Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım yeni burnuşun nasıl oldu veli beyden memnun kaldınmı acil yazarmısın bende ameliyat olucam..

fotoğraflarını görmem mümkün mü?

kızlar selam,
ameliyat olanlara bır sorum olcak, bana yardımcı olun.
20. günümde kontrole gıttım ve velı bey masajı yanlardan bıraz daha bastırarak yapabılırsın dedi. ben de heralde biraz fazla bastırdım ki şuan burnumla gozlerım arasında parmaklarımın izi var resmen. sankı uzun zaman gözluk takarsın da iz olur ya onun gibi. suan birinci ayım yeni doldu. ne dersınız, gecer mi onlar??

yardım edin banaaaa.....

neferalem bana yardım et, forumdaki en bilgili sensin heralde:)
yukarıda yazdım burnumda masaj sonrası izler kaldı diye. sence geçer mi onlar??

merhaba canım,
panik yapma. ödemden dolayı izler kalmışdır. geçer merak etme. ama çok abartılı bastırma.
bacaklarımızdada ödem olunca bastırınca izi kalır sonra gecer ya. aynısı işte

cnm merak etme geçer o izler şu an burnun hamur gibi tabi iz kalır bastırınca ben şu anda yapıyorum o dediğin yerde iz oluyor ama geçiyor...sen çok fazla bastırma..daha yeni şu an çok..form da en bilgili ben değilimdir cnm çok kişiler var baya anlıyor bu işten..yine de sağol cnm

tesekkurler canim, izler 1 haftadir fln var olunca gecmez diye telaslandim ben de:))

10 ay önce ameliyat oldum. İlk yorumlarımdaki şüphelerimi okuyabilirsiniz. Haklı çıktım. Şimdi burun üstünde hafif bir tümsek var. Daha kötüsü burun deliklerinde farklılık oluştu. Çirkin bir burun olmadı ama oluşan asimetriler özensiz veya bilgisiz bir doktor olduğunu gösteriyor. Masajla falan ilgisi yok, ucuz estetik kurbanıyım!

çok kötü bir durum umarım zamanla değişir..ben de 25 ekimde ameliyat olacağım korktum bak şimdi
fotoğraf var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…