Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

[ben çok şaşırdım bu söylenilenlere inanamıyorum Veli Aslan beyden bahsettiğinize eminmisiniz oldukça iyi biri çok hastası var boş vakti bile yok ne kdar ilgilenebilirki ama azarlamasına çok şaşırdım bence oldukça güleryüzlü ilgili siz onun yorgun sinirli haline mi denk geldiniz acaba çok şaşırdım ama üzüldüm sizin adınıza Allah gönlünüze göre versin yardımcınız olsun ben memnun sayılırım ama zamanı var beklemem lazım sabır gerekiyor 25 haziranda oldum Doktor Hasan Fındık muayene etmişti daha önce ameliyat için ama düzelmez tam olarak dedi ve olmadım bide pahalıydı ama Doktor Veli Aslan bey dümdüz yaptı valla inşallah dahada güzel olucak bence ama yinede resim istiyorum sizlerden lütfen merak ettim...

:))) foto yok cnm koymama kararı aldım nazar değio sonra şimdilik herşey yolunda düzenli masaja devam bi sıkıntı görünmüyor

sevindim ya ama çok merak ettim doğrusu aklımdan da geçti nazar değer diye koymadığın...hislerim doğruymuş..benim de aklıma gelmedi değil çünkü kendi burnum...ama çok merak ediyorum gene de...

Son düzenleme:
sevindim ya ama çok merak ettim doğrusu aklımdan da geçti nazar değer diye koymadığın...hislerim doğruymuş..benim de aklıma gelmedi değil çünkü kendi burnum...ama çok merak ediyorum gene de...

selam canım nasıl oldu burnun , hala aynı mı ? biişe sorucam sana veli bey ödemin inmesi için sana iğne mi yapacaktı yoksa yanlış mı hatırlıyorum. benim doktorum burun sırtıma bitane yaptı..burun ucum ise taş gibi sert ve top gibi duruyor. doktoruma burun ucumada yapmasını isticem..sende işe yaramışmıydı?

cnm burnum hala aynı sayılır sırt kısmında hafif ödem var ama bunun için masaj vermişti sadece..oda işe yaramıyor artık..benim ezik bir yer var ortada tam çökük gibi oaraya geçmezse kıkırdak ekliyecekti veli bey..ama şu an beklemedeyim korkuyorum tekrar ameliyat çünkü yine..senin iğne olayını anlamadım ödem için mi oluyormuş cnm

valla doktor ödemin inmesi için yapıyorum dedi ama burun sırtına yaptı ucuna yapmadı. ucu da şuan taş gibi sert.genel olarakta çok şiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…