- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.901
10 ay önce ameliyat oldum. İlk yorumlarımdaki şüphelerimi okuyabilirsiniz. Haklı çıktım. Şimdi burun üstünde hafif bir tümsek var. Daha kötüsü burun deliklerinde farklılık oluştu. Çirkin bir burun olmadı ama oluşan asimetriler özensiz veya bilgisiz bir doktor olduğunu gösteriyor. Masajla falan ilgisi yok, ucuz estetik kurbanıyım!
cnm kemik ilk gunden beri var mi, sonradan mi olustu??
regnat merhaba seninle aynı gün ameliyat olduk. Benimde ameliyatım senin gibi çok rahat geçti. Hatırladınmı hani odana seni ziyarete gelmiştim. Yanında kimse yoktu birşeye ihtiyacın olduğunda benim refakatçime söyleyebileceğini söylemiştim. Benimde burnum çok güzel oldu. Ama şu anda şiş. şişi indiğinde çok güzel olacağından eminim. Estetik doktorum veli arslana ve kulak burun boğaz doktorum yavuz beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten istediğim gibi bir burnum oldu.
burnunuz cok guzel olmus saglıkla kullanın
Veli Hocanın başka bazı hastaları da aynı tarifi yapmışlar, kemik değil. Burun sırtında daha önce olmayan minik kıkırdak çıkıntı oluştu. 12-18 ay geçmeden şikayet etmeyeyim diyorum ama 10 ay da az değil. Hele burun kanatlarımdaki farkın düzelmesini ummak aptalca bir iyimserlik olur! Fotoğrafsız konuşmak buradan atıp tutmak gibi oluyor gerçi ama diğer madur arkadaşlar beni anlıyordur.
Veli Hocanın başka bazı hastaları da aynı tarifi yapmışlar, kemik değil. Burun sırtında daha önce olmayan minik kıkırdak çıkıntı oluştu. 12-18 ay geçmeden şikayet etmeyeyim diyorum ama 10 ay da az değil. Hele burun kanatlarımdaki farkın düzelmesini ummak aptalca bir iyimserlik olur! Fotoğrafsız konuşmak buradan atıp tutmak gibi oluyor gerçi ama diğer madur arkadaşlar beni anlıyordur.
veli aslan benimde seçeneklerimin arasındaydı ama o kadar şikayet okuduktan sonra listemden sildim. sen bu şikayetlerigörerek ameliyat olmaya nasıl hala cesaret ediyorsun?
bence olmuş canım hayırlı olsun
senin burun fotolarına yeniden baktım şimdi. gayet doğal ve güzel:) neden memnun değilsin cnm??
benim daha 2 ay bile dolmadı ama değişim nezamana kadar sürüyor?
daha değişecek mi merak ediyorum
yok canım ben çook memnunum çok şükür :) ben veli aslana olmadım ameliyat ama burda ona ameliyat olmuş bir çok arkadaşın memnuniyetsizliğini üzülerek takip ediyorum .neyse olumsuz bir yorum yapmıyım gene de tercih meselesi tabi ki herkes istediği doktorda ameliyat olabilir deyip konuyu kapatayım:)
sen cemil beye olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum?
memnunsan ne mutlu sana:)
arkadaslar cumartesi günü veli aslan beni ameliyata alıcak hem gögüs hem burun için iki ameliyatı birlikte olan varmı? birde veli aslana göğüs büyütme ameliyatı olan varsa memnunmu? bana yardımcı olabılırmısınız?
rESİMLERE NERDEN BAKIYORSUNUZ ? BEN NİYE GÖREMİYORUUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?