Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar resimlerimi de silmiş forum yöneticileri...bidaha uğraşamam eskileri yüklemekle....şu halinin bi kaç resmini yüklerim yarın ne demek istediğimi anlarsınız....

benim anlayamadığım ve üzülüğüm burun ameliyatı olduğumuz halde ''burnum çok güzel oldu'' diyemiyoruz..hala ''kusursuz değil'' yada ''idare ediyor'' demek zorunda kalıyoruz..yani bence durum böyle olmamalı..yani biz ameliyat için hem maddi bedel ödedik..hemde okadar ağrı sızı çekiyoruz ve karşılığını almak bizim hakkımız...hastaneye gidiyoruz veli bey lütfeder gibi ilgileniyor soru soruyoruz ayak üstü geçiştirmeli cevaplıyor..tamam veli bey çok yoğun olabilir ama herşeyin bir yolu yordamı adabı var..valla ben de redgat gibi çok pişman oldum..ve aynı redgat arkadaşım gibi burnumun üstüne kemik çıktı inmiyor..

şimdi her zaman olduğu gibi birkaç arkadaşımız eleştiri yaptık diye hemen ters konuşmaya başlıcaklar..bu tarz şeyler yazılmasın çünkü bunlar bizim düşüncelerimiz.aklmıza takılanları yada başka şeyleri veli beye doğru dürüst soramıyoruz..ee burda arkadaşlarımıza yazıp paylaşmaya çalışıyoruz hemen ''aysızgökyüzü'' gibi biri çıkıp en ufak eleştiri yaptık diye çok kızdım sana diyor.redgat arkadaşımızada eleştiri yaptı diye biri şikayet etmiş ayıp şeyler bunlar..hiç birimiz eleştiriye meraklı değiliz ama şakşakçıda değiliz sorun varsa söyleriz...yorumlar ve eleştiriler etik sınırlar içinde olduktan sonra eleştiri yapılabilir,kimsenin laf etmeye hakkı yokturr....

Son düzenleme:
''sevdalinka'' buarada senin konundan alıntı yapmışım ama sözlerim sana değil sakın yanlış anlama canım :))))

benim senden alıntı yaptığım konu sadece idare eder demişsin ya ondan yola çıkarak benim burnum da idare eder deyip seninle aynı düşüncede olduğumu belirterek sıkıntımı paylaştım )

yoksa sonraki laflar kesinlikle sana değil..zaten orada isim de verdim...yinede yanlış anlama diye düzeltmek istedim :))))

Son düzenleme:

kızlar resimlerimi de silmiş forum yöneticileri...bidaha uğraşamam eskileri yüklemekle....şu halinin bi kaç resmini yüklerim yarın ne demek istediğimi anlarsınız....

Merhaba,

Eğer fotoğraflarınızı konu içine eklediyseniz silinir tabi. Nedeni için Forum Kurallarını okuyun. Eğer albümünüzde ise sadece siz silmiş olabilirsiniz..

slm arkadaşlar redgat ve turkuazsu inanın bu yazdıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum özellıkle turkuazsu ne kadar heyecanlıydın burda konustuk bızde senın kadar heyecanlandık burda merak ettik nasıl olucak diye şimdi gördüğüm kadarıyla memnun değilsiniz memnun olmamaktada haklısınız sonucta burnunuzuz güzel olmasını istediniz ve etraftaki herkeste estetik yaptırdım deyince güzel bir sonuc beklıyor ve güzel burun görmek ıstıyorduk ama bana kızmayın lütfen gercekten burununuz estetıksız gibi duruyor özellıkle turkuazsu ben senin burnunun dahada güzel olacagından emınım ama veli bey bunu basaramadı.bence gidip hastaneyle konus bir düzeltme amelıyatı yapsınlar.burda isim vermıcem ama sende bılıyosun baska bır doktordan randevu aldım ben yaptıgı amelıyatları görsen müthiş ve bırtanede şikayetını okumadım hatta sende keske ona yaptırsaydım yazmıstın keşke bıraz daha para bırıktirip ona olsaydın gercekten yuzune cok güzel bir burun yapardı.

sevdalınkanın resımlerıne baktım az once acık soylemek ıstıyorum burnu aşağı dogru ınmış,banamı oyle geldı bılemıyorum..bence duzeltme yapılmalı..ve kaş ortası duzleşmş sankı,bılmeden de konusmak ıstemıyorum ama.bence bı duzletme yapmalı doktor

canım senın nasıl bı degısme varmı şişlıklerınde,benım burnum hala aynı şeklı değişmedı sadece içi ve ucu şiş..ucu şişlıgı ınınce burnum aşağı ıner dıye de korkuyorum

canım resımın altına yazdım yorumunun cevabını ama buraya da yazayım suanda benım burnmda duzeltme yapılacak bırsey yok..zaten fotografların tamamına bakarsan olmadıgını gorurrsun..asagı dogru sarkma dedıgın sey benım zaten sureklı burda yazıdıgım yegane dorunum..ve zman zaman olan bısey..dıger fotolarda ole bır durum yok tek bır tanesınde var son zmanlarda cektıgım fotlarda sadec o gun burnm ole cıktı şimdı duzledı yıne..nadıren burun ucum ole oluo şişlıkten dıe dusunuyrm umud edıyrm kı ılerleyen zmanlarda tamemn yok olur..kaş arama gelınce kaş aram benım bılakıs çok guzel en sevdıgım yerı hatta ama dıkkat ettım pembe esarplı fotolarda ole durmus ışıktan açıdan falan heralde bılemıyrm..

ben burda her zman çok açık konusan kısılerden bırıyım sorun oldugumda hep yazdım buaralar burnm ıyı nazar degmesın bole kalırsa daha bır problem çıkmazsa ben razıyım..

nickimi yazman çok komik olmuş =))) yok yani amacın ne anlamadım senle tartışmaya girmicem ayrıca fotoğraf içinde bilmeden bir anda konuşmuşsunuz foruma yüklemek yasak bunun doktorla alakası yokki.. neyse admin cevabı vermiş.. ayrıca ben bu ameliyat konusunda yeterince tecrübeliyim kalkıp 1 ay bile dolmadan aa pişmanım demedim diyemzdimde ayrıca burnundan şikayetçi olan arkadaş sanırım 30 lu yaşlardasınız ama resimlerinizde 20 li yaşlar gibi göstermişsiniz çok değişmişsiniz hani bu şekilde bile pişmanlık duyuyorsanız size birşey diyemiyorum isteyen istediğini yazsın bana birşey olmuyor nasıl olsa ama iyileşme sürecini düşünerek haraket edin derim...

Merhaba,

Eğer fotoğraflarınızı konu içine eklediyseniz silinir tabi. Nedeni için Forum Kurallarını okuyun. Eğer albümünüzde ise sadece siz silmiş olabilirsiniz..

sadece bu konu ile ilgili degil yanliz dikkatimi ceken neden kk sorumlulari yaizm kurallarina hic dikkat etmiyor :) hadi biz etmiyoruz siradan uyeleriz onemsemiyoruz ama insan bir formun yetkilisi olurda bu kadarmi turkcede hata yapar veya bu gorevi yapar sasirdim acikcasi konuyla alakais yok ama gecenlerde dikkatimi cekmisti hatta bir arkadasla gulduk :)

Ben burun ameliyati icin x bir doktorla gorustum fakat bir yanim hep bu kadar parayi verme Veli bey daha ucuza hastalarinin memmun olucagi isler yapiyor acaba mi diyordum ama simdi goruyorum ki cidden durum kotu tabiki her doktorun 10 hastadan birinde hata yapmasi yada hata demiyelim basarisizligi olabilir fakat hasta iliskilerini okuyunca korktum acikcasi :)
Yani ben hem aci cekicem,hem maddi bir emek vericem ve soru sormaya korkucam doktoruma cekinerek sorular sorucam yok bu hic hos degil ne yazik ki !!

canım yorumun için çok sağol :))) haklısın canım insan ameliyat olunca çok daha farklı bir burun istiyor..inan neredeyse değişmemeiş gibi..herkes böyle diyor..yani ameliyat yeni olduğu için de değil,sonuçta düzelmesi için gereken zamanı ve sabrı hepimiz gösteriyoruz yada masajı hepimiz düzenli yapıyoruz kast ettiğim bunlar değil burnumu görsen neyi kast ettiğimi çok iyi anlardın canım :))))) inşallah hepimizin hakkına hayırlısı olsun canım ) buarada senin adına çok sevindim ameliyat süreci ve burnuşun yani herşeyy gönlüne göre olur inşallah

Son düzenleme:

evet insan burnum çok güzel oldu harika demek istiyor ama diyemiyor idare ediyor işte diye geçiştiriyorum...mutlu olamadım yine...:2:

Son düzenleme:

merhaba canım,malesef pek bir değişim yok canım..masajları düzenli yapıyorum ama düzelme olmuyor..aslında ben şişliklerden geçtim çünkü hani onlar zamanla iner o gene sorun değil ama işin kötüsü benim kemiğimin alındığı yerde sivrilik yani yine bir kemik çıktı ve masajla kesinlikle düzelmiyor..aynı redgat arkadaşım gibi..o canımı sıkıyor ama hayırlısı olsun )

buarada senin burnun maşaşlah çok güzel o yüzden sen canını hiç sıkma olurmu,eminim burnun hiç bozulmayacak

Son düzenleme:

yoo amacım kesinlikle tartışmaya girmek değil,zaten asla böyle birşey yapmam..senin adını özellikle yazmamın sebebi de hiçbir arkadaşımın üzerine alınıp beni yanlış anlamamasını istemem,yani kimseyi kırmak istememem..senin adını da yazmazdım ama yorumlar konusunda senin kadar gereksiz sertlik derecesinde çıkışan olmadı o yüzden yazdım..

iyileşme sürecini tabi düşünüyoruz ama bizim paylaştıklarımız başka sorunlar..neyse canım konuyu kapatalım,sağol yorumun için..

Son düzenleme:

canım inşallah senin burnuşun istediğin gibi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…