Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ben cumaya gün aldım.ama endişeliyim çok.

cnm vallahı buradakı yoorumları okuyup gtmen bencede endıselen ben 2009da amelyat olucaktım kendısıne ama kanım yetmedı o yuzden olmamıstım yanı parayı verdım nakıt olarak vede odama cıktım amlyata grmeme dklar vardı sonra dr geldı benım fotolarımı cektıler bır tasarım bıle yaptırmadım hangı akla sıgaraksa sonra ben dedım soyle olsun boyle olsun sen sus ben dbılıorum ne yapcaımı dedı ben kaldım annemlerde kaldı kan tahlılım amelyat olamaz dedırttı kı bır ohh cektım Allahım dedım sukurler olsunkı olmamısım ben burda dr kotulemıyorum ama yaptıgı yanlıs bırde gırmeden once kapısında grlagı fılan kesılmıs bır adam vardı burnu alcılı cok kotuydu onu gordum hepden pskolojım bozulmustu ıyı dusun bak bende olacak tım fıyatı dusuk dıe 2 3 aydaha bırıktır daha ıyı amelyat yaptır yanı tamam tanıdıklarda sorun cıkmıomu evet cıkıo ama cok fazlla deıldır emın oıl

ilgilendi falan ama benim önceliğim nefes alma.resmen burnumu kullanamıyorum.çok sinir bozucu.ağladım geçen gün sinirden.iyice tıkandım.girmişken şekli de düzelsin dedim.bi de beni o anestezi bitirio.ne yapcam ya

kızlar banada yardım edın amelıyat olalı 4 gun oluyor tamponlarım cıktı ama hala burnum cok sızlıyor dişim gözüm başım kulagım agrıyor normal mı ne zaman gecer bunlar

cnım vallahı helekı oyle bır sorunun varsa kbbcı secmelısın bence bak ben mesela 10 bını gozden cıkartmıstım dedım 1 yıol calıssır yakup avsara olurum sonra dedım ne geregı var 10 bıne barıs cakırı dusundum sonra tam buldum derken alı duman dedım sonra selcuk ınnalı sonra fevzı yavas sonra suleyman candan ve son olarak muhammed dılber dıorum kı oda ben bhcelıevlerdeım oda bahcelıevlerde hanı hem yakın yakınlıgı brak guven verdı fena ıkna ettı dedım o olsun tabıkıde son 2 3 ayda deısıklık olmazsa yanı yeter artık dıorum 7 yıldır arastır kusucam artık bıran once olayımda bıtsın bu ıskence

çok zor ya...çok iyi anlıyorum seni nolcak bizim halimiz? normal bi burnum neden yok benim! böhüğğ...bıktım artık.bak şimdi yine tıkalı.sağ tarafım resmen iptal Bİ DE O İYİLEŞME SÜRECİ FALAN.tamponlar,alçılar...öf.

aynen cnm oyle soyle dıyım karar vermek snlık dr grusmek gun almak oda snlık ıslemler amelıyatın sonucu bır ömür yanı o yuzden ınce eleyıp sık dokumak gerekıo arastırdıkca ısın ıcınden cıkamıyorsun bak ben mesela suleyman candana olucaktım onun fıyatıda 2000 tl ama muhammed kararımı deıstırdı hem prof hemde kbbcı suleyman guven vermıstı bana ama muhammet dahada gven verdı 5000 tl ıstıo bır sekılde ayarlıyacaım

aynen cnm oyle soyle dıyım karar vermek snlık dr grusmek gun almak oda snlık ıslemler amelıyatın sonucu bır ömür yanı o yuzden ınce eleyıp sık dokumak gerekıo arastırdıkca ısın ıcınden cıkamıyorsun bak ben mesela suleyman candana olucaktım onun fıyatıda 2000 tl ama muhammed kararımı deıstırdı hem prof hemde kbbcı suleyman guven vermıstı bana ama muhammet dahada gven verdı 5000 tl ıstıo bır sekılde ayarlıyacaım

canım amelıyatımı oldum necdet ucara amelıyat oldum velı beye amelıyat olmaya cesaret edemedım :)

arkadaslar cumartesı gunu necdet ucara hem gogus hemde burun amelıyatı oldum doktorumun ılgısınden ve ıletısımınden cok memnunum ıkı amelıyatı tek operasyonda gecırdım en az agrıyla atlattım oncelıkle cumartesı gunu alcım cıkacak ınsallah memnun kalırım gelısmelerı sızede aktaracagım

acaba resimni görebilirmiyiz :)
burun görmeden olmuo valla veli aslana bende olmayı dusunuyodum yorumların olumsuz olması etkiledi beni
hala arastırıyorum.....

benimde burnum artık hiç mi hiç hoşuma gitmiyor üst taraf hala aynı ince alt kısım büyük 10 ay oldu tam..bundan sonra değişirmi sanmıyorum..önden çok kötü duruyor bu gün tv de barış çakır anlatıyordu ters v durumu var sanırım burnumda..kendisi bu durumu anlattı heykelde de gösterdi benimki de öyle sanırım..önden bakıldığında iki ayrı parça gibi gözüküyor sanki bir bütün olarak değil...ucu da hayli düşük duruyor..artık olumlu bir yorumda almıyorum üzülüyorum gerçekten

slm neferalem ya üzüldüm durumuna doktora gittnmi yakın zamnda o ne diyor şikayetlerin için benim burnumun üzerindeki o çıkıntı da duruyor hala ve hala cok hassas yanlışlıkla tokdğumda bile aklım gidiyor ne zaman bu durum geçecek acaba :44:

pubb yakın zamnda gitmedim 4 aydır falan..en son gittiğimde de durum aynıydı zaten masaj vermişti ama hala bir düzelme olmadı..benim eski burnumun üst kısımı ince alt taraf etli ve kocamandı zaten..sanırım aşağı kısım fazla daraltılmamış ve hala kalın duruyor yani bir denge yok üst tarafla...sol taraftaki ezik kısımda duruyor zaten veli bey oraya istersem kıkırdak eklyebileceğini söylemişti lokal olacaktım ama işte ameliyattan korkuyorum artık çok..senin burnundaki çıkıntıda bu zamndan sonra artık geçermi bilmem.ama sanmıyorum..yanlız resimlerde belli olmuyor hiç..ben resim çekilemiyorum yine önden basık duruyor üst kısım baya

bende gitmedim uzun zamandır gidicem yakın bi tarihte masajları hiç yapmıyorum ben yaptıkça daha kötü oluyor çünkü çıkıntının gidiceğini bende sanmıyorum hiç benimde o üzerindeki izi 1 yıl sonra alacağını söylemişti bakalım nolacak bende korkuyorum tekrardan oyle amelıyat olmaktan :/

kizlarr ben ameliyet olali neredeyse 2bucuk ay olacak. kocaman burnum:) daha degisir mi iner mi?? bana yardim edin...

evet daha zaman ihtiyacın var en az 6 ay boyunca iner şişlik endişelenme..benim 10 ay oluyor hala hafifiten ödem var sırt kısımda masaj yapıyorum iniyor sonra gene şişiyor..onun için senin daha çok erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…