- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.421
Ben burun ameliyati icin x bir doktorla gorustum fakat bir yanim hep bu kadar parayi verme Veli bey daha ucuza hastalarinin memmun olucagi isler yapiyor acaba mi diyordum ama simdi goruyorum ki cidden durum kotu tabiki her doktorun 10 hastadan birinde hata yapmasi yada hata demiyelim basarisizligi olabilir fakat hasta iliskilerini okuyunca korktum acikcasi :)
Yani ben hem aci cekicem,hem maddi bir emek vericem ve soru sormaya korkucam doktoruma cekinerek sorular sorucam yok bu hic hos degil ne yazik ki !!
canım yorumun için çok sağol :))) haklısın canım insan ameliyat olunca çok daha farklı bir burun istiyor..inan neredeyse değişmemeiş gibi..herkes böyle diyor..yani ameliyat yeni olduğu için de değil,sonuçta düzelmesi için gereken zamanı ve sabrı hepimiz gösteriyoruz yada masajı hepimiz düzenli yapıyoruz kast ettiğim bunlar değil burnumu görsen neyi kast ettiğimi çok iyi anlardın canım :))))) inşallah hepimizin hakkına hayırlısı olsun canım) buarada senin adına çok sevindim ameliyat süreci ve burnuşun yani herşeyy gönlüne göre olur inşallah
turkuazsun çok tatlısın sen ya cııden soylemeden edemıycem..hem suanda burnundan barız bır menunıyetsızlıgın var hemde bu kadar ozverılı ve sabırlı sekılde hayırlısı olsun dıyebılıyorsun..kesınlıkle senın tavrında ben en kucuk bır yanlıslık gormuyrm hatta bence çok çok olgun davranıyorsun ben olsam bu derce olgun davranmazdım, insanlar çok anlayıssız gercekten..o yuzden hiç boşyere yersız polemıklere gırme cvb vermek ıcın bıle vaktını harcama tatlım..
saadet ben senı baya oncelerı baska bır doktorun topıgınden hatırlıyorum kesınlıkle ısın ucuzununa kacma o topıkte dogru adrestesın.bol şans sana..
çok sağol canım,sen de çok tatlısın :))))))
ins duzelir moralin yerine gelir cnm cok uzuldum ama cok haklisin ..Gecmis olsun..
Ameliyat gunumu aldim 9 agustos ama hep bir yanim acabami diyordu ama cidden kesinlikle yok isi sansa birakmak mutsuzluk getiriyor zaten hamilelikten aldigim 8 kilo yapisip kaldi birde bunu istedigim gibi yapamazsam bunalimlara girer,girer cikarimDogru doktoru buldum sanirim sansliyim kk iyiki var :)
sağol canım inşallah hepimizin burunları istediğimiz gibi olur :))))
evet cnm dogru doktoru buldun bende randevu aldım ama ılk görüşme için 22 temmuza verdıler acayip dolu inş doktorumuzdan memnun kalıcaz ben şikayet eden hıckımseyi görmedım ikimiz içinde hayırlısı olsun
sadece bu konu ile ilgili degil yanliz dikkatimi ceken neden kk sorumlulari yaizm kurallarina hic dikkat etmiyor :) hadi biz etmiyoruz siradan uyeleriz onemsemiyoruz ama insan bir formun yetkilisi olurda bu kadarmi turkcede hata yapar veya bu gorevi yapar sasirdim acikcasi konuyla alakais yok ama gecenlerde dikkatimi cekmisti hatta bir arkadasla gulduk :)
canım yorumun için çok sağol :))) haklısın canım insan ameliyat olunca çok daha farklı bir burun istiyor..inan neredeyse değişmemeiş gibi..herkes böyle diyor..yani ameliyat yeni olduğu için de değil,sonuçta düzelmesi için gereken zamanı ve sabrı hepimiz gösteriyoruz yada masajı hepimiz düzenli yapıyoruz kast ettiğim bunlar değil burnumu görsen neyi kast ettiğimi çok iyi anlardın canım :))))) inşallah hepimizin hakkına hayırlısı olsun canım) buarada senin adına çok sevindim ameliyat süreci ve burnuşun yani herşeyy gönlüne göre olur inşallah
nickimi yazman çok komik olmuş =))) yok yani amacın ne anlamadım senle tartışmaya girmicem ayrıca fotoğraf içinde bilmeden bir anda konuşmuşsunuz foruma yüklemek yasak bunun doktorla alakası yokki.. neyse admin cevabı vermiş.. ayrıca ben bu ameliyat konusunda yeterince tecrübeliyim kalkıp 1 ay bile dolmadan aa pişmanım demedim diyemzdimde ayrıca burnundan şikayetçi olan arkadaş sanırım 30 lu yaşlardasınız ama resimlerinizde 20 li yaşlar gibi göstermişsiniz çok değişmişsiniz hani bu şekilde bile pişmanlık duyuyorsanız size birşey diyemiyorum isteyen istediğini yazsın bana birşey olmuyor nasıl olsa ama iyileşme sürecini düşünerek haraket edin derim...
Merhaba,
Eğer fotoğraflarınızı konu içine eklediyseniz silinir tabi. Nedeni için Forum Kurallarını okuyun. Eğer albümünüzde ise sadece siz silmiş olabilirsiniz..
yoo amacım kesinlikle tartışmaya girmek değil,zaten asla böyle birşey yapmam..senin adını özellikle yazmamın sebebi de hiçbir arkadaşımın üzerine alınıp beni yanlış anlamamasını istemem,yani kimseyi kırmak istememem..senin adını da yazmazdım ama yorumlar konusunda senin kadar gereksiz sertlik derecesinde çıkışan olmadı o yüzden yazdım..
iyileşme sürecini tabi düşünüyoruz ama bizim paylaştıklarımız başka sorunlar..neyse canım konuyu kapatalım,sağol yorumun için..
canım ben buraya eklemedim fotoları 2 tane albümüm vardı ama şimdi yok ondan bahsediyorum ben silmedim....
canım ben buraya eklemedim fotoları 2 tane albümüm vardı ama şimdi yok ondan bahsediyorum ben silmedim....
yorumun için sağol canım :))) buarada snein burnun ne durumda,en son halinden memnun musun?)
cnm benim burnum çok değişiyor..her an başka başka..6 ayım doldu ama ödem ve şişlik duruyor üst kısımda...masajla iniyor ama hemen şişiyor ve yine kocaman oluyor..şu an ortalam ne iyi ne kötü olan bir burnum var..ama ilk zamnlardaki mutlu halim yok..o ezik yer içinde gidicem bu günlerde...ama korkuyorum operasyondan..aslında daha beter olmayacağını bilsem ilerde böyle kalsın diyeceğim..bende inşallah bir senenin sonunda mutlu olurum..yoksa şu an her gün değişen kocaman ucu olan bir burnum var...tabi eski halimden bin kat iyi..
Eski halinizden bin kat iyiyse mutlu olmanız lazım. Bu kadar mükemmeliyetçi olmayalım derim ben.
Bizler içeriği reklam- satış vs olmadığı sürece fotoğraf albümü silmeyiz. Burada memnun olan olmayan pek çok kişinin albümü duruyor. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama siz fotolarınızın silindiğini ilk söylediğinizde albümünüze baktım 2 adet albüm vardı fakat içeriğindeki fotoğrafları incelemedim. Albümlerin birinin kapağında tesettürlü bir bayan vardı, diğerinin başlığı da 1 aylık burnum gibisinden birşeydi. Ama dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim çünkü gün içinde çok fazla profil inceliyorum. Eğer albümleriniz silinmişse ya siz yanlışlıkla silnmişinizdir ya da teknik bir problem olmuştur. Bunun başka bir şekli mümkün değil. Özellikle bu forumda kimse memnuniyetsizliğimiz paylaşamıyoruz diyemez. Belirli sınırlar içinde hakarete vardırmadan, yalan yanlış yazmadan herkez yaşadıklarını paylaşıyor.
Eğer isterseniz albümünüzü özel albüm olarak yeniden oluşturabilirsiniz..
Güzel paylaşımlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?