Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm kemik ilk gunden beri var mi, sonradan mi olustu??

cnm kemik ilk gunden beri var mi, sonradan mi olustu??

Veli Hocanın başka bazı hastaları da aynı tarifi yapmışlar, kemik değil. Burun sırtında daha önce olmayan minik kıkırdak çıkıntı oluştu. 12-18 ay geçmeden şikayet etmeyeyim diyorum ama 10 ay da az değil. Hele burun kanatlarımdaki farkın düzelmesini ummak aptalca bir iyimserlik olur! Fotoğrafsız konuşmak buradan atıp tutmak gibi oluyor gerçi ama diğer madur arkadaşlar beni anlıyordur.

benimde burnum 10 aya yaklaştı ama üst taraftaki düzleşme çukurluk bariz belli masajla falan da düzelemedi...aslında kıkırdak eklenmesi şart oraya ama cesaretim yok bir daha...benimde burnum çok kötü bir burun değil ama yine kusurlu önden bakıldığında çökük kısım daha belli oluyor önden resimlerimde belli oluyor...ben de özensiz yapıldığını düşünüyorum burunların.3 aydır falan kontrole de gitmedim..yakında gitmek istiyorum ama buranın ameliyattan başka çözümü yok gibi..

ameliyatınıza 2 dr. Mu girdi.. Bende veli bey'de ameliyat olmayı düşünüyorum ve acil olmam lazım.. Ne kadara oldunuz ameliyatınızı.. özelden atabilir misiniz rica etsem..

gecmis olsun tatlim. benim de yanda cikintilar var ama tabi daha 2 ay bile dolmadigindan sisliktir, iner diye dusunuyorum. senin ne zamandan sonra hep ayni kaldi, yani 10 aydir hala degisiyo mu?

gecmis olsun tatlim. benim de yanda cikintilar var ama tabi daha 2 ay bile dolmadigindan sisliktir, iner diye dusunuyorum. senin ne zamandan sonra hep ayni kaldi, yani 10 aydir hala degisiyo mu?

Merhaba herkese.
Bende cumartesi günü muayneye gidicem.Benim burnum kırık onu düzelttiricem.Veli Aslandan dan randevu aldım.
Estetik yaptırmıycam sadece kemiği kırıp yerine tekrar takıcaklar.çok tırsmaktayım ya morluklardan şişiklerden.acaba böyle bi ameliyatın hasarları daha çabukmu geçer nasıl geçer nolur.ay ben doktora soriyim bunları en iyisi.yoksa her an vazgeçicem zaten ameliyattan

vazgeçtim bile.olamıyomuşum ameliyat.roaccutane kullanmıştım.en erken ilacın bitiminden 18 ay sonra dediler.bi 14 ayım daha var.neyse

arkadaslar cumartesi günü veli aslan beni ameliyata alıcak hem gögüs hem burun için iki ameliyatı birlikte olan varmı? birde veli aslana göğüs büyütme ameliyatı olan varsa memnunmu? bana yardımcı olabılırmısınız?

senin burun fotolarına yeniden baktım şimdi. gayet doğal ve güzel:) neden memnun değilsin cnm??
benim daha 2 ay bile dolmadı ama değişim nezamana kadar sürüyor?
daha değişecek mi merak ediyorum

yok canım ben çook memnunum çok şükür :) ben veli aslana olmadım ameliyat ama burda ona ameliyat olmuş bir çok arkadaşın memnuniyetsizliğini üzülerek takip ediyorum .neyse olumsuz bir yorum yapmıyım gene de tercih meselesi tabi ki herkes istediği doktorda ameliyat olabilir deyip konuyu kapatayım:)

sen cemil beye olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum?
memnunsan ne mutlu sana:)

sen cemil beye olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum?
memnunsan ne mutlu sana:)

evet canım doğru hatırlıyorsun darısı herkesin başına canım bu arada burun şekli 3 aydan sonra baya bir belli etmeye başlıyor bence kendini şişliklerin çoğu geçiyor en azından benim öle oldu :)

iyi düşün tatlım bak bir sürü olumsuz yorum var bilgin olsun ve burnunun üstünden aldırıcaksan veli bey e ol derim fakat yanları falan özenerek yapmıyor hatta hiç yapmıyor kanatları falan.. bunlar aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…