- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.841
Allah'ım aylardır sessizce okuyorum duruyorum bütün doktor yorumlarını,vazgeçtim geçicem as kaldı yaa...
ya haklısınrkadaşım nefes önemli ama estetik olup yamuk yumuk burunla gezince bir tuhaf oluyor. valla eşim dalga geçiyor gidip sadece kemiğini düzeltseydin boşa para verdin diyekızlar geçen gün gittim kontrole.3 ay boyunca masaj yapmama rağmen inmemişti kıkırdak.veli bey burnun güzel kimseyi takma diyor ve kıkırdağın hala yumuşak masaja devam dedi...6. ayda tekrar gidecekmişim.ben burnumu beğenmiyorum çok fazla, ama kötünün iyisi oldu işte napalım ...3 ay daha masaj yapıcam geçmezse törpülerim dedi 10 dklık bir işlem, ama oynamazsak daha iyi kendi kendine geçmesini bekleyelim dedi...son halinin resimlerini koyarım sizler de yorum yaparsanız sevinirim.
onun dışında yavuz beye de gösterdim burnumu iç muayene yaptı...çok iyi durumdaymış. yavuz hoca, estetik ameliyatlarından sonra %90 nefes alma probleminin yaşandığını söyledi.çünkü burun daralıyormuş ve isterse 2 sene geçsin problemler çıkabiliyomuş...ama onun uyguladığı bir yöntem varmış asla nefes alma sorunu olmuyormuş bu yüzden.
gerçekten de ameliyat öncesi kontrole kadar ben burnumda et ve kıkırdak olduğunu hissetmemiştim. nefes alışım normal sanıyordum ama ameliyattan sonra çok rahat nefes almaya başlayınca anladım. en azından bu yönden çok şanslıyım.geceleri bazen nefes alamaz tıkanırdım yada derin bir nefesle uyanırdım uykumdan, bunu da sigaraya bağlıyodum meğerse o et ve kıkırdak yüzündenmiş.
burun fonksiyonları çok önemli kızlar, güzel bir burnum olsaydı ama nefes alamasaydım daha mutsuz olurdum ben. yavuz bey gerçekten süper bir doktor.ve sadece veli bey ile ameliyatlara giriyormuş bu yüzden nefes alma problemi olan arkadaşlar yavuz beye ameliyat olsunlar bence.
hepimize geçmiş olsun:)
ya haklısınrkadaşım nefes önemli ama estetik olup yamuk yumuk burunla gezince bir tuhaf oluyor. valla eşim dalga geçiyor gidip sadece kemiğini düzeltseydin boşa para verdin diye
ben sadece burnumun üzerinde kıkırdağın kalktığı yere bastırıyorum, masaj dediğim bu....ben de duydum canım törpüleme yapacaksan sakın lokal olma dediler hep-zaten olmayı düşünmüyorum, ben çok etkilenirim kart kurt sesler çıkıyomuşoff yaaaa inşallah iner de gerek kalmaz (
Bunları okudukça içime fenalıklar geliyor , arkadaşlar , benimde ameliyatım çok yeni 12 gün onun için zamanla sorunlar mı olucak diye endişelenmeye başladım.
Sadeline senin burnunun ucundaki şişlik ne kadar sürmüştü canım,biliyorum benim çok erken ama şuan top gibi ucu ve inince altından ne çıkar merak ediyorum, sorunları okudukça da pimpiriklenmeye başladım,indiğinde çok değişiyormu, şuan hala memnunsun değilmi, kaç ay olmuştu senin.
benım 4 ay oldu,şimdı foto çektım bı suru bakarsın yorumlarını beklıyorum valla bende korkmaya başladım:18:
Bence sen artık korkma 4-5 ay şekli için az çok yeterlidir bence , bundan sonrasında pek değişeceğini sanmam canım içini ferah tut..
Ben ne yapayım henüz iki haftalık sadece
Burda sorunları okudukça büyüteçli aynama korku dolu gözlerle bakmaya
incelemeye başladım..
fotoğraflarına bakabilmek için ne yapmalıyım canım ya teknoloji özürlüyümde birazcık
Evet sonunda gördüm , maşallah çok güzel görünüyor.profılıme tıkla altında albumler var ordan bakabılırsın ama arkadaş eklemen lazım
kızlar karışmıyayım diyorum ama inanın dayanamadım, ben başka bi doktora ameliyat oldm önceleri veli beyi çok düşündm fiyatı çok uygundu ama baktım 1 -2 kişi memnun değl hiç görüşmeye gitmeden vazgeçtm inanın çok sıkıntılı bi ameliyat ve burun çok önemli ifadenizi özgüveninizi bakış açınızı herşeyinizi değiştiriyo ve lütfen iyi düşünün ben para sorunum olmasına rağmen 5000 lira verdm başka bi doktora ameliyat oldm çok memnunum ve doktorum hakkında bir tane bile şikayet okumadm, valla kredi çekin borç aln ama iyi bi doktora ameliyat olun bu çok önemli bi konu ,, çünkü ben burundan sorun yaşayıp tekrar ameliyat olma riskini asla göze alamazdm ve maddi sorunuma rağmen iyi bir doktor buldm ve terddüt etmeden mutlu bi ameliyat süreci geçirdm, inanın burda sorun yaşayanları okuyunca çok üzülüyorum o acıları yaşayıpda sorunlarla karşılaşmanz hoş değil
Bunları okudukça içime fenalıklar geliyor , arkadaşlar , benimde ameliyatım çok yeni 12 gün onun için zamanla sorunlar mı olucak diye endişelenmeye başladım.
Sadeline senin burnunun ucundaki şişlik ne kadar sürmüştü canım,biliyorum benim çok erken ama şuan top gibi ucu ve inince altından ne çıkar merak ediyorum, sorunları okudukça da pimpiriklenmeye başladım,indiğinde çok değişiyormu, şuan hala memnunsun değilmi, kaç ay olmuştu senin.
arkadaşlar bir de şeyi sorcam revizyon hakkında benim pek bilgim yokda yardımcı olursanız çok sevinirim :)))
revizyon tam olarak nasıl oluyor?..galiba bir seneden önce olmuyormuş dimi?:.birde revizyonda tekrar ücret alınıyor mu?...yardımcı olursanız,revizyon olayı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
kime oldunun cnm ameliyat resimlerini görebilirmiyia
kime oldunun cnm ameliyat resimlerini görebilirmiyia
Maşallah CANIM :)) nE GÜZEL ...kime oldunun cnm ameliyat resimlerini görebilirmiyia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?