Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım senin resimlerin yokmıu merak ettim burnunu

sanaa bişi sormak istiyorum ben de Veli Aslan beye ameliyat oldum ve 4 ay bitti 5.aydayım benim kemer yoktu ameliyattan önce uca doğru eğrilik vardı simetrik bir sorun ve şuan sırt kısmında kemer var gibi şiş sanki tümsek var sence geçermi iki kaşımın arası önden bakınca dümdüz o burnun başlangıç yeri yok belli değil anlatabildimmi birleşik yani o kısım sence bundan sonra düzelirmi lütfen cvp yazarsan sevinirim geçer yada geçmez de lütfen...

venüs burnun daha cok değişicektir incelicektir doktorun sana soledgı gıbı masaj yapmaya devam et senın kıkırdagın yenı oturmaya baslamıstır morelını yuksek tut

Benimde alternatiflerimin arasında Veli Arslan vardı ta ki forumdaki yorumları okuyuncaya kadar. Parayla rezil olma durumu olmuş resmen kızlar umarım daha çok şekil bozukluğuna gitmez.

Benimde alternatiflerimin arasında Veli Arslan vardı ta ki forumdaki yorumları okuyuncaya kadar. Parayla rezil olma durumu olmuş resmen kızlar umarım daha çok şekil bozukluğuna gitmez.

canım ben veli aslana ameliyat olupda sorun yaşamaaynlardanım burnum ameliyatımdan sonra zaman geçtikçe hep düzeldi hep düzeldi gittikçe şekli oturdu ve çok memnun kaldım iyiki veli aslana olmuşum diyebilirim. zaten bana göre estetik birazda şans meselesi yani fiyatı çok pahalı tutupfa yada güzel burunlar yaptıkdan sonra kötü bir burun yapanlarda olabiliyor forumda gördük daha önceden bu yönde olanları canım

venüs burnun daha cok değişicektir incelicektir doktorun sana soledgı gıbı masaj yapmaya devam et senın kıkırdagın yenı oturmaya baslamıstır morelını yuksek tut

sağol canım msjın için rahatlattın beni korkuyorum ne yalan söliyim sırtı öle kalıcak diye sağol çok sağol...

kızlar selam,

benim de başlarda hatta ilk 5-6 ay burnumunda üstünde tümsek vardı, masaj yapınca geçiyordu ama sonra geri geliyordu, ama masaja devam ettim şu an 7 ay bitti ve hiçbirşey kalmadı. genel bir şişlik var az da olsa, o da benim burnumun kalın derili olmasından kaynaklanıyormuş ama farkedilmiyor bile. Veli beyden de çok memnun kaldım, her zaman çok yardımcı oluyor, yeter ki güvenin doktorunuza. Biraz da şans işi sonuçta estetik...

slm cnm geçmiş olsun..4 5 ay erken bir süre o tümseğin masajla geçeceğini düşünüyorum..burun 10 ayda bile değişiyor şekilden şekile giriyor benim hala mesela..onun için endişelenme fazla..iki kaşın arasına bir şey diyemiyeceğim çünkü benim de orası yani iki göz arası diyim dümdüz geliyor ve hiç düzelmedi masajla da..işte esas sorunum da orası önden bakıldığında üst kısım çökük duruyor bu yüzden..ama yine de kötü değil burnum çok..endişelenme fazla bence.biraz daha bekle ve masaj devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…