- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.801
canım çok fark varmı biliyomusun birde kaç ay taksit yapıyolarr.
bugün aradım 2400 dediler indirim yaptırabiliyomuzu acabaa
ne güzel. artık tamamen iyileşmişsin. peki kışın burnun sızlıyor mu? senin fotograflarını görme şansım var mı? bir de bu fiyat taksitli hali mi? ssk ile anlaşmalı yazıyor, ssk nın faydası olıyor mu bu olayda? benim sol tafarafta kemik deviasyonu da gerekiyoraslında buruna girmişken bir de gözaltı torbalarımı aldırmak istiyorum. ama sanırım herkes burun estetiği olmuş
ben fotolarımı kadırdım cnm çoktan..daha da ekleyemiyorum yeni hallerini telefondan aktarıyordum hafıza kartı bozuldu yeni alınca artık...kışın burnum sızlamdı sayılır hiç..ama dokununca burun ucum hala acıyor..deviasyon ve et ben de vardı şimdi çok rahat nefes alabiliyorum...eğer doğal burun istiyorsan veli bey i düşünebilirsin..
dün görüştüm. muayene ücretsiz miş.muayene ücretlimi acaba? bide ameliyat snrası var kullanılan ilaçlar oluyomu ? ssk dahilindemi
veli beyle mi görüştün doktor hakkında izlerimlerini alabilir miyim? bir yaptıgı burunları gördün mü ?dün görüştüm. muayene ücretsiz miş.
ben fotolarımı kadırdım cnm çoktan..daha da ekleyemiyorum yeni hallerini telefondan aktarıyordum hafıza kartı bozuldu yeni alınca artık...kışın burnum sızlamdı sayılır hiç..ama dokununca burun ucum hala acıyor..deviasyon ve et ben de vardı şimdi çok rahat nefes alabiliyorum...eğer doğal burun istiyorsan veli bey i düşünebilirsin..
amelyattan sonra çok rahat nefes aldım ama ara sıra çok tıkanıyor burnum çok zor nefes alıyorum sendede oluyormu arkadaşım
ameliyat sonrası kullanılan ilaçlar varmı?
kılzar yardımınıza ihtiyacım var.. forumda yeniyim ve burun ameliyatı adayıym Veli beyden randevu aldım ancak veli beyin yapmış olduğu tek bir burun göremedim bana bu konuda yardımcı olur musunz ? çok korkularım var ameliyatla ilgili
selam sadelina, bende sonunda oldum ameliyat. şimdilik memnunum. seninki ne durumda son halini merak ediyorum :)
hoş geldinnnn sadelina...bizim kızlar kayboldu ...benim burun iyiye gidiyor cnm bir masaj şekli var onu yapıyorum devamlı burun ucum yine kalkık olyor cnm..seviniyorum baya..sende durumlar nasıl
selam sadelina, bende sonunda oldum ameliyat. şimdilik memnunum. seninki ne durumda son halini merak ediyorum :)
veli beyin hastalarına arkadaşlık daveti yolarsan fotoları görürsün ilk sayfada liste var cnm
arkadaşlar ya ameliyat olduktan sonra şeyi fark ettim...iki kaşımın arasındaki mesafe çok açıldı..hem bu kaş arasındaki mesafe hem de şiş bir burun valla şuan çok komik görünüyorum :) aklıma keşke ameliyat olmasamıydım ya güzelleşelim derken daha beter olursam yada yüzümün doğallığı giderse diye aklıma takıldı..
böyle görünmesi yani kaş arasındaki mesafenin bu kadar açılması normal mi arkadaşlar??.size de böyle oldumu??yardımcı olursanız çok sevinirim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?