Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benımkı ındı zaten asırı kalkık degıldı benımkı alçıdan cıktıgında tam benım ostedıgım kıvamda kalkıktı ben hep ole kalsa dıe ıstıodum ama ındı..keske ole kalsaydı ..

Valla yemeyle içmeyle düzelecek gibi görünmüyor , Yavuz bey'de ilk günden sonra pek fayda etmez buz dedi , hiç koyma alcıyı sulandırabilir dedi..

Alcı oynamasın diye gülmek bile istemiyorsun ..

Bugun benim ücüncü günüm , salı günü oldum , aceleci mi davranıyorum bilmiyorum ama cok tuhaf bir psikolojidesin..
Çok iyi düşün...

hmmm...canım bence biraz sabırlı ol daha 3 gün olmuş..inşallah tam istediğin gibi olur..en yaın zamanda düzelirsin..buradan takip ettiğim kadarıyla 15-20 günü geçmesi gerekiyor oturması için..ben kendimi bunlara hazırladım ama inşallah iyi geçer..ben veli beye olmuyorum ayrıca..bakalım nasıl olacak..inşallah pişman olmamm

Kızlar benide eklerseniz çok memnun olurum... Bende 2 hafta sonra veli beye ameliyat olcam. Lütfen bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..:18:

yabende ameliyat olucam veli bey ve yavuz bey giricek ameliyatıma. ameliyattan sonra nelere dikkat etmem gerekiyo rica etsem yazarmısınız

ben korkudan başka bişey hissetmiyorum biri bana bişiler söylesin ağlicam

kızlar bnde carsmba gunu velı beye kulak amleytı oldum.sakındım amlyttan cok amlyt sırasnda erkk arkdsm tlfnumu armasnn stresndydım cnku ne aılem nede o bılmıordu gızlce oldum:):)dalga gecerlerdı benımle ne yapym smdıde doktrn tktgı bandı cıkrp sac bndı taktım allah sonumu hyr etsın ama kızlar kımse bu dyguyu bılmz kı parayı ayrlyp erkk arkdsmıda kafaldgmda velı beye burun amlytı olmk ııstyrm yaa tabı onlrı tembıhlemem lazım :):) kulklrn nasıl oldu dyp bı pot kırrlrmş bıttgm an olur:) of kızlr yaa burnumda olsun ıstıorm szn bu guzl burunlrnzı grdkce bu arada kulklrımda guzel oldu .velı bey ıı bı doktr sadece ısını yapıor mutevazı gayet memnn kaldm bklm zaman ne gostrcek kulklrm acısından burnumu yptrmaya gttgmde dycem zaten ayagım alıştı dıe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…