- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.861
canım resim koymayı düşünmüyorumkenimi ikna edebilirsem ve tabii becerebilirsem belki ... kötü bi burun işte boşver ben aynalara küstüm artık fotolara da artık resim çekilmiyorum (((
emin olun benden sonra etrafımda rinoplasti ameliyatları daha da arttı benim zamanınmda kimseyi görmüyor duymuyordum hastane dışında... ilk ameliyat olduğum altı ay güzeldi.şişti yani ama iyiydi.. ancaaak geldim iki su zamana artık benim uğraşmamam gerekirken bu saatten sonra revizyonadr.veli bey tabii ki gördü masaj yap edi yolladı ... burnum masaj yapınca şişlik düzeliyor burnum geniş oldu zaten inceydi eski hali masaj sonrası yine kıkırdak fırlıyor çıkıntı var.. doktora da hissetmesi için eli ile yoklamasını istedim ama bişe demedi beni suçladı masajları iyi yapmamışsın... yaa abi millet ameliyat olduktan sonra daha da elini burnuna sürmüyor kalıp gibi kavisli fıstık gibi burunla dolaşıyolar... benim canımı b yeni ameliyat olanlar sıkıyor çevremde ayy ne biçim olmş senin burnun da düşer ileride ezik darbe almış gibi görünüyor diyorlar.. cevap veremiyoum.. ( çok üzülüyorum o diyenlee plastik atel takıldı yanımda ve aynen şeklinin korudu kimse masaj vermiyor bi benim ki veriyor ( sonuç burun ucum eskiye göre güzel evet daha rahat nefes alabiliyorum sorunum ciddi deviasyondu... problemli bir burnum yoktu yani... böyle kambur da değildi... etraf laf söylemese uğraşmam banane eşim de bende razıyız .... ama bişeyi kafaa takmaya gör... öldürür insanı
merhaba arkadaslar,
ben 1 nisan günü ameliyat oldum ve veli bey alçı yerine plastik atel kullandı bende. hatta ertesi gün kontrolde diğer ameliyat olan hastaları gördüm, kime ameliyat olduklarını bilmiyorum ama onlarda normal alçı kullanılmışdı. veli beye bu durmu sorunca bana plastik atelin daha iyi şeklini koruduğunu söyledi.
şuan ameliyat olalı yaklaşık 5,5 ay oldu. fotolardan göreceğiniz gibi burnum hala oldukca şiş.
beni tek rahatsız eden şey, burunun orta kısmında başlayan tuhaf kavis. veli bey o noktanın hala çok şiş olduğunu ve düzenli masajla ineceğini söyledi.
bende şuan sabırla o kavisin inmesini ve burun ucunun biraz daha geriye çekilmesini bekliyorum. eğer tüm bunlar olur ise, bana göre başarılı bir ameliyat olmuş olacak.
ancak siz diğer arkadaşların yorumlarını okudukca burnumun düzeleceği yere yamulup bozulmasından korkuyorum.
ya arkadaslar ben veli beyi sizin olumlu yorumlarınız sayesinde tercih ettim. şimdi ise herkes kötülemeye başladı.
gerçekten beni korkutuyorsunuz.
veli bey sende plastik atel kullanmış daha iyi demiş ama bende mesela neden alçı vardı anlamadım doğrusu plastik iyiyse hepimize onu kullanması gerekmezmiydi..bende yorumları okudukça korkuyorum burnumun üst taraftaki çöküklük beni rahatsız ediyor bir kaç yıl sonra çökmesinden korkuyorum.şişlik konusunda veli bey doğru söylemiş zamnla iniyor bazılarının geç iniyor...senin burnun inince güzel olacak ama benim bu çöküntü ne olacak bilemiyorum..masajlada düzelmedi
görüştüm boğaziçiyle bugün dedi bu hastande genel olarak alçı atel kullanılıyor ama plastikte kullananlar var... siz söylersiniz doktorunuza.... arkadaşım ben ne bilirim ameliyatım hakkında bile doğru dürüst bilgim olmadı ne öncesi ne sonrası ameliyat oldum alçı alındı masaja devam ettim.... olay bu ama şimdi ameliyat olanlar beni suçluyolar yaa doktorum iyiydi diyorum belli oluyo diyorlar... şu burnuna bak ezik patates gibi... onların ikisi de harika oldu burunları inan bende anlamam bilmem çok bu işleri dedim ya ameliyat oldum çıktım doktorum ne dediyse yaptım(( hepsi bu.. düzelir diye zamana bıraktım masaja devam etim ama olmadı onu dokto diyecek gel seni ameliyat edeyim diye ben nereden bileyim burnuma ne oldu ne var ne işlem yapılmalı ????
cöküntülerde buruna sanirim bir sivi enjekte ediyorlarmis ve bu sayede o kisim dolduruluyormus.istersen veli beye bunu bir sor canim.peki veli beyin bu duruma yorumu ne?
plastik atelin nekadar iyi olup olmadigini ben ancak bir kac ay sonra burnumun son halinden anliyabilecegim.
veli bey le görüşmüştüm zaten oda o çökük kısma kıkırdak ekleyeceğini söylemişti onunda bildiğimiz ameliyat olduğunu evde dinlemem gerektiğini söylemişti açıkcası göze alamadım..böyle duruyorum geçer belki diye
eşinizin hakkı var doğrusu...siz kime ameliyat olmuştunuz veli beye mi
ben kimsenin resmini göremiyorum ya neden acaba
8,5 aydan sonra çökük kısım geçer mi sence?
bence cesaretini toplayıp 2. ameliyatı ol, burnundaki kusurları düzeltsinler.
tahmin edebiliyorum kolay değil tabiki ama ben olsam 2. ameliyatı olurdum.
burada sizlerin yazılarınız okuyunca hem korkuyorum hem üzülüyorum.
birden bukadar hastanın şikayet etmesi çok tuhaf.
nisan- mayıs ayına kadar herkes çok memnunda ve şimdi ise herkes şikayetci.
şikayet edenlerin fotolarına baktım ve bencede birçoğu şikayet etmekde haklı aslında.
herkesin burnu kusursuz olmayabilir, sonraki aylarda çökük/yamulma gibi sorunlarda olabilir, ancak önemli olan doktorların bu problemleri görüp hastalarına hak vermeleri.
bariz çökük veya yamuk bir buruna "ben bişey göremiyorum veya masajla geçer" deyip hastayı boş yere oyalamaları insanı çileden çıkarıyor.
arkadaslar merhaba,
ben de veli beye ameliyat oldum. daha 20 gun oldu ama biraz yazmak istedim. ben ameliyata ve doktora karar verirken bu siteden cok yararlandim ve simdi de benim gibi arastiran arkadaslari bilgilendirmek istiyorum. ameliyatima veli bey, yavuz bey ile beraber girdi. benim sikayetim olmamasina ragmen deviasyonum varmis, onun icin. ameliyata gayet pozitif girdim. cikisim ve sonraki gunler de cok sikintili gecmedi. birtek 3.gun tamponlarim alinirken cok canim yandi. onun disinda herkes kadar sisligim, morlugum oldu ama gunden gune geciyorlar. ameliyat sonrasi 1 gun saat basi buz uyguladim, daha sonraki gunler de ara ara buz ve arnica krem kullandim. 10. gun alcim alindi ve masajlara basladim. ne yalan soliim masajlari cok sik yapamiyorum ama aklima geldikce yapmaya calisiyorum:) burnumun sekline gelince ilk acildiginda cok garip geldi, yuz ifadem cok degismisti. cok kavisli olmayan ama ucu havada bir burnum oldu. gerci zamanla ucu iniyor diyorlar ama. bugun kontrole gittim. alcidan sonra konulan bantlar da cikti. ozellikle burnumun yan kisimlarinda baya bir sislik var. ama onlar da gecerse guzel olacak sanirim. gorenler olumlu tepki veriyor yani. ameliyat oncesi ve sonrasi ile ilgili her tur sorunuzu bildigim kadariyla cevaplarim. hepinize saglikli ve findik burunlar diliyorum:)
tüh yaa üzüldüm ama daha oturur burnun 3 ay olmuş. gerçi şikayetini bilmiyorum ama... çok geçmiş olsun...Ben olalı uc ay olucak Veli bey'e , pişmanın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?