Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm benim 8 ay oluyor ama sırt kısımda hafif bir ödem var masaj yapınca iniyor sonra gene olyor..herhalde benim 1 yılı bulucak tam şeklini alması bende burnumun daha ufalacağını düşünüyorum...ama senin artık elelelmn daha iyi...yanlış masajın şeklini bozduğunu düşünüyorum ben...

o ayrık durum geçiyor sonradan masaj vs..alçıdan yeni çıktığı için burnun öyle..benimde ilk öyleydi ama hemen düzeldi

selam canım benimde burnumun ucunda hafif bi eğrilik var. parmaklarımı burun deliklerime sokup masaj yapyorum ödemin dağılması için. sen üstünden mi yapıyorsun masajı?

selam canım benimde burnumun ucunda hafif bi eğrilik var. parmaklarımı burun deliklerime sokup masaj yapyorum ödemin dağılması için. sen üstünden mi yapıyorsun masajı?

evet üstünden yapıyorum. tam masaj değil aslında. yamuk tarafı tutup bastırarak aksi yöne çekiyorum. doktor çok bastrdı o an canım yandı. gözümü yumdum göremedim tam neresinden tutuyor. şimdi yapıyorum bu hareketi ama canım acıyor korkuyorum zarar veririm diye.

Merhaba,
Ben de 10 gün önce Veli Bey'e burnumu yaptırdım.
Dün alçı alındığında şok oldum.
Kaşlarımın arası çok tuhaf görünüyor.
Aynı aslanlardaki gibi aralıklı ve basık.
Öylesine korkunç görünüyorum ki sokağa adımımı atmıyorum.
Bu durumun ne kadar süreceğini biliyor musunuz acaba?

Ilgin icin tesekkur ederim.
Hemen dedigin alci ciktiktan birkac gun sonra mi?

alçıdan sonra bant takılıyor zaten 3 4 günde öyle duruyor..ben bandajı kendim çıkardım aynaya baktığımda aynı dediğin gibi basık duruyordu sonra bir kaç gün içersinde burun şişti ve o görüntü yok oldu..hem masajda da iki tarafa bastırdığun için basıklık geçiyor...kemik toparlanıyor

ooo daha cok erken cok degısecek burnun ve daha ıyı olucak zamanla merak etme:81:

1 yıldan sonra ınşallah burnumuz çirkınleşmez,bazı yorumlar okudum 1 yıldan sonra şişler ve odemler tam ınınce burnu ve yuzu çirkınleşen olmuş:18:

kızlar veli beyde karar kılmıştım ama yazdıklarınızı görünce korktum anlaşılan herkese masaj veriyorlar ayrıca veli beye muayene ve ameliyat tarihi almak için aradım ama randevu vermediler sonraki zamana randevu vermiyorlarmış

herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama memnun olanların sayısı az...benim burnuma şükrediyorum ben daha beter de olabilirdi...demkki yoğunlar baya sen yinede araştır...

kızlar geçen gün gittim kontrole.3 ay boyunca masaj yapmama rağmen inmemişti kıkırdak.veli bey burnun güzel kimseyi takma diyor ve kıkırdağın hala yumuşak masaja devam dedi...6. ayda tekrar gidecekmişim.ben burnumu beğenmiyorum çok fazla, ama kötünün iyisi oldu işte napalım ...3 ay daha masaj yapıcam geçmezse törpülerim dedi 10 dklık bir işlem, ama oynamazsak daha iyi kendi kendine geçmesini bekleyelim dedi...son halinin resimlerini koyarım sizler de yorum yaparsanız sevinirim.

onun dışında yavuz beye de gösterdim burnumu iç muayene yaptı...çok iyi durumdaymış. yavuz hoca, estetik ameliyatlarından sonra %90 nefes alma probleminin yaşandığını söyledi.çünkü burun daralıyormuş ve isterse 2 sene geçsin problemler çıkabiliyomuş...ama onun uyguladığı bir yöntem varmış asla nefes alma sorunu olmuyormuş bu yüzden.
gerçekten de ameliyat öncesi kontrole kadar ben burnumda et ve kıkırdak olduğunu hissetmemiştim. nefes alışım normal sanıyordum ama ameliyattan sonra çok rahat nefes almaya başlayınca anladım. en azından bu yönden çok şanslıyım.geceleri bazen nefes alamaz tıkanırdım yada derin bir nefesle uyanırdım uykumdan, bunu da sigaraya bağlıyodum meğerse o et ve kıkırdak yüzündenmiş.

burun fonksiyonları çok önemli kızlar, güzel bir burnum olsaydı ama nefes alamasaydım daha mutsuz olurdum ben. yavuz bey gerçekten süper bir doktor.ve sadece veli bey ile ameliyatlara giriyormuş bu yüzden nefes alma problemi olan arkadaşlar yavuz beye ameliyat olsunlar bence.
hepimize geçmiş olsun:)

Ah ah o 10 dklık törpüleme işlemini çok iyi biliyorum sakın lokal olma gerçi belki bünyen dayanıklıdır ama neyse ben asıl sana şunu sormak istiyorum "sen nereye masaj yapıyorsun burnunun ucuna mı yoksa üzerinemi yap dedi doktor"

ben sadece burnumun üzerinde kıkırdağın kalktığı yere bastırıyorum, masaj dediğim bu....ben de duydum canım törpüleme yapacaksan sakın lokal olma dediler hep-zaten olmayı düşünmüyorum, ben çok etkilenirim kart kurt sesler çıkıyomuş off yaaaa inşallah iner de gerek kalmaz(

Benim ameliyat olali 15. gunum bugun. Bant takilali da 6. gunum.
Ama kaslarimin arasi hala sis. Hala aslan surata benziyorum yani :)

Benim ameliyat olali 15. gunum bugun. Bant takilali da 6. gunum.
Ama kaslarimin arasi hala sis. Hala aslan surata benziyorum yani :)

bazı kişlerin kaş arası şişik oluyor merak etme geçcici bir durum...bazı arkadaşların öyle oldu ama geçti yani sonunda..senin o taraf şişmiş mesela benim de sol kanat çok şişikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…