- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.481
tüh ya ınşallah gerek kalmaz,hayatımda başımdan çok amelıyat gectı hemde agırdılar,ne olur burnumdan bı daha olmayım yoksa kafayı yıcem narkoz yemekten
bu gün veli beye gittim kontole tekrardan masaja devam dedi o ezik yer ilerlerse bende ameliyat olcakmışım lokal anezstezi ile bildiğiniz ameliyat yani..kıkırdak eklenecekmiş.pazarteside bir işe başlamayı düşündüğümden bu gün erkenden gittim o ezik yer hala duruyor bana göre..ama fazla sorun çıkartmasa iyi..eski halimden iyi olabilir cnm ama ilk bu şekilde alçıdan çıksaydı belkide çok mutlu olacaktım..benimki tuhaflaşıyor günden güne..ben kuruntu yapmıyuorum dün annem bile ilk zamanlar burnun çok güzeldi sonrdan değişlti diyor..ben üzülmeyeyeim diye fazla üstünde durmuyor..ilerde bu kadar bile olmayabilir..o kadar ameliyat sıkıntısı çekmek kolay değil..tekrar olmak Allah korusun diyorum artık..ama insan bu kadar eziyeti çekmişken karşılığını almak ister..
ınsallh amelıyata gerek kalmaz ya çok sıkıntılı surecler tekrardan gercekten...insallah hakkında hayırlısı olur neferalemcımn allah buyuktur nakarsın kı olumsuz gıden degısım surecı ters doner olumlu gelısmeler olur umud kesmemek lazım..ve bılıomusun bende cok korkuyrm..çok sukur sımdılık benımkınde ol barız mudahale ısteyen bır durum yok şuaralar menum ben ama ozellıkle 5 6 aydan sonra olumsuz degısmelr çok oluo ya zuzula mesela..ödüm kopuo resmen..allah hepıızın yuznu guldurur ınsalahh..
ben de az önce kapalı teknigi izledim.burun iç deliklerinden kesilerek yapılıyo bu ameliyat acıkcası izlerken biraz tırstım ama sonucta anestezi halinde olacagız insalalh duymıycaz bile.buna karar verme kcesaret istiyo gercekten ama insalalh yaptıgımıza degecek ,agrıalr da sızıalra da degecek diye düşünüyorum umut ediyorum
9 Temmuz Cumartesi günü revizyon oluyorum kızlar inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz
bu gün veli beye gittim kontole tekrardan masaja devam dedi o ezik yer ilerlerse bende ameliyat olcakmışım lokal anezstezi ile bildiğiniz ameliyat yani..kıkırdak eklenecekmiş.pazarteside bir işe başlamayı düşündüğümden bu gün erkenden gittim o ezik yer hala duruyor bana göre..ama fazla sorun çıkartmasa iyi..eski halimden iyi olabilir cnm ama ilk bu şekilde alçıdan çıksaydı belkide çok mutlu olacaktım..benimki tuhaflaşıyor günden güne..ben kuruntu yapmıyuorum dün annem bile ilk zamanlar burnun çok güzeldi sonrdan değişlti diyor..ben üzülmeyeyeim diye fazla üstünde durmuyor..ilerde bu kadar bile olmayabilir..o kadar ameliyat sıkıntısı çekmek kolay değil..tekrar olmak Allah korusun diyorum artık..ama insan bu kadar eziyeti çekmişken karşılığını almak ister..
tüh ya ınşallah gerek kalmaz,hayatımda başımdan çok amelıyat gectı hemde agırdılar,ne olur burnumdan bı daha olmayım yoksa kafayı yıcem narkoz yemekten
benım doktorum en son 2 ay once baktı bana 2 ay sonra gel dedı,yanı nerdeyse 2 aydır kontrol olmuyorum haftaya gıdıcem :18::18::18:
şeymaa ameliyat görüntüsünü nasıl izledin ya helal olsun sana canım
bazı kişiler,(laf aramızda buna bende dahil) ameliyat görüntüsüne bakamaz valla
amelaıyat olmadan once bende ızlemıstım ya hem kapalı amaleıyatı hem açık amelıyatı..ızlemıyım falan dodum ama sonra merakıma yenık dustum bakım basıma neler gelcek dıe ızledım ama hıc olumsuz etkılmedı benı dıyebılırım..hatta neler olcagını bılmek rahatlatmıstı bıle..kıme soylesem manyakmısın sen dıolar
Benimle aynı sorunu paylaşan kişiler yardımcı olursanız cok sevinirm..
valla bende ameliyat oldum veli bey'e burun ucum cok yukarıda , hic böyle bir burun istememiştim ama o zamanla burnumun inecegini söyledi.
Beni tek düşündüren şey burnumun ucu , inşallah iner..
valla bende ameliyat oldum veli bey'e burun ucum cok yukarıda , hic böyle bir burun istememiştim ama o zamanla burnumun inecegini söyledi.
Beni tek düşündüren şey burnumun ucu , inşallah iner..
velı vey genellıkle kalkık uclu burunlar yapmıor baya merak ettım burnunuzu acıkçası fotograf eklersenız sevınrım...buarda endıselenmeyın fazla ıllakı bıraz ınecek hatta keske bıraz daha kalkık mı kalsaydı bıle dıyebılırısınz...
benim burnum ilk 3 aya yakın çok kalkık duruyordu hatta sol taraf tamamen havadaydı kuzenlerimden biri yapay bulmuştu hatta çok kalkık inermi falan diye de beğenmemişti yapaylıktan dolayı yani..ilk kalkık haline aldanmayn baya iniyor endişe etmenize gerek yok bu yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?