- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.761
yorumlardan korktum istanbul dışından gelecektim ama simdi ankaradan bir doktor mu araştırsam daha iyi olur diye düşünüyorum birde fiyat konusunda uygun bir yer olsa....
Mrb
ben de burun ucu ameliyati dusunuyorum ama emin degilim dr. konusunda.. Veli ve Yavuz beyi tavsiye ediyor musunuz?
Doğal bir burun istiyorsanız evet , ama Deniz Akkaya gibi bir burun düşünüyorsanız ki önceki halini görenler bilirler , pek isabetli olacağını sanmıyorum adınıza..
Ben ameliyat olalı 40 gün oldu ve bir kişi bana burnumun estetik olup olmadığını söylemedi ...
Cok kemerli ve taraklı bir burnum olmadıgı icin şanslı olabilirim ama hala sonucun ne oldugunu göremiyorum..
Okuduklarımız bizlere en az uc ay beklememiz gerektigini söyledigi icin burnum icin söyleyebilecegim tek şey cok doğal oldugu..
arkadaşlar gözde kanlanma oldu mu
bende oldu. hala geçmedi acaba ne kadar sürüyor geçmesi?
burun delikleri zamnla eşitleniyor bunun için endişelenme benim de öyleydi şimdi eşit
merhaba herkese epeydır gıremedım burunlarınızın son durumları nasıl,bızım kızlar neredee
selam canım son durumlar nasıl burnunda
slm neferalem sewindim senin adına ya napıosun kalkık olması için benimkide bayag bi düzleşti de birde sizin yüzünüzdede siwilce çıkıor mu ya benim cildim bayag bir bozuldu bu amelıyattan sonra merak ettimhoş geldinnnn sadelina...bizim kızlar kayboldu ...benim burun iyiye gidiyor cnm bir masaj şekli var onu yapıyorum devamlı burun ucum yine kalkık olyor cnm..seviniyorum baya..sende durumlar nasıl
evet yapıyorlar tabi nakit fiyatıyla farkı var arasında ama
evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)
tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)
Merhaba,
bu kadar kişi aynı dr a mı ameliyat oldu :) herkes memnun anlaşılan. beni eklerseniz sevinirim. daha dün üye oldum. nerden fotograflarınızı görebilecegimi bilmiyorum. burun ameliyatı mı oldunuz? bir de maaliyeti nedir, hangi hastanede yapıyor? teşekkürler...
resimleri görebilmemiz için 25 yorumumuzun olması gerekiyonuş bnde yeni üyeyim :)
boğaziçi tıp merkezinde veli aslan ama sanırım kapalı teknikle yapıyo
25 yorum yapmamız gerek o halde :) bende çok korkuyorum, sağ ve sol tarafı eşit olmayan burundanetrafımda cok kötü örnekler var. bu yüzden memnun kalmış kişilerin burunlarının fotograflarını görmek istiyorum neyse kısmet değilmiş :)
niyeöle olsun forumları takip et ilgili olduklarına yorum yap olur hemen 25 yorum bişey değil bnm az kaldı bide doktorunu iyi seç bnde seneye olcam doktor araştırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?