Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yorumlardan korktum istanbul dışından gelecektim ama simdi ankaradan bir doktor mu araştırsam daha iyi olur diye düşünüyorum birde fiyat konusunda uygun bir yer olsa....

alın bendende okadar :))ama sabredelim bence sonunda iyi olacak inanıyorum sabredelim ve masajlara devam ....

hoş geldinnnn sadelina...bizim kızlar kayboldu ...benim burun iyiye gidiyor cnm bir masaj şekli var onu yapıyorum devamlı burun ucum yine kalkık olyor cnm..seviniyorum baya..sende durumlar nasıl
slm neferalem sewindim senin adına ya napıosun kalkık olması için benimkide bayag bi düzleşti de birde sizin yüzünüzdede siwilce çıkıor mu ya benim cildim bayag bir bozuldu bu amelıyattan sonra merak ettim

daha önce demiştim ameliyatımı dr.Veli Aslan bey yaptı.ilk zamanlar şiş olduğu için şeklini pek anlıyamıyordum şimdi 53 gün oldu ve dahada güzel görünüyor 3 ay dolunca düşünemiyorum valla çok güzel bir burun yapmış yani estetik olduğu hiç belli değil yani yapmacık değil ama çok güzel beğendim ufak ucu ise tam olması gerektiği gibi ne düşük ne kalkık estetik böle bişi olmalı zaten burun değil gözler ön plana çıkmalı ufak güzel bişi yapmış ben sabretmiştim yorum yapmıyordum iyiki yapmamışım ben önce Allaha sonra doktoruma güvendim çok güvendm o işinde iyi biri sağolsun gerçekten iyi iş çıkarmış son zamanlarda kötü diyolar onun için ben katılmıyorum sadece ameliyat olacak arkadaşlar durumunuzu güzelce anlatın ama işine fazla karışmayın düzgün yapıyo bence ben çok karışmamıştım inandım ve zamanla güzelleşti masajlar çok önemli ihmal etmeyin kemer vardı ameliyattan donra kemer oluyo o kıkırdak onu masajla indireceksiniz benimde vardı görünce şok oldum korktum ama doktorumun yüzündeki umudu gözlerindeki ışığı görünce rahatladım çok güzel oldu inan bana dedi ve korkum gitti ona inandım geçecekti biliyordum ve geçtide yine şişlikler var ama masaj yapınca nasılda iniyor ozaman şekli düzgünleşiyor çok güzel oluyor bu da demektir ki 6 ay sonra daha güzel olcak bu bile yeter ben teşekkür ediyorum dr.Yavuz beye ve dr. Veli Aslan beye Allah razı olsun ikinizdende başarılı bir ameliyat gerçekleştirmişsiniz resim koymak istiyorum aslında çektim bir sürü ama eşim izin vermıyor malesef ama yinede israr ederseniz becerebilirsem sadece burnumu koyabilirim...Allah yardımcınız olsun hepinizinde yüzüne göre bir burun nasip etsin iyi şanslar...

Merhaba,
bu kadar kişi aynı dr a mı ameliyat oldu :) herkes memnun anlaşılan. beni eklerseniz sevinirim. daha dün üye oldum. nerden fotograflarınızı görebilecegimi bilmiyorum. burun ameliyatı mı oldunuz? bir de maaliyeti nedir, hangi hastanede yapıyor? teşekkürler...

resimleri görebilmemiz için 25 yorumumuzun olması gerekiyonuş bnde yeni üyeyim :)
boğaziçi tıp merkezinde veli aslan ama sanırım kapalı teknikle yapıyo

resimleri görebilmemiz için 25 yorumumuzun olması gerekiyonuş bnde yeni üyeyim :)
boğaziçi tıp merkezinde veli aslan ama sanırım kapalı teknikle yapıyo

25 yorum yapmamız gerek o halde :) bende çok korkuyorum, sağ ve sol tarafı eşit olmayan burundan etrafımda cok kötü örnekler var. bu yüzden memnun kalmış kişilerin burunlarının fotograflarını görmek istiyorum neyse kısmet değilmiş :)

niyeöle olsun forumları takip et ilgili olduklarına yorum yap olur hemen 25 yorum bişey değil bnm az kaldı bide doktorunu iyi seç bnde seneye olcam doktor araştırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…