Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya haklısınrkadaşım nefes önemli ama estetik olup yamuk yumuk burunla gezince bir tuhaf oluyor. valla eşim dalga geçiyor gidip sadece kemiğini düzeltseydin boşa para verdin diye

canım geçmiş olsun inşallah kemerdekı cıkıntı gecer fotolarını yeni gördum,revızyona gerek kalmaz umarım,aynı sıkıntılar cekılmezkı ya,ıyıleşmesı zaten cok zaman alıyor

Bunları okudukça içime fenalıklar geliyor , arkadaşlar , benimde ameliyatım çok yeni 12 gün onun için zamanla sorunlar mı olucak diye endişelenmeye başladım.
Sadeline senin burnunun ucundaki şişlik ne kadar sürmüştü canım,biliyorum benim çok erken ama şuan top gibi ucu ve inince altından ne çıkar merak ediyorum, sorunları okudukça da pimpiriklenmeye başladım, indiğinde çok değişiyormu, şuan hala memnunsun değilmi, kaç ay olmuştu senin.

benım 4 ay oldu,şimdı foto çektım bı suru bakarsın yorumlarını beklıyorum valla bende korkmaya başladım:18:

benım 4 ay oldu,şimdı foto çektım bı suru bakarsın yorumlarını beklıyorum valla bende korkmaya başladım:18:

Bence sen artık korkma 4-5 ay şekli için az çok yeterlidir bence , bundan sonrasında pek değişeceğini sanmam canım içini ferah tut..
Ben ne yapayım henüz iki haftalık sadece
Burda sorunları okudukça büyüteçli aynama korku dolu gözlerle bakmaya
incelemeye başladım..
fotoğraflarına bakabilmek için ne yapmalıyım canım ya teknoloji özürlüyümde birazcık

profılıme tıkla altında albumler var ordan bakabılırsın ama arkadaş eklemen lazım

kime oldunun cnm ameliyat resimlerini görebilirmiyia

içini ferah tut bence herkese aynı olacak değişecek diye bir şey yok..

hanımlar selamlar,

hepinize çok çok geçmiş olsun öncelikle. Umarım sonuclar beklediğiniz gibidir...

Kimseye doğrudan söylemeyeceğim ama burada yazılanlara çok şaşırdım. Veli Bey ucuz bir doktor değildir. önce bunu bilin lütfen.
Veli Bey Boğaziçi Tıp Merkezine bağlı bir doktordur ve oranın kurallarına göre çalışır. Muaynehanesinde rakam 4500 TL dir.
Ucuz etin yahnisi olmaz diye gelip bana özelden yazan arkadaşlara da söylüyorum ki Veli Bey Hacettepe Universitesinden mezun, Avrupa da yüksek eğitim görnüştür.

bunları niye yazıyorum biliyor musunuz? Ben veli beyi hiç tanımadan buradan kimse gitmeden giden İLK hastasıyım.
Maaşşallah diyorum burnuma (fotolardan bakabilirsiniz) çok da memnunum.

Doktorları begenmeyebiliriz, eleştirebiiriz ama hakaret bence baska bir nokta. Ucuz doktor kelimesi çok inciltici bence.
Şahsen ben okuyunca çok üzüldüm bunu da sizlerle paylaşmak istedim.

İsteyen elbette istediği doktora gider. Araştırır, ölçer biçer ama buradaki iyi hastaların moralini bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.

hepinize çooook sevgi ve selamlar,

Merhaba, arkadaşlar... Ben Veli bey'e üç yıl önce ameliyat oldum ve içinizde sanırım en eski hastası benim... yorumlara dayanamadım.. siteye de geç giriş yaptığım için sizi bu noktada bilgilendiremedim... Biliyor musunuz ?ben hala masaj yapıyorum ! çünkü doktorum Veli bey önerdi ! çünküü burnumda kıkırdak çıkıntıları var ,şişlik var evet hala var ve bu çok önemli...! lütfen sizi aydınlatmak istiyorum kavis kesinlikle yok, iki kaş arasından başlayan bir genişlik var genel görünüm de oldukça geniş ve düzensiz bir burnum oldu daha dün yine eve geldim ve ağladım ameliyattan sonra her yerde plastik atel kullanılırken neden bu doktor alçı kullanıyor ... bunu gittiğimde kendisine sorucam.. şimdilerde öğreniyorum bu palstik atel olayını.. ameliyatan sonra başka doktorlar sakın elini vurma derken neden bize masaj veriliyor...?????? palstik atel çıkarılıyor kalıp burun oynamadan yerinde olduğu gibi duruyor siz sadece darbelee karşı koruyorunuz ve bilindik önlemler... ameliyat olan ve olacaklar bilirler prosedürü..arkadaşlar çook üzgünüm benim ciddi deviasyon- nefes alma problemim vardı.. sonuç ne oldu ? yani şimdiki durum.....gayet net ve doğru olmak kaydıyla ,,inanın buraya doktorumdan çok memnunum şeklinde bir yorum yapmayı ne kadar arzu ederdim bilemezsiniz... lütfen moralinizi bozmayın özellikle yolun başında olanlar..Evet son halim nefes almam çok daha Yii burun açım da düzelildi ucu biraz daha toparlandı (benim problemli bir burnum yoktu gayet de güzeldi, şekil bozukluğu neeni ile ameliyat olmadım bilginize..) ama deviasyon kaynaklı sorunlar giderildi burun açısı düzeltildi.... arkadaşlar üç senedir maaj verilir mi? sağımdaki solumdaki ameliyat olunca iyii kötüyü ayırt edebildim kimse böyle değil... beni ameliyat eden oydu o biliyor içeride ne yaptığını... para önemli değil gerçekten sağlıktan önemli değil.. Nazım Çerkeşi araştırıyorum ameliyat olup iyi netice alanlar var... yakınlarımda... ama yorum bile yapmıyorum bakalım onada ameliyat olanlar ne yaşayacaklar görelim ondan sonra belki revizyonu ona olurum.. muayeneye gitmeyi düşünüyorum... bu arada Veli Bey beni tersledi yorumlarına katılıyorum ,soru bile soramıyorsunuz azarlıyor bile ben neden bu kadar doluyum dersiniz.. bu konuları doktoruma sormam lazımdı çoktan ama sağlıklı bir iletişimimiz olmadı ..... DAĞINIK YAZDIYSAM ANLAŞILAMADIYSAM ÖZÜR DİLERİM.... ( SAĞLICAKLA KALIN ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Revizyon yapılan rinoplasti ameliyatının başarısız olması neticesinde burunda görülen anormalliklerin giderilmesi için girişilen ikinci operasyonur öncekine nazaran daha zordur. çünkü ilk ameliyatta kıkırdaklar kullanılmış buru açılmıştır. Revizyon ameliyatı altı ay'dan önce evet olamıyor..... bildiğim kadarıyla herhangi bir ücret de talep edilmiyor... geçmiş olsun turkuazsu

Maşallah CANIM :)) nE GÜZEL ... sana çok hak veriyorum ve katılıyorum... benim mesajımı okusunlar inan seni daha iyi anlayacaklar... geçmiş olsun hayırlı olsun... biz kimsye kötü demek istemiyoruz (kendi adıma) ama sonuçlardan memnun kalmayınca belirtmek zorunda kalıyoruz ve paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.... buradan site yöneticilerine teşekkürler bu imkanı bizlere sunduklaı için...

Maşallah CANIM :)) nE GÜZEL ... sana çok hak veriyorum ve katılıyorum... benim mesajımı okusunlar inan seni daha iyi anlayacaklar... geçmiş olsun hayırlı olsun... biz kimsye kötü demek istemiyoruz (kendi adıma) ama sonuçlardan memnun kalmayınca belirtmek zorunda kalıyoruz ve paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.... buradan site yöneticilerine teşekkürler bu imkanı bizlere sunduklaı için...

Maşallah CANIM :)) nE GÜZEL ... sana çok hak veriyorum ve katılıyorum... benim mesajımı okusunlar inan seni daha iyi anlayacaklar... geçmiş olsun hayırlı olsun... biz kimseye kötü demek istemiyoruz (kendi adıma) ama sonuçlardan memnun kalamayınca belirtmek zorunda kalıyoruz ve paylaşma ihtiyacı hissediyoruz.... buradan site yöneticilerine teşekkürler bu imkanı bizlere sundukları için...

canım resim koymayı düşünmüyorum kenimi ikna edebilirsem ve tabii becerebilirsem belki ... kötü bi burun işte boşver ben aynalara küstüm artık fotolara da artık resim çekilmiyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…