Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben fotolarımı kadırdım cnm çoktan..daha da ekleyemiyorum yeni hallerini telefondan aktarıyordum hafıza kartı bozuldu yeni alınca artık...kışın burnum sızlamdı sayılır hiç..ama dokununca burun ucum hala acıyor..deviasyon ve et ben de vardı şimdi çok rahat nefes alabiliyorum...eğer doğal burun istiyorsan veli bey i düşünebilirsin..

Tşk ederim. en uygun dönem eylül sonrası galiba. deri iyileşene kadar 3 ay kadar güneş görmemesi gerekiyormuş. veli bey e burun dışında başka bir estetik olan yok mu acaba?

kılzar yardımınıza ihtiyacım var.. forumda yeniyim ve burun ameliyatı adayıym Veli beyden randevu aldım ancak veli beyin yapmış olduğu tek bir burun göremedim bana bu konuda yardımcı olur musunz ? çok korkularım var ameliyatla ilgili

amelyattan sonra çok rahat nefes aldım ama ara sıra çok tıkanıyor burnum çok zor nefes alıyorum sendede oluyormu arkadaşım

veli beyin hastalarına arkadaşlık daveti yolarsan fotoları görürsün ilk sayfada liste var cnm

selam sadelina, bende sonunda oldum ameliyat. şimdilik memnunum. seninki ne durumda son halini merak ediyorum :)

nereye oldun amelıyatını geçmiş olsun,benım aynı şeklınde bı degısme yok,dışındakı şişlık tamamen gectı bazen ufacık oluyor burnum..sadece ıcınde şişlıkler var bazen zor nefes alıyorum oda zamanla gecıcekmış..burun ucum hala sert...senın nasıl gectı burnun nasıl peki alıştınmı

hoş geldinnnn sadelina...bizim kızlar kayboldu ...benim burun iyiye gidiyor cnm bir masaj şekli var onu yapıyorum devamlı burun ucum yine kalkık olyor cnm..seviniyorum baya..sende durumlar nasıl

selam canım benımde 4 ay oldu,dısında hıcbı şişlık kalmadı,en son hazıranda necdet beye gorundum masajı bırak burnuna hıcbıse yapma dedı kendı kendıne oturacaktır 4 ay sonra gel dedı..sadece ıcınde şişlıkler var nefez almamı zorlaştırıyor burun ucum sert..ama şeklınde bı değişme yok henuz ıyıce ufaldı şişlıkler ınınce,umarım şeklı değişmez cunku cok begenıyorum...senınde memnun olmana sevındım..6 aydan sonra tam oturuyormuş galıba,senın 6 ay oldu mu

benim burnumun ucu yamuk. bastırarak aksi yöne çekiyorum. doktor öle dedi ama tam göremedim. doğrumu yanlışmı bilemiyorum canım acıyor. içerde elimin altında bişiler gidiyor. zarar veririm diye korkuyorum arkadaşlar ne önerirsiniz?

Merhaba,
Ben de 10 gun once Veli Bey'e burnumu yaptirdim.
Yuzumdeki sislikler buyuk olcude gecti. Ancak dun alciyi cikardiklarinda sok oldum.
Yuzum oylesine tuhaf gorunuyor ki cok korktum.
Kas arasinda tam tarifini yapamadigim bir sorun var.
Basik ve acik gorunuyor kas arasi. Aslanlarda oldugu gibi.
Bu sorun duzelir mi cok endise ediyorum. Hicbir sekilde sapkasiz disariya cikamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…