- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.921
kızlar ben cumaya gün aldım.ama endişeliyim çok.
ilgilendi falan ama benim önceliğim nefes alma.resmen burnumu kullanamıyorum.çok sinir bozucu.ağladım geçen gün sinirden.iyice tıkandım.girmişken şekli de düzelsin dedim.bi de beni o anestezi bitirio.ne yapcam ya
çok zor ya...çok iyi anlıyorum seninolcak bizim halimiz? normal bi burnum neden yok benim! böhüğğ...bıktım artık.bak şimdi yine tıkalı.sağ tarafım resmen iptal Bİ DE O İYİLEŞME SÜRECİ FALAN.tamponlar,alçılar...öf.
çok zor ya...çok iyi anlıyorum seninolcak bizim halimiz? normal bi burnum neden yok benim! böhüğğ...bıktım artık.bak şimdi yine tıkalı.sağ tarafım resmen iptal Bİ DE O İYİLEŞME SÜRECİ FALAN.tamponlar,alçılar...öf.
tam ticarethane ya...bence beş bin ve üstü abartı.gönül ister tabi en deneyimli en pahalı doktora ameliyat olmak ama...öyle ha deyince olmuo.
iyi düşün tatlım bak bir sürü olumsuz yorum var bilgin olsun ve burnunun üstünden aldırıcaksan veli bey e ol derim fakat yanları falan özenerek yapmıyor hatta hiç yapmıyor kanatları falan.. bunlar aklında bulunsun
benimde burnum artık hiç mi hiç hoşuma gitmiyor üst taraf hala aynı ince alt kısım büyük 10 ay oldu tam..bundan sonra değişirmi sanmıyorum..önden çok kötü duruyor bu gün tv de barış çakır anlatıyordu ters v durumu var sanırım burnumda..kendisi bu durumu anlattı heykelde de gösterdi benimki de öyle sanırım..önden bakıldığında iki ayrı parça gibi gözüküyor sanki bir bütün olarak değil...ucu da hayli düşük duruyor..artık olumlu bir yorumda almıyorum üzülüyorum gerçekten
slm neferalem ya üzüldüm durumuna doktora gittnmi yakın zamnda o ne diyor şikayetlerin için benim burnumun üzerindeki o çıkıntı da duruyor hala ve hala cok hassas yanlışlıkla tokdğumda bile aklım gidiyor ne zaman bu durum geçecek acaba :44:
kizlarr ben ameliyet olali neredeyse 2bucuk ay olacak. kocaman burnum:) daha degisir mi iner mi?? bana yardim edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?