Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar arkadaşlar,

Ben 1 Eylül'de Veli Beye ameliyat olucam. Son okuduğum yorumlar biraz gözümü korkuttu açıkçası. Veli Beye ameliyat olanlar lütfen ekleyin beni, forumda henüz yeniyim ve bu yüzden hiçbirinize özel mesaj gönderemiyorum. Eklerseniz sevinirim :)

hadi bakalım hayırlısı canım...seni de burdan takip ederiz artık:)
sana tavsiyem nasıl bir burun istediğini dr.una iyice anlat.ameliyat sürecinden de korkma sakın, gerçekten çok rahat geçiyor...buradaki bir çok arkadaşımızın da ameliyattan yana sıkıntısı yok zaten.
ameliyat sonrası burnundan memnun olmayanlarımız var evet ama galiba biraz da şans işi...iyi şeyler düşün ama beklentini de çok yüksek tutma derim...
şuana kadar çıkardığım en kesin sonuç doğal bir burnunun olacağı. ve sanırım şimdiye kadar veli bey-yavuz beyin hastaları arasında ameliyat sonrası nefes alma problemi falan olan yok.bu çok önemli bence.
benim burnumda sorun çıktı diye kimsenin moralini bozmak ya da kimseyi negatif etkilemek istemiyorum ben.buradaki arkadaşları ekleyerek zaten genel bir kanıya varırsın. herkesin başına aksilik gelecek diye birşey yok tabii.
şimdiden geçmiş olsun...

Yazdıkların için çok ama çokk teşekkür ederim Redgat, beni çok rahatlattın gerçekten. Ben de bugünlerde Veli beyle randevulaşıp gidip konuşmayı düşünüyorum detaylı bi şekilde. Hatta mümkünse kendim çektiğim profil resimlerim üzerinde çizimler yaparak tam ne istediğimi anlatmaya çalışıcam ona. Forumdaki bazı yorumlardan anladığım kadarıyla Veli bey bazen ters davranabiliyomuş. İlk görüşmemizde gayet ilgili ve dinleyen bir tavrı vardı. Zaten o tavrı beni etkilemişti. Burda EBRULİ'nin harika resimlerini gördükten sonra da biraz daha ikna oldum açıkçası. Bir iki gün içinde randevu talep edicem. Bakalım hayırlısı.. Bu arada senin resimlerini de görme şansım var mı acaba? Belki o bahsettiğin gibi kötü falan değildir..
Sevgiler.

canım seni ekledim kabul edersen resimlerimi görebilirsin.
veli beyin tersine denk geldim ben herhalde:)) yalnız veli bey bilgisayar programı falan yapmıyor, sen anlatıyosun nasıl istediğini sadece.
ama burnum güzel değil benim, etkilenmeni istemem((
kıkırdağım kalktığı için estetikten sonra da kemerli bir burnum oldu( masajla 3 aya kadar oturmazsa törpüleriz demişti dr. 3 ay boyunca düzenli masaj yapmama rağmen oturmadı malesef, talihsizlik diyelim...oyüzden resimlerime bakmanın pek bi faydası olacağını sanmıyorum

Resimlerine baktım az önce, bence çok da ciddi bi olumsuzluk yok ortada, ama tabi istediğin tamamen kemersiz ve kavisli kalkık bir burunsa haklısın derim. Veli bey çizim yapmadığı için ben kendi çizimimi kendim götürücem :) ama yine de dediğin gibi süper bi sonuç almayı beklemiyorum. Çabuk iyileşsin. Eskisinden hallice olsun başka bi şeye gerek yok.

kavisi geçtim kemer gitseydi iyiydi tabii dr da istemezdi böyle olmasını bişey diyemiyosrum o yüzden..
ama çok havalı bi burun istemiyosan, eskisinden iyi olsun yeter diyosan doğru adrestesin canım...soracağın bişey olursa sorarsın burda herkes çok yardımcı oluyo sağolsunlar ben de ameliyat fobimi kızlar sayesinde yenmiştim...kolay gelsin

Benim de ameliyatıma ikisi giricek. Veli bey hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum. Bi de resimlerinizi görmemin bi sakıncası var mı?? çok merak ediyorum. Eklerseniz sevinirim.

ben reimlerimi kaldırdım cnm bende veli bey ve yavuz beye ameliyat oldum...aslında redgatın söylediklerine aynen katılıyorum...veli bey bazen ilgili bazen ilgisiz ters olabiliyor ben ilk gittiğimde pek iyi elektirk almadım doğrusu ama yine de çok güvendiğimden dolayı oldum..seninde dediğin gibi eski olmuş arkadaşların resimlerini gördükten sonra düşünmedim...ama redgatın dediği gibi sonuç şans işi biraz ama veli beyden memnun olmayanların sayısı fazlalaştı...yavuz bey konusunda rahat olabilirsin çok tecrübeli bir doktor..nefes problemim yok hiç...istediğin fazla doğal bir burunsa doğru adrestesin derim..benim burnum eskisinden iyi..pişman da değilim olduğuma ama olmuşken daha estetik duran bir burnum olsun isterdim..karar senin cnm..

Mrb

ben de burun ucu ameliyati dusunuyorum ama emin degilim dr. konusunda.. Veli ve Yavuz beyi tavsiye ediyor musunuz?

Doğal bir burun istiyorsanız evet , ama Deniz Akkaya gibi bir burun düşünüyorsanız ki önceki halini görenler bilirler , pek isabetli olacağını sanmıyorum adınıza..

Ben ameliyat olalı 40 gün oldu ve bir kişi bana burnumun estetik olup olmadığını söylemedi ...
Cok kemerli ve taraklı bir burnum olmadıgı icin şanslı olabilirim ama hala sonucun ne oldugunu göremiyorum..
Okuduklarımız bizlere en az uc ay beklememiz gerektigini söyledigi icin burnum icin söyleyebilecegim tek şey cok doğal oldugu..

aynen benimde öyle haziran 24 te amelyat oldum! bandaj cıkınca burnumda herşey biticek sanıyordum ama daha çok sabır lazım bir an önce zaman geçsin istiyorum

burnunda kemer var miydi canim? o ne durumda??
ben de dogal olsun istiyorum ama kemerli ve dogal istemiyorum tabiki:)
kemer değilde trafik kazası geçirmiştim çok az sola dogru yamuktu ama kimseye söylemesem anlamazdı şimdi üstü düz ama iki burun deliğim çok farklı keşke resim gönderebilsem ya böle anlatılmıyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…