- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.501
ne zaman ameliyat oldun bilmiyorum ama herkesin ilk 3 ayında özellikle burun ucu çok ama çok kalkık oluyor..
eğer yeniyse ameliyatın burun ucun inecek,çok inecek..
Üç gün önce ameliyat oldum , kamyon carpmış bir vaziyetteyem şu an..
Sizin indimi peki ??
Burada Veli bey hakkında cok güzel şey yazanların o hastahanede calışan kızlardan birileri olmadıgını nereden biliyoruz ??
Benim burnum cok şişmez dendi ama davul gibi bir burunla cıktım..
Kimsenin günahını almayalım ama inşallah hayırlısı olur ..
Üç gün önce ameliyat oldum , kamyon carpmış bir vaziyetteyem şu an..
geçmiş olsun, zor olsa gerek.. benim çok rahat geçmişti hem ameliyat hem sonrası ama bu bünye meselesi galiba,umarım çabuk atlatırsın:)
geçmiş olsun, zor olsa gerek.. benim çok rahat geçmişti hem ameliyat hem sonrası ama bu bünye meselesi galiba,umarım çabuk atlatırsın:)
kızlar bende 11 temmuzda ameliyat olucam inşallah...çabuk iyileşmek için ne yapmak geerekir acaba? bol bol et sulu çorba falan mı içeyim..bide kaç gün yüzde buz gezdirmem gerekecek?yardımcı olursanız sevinirim
Valla yemeyle içmeyle düzelecek gibi görünmüyor , Yavuz bey'de ilk günden sonra pek fayda etmez buz dedi , hiç koyma alcıyı sulandırabilir dedi..
Alcı oynamasın diye gülmek bile istemiyorsun ..
Bugun benim ücüncü günüm , salı günü oldum , aceleci mi davranıyorum bilmiyorum ama cok tuhaf bir psikolojidesin..
Çok iyi düşün...
Kızlar benim burnum nasıl veli beye oldum 8 ay oldu bu ay
cnm veli bey doğal burunlar yapan ilgili iyi bir doktor.. ben çok memnun kaldım.. fiyat konusundada 2.250 nakit taksitli 2.500dü.. bende nefes alma problemide vardı yavuz beyde girdi ameliyatıma inan oda çok işinin ehli suan çok mutluyum:):)
hayırlı olsun canım :) çok az kaldı 23 üne..o heyecanı bilirim..1 hafta kala insanın içine heyecan giriveriyor :) ama inan ameliyata 1 gün kala o heyecanın derecesi çok çoooookkkk daha fazla artıyorbenim ameliyatım yarın ve şuan nasıl heyecanlıyım bir bilsen :)
beni de ekleyebilir misiiiinnn??? 21 şubatta ameliyat oldum...herşey harikaydı tabi başta Veli bey...
Alçınız kacıncı gün alındı ?
kızlar bende 11 temmuzda ameliyat olucam inşallah...çabuk iyileşmek için ne yapmak geerekir acaba? bol bol et sulu çorba falan mı içeyim..bide kaç gün yüzde buz gezdirmem gerekecek?yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden geçmiş olsun cnm..sen kime ameliyat oluyorsun bu arada
Yavuz bey'de girdimi peki sizin ameliyatınıza ?
Et aldırdınız mı ?
cnm sen burun mu oldun ıstedgn gıbı mıevet girdi,deviasyon sorunum da vardı ayrıca.. şükür kurtuldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?