- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.521
cnm sen burun mu oldun ıstedgn gıbı mı
lütfen benide ekleyin 14 ünde ameliyat olucam
Yavuz bey'de girdimi peki sizin ameliyatınıza ?
Et aldırdınız mı ?
geçmiş olsn alçı aldıktan sonra bişey daha takıyomu??benim geç alındı baya 11.gün tatil girmişti araya o yüzden yani..yoksa daha erken çıkarılıyor...
geçmiş olsun buz uyguladnı kaç gün uygulaman gerekiyo?benımkı ındı zaten asırı kalkık degıldı benımkı alçıdan cıktıgında tam benım ostedıgım kıvamda kalkıktı ben hep ole kalsa dıe ıstıodum ama ındı..keske ole kalsaydı ..
geçmiş olsn masaj ı kaç gün yapmn gerekiyo??Üç gün önce ameliyat oldum , kamyon carpmış bir vaziyetteyem şu an..
geçmş olsn fiyat aynımı hala??benımkı ındı zaten asırı kalkık degıldı benımkı alçıdan cıktıgında tam benım ostedıgım kıvamda kalkıktı ben hep ole kalsa dıe ıstıodum ama ındı..keske ole kalsaydı ..
morluklar falan kaçncı gnde bitio??Evet cok zor , birşey yemeye cekiniyorum alcı oynayacak diye..
Siz nasıl yemek yiyebiliyordunuz burnunuz alcıdayken ?
geçmiş olsun buz uyguladnı kaç gün uygulaman gerekiyo?
yeni ameliyat olacak olan arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun size... ameliyattan korkmayın, endişelenecek birşey yok sadece bikaç gün sıkıntı çekiliyo...ama önemli olan burnunuzdan memnun kalmanız, o yüzden nasıl bir burun istediğiniziiyice anlatın dr.unuza....ayrıca forumda sanırım herkes aynı soruları defalarca cevaplamaktan sıkıldıoyuzden bence ilk sayfadan itibaren okuyun zaten aklınıza gelebilecek tüm soruların cevabını görürsünüz....bunların dışında soru sormak isterseniz de hayhay acıyo mu alçı kaç gün duracak vs.nin cevabı var kişiden kişiye göre değiştiği için, en sağlıklı bilgileri bu şekilde edinirsiniz kızlar kolay gelsin sizeeeeee tekrar söylüyorum korkmayın...
son bir soru:) o doktora veya bu doktora degil de ameliyat oldugunuza pisman misiniz kizlar???
geçmiş olsun ne kadara oldunuz??
benim geç alındı baya 11.gün tatil girmişti araya o yüzden yani..yoksa daha erken çıkarılıyor...
Bugun tam bir hafta oldu , morluklar biraz biraz gidiyor ..
Yalnız ameliyat olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum ??
Burnumdan ne zaman nefes almaya başlayacagım ??
burnunun şeklinden memnun musun peki??
Alçılar alındıktan sonra takılan bandaj kac gün kalmıştı sende peki ?
son bir soru:) o doktora veya bu doktora degil de ameliyat oldugunuza pisman misiniz kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?