- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.441
turkuazsu bundan sonra nickimi ve benim adımı ne şekilde olursa olsun kullanmazsan sevinirim şayet msjlarında yaptığın saçma sapan konuşmalarından sonra birde üstüne teşekkür edip burda hala benim adıma yazılar yazman gerçekten saçma. burada olumsuz da olumludua her türlü yorumlar yapılır ama şayet iyileşme sürecini tamamladan konuşulmasını hem kendinize hemde doktora haksızlık diye düşünüyorum bakın ben kaç ay doldurdum hala burun ucumda şişlikler yaşıyorum ben sizin sorunlarınızı şayet okudum hepsini hepside iyileşmekle alakalı neyse dediğim gibi ismim üzerinden yorum yapmayınız iyi günler
'''''''''''ya ben sana cevap yamıyorum hala yorum yazıyorsun..ben en son msajımaki teşekkür yazısını konuyu kapat bir daha da yazma diye dedim..üstelik ''saçma sapan konuşmalar''demişsin ağzını topla doğru dürüst yaz terbiyesizliğin lüzümu yok..ben doğru dürüst saygılı cevap yazdım sana karşılığında konuşmana bak...
ve lütfen bana daha yorum yapma..senin gibi biriyle konuşmak istemiyorum ben..ve bir daha hiç bir yazıma yorum yapma...'''''''''
cnm benim burnum çok değişiyor..her an başka başka..6 ayım doldu ama ödem ve şişlik duruyor üst kısımda...masajla iniyor ama hemen şişiyor ve yine kocaman oluyor..şu an ortalam ne iyi ne kötü olan bir burnum var..ama ilk zamnlardaki mutlu halim yok..o ezik yer içinde gidicem bu günlerde...ama korkuyorum operasyondan..aslında daha beter olmayacağını bilsem ilerde böyle kalsın diyeceğim..bende inşallah bir senenin sonunda mutlu olurum..yoksa şu an her gün değişen kocaman ucu olan bir burnum var...tabi eski halimden bin kat iyi..
9 Temmuz Cumartesi günü revizyon oluyorum kızlar inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz
beklediği neticeyi almaayan var mı?
anladımm..teşekkür ederimm..resimleri göremiyorum 25 yorum gerektiği için..
allah yardımcın olsun arkadasım ya amelıyat surecı falan kolay geçer ınsallah..ameliyat nasıl olcak lokal anestezıyle mı yoksa yıne genel anestzıyle mı? sankı velı bey lokalle hallederız gıbı bırsey demıstı sana dıe hatırlıorum egr yanılmıorsam..her nasıl olacaksa bu sefer istedıgın gıbı olmasını umud edıyorum..hakınnda hayırlısı olsun ınsalahh..
saadet ben senı baya oncelerı baska bır doktorun topıgınden hatırlıyorum kesınlıkle ısın ucuzununa kacma o topıkte dogru adrestesın.bol şans sana..
9 Temmuz Cumartesi günü revizyon oluyorum kızlar inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz
Kızlar herkesin kafasında şöyle bir düşünce oluşmuş Veli Bey ameliyatı ucuz yaparmışta o yüzden başarısız olurmuş felan gibi. Ben Veli Bey'in hastalarından yaklaşık 50 kişiyle görüştüm ameliyatıma karar vermeden önce halada görüşüyorum. Bunların içinde memnun kalmayan kişilerde yüzlerinin tipine göre burun yaptığı için Veli bey onlar daha küçük olmasını isteyenler. Veli Bey gerçekten doğal burun yapıyor buna inanın. Benim burnumu görenler yeni tanıyanlar asla benim estetik olduğumu anlamıyorlar. Eskiden burnum genişti şimdi daraldı ve dikleşti. 6 mayısta ameliyat oldum. hala şişlik var ama masajlarla bunu dengeliyorum. Zamanla masaj yapmama gerek kalmadığınıda biliyorum. Veli Bey yüzlerce hasta ameliyat yapıyo. Daha önce Ankara'da ona ameliyat olan biriyle bile tanıştım. 4 milyara ameliyat olmuş. Şu anda Boğaziçi Estetik Merkezi'nin genel koordinatörü olduğu için onlarla çalışıyor ve hastane o kadar çok ameliyat yapıyorki sürümden kazanıyorlar bence. Birde ben bu tip ameliyatların asla parayla değerlendirilmeyeceği kanaatindeyim. Veli bey yüzünüze uyan doğal burnu yapıyor. Onun küçük olmasını isterseniz zaten ameliyattan önce söylersiniz size bırakıyorum demezsiniz. Ben Veli bey ben size inanıyorum ve hiçbirşey söylemiyorum sadece size bırakıyorum dedim ve oda beni mahçup etmedi gerçekten.
Her gittiğimde ilgili, masajları her defasında ayrıntısıyla anlatıyor. Ben kısacası çok memnunum. Bir kaç kişinin ileri geri bilinçsizce konuşması yüzünden kimse o kişiyi karalayamaz. Veli Aslan ve Yavuz Baç beye teşekkürler.
yok canım al baştan estetik yapcak çok hata var burnumda
tamam ben gönderdim canım sanayase arkadaslik teklifi gönderdim, resimlerini görebilmem icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?