- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.781
25 yorum yapmamız gerek o halde :) bende çok korkuyorum, sağ ve sol tarafı eşit olmayan burundanetrafımda cok kötü örnekler var. bu yüzden memnun kalmış kişilerin burunlarının fotograflarını görmek istiyorum neyse kısmet değilmiş :)
slm neferalem sewindim senin adına ya napıosun kalkık olması için benimkide bayag bi düzleşti de birde sizin yüzünüzdede siwilce çıkıor mu ya benim cildim bayag bir bozuldu bu amelıyattan sonra merak ettim
bence de formu iyi takip edin aceleci davranmayın ama fazla da düşünmeyin derim...nasıl bir burun istediğinize karar verirseniz dr seçiminizi ona göre yapın derim ben...
açıkcası veli aslanın fiyatını ögrenemedim bir türlü. bugün tıp merkezinide aradım, telefonumu aldılar hala geri dönen olmadı. bir de web sayfalarındaki ameliyat sonrası yapılacaklar kısmını okuyunca cok sasırdım. olan arkadaslarımdan hiç öyle şeyler duymadım. yok alna bantlama falan. arkadasımın arkadasını amliyattan 3 gün sonra görmüştüm, kız söylemese ameliyat oldugunu anlamak mümkün değil. 3 gün sonra bile hiç belli değildi.
boğaziçi çok yoğun ondan dönen olmamıştır fiyat 2ooo ile 2400 tl arası değişiyor hala değişmediyse tabi ben 8 ay oldu olalı...ameliyat sonrası fazla bir sıkıntın olmuyor tamponlar çıkana kadar bir rahatsızlık o kadar alna bant hiç görmedim veli bey kapalı ameliya yaptığı için daha kolay atlatıyorsun bence sonrasından korkma derim..morluklarda bir haftaya kalmadan kalmıyor..
bnm burnum biraz karışık :)) hem deviasyon var hem de şekil bozukluğu veli aslana yaptırmayı düşünüyodum bnde ama kapalı teknikle yapıyomuş veli beybende son bahar da olmayı düşünüyorum. sen kimi düşünüyorsun? burun estetiğimi olacaksın?
bnm burnum biraz karışık :)) hem deviasyon var hem de şekil bozukluğu veli aslana yaptırmayı düşünüyodum bnde ama kapalı teknikle yapıyomuş veli bey
yeni öğrendim araştırıyorum şu an ali gürlek i düşünüyodum hatta ona da muayene olmuştum bu sene ama 18 yaşımı bekliyim dedim ayrıca ali gürlkten memnun olanda var olmayanda bakalım hayırlısı neyse o olsun ..
bende de deviasyon var. kapalı teknik ile olursa ne oluyor ki? ben kapalı daha iyi diye biliyorumaçık veya kapalı ne farkı var?
bende de deviasyon var. kapalı teknik ile olursa ne oluyor ki? ben kapalı daha iyi diye biliyorumaçık veya kapalı ne farkı var?
açık teknikte doktor problemleri daha iyi görüyor ve müdahale edebiliyor kapalı teknikteyse daha kısıtlı kalıyor diye biliyorum ben canım
açık teknikle burnun içi daha iyi görülebiliyo bnm burnumda hem kıkırdak eğriliği hemde kemik eğriliği var eğrilik yukarda olduğu için açık teknikle yapılması ii ama senin için gerekli olmayabilir belki açık teknik :)
bilgi için teşekkür ederim cnm. ama kapalı olanda daha doğal oluyor diye duymustum. henüz karar veremediğim icin tam olarak bir görüşme yapmadım. ama daha önce kbb dr um söylemişti deviasyon gerekiyor diye. iç kemikte azıcık eğrilik varmıs. estetik olarakda törpü yaparız demişti. bende kemer yok. ama burnum gözüme büyük geliyor. küçük burun özeniyorum
çok küçük burunda oyuncak gibi oluyo cnm ya :)iyi bi doktor bulduktan sonra zaten sana yakışnı yapıcaktır. öneml olan senin nasıl bi burun istediğin değil önemli oan sana nasıl bi burun yakışıcağı ...
hay allah şimdiden geçmiş olsun.. en iyisi ben bir görüşmeye gideyim. yakup avşarda cok iyi diyorlar ama forumlarda ki ücretini görünce şaşırdım. hadi bakalım gönlünce olsun...
tabi yüze yakısan önemli olan. bakalım veli beyden randevu alıcam. ne diyecek :)
saolun. tabi fiyatlar değişiyo doktora göre türkiyenin en iyi estetik cerrahı naci çelik ama fiytını bilmyorum bakalım bi kere olsun sağlam olsun sonradan problem olmasını istemiyorum..geçmiş olsun sizede..
sanada hayırlı olsun şimdiden. bu arada az kalmış 25 dolmasınahayırlısı olsun :)
sanada hayırlı olsun şimdiden. bu arada az kalmış 25 dolmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?