Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tüh ya ınşallah gerek kalmaz,hayatımda başımdan çok amelıyat gectı hemde agırdılar,ne olur burnumdan bı daha olmayım yoksa kafayı yıcem narkoz yemekten

narkozdan bende korkuyorum en çok..ama bana lokal anestezi ile dedi..ama onuda göze alamam artık o masaya yatmak korkutuyor...sen olmsuz düşünme bir şey olmaz açık amliyatta revizyon düşük bir olasılıkmış

ınsallh amelıyata gerek kalmaz ya çok sıkıntılı surecler tekrardan gercekten...insallah hakkında hayırlısı olur neferalemcımn allah buyuktur nakarsın kı olumsuz gıden degısım surecı ters doner olumlu gelısmeler olur umud kesmemek lazım..ve bılıomusun bende cok korkuyrm..çok sukur sımdılık benımkınde ol barız mudahale ısteyen bır durum yok şuaralar menum ben ama ozellıkle 5 6 aydan sonra olumsuz degısmelr çok oluo ya zuzula mesela..ödüm kopuo resmen..allah hepıızın yuznu guldurur ınsalahh..

kesinlikle cnm ya burun çok değişiyor yani özellikle benim burnum inanılmaz derecede...şu son bir haftadır burnum sağ profilden berbbat masajlada düzelmiyor bu sefer..o fotoları eklerim belki birazdan..masajla da inmiyor..resmen eski burnum yani..6 doldu benim şişlikten olduğunuda sanmıyorum böyle kalırsa fena..sıcaklardan da acayip yağlı ve kocaman..zuzulanınki gerçekten ciddi ...bana lokal anestezi dedi ama iki üç gün evde dinlenecekmişin yani..bildiğin ameliyat..ama olacaksın diye bir şey yok dedi..masaja devam..bir de ben bu şekilde kalmasına razıyım zatemn ilerde büsbütün çökmesinde

arkadaşlar bugün çektiğim yeni resimleri yükledim,bakıp yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim

buarada burnumun sağ üst köseşinde çok belirgin bir kemik çıkmıştı ama bugün baya bir masaj yapınca dahada bir düzeldi..o yüzden kemik fotoğraflarda daha az belli oluyor,çok dikkatli bakınca belli oluyor

arkadaşlar arkadaşm genel anesteziyle oldu ama amelyt sırasnda acı cekmş cok korkuorm ya bende ole olrm die amelyta cesaret edemıorm

şeymaa ameliyat görüntüsünü nasıl izledin ya helal olsun sana canım

bazı kişiler,(laf aramızda buna bende dahil) ameliyat görüntüsüne bakamaz valla

çok haklısın canım..inşallah sonu istediğin gibi olur emeklerine değer )

şeymaa ameliyat görüntüsünü nasıl izledin ya helal olsun sana canım

bazı kişiler,(laf aramızda buna bende dahil) ameliyat görüntüsüne bakamaz valla

amelaıyat olmadan once bende ızlemıstım ya hem kapalı amaleıyatı hem açık amelıyatı..ızlemıyım falan dodum ama sonra merakıma yenık dustum bakım basıma neler gelcek dıe ızledım ama hıc olumsuz etkılmedı benı dıyebılırım..hatta neler olcagını bılmek rahatlatmıstı bıle..kıme soylesem manyakmısın sen dıolar

aslında seyretmek hakkaten daha iyi çünkü insan hem ameliyat süreci hem de başına neler geleceği konusunda bilgi sahibi oluyor iyi oluyor

aslında ameliyattan önce ben de seyretecektim merakıma yenik düşecektim sonra açıkcası tırstımmm seyredemedim :)) zaten ameliyat öncesinde korku biraz vardı şimdi seryetmiyim ters teper diye düşünmüştüm

valla bende ameliyat oldum veli bey'e burun ucum cok yukarıda , hic böyle bir burun istememiştim ama o zamanla burnumun inecegini söyledi.
Beni tek düşündüren şey burnumun ucu , inşallah iner..

valla bende ameliyat oldum veli bey'e burun ucum cok yukarıda , hic böyle bir burun istememiştim ama o zamanla burnumun inecegini söyledi.

merak etme inecek keşke kalkık kalsaydı diyeceksin.veli bey istesende kalkık burun yapmıyor

Son düzenleme:

velı vey genellıkle kalkık uclu burunlar yapmıor baya merak ettım burnunuzu acıkçası fotograf eklersenız sevınrım...buarda endıselenmeyın fazla ıllakı bıraz ınecek hatta keske bıraz daha kalkık mı kalsaydı bıle dıyebılırısınz...

benim burnum ilk 3 aya yakın çok kalkık duruyordu hatta sol taraf tamamen havadaydı kuzenlerimden biri yapay bulmuştu hatta çok kalkık inermi falan diye de beğenmemişti yapaylıktan dolayı yani..ilk kalkık haline aldanmayn baya iniyor endişe etmenize gerek yok bu yüzden..

Sizin indimi peki ??
Burada Veli bey hakkında cok güzel şey yazanların o hastahanede calışan kızlardan birileri olmadıgını nereden biliyoruz ??
Benim burnum cok şişmez dendi ama davul gibi bir burunla cıktım..
Kimsenin günahını almayalım ama inşallah hayırlısı olur ..

Alçınız kacıncı gün alındı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…