- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.741
valla doktor ödemin inmesi için yapıyorum dedi ama burun sırtına yaptı ucuna yapmadı. ucu da şuan taş gibi sert.genel olarakta çok şiş zaten.
veli bey'in yanındaki kbb uzmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? bana pek güven vermedi ilk izlenimde
yavuz bey son derece tecrübeli başarılı bir doktor bence..yaşından dolayı ben çok güvendim ona...gayette memnunum
Benim de ameliyatıma ikisi giricek. Veli bey hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum. Bi de resimlerinizi görmemin bi sakıncası var mı?? çok merak ediyorum. Eklerseniz sevinirim.
Mrb
ben de burun ucu ameliyati dusunuyorum ama emin degilim dr. konusunda.. Veli ve Yavuz beyi tavsiye ediyor musunuz?
veli beye mi oldunuz?
ameliyatlık halim yok derken dogal bir burnunuz mu var, yoksa kötü mü?
foto koyarsanız bizi aydınlatırsınız.
cok teşekkürler:)
Doğal bir burun istiyorsanız evet , ama Deniz Akkaya gibi bir burun düşünüyorsanız ki önceki halini görenler bilirler , pek isabetli olacağını sanmıyorum adınıza..
Ben ameliyat olalı 40 gün oldu ve bir kişi bana burnumun estetik olup olmadığını söylemedi ...
Cok kemerli ve taraklı bir burnum olmadıgı icin şanslı olabilirim ama hala sonucun ne oldugunu göremiyorum..
Okuduklarımız bizlere en az uc ay beklememiz gerektigini söyledigi icin burnum icin söyleyebilecegim tek şey cok doğal oldugu..
daha sitede yeni olduğum için resim ekleyemiyorum resim göremiyorumyani eskiye göre sadece kalkık burnum
kemer değilde trafik kazası geçirmiştim çok az sola dogru yamuktu ama kimseye söylemesem anlamazdı şimdi üstü düz ama iki burun deliğim çok farklı keşke resim gönderebilsem ya böle anlatılmıyorkiburnunda kemer var miydi canim? o ne durumda??
ben de dogal olsun istiyorum ama kemerli ve dogal istemiyorum tabiki:)
kemer değilde trafik kazası geçirmiştim çok az sola dogru yamuktu ama kimseye söylemesem anlamazdı şimdi üstü düz ama iki burun deliğim çok farklı keşke resim gönderebilsem ya böle anlatılmıyorki
burun delikleri zamnla eşitleniyor bunun için endişelenme benim de öyleydi şimdi eşit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?