- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.881
Ben olalı uc ay olucak Veli bey'e , pişmanın ..
arkadaslar merhaba,
ben de veli beye ameliyat oldum. daha 20 gun oldu ama biraz yazmak istedim. ben ameliyata ve doktora karar verirken bu siteden cok yararlandim ve simdi de benim gibi arastiran arkadaslari bilgilendirmek istiyorum. ameliyatima veli bey, yavuz bey ile beraber girdi. benim sikayetim olmamasina ragmen deviasyonum varmis, onun icin. ameliyata gayet pozitif girdim. cikisim ve sonraki gunler de cok sikintili gecmedi. birtek 3.gun tamponlarim alinirken cok canim yandi. onun disinda herkes kadar sisligim, morlugum oldu ama gunden gune geciyorlar. ameliyat sonrasi 1 gun saat basi buz uyguladim, daha sonraki gunler de ara ara buz ve arnica krem kullandim. 10. gun alcim alindi ve masajlara basladim. ne yalan soliim masajlari cok sik yapamiyorum ama aklima geldikce yapmaya calisiyorum:) burnumun sekline gelince ilk acildiginda cok garip geldi, yuz ifadem cok degismisti. cok kavisli olmayan ama ucu havada bir burnum oldu. gerci zamanla ucu iniyor diyorlar ama. bugun kontrole gittim. alcidan sonra konulan bantlar da cikti. ozellikle burnumun yan kisimlarinda baya bir sislik var. ama onlar da gecerse guzel olacak sanirim. gorenler olumlu tepki veriyor yani. ameliyat oncesi ve sonrasi ile ilgili her tur sorunuzu bildigim kadariyla cevaplarim. hepinize saglikli ve findik burunlar diliyorum:)
bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)
Kızlar benim burnum nasıl veli beye oldum 8 ay oldu bu ay
tek kelıme ıle harıka gerçekten cok begendım
arkadaşlar bugün çektiğim yeni resimleri yükledim,bakıp yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
buarada burnumun sağ üst köseşinde çok belirgin bir kemik çıkmıştı ama bugün baya bir masaj yapınca dahada bir düzeldi..o yüzden kemik fotoğraflarda daha az belli oluyor,çok dikkatli bakınca belli oluyor
valla bende ameliyat oldum veli bey'e burun ucum cok yukarıda , hic böyle bir burun istememiştim ama o zamanla burnumun inecegini söyledi.
Beni tek düşündüren şey burnumun ucu , inşallah iner..
yabende ameliyat olucam veli bey ve yavuz bey giricek ameliyatıma. ameliyattan sonra nelere dikkat etmem gerekiyo rica etsem yazarmısınız
canım yeni burnuşun nasıl oldu veli beyden memnun kaldınmı acil yazarmısın bende ameliyat olucam..
canım yeni burnuşun nasıl oldu veli beyden memnun kaldınmı acil yazarmısın bende ameliyat olucam..
şu an burnumda çok göze batacak bir çöküklük yok dikkatli bakıldığında anlaşılıyor yani hep bu şekilde kalsa razıyım sorun yok..ilerde yani 1 2 yıl sonra çökebilir iyice diye endişe ediyorum..ilk zamnlar çok güzel tepkiler alıyordum şimdi burnumun estetik olduğunu öğnenler bir yorumda bulunmuyor..napalım bu şekilde kalsa yine mutluyum ben..eski burnumdan kurtuldum en azından..ben yine de kendimi şanslı görüyorum...şu an sırt kısmında hafif bir şişlik var onun geçmesini bekliyorum açıkcası...bakalım sonuç ne
neferalem bana yardım et, forumdaki en bilgili sensin heralde:)
yukarıda yazdım burnumda masaj sonrası izler kaldı diye. sence geçer mi onlar??
neferalem bana yardım et, forumdaki en bilgili sensin heralde:)
yukarıda yazdım burnumda masaj sonrası izler kaldı diye. sence geçer mi onlar??
cnm merak etme geçer o izler şu an burnun hamur gibi tabi iz kalır bastırınca ben şu anda yapıyorum o dediğin yerde iz oluyor ama geçiyor...sen çok fazla bastırma..daha yeni şu an çok..form da en bilgili ben değilimdir cnm çok kişiler var baya anlıyor bu işten..yine de sağol cnm
merhaba canım,
panik yapma. ödemden dolayı izler kalmışdır. geçer merak etme. ama çok abartılı bastırma.
bacaklarımızdada ödem olunca bastırınca izi kalır sonra gecer ya. aynısı işte
10 ay önce ameliyat oldum. İlk yorumlarımdaki şüphelerimi okuyabilirsiniz. Haklı çıktım. Şimdi burun üstünde hafif bir tümsek var. Daha kötüsü burun deliklerinde farklılık oluştu. Çirkin bir burun olmadı ama oluşan asimetriler özensiz veya bilgisiz bir doktor olduğunu gösteriyor. Masajla falan ilgisi yok, ucuz estetik kurbanıyım!
çok kötü bir durum umarım zamanla değişir..ben de 25 ekimde ameliyat olacağım korktum bak şimdi
fotoğraf var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?