Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

süper canim, burnun cok hos! ben begendim.. yaa, listeme bir doktor ismi daha geldi, hepsi aynanda ameliyata giremezmi.. her biri iki dakka kesip bicse, kim bilir nasil bir burun cikar ortaya

çok güzel açıkladın ben özür dilerim arkadaşım. açıklaman için teşekkür ederim. aslında bu şekilde yazışmalarımız herkese bir ders veriyor bence. teşekkürler canım.

kızlar ben veli beyle konuştum sadee kıkırdağımı düzeltmesini istedim ama o kemik kırcaz allrjen doku alcaz ve dudağının üstünden kas kesmemiz gerek dedi ben de çok korktum o kadar çok şeye gereek oldunu düşünmüyorm acaba tamamen kendisine mi braksam yoksa kendi isteediim gbi devam mı etsem

o nasıl anlaşılıyor canım,yanı bız kendı burnumuza bakınca nasıl anlayabılırız..cok soru sordum kusura bakma:18::18: geçmiş olsun ınşallah ıstedıgın gibi olur herşey

canım benimki bariz belliydi kayığı kontroldede Veli Bey ameliyat dedi sende kontrole git düzenli

Eski halinizden bin kat iyiyse mutlu olmanız lazım. Bu kadar mükemmeliyetçi olmayalım derim ben.

bu gün veli beye gittim kontole tekrardan masaja devam dedi o ezik yer ilerlerse bende ameliyat olcakmışım lokal anezstezi ile bildiğiniz ameliyat yani..kıkırdak eklenecekmiş.pazarteside bir işe başlamayı düşündüğümden bu gün erkenden gittim o ezik yer hala duruyor bana göre..ama fazla sorun çıkartmasa iyi..eski halimden iyi olabilir cnm ama ilk bu şekilde alçıdan çıksaydı belkide çok mutlu olacaktım..benimki tuhaflaşıyor günden güne..ben kuruntu yapmıyuorum dün annem bile ilk zamanlar burnun çok güzeldi sonrdan değişlti diyor..ben üzülmeyeyeim diye fazla üstünde durmuyor..ilerde bu kadar bile olmayabilir..o kadar ameliyat sıkıntısı çekmek kolay değil..tekrar olmak Allah korusun diyorum artık..ama insan bu kadar eziyeti çekmişken karşılığını almak ister..

siz veli beye mi olmuştunuz önceden..yoksa revizyonmu olacaksınız..baya zor bir işlem

evet sıcaklar iyi olmadı hiç..çok yağlanıyor...veli bey bu gün baya yoğundu ama baya ilgilendi benimle..masajları anlattı..6 aydan sonra masaj bir etki edermi bilemiyorum

canım hiç sıkma canını,inşallah sonunda çok güzel ve tam istediğin gibi bir burnun olur :)))) sen de,ben de yani hepimiz biraz daha sabredelim bakalım inşallah sonucu çok iyi olur :))))

inşallah cnm..veli bey pek şişliğin kalmamış diyor ama bilemiyorum böyle kalacksa kötü..annem burnun çok değişiyor diyor..inanın bir resim çekiyorum bazen eski burnumun aynı haline dönüyor...şaşılacak şey doğrusu..ben şu an burnum güzel oldu diyemiyorum..eh işte

ne güzel konuşmuşsun valla

Son düzenleme:

tüh ya ınşallah gerek kalmaz,hayatımda başımdan çok amelıyat gectı hemde agırdılar,ne olur burnumdan bı daha olmayım yoksa kafayı yıcem narkoz yemekten

benım doktorum en son 2 ay once baktı bana 2 ay sonra gel dedı,yanı nerdeyse 2 aydır kontrol olmuyorum haftaya gıdıcem :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…