- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.941
benimde burnum artık hiç mi hiç hoşuma gitmiyor üst taraf hala aynı ince alt kısım büyük 10 ay oldu tam..bundan sonra değişirmi sanmıyorum..önden çok kötü duruyor bu gün tv de barış çakır anlatıyordu ters v durumu var sanırım burnumda..kendisi bu durumu anlattı heykelde de gösterdi benimki de öyle sanırım..önden bakıldığında iki ayrı parça gibi gözüküyor sanki bir bütün olarak değil...ucu da hayli düşük duruyor..artık olumlu bir yorumda almıyorum üzülüyorum gerçekten
kizlarr ben ameliyet olali neredeyse 2bucuk ay olacak. kocaman burnum:) daha degisir mi iner mi?? bana yardim edin...
ağrınız oldu mu ameliyattan sonra ve Veli bey'in ücreti nedir arkadaşlar??
evet daha zaman ihtiyacın var en az 6 ay boyunca iner şişlik endişelenme..benim 10 ay oluyor hala hafifiten ödem var sırt kısımda masaj yapıyorum iniyor sonra gene şişiyor..onun için senin daha çok erken..
Benimde alternatiflerimin arasında Veli Arslan vardı ta ki forumdaki yorumları okuyuncaya kadar. Parayla rezil olma durumu olmuş resmen kızlar umarım daha çok şekil bozukluğuna gitmez.
venüs burnun daha cok değişicektir incelicektir doktorun sana soledgı gıbı masaj yapmaya devam et senın kıkırdagın yenı oturmaya baslamıstır morelını yuksek tut
ağrınız oldu mu ameliyattan sonra ve Veli bey'in ücreti nedir arkadaşlar??[/QUOT
ben 2500 liraya oldum sen ne zaamn düşünüyosun bana özel msj atabiliyoasn özelden msn adresini verirmisin yardımcı olmak istiyorum ben özelden yazamıyorum msj 100 olması gerekiyor ya...
sağol canım msjın için rahatlattın beni korkuyorum ne yalan söliyim sırtı öle kalıcak diye sağol çok sağol...
kızlar selam,
benim de başlarda hatta ilk 5-6 ay burnumunda üstünde tümsek vardı, masaj yapınca geçiyordu ama sonra geri geliyordu, ama masaja devam ettim şu an 7 ay bitti ve hiçbirşey kalmadı. genel bir şişlik var az da olsa, o da benim burnumun kalın derili olmasından kaynaklanıyormuş ama farkedilmiyor bile. Veli beyden de çok memnun kaldım, her zaman çok yardımcı oluyor, yeter ki güvenin doktorunuza. Biraz da şans işi sonuçta estetik...
teşekkür ederim celen arkadaşım bunu bilmek iyi geldi sağol....
canım senin resimlerin yokmıu merak ettim burnunu
sanaa bişi sormak istiyorum ben de Veli Aslan beye ameliyat oldum ve 4 ay bitti 5.aydayım benim kemer yoktu ameliyattan önce uca doğru eğrilik vardı simetrik bir sorun ve şuan sırt kısmında kemer var gibi şiş sanki tümsek var sence geçermi iki kaşımın arası önden bakınca dümdüz o burnun başlangıç yeri yok belli değil anlatabildimmi birleşik yani o kısım sence bundan sonra düzelirmi lütfen cvp yazarsan sevinirim geçer yada geçmez de lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?