Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

saadet ben senı baya oncelerı baska bır doktorun topıgınden hatırlıyorum kesınlıkle ısın ucuzununa kacma o topıkte dogru adrestesın.bol şans sana..

turkuazsun çok tatlısın sen ya cııden soylemeden edemıycem..hem suanda burnundan barız bır menunıyetsızlıgın var hemde bu kadar ozverılı ve sabırlı sekılde hayırlısı olsun dıyebılıyorsun..kesınlıkle senın tavrında ben en kucuk bır yanlıslık gormuyrm hatta bence çok çok olgun davranıyorsun ben olsam bu derce olgun davranmazdım, insanlar çok anlayıssız gercekten..o yuzden hiç boşyere yersız polemıklere gırme cvb vermek ıcın bıle vaktını harcama tatlım..

çok sağol canım,sen de çok tatlısın :))))))

saadet ben senı baya oncelerı baska bır doktorun topıgınden hatırlıyorum kesınlıkle ısın ucuzununa kacma o topıkte dogru adrestesın.bol şans sana..

Ameliyat gunumu aldim 9 agustos ama hep bir yanim acabami diyordu ama cidden kesinlikle yok isi sansa birakmak mutsuzluk getiriyor zaten hamilelikten aldigim 8 kilo yapisip kaldi birde bunu istedigim gibi yapamazsam bunalimlara girer,girer cikarim Dogru doktoru buldum sanirim sansliyim kk iyiki var :)

evet cnm dogru doktoru buldun bende randevu aldım ama ılk görüşme için 22 temmuza verdıler acayip dolu inş doktorumuzdan memnun kalıcaz ben şikayet eden hıckımseyi görmedım ikimiz içinde hayırlısı olsun

demek ki olabiliyormuş...

Son düzenleme:

saol cnm bakalım hayırlısı inş memnun kalırım inşallah senınde düzelir allaha emanet ol

kızlar açıkçası önceleri yakından ve ilgiyle takip ettiğim bu sayfa çok moralimi bozmaya başladı.. memnun olmayan arkadaşlar adına çok üzülüyorum. o kadar çok zahmet çektiler,, bunun için sıkıntı yaşadılar ve haklı olarak sonucunu en güzel şekliyle almayı hakediyorlar.. ben asla hiçbiri için iyi ya da kötü diye yorum yapmak istemiyorum,, ama hepsinin sürecini izlediğim için ve şurda yapılan tartışmalara şahit olduğum için bişeyler yazmak istedim sadece.. hiçbirinizin burnunda ciddi anlamda bir kötülük yok tabiki ama üzülerek söylüyorum, bazıları için cidden keşke ameliyat olmasaymış, boş yere o kadar zahmet çekmiş diye düşündüm.. hani ortalama bir burun olsa neyse,, ama bazı arkadaşlar da ciddi anlamda görüntüde asimetri var. bunun sizin için çok üzücü bir şey olduğunu tahmin ettiğim için çok fazla olumsuz yorum yapmiycam.. ama bana saçma gelen bişey var,, burda kimse doktoru karalamıyor ama neden başkaları, olumsuzlukları dile getirince bu kadar sert çıkışlar yapılıyor. ben şahsen bu olumsuz yorumların yapılmasını ve bu süreci takip etmeyi ameliyat olacak arkadaşlar için çok yararlı buluyorum.. eğer ben herhangi bir doktora sırf hakkında iyi yorumlar duyup da gitsem olumsuz durumları bilmesem,, daha sonra ben de ameliyat sonrası problem yaşasam bunun hakkını kim ödeyecek?? o kadar çektiğim zahmetten sonra olumsuz durumlar hakkında uyarılmadığım için şahsen insanlara büyük öfke duyardım.. bu sayfa eleştiri sayfası değil mi? o halde olumlu olumsuz her türlü eleştiri yapılabilmeli.. tabii saygı sınırları çerçevesinde. ben de saygı sınırlarında yorumumu yapmak istiyorum ameliyat olmadğım halde,, çünkü ameliyat olanları çok iyi bir şekilde takip ettim.. kesinlikle ameliyat olmak isteyenler çok çok iyi düşünsünler.. fiyatı uygun diye tercih edeceğimiz bir yerde çok mutsuz olacağımız sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. kesinlikle aman ne olursa olsun,, en kötü ne olabilirki demeyin.. ameliyat bu,, burun şekliniz ifadeniz değişiyor. çok iyi düşünmek gerek. biraz sabredin, biraz daha araştırma yapın, biraz daha para biriktirin, öyle karar verin derim...

canım ben buraya eklemedim fotoları 2 tane albümüm vardı ama şimdi yok ondan bahsediyorum ben silmedim....

turkuazsu bundan sonra nickimi ve benim adımı ne şekilde olursa olsun kullanmazsan sevinirim şayet msjlarında yaptığın saçma sapan konuşmalarından sonra birde üstüne teşekkür edip burda hala benim adıma yazılar yazman gerçekten saçma. burada olumsuz da olumludua her türlü yorumlar yapılır ama şayet iyileşme sürecini tamamladan konuşulmasını hem kendinize hemde doktora haksızlık diye düşünüyorum bakın ben kaç ay doldurdum hala burun ucumda şişlikler yaşıyorum ben sizin sorunlarınızı şayet okudum hepsini hepside iyileşmekle alakalı neyse dediğim gibi ismim üzerinden yorum yapmayınız iyi günler

canım ben buraya eklemedim fotoları 2 tane albümüm vardı ama şimdi yok ondan bahsediyorum ben silmedim....

canım böyle birşey yapamazlar şayet eminsen peşini bırakma derim.. adminler taraf tutamazlar..! benim doktorum olsa dahi..

Bizler içeriği reklam- satış vs olmadığı sürece fotoğraf albümü silmeyiz. Burada memnun olan olmayan pek çok kişinin albümü duruyor. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama siz fotolarınızın silindiğini ilk söylediğinizde albümünüze baktım 2 adet albüm vardı fakat içeriğindeki fotoğrafları incelemedim. Albümlerin birinin kapağında tesettürlü bir bayan vardı, diğerinin başlığı da 1 aylık burnum gibisinden birşeydi. Ama dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim çünkü gün içinde çok fazla profil inceliyorum. Eğer albümleriniz silinmişse ya siz yanlışlıkla silnmişinizdir ya da teknik bir problem olmuştur. Bunun başka bir şekli mümkün değil. Özellikle bu forumda kimse memnuniyetsizliğimiz paylaşamıyoruz diyemez. Belirli sınırlar içinde hakarete vardırmadan, yalan yanlış yazmadan herkez yaşadıklarını paylaşıyor.

Eğer isterseniz albümünüzü özel albüm olarak yeniden oluşturabilirsiniz..

Güzel paylaşımlar dilerim..

yorumun için sağol canım :))) buarada snein burnun ne durumda,en son halinden memnun musun? )

cnm benim burnum çok değişiyor..her an başka başka..6 ayım doldu ama ödem ve şişlik duruyor üst kısımda...masajla iniyor ama hemen şişiyor ve yine kocaman oluyor..şu an ortalam ne iyi ne kötü olan bir burnum var..ama ilk zamnlardaki mutlu halim yok..o ezik yer içinde gidicem bu günlerde...ama korkuyorum operasyondan..aslında daha beter olmayacağını bilsem ilerde böyle kalsın diyeceğim..bende inşallah bir senenin sonunda mutlu olurum..yoksa şu an her gün değişen kocaman ucu olan bir burnum var...tabi eski halimden bin kat iyi..

Eski halinizden bin kat iyiyse mutlu olmanız lazım. Bu kadar mükemmeliyetçi olmayalım derim ben.

Eski halinizden bin kat iyiyse mutlu olmanız lazım. Bu kadar mükemmeliyetçi olmayalım derim ben.

eski halinden tabıkıde ıyı olcak bıde o olmsa ölelim zaten...ama ınsan o msaya yatarken yıllareca kudugu hayalın hgerceklesmesını ıstıyor..ayrıca bedelı de hiç küçümsenmeyecek gibi degıl.maddı olarak ve cekılen acı sıkıntı ayrı..tum bunların karsılıgında ınsan guzel bır burun olsun ıstıyor..ama basa geldıkten sonra gercı daha mutevazı dusunmeye baslıor..kaderıne razı oluor daha beter olmasın da yeter razıyım falan oluo..ondan sonra elde kalan tek sey eskısınden ıyı en azından artık goze batan bır burnum yok normal sıradan bır burnum var dıe dusunuo ınsan..buda tabıkı ınsanı çok mutlu etmeye yetmıor.. bunun ustune bıde eskısınden bıle ıyı olmsa zaten insan kafayı yer heralde..

teknik bir arıza oldu o halde...çünkü ben haftalarca profilime ulaşamadım zaten. sonrasında da bazı kızlar resimlerimi göremediklerini yazmış, onun üzerine baktım albümler yok...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…