Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Son düzenleme:

canım hiç sıkma canını,inşallah sonunda çok güzel ve tam istediğin gibi bir burnun olur :)))) sen de,ben de yani hepimiz biraz daha sabredelim bakalım inşallah sonucu çok iyi olur :))))

Son düzenleme:
havalar ısındıgından galıba bazı gunler burnumun etrafıda şişiyor bıde üst dudagım hala şiş,yaptırılmış gibi duruyor oyle kalsa keşke
burnum fena şişiyor bugunlerde sıcak ıyı olmadı tabı sonrasında ınıyor

9 Temmuz Cumartesi günü revizyon oluyorum kızlar inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz

9 Temmuz Cumartesi günü revizyon oluyorum kızlar inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz

allah yardımcın olsun arkadasım ya amelıyat surecı falan kolay geçer ınsallah..ameliyat nasıl olcak lokal anestezıyle mı yoksa yıne genel anestzıyle mı? sankı velı bey lokalle hallederız gıbı bırsey demıstı sana dıe hatırlıorum egr yanılmıorsam..her nasıl olacaksa bu sefer istedıgın gıbı olmasını umud edıyorum..hakınnda hayırlısı olsun ınsalahh..

[SUB][/SUB]
beklediği neticeyi almaayan var mı?

canım bekledıgı netıceyı alamayn var mı sorusunu sayfalrı okursan daha ıyı alarsın..veli beyın hastası çok burda memnun olan da var olmayan da var ama tam anlamıyla bekledıgı netıceyı alıp çok mutlu olan yok desem yerıdr bır elın bes parmagını gecmez..dıgerlerı kımı çok mutsuz kımı kaderıne razı kımı orta dırek olmus kımı zuzula gıbı revızyon olacak..çok ıyı ıncele bu sayfaları resımlre bak kendı yorumunu kendın yap artık..fıyet 2500 tl cıvarı..

yok canım al baştan estetik yapcak çok hata var burnumda

saadet ben senı baya oncelerı baska bır doktorun topıgınden hatırlıyorum kesınlıkle ısın ucuzununa kacma o topıkte dogru adrestesın.bol şans sana..

Kızlar herkesin kafasında şöyle bir düşünce oluşmuş Veli Bey ameliyatı ucuz yaparmışta o yüzden başarısız olurmuş felan gibi. Ben Veli Bey'in hastalarından yaklaşık 50 kişiyle görüştüm ameliyatıma karar vermeden önce halada görüşüyorum. Bunların içinde memnun kalmayan kişilerde yüzlerinin tipine göre burun yaptığı için Veli bey onlar daha küçük olmasını isteyenler. Veli Bey gerçekten doğal burun yapıyor buna inanın. Benim burnumu görenler yeni tanıyanlar asla benim estetik olduğumu anlamıyorlar. Eskiden burnum genişti şimdi daraldı ve dikleşti. 6 mayısta ameliyat oldum. hala şişlik var ama masajlarla bunu dengeliyorum. Zamanla masaj yapmama gerek kalmadığınıda biliyorum. Veli Bey yüzlerce hasta ameliyat yapıyo. Daha önce Ankara'da ona ameliyat olan biriyle bile tanıştım. 4 milyara ameliyat olmuş. Şu anda Boğaziçi Estetik Merkezi'nin genel koordinatörü olduğu için onlarla çalışıyor ve hastane o kadar çok ameliyat yapıyorki sürümden kazanıyorlar bence. Birde ben bu tip ameliyatların asla parayla değerlendirilmeyeceği kanaatindeyim. Veli bey yüzünüze uyan doğal burnu yapıyor. Onun küçük olmasını isterseniz zaten ameliyattan önce söylersiniz size bırakıyorum demezsiniz. Ben Veli bey ben size inanıyorum ve hiçbirşey söylemiyorum sadece size bırakıyorum dedim ve oda beni mahçup etmedi gerçekten.
Her gittiğimde ilgili, masajları her defasında ayrıntısıyla anlatıyor. Ben kısacası çok memnunum. Bir kaç kişinin ileri geri bilinçsizce konuşması yüzünden kimse o kişiyi karalayamaz. Veli Aslan ve Yavuz Baç beye teşekkürler.

canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz....bu arada çoookkk büyük ihtimalle ben de olucam başka dr.a gösterdim:S revizyon gibi görünüyor dedi çok mutsuzum....umarım veli beye gittiğim zaman da revizyon demez...

arkadasım sen benım tavsıyemı tamemn yanlıs anlamıssın..benım kastettettıgım sey ucuz oldugu ıcın ıllakı kotu olacak pahalı olunca ıllakı kotu olacak anlamında degıldı..veli bey evet uzucuz yapıor ama benım velı beyı tavsıye etmıyor olmamın nedenı ucuz yapması degıl..bu sıtede gordugum once burun ben kendımı içlerınde sanslı sayıyorum acıkçası..ufak tefek menunıyetsızlıklerıme ragmen ..velı beyın becerısı yetenegı kapasıtesı tarzı vs..fıyatla alakılı olan sey tmatmen muamele..fıyat arttıgında sedce hastanın doktora karsı olan nazı nıyazı ısteklerı sırunları ıfade etmesı vs doktorun hastaya harcadagı mesaısı artıyor yoksa doktor ameleıyatta ıyıyseı ıyıdr zatan bunun parayla ılgısı yok.doktoorun fıyata gore secılmesı bıseyı yok yanı doktoru kapasıtesıne gore secıosun fıyatı ıster 5 olur ıster 10 olur o benı baglamıo.. saadet arkadasımıza ucuza kaçma derken kastettıgım sey bambaska bırsey..bılıp bılmeden yorum yapmıssın.. saddet zaten basından berı baska bır doktorun topıgınde gezınıyordu ucretı velı beyın ıkı katından daha fazla..yaa o da çok para der gıbı oldugunu hıssetım ve buna karsılık olarak sen dogru adrestesın bence o doktor daha ıyı sırf ucuz dıye fıkrını degıstrme anlamında.cunku bende vaktı zmanında o doktora olacaktım velı bey aklımn ucundan bıle gecmıordu ama anıden amelıyat olmam gerektı elımde de o kadar para yoktu velı beye olmak zorunda kaldım..kı bıde o zmanlar velı bey uc bes tane burun yapmıstı daha bu sıteden ve onlarda geyet memnundular..gercı o arkadaslardan bırı şimdı temmuza revızyon olcak zuzula.benden sonra son zmanlarda yaptıgı burunlardan zaten dogru durust menun olan bıle yok daha....anlatabılıormuyum ne demek ıstedıgımı? yoksa fıyatla basarı arasında dogru orantı kurdugum falan yok.... bılmem anlatabıldım mı...benım tavsıyemdekı ınce noktayı gozden kacırmıssın ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…