yanı revızyon bılıosunz kı çok daha zor ve rısklı bır amelıyat çok garantı bır ısmı tercıh etmenızı onerırım..velı bey kapalı teknıkle yapıo bu bır zezavantaj ıkıncısı ben velı beyın revızyonda basarılı olabılecegıne de ınanmıorum..ilk defa amelıyat olacak olanlar ıcın olabılır ama revızyon ıcın sıkın dısınızı paranızı bırktırın derım...

benim burnumda yine kocaman şişmi bilemiyorum sıcaklarda daha bir yağlandı ve etlendi alt kısım..eşimde burnun yine etlendi diyor..herhalde topikte en fazla değişim gösteren burun benim..inanın hep farklı farklı..bana bir ay olunca gel demişti bu günlerde gitmeyi düşünüyorum..o ufak operasyondan da korkuyorum açıkcası daha beter olur diye yaa...

rdgat arkadaşımızın resımlerıne bakmışmıydık hatırlayamadım,nıye oyle kötu olmuş ya..benım burnumda degışme yok hala aynı sadece içi ve ucu şiş dıştan hıcbıse bellı olmuyor 3 aya yaklaşıcam temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…