- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.461
tamam ben gönderdim canım sana
süper canim, burnun cok hos! ben begendim.. yaa, listeme bir doktor ismi daha geldi, hepsi aynanda ameliyata giremezmi.. her biri iki dakka kesip bicse, kim bilir nasil bir burun cikar ortaya
tek kelıme ıle harıka gerçekten cok begendım
kıkırdak kaydığı için tekrar ameliyat oluyorum
o nasıl anlaşılıyor canım,yanı bız kendı burnumuza bakınca nasıl anlayabılırız..cok soru sordum kusura bakma:18::18: geçmiş olsun ınşallah ıstedıgın gibi olur herşey
Eski halinizden bin kat iyiyse mutlu olmanız lazım. Bu kadar mükemmeliyetçi olmayalım derim ben.
kızlar ben veli beyle konuştum sadee kıkırdağımı düzeltmesini istedim ama o kemik kırcaz allrjen doku alcaz ve dudağının üstünden kas kesmemiz gerek dedi ben de çok korktum o kadar çok şeye gereek oldunu düşünmüyorm acaba tamamen kendisine mi braksam yoksa kendi isteediim gbi devam mı etsem
havalar ısındıgından galıba bazı gunler burnumun etrafıda şişiyor bıde üst dudagım hala şiş,yaptırılmış gibi duruyor oyle kalsa keşke
burnum fena şişiyor bugunlerde sıcak ıyı olmadı tabı sonrasında ınıyor
canım hiç sıkma canını,inşallah sonunda çok güzel ve tam istediğin gibi bir burnun olur :)))) sen de,ben de yani hepimiz biraz daha sabredelim bakalım inşallah sonucu çok iyi olur :))))
eski halinden tabıkıde ıyı olcak bıde o olmsa ölelim zaten...ama ınsan o msaya yatarken yıllareca kudugu hayalın hgerceklesmesını ıstıyor..ayrıca bedelı de hiç küçümsenmeyecek gibi degıl.maddı olarak ve cekılen acı sıkıntı ayrı..tum bunların karsılıgında ınsan guzel bır burun olsun ıstıyor..ama basa geldıkten sonra gercı daha mutevazı dusunmeye baslıor..kaderıne razı oluor daha beter olmasın da yeter razıyım falan oluo..ondan sonra elde kalan tek sey eskısınden ıyı en azından artık goze batan bır burnum yok normal sıradan bır burnum var dıe dusunuo ınsan..buda tabıkı ınsanı çok mutlu etmeye yetmıor.. bunun ustune bıde eskısınden bıle ıyı olmsa zaten insan kafayı yer heralde..
kıkırdak kaydığı için tekrar ameliyat oluyorum
bu gün veli beye gittim kontole tekrardan masaja devam dedi o ezik yer ilerlerse bende ameliyat olcakmışım lokal anezstezi ile bildiğiniz ameliyat yani..kıkırdak eklenecekmiş.pazarteside bir işe başlamayı düşündüğümden bu gün erkenden gittim o ezik yer hala duruyor bana göre..ama fazla sorun çıkartmasa iyi..eski halimden iyi olabilir cnm ama ilk bu şekilde alçıdan çıksaydı belkide çok mutlu olacaktım..benimki tuhaflaşıyor günden güne..ben kuruntu yapmıyuorum dün annem bile ilk zamanlar burnun çok güzeldi sonrdan değişlti diyor..ben üzülmeyeyeim diye fazla üstünde durmuyor..ilerde bu kadar bile olmayabilir..o kadar ameliyat sıkıntısı çekmek kolay değil..tekrar olmak Allah korusun diyorum artık..ama insan bu kadar eziyeti çekmişken karşılığını almak ister..
inşallah cnm..veli bey pek şişliğin kalmamış diyor ama bilemiyorum böyle kalacksa kötü..annem burnun çok değişiyor diyor..inanın bir resim çekiyorum bazen eski burnumun aynı haline dönüyor...şaşılacak şey doğrusu..ben şu an burnum güzel oldu diyemiyorum..eh işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?