- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.721
yoo.. yamulma filan olmadı.. hala da masaj yapıyorum diyemem... ama ödemim çok az oldu benim,elimle hissediyorum sonuçta ödem kaldı mı kalmadı mı..
merhaba ameliyattan ne kadar sonra masaj yapmanız önerildi?
aslinda ben bu formu amelyat okduktan sonra gordum bastan beri okumaya calisiyorumoyuzden eski mesaja yazdim! Suan 1 aylik amelyatliyim ama hic estetik olmus bi halim yok
bana şu kadar zaman yap die bişey söylemedi,aklıma geldikçe fazla bastırmadan birkaç dk yapmamı söyledi..
ne zaman bırakayım dedim,anlarsın zaten şişliklerin indiğini dedi..
ya canım veli bey sana der zaten şunları yaparım bunları yapamam diye ama korkma hiç düşünki neyi yaparım derse cidden öyle olacak bi süprizi yok.
kesinlikle bi görüşmeye git..
Biraz önce yazmayı unutmuşum, ben aynı ameliyatta silikon da taktırdım, yine Veli Bey yaptı, ondan da çok memnunum :)
zuzuladan haber varmı yeni resimlerini bekliyoruz merakla
:))) foto yok cnm koymama kararı aldım nazar değio sonraşimdilik herşey yolunda düzenli masaja devam bi sıkıntı görünmüyor
sevindim ya ama çok merak ettim doğrusu aklımdan da geçti nazar değer diye koymadığın...hislerim doğruymuş..benim de aklıma gelmedi değil çünkü kendi burnum...ama çok merak ediyorum gene de...
arkadaşlar gözde kanlanma oldu mu
selam canım nasıl oldu burnun , hala aynı mı ? biişe sorucam sana veli bey ödemin inmesi için sana iğne mi yapacaktı yoksa yanlış mı hatırlıyorum. benim doktorum burun sırtıma bitane yaptı..burun ucum ise taş gibi sert ve top gibi duruyor. doktoruma burun ucumada yapmasını isticem..sende işe yaramışmıydı?
arkadaşlar gözde kanlanma oldu mu
cnm burnum hala aynı sayılır sırt kısmında hafif ödem var ama bunun için masaj vermişti sadece..oda işe yaramıyor artık..benim ezik bir yer var ortada tam çökük gibi oaraya geçmezse kıkırdak ekliyecekti veli bey..ama şu an beklemedeyim korkuyorum tekrar ameliyat çünkü yine..senin iğne olayını anlamadım ödem için mi oluyormuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?