Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ben 16 yaşındayım sizce uygun mu bu yaşta burun ameliyatı yoksa 2 sene bekliyeyimmi verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bende veli beye ameliyat olmak istiyorum

cnm zatenn 18 yasından once yapmıyorlar yüz hatlarının tam oturması lazım belkı yapan yerler vardır ama sanmıyorum bekle acele etme

canım erkeklerde 18 kadınlarda 17 diye biliyorum ben ama sabret bide doktor konusunda iyice araştır emi bitanem 1 kez ol tam ol bidaha uğraşma Dr.Veli Aslan bey benide ameliyat etti 5.aydayım yavaş yavaş düzeliyo güzel olacak gibi ama doğal yapıyo bence çok oynamıyo fıkka gibi fındık gibiden ziyade doğal yüze yakışanı yapıyo beklentin fazla ise bir araştır derim benim ucu kalkık değil mesela olası gerektiği gibi estetik hiç belli değil ama inceltti simetrik sorunu düzeltti sayılır çok oynamadı benim burnumla bence kaldırmamış fazla sen araştır güzelim bütün yazılanları oku...

canım ben de tam fındık gibi bir burun istiyorum yani estetiğin belli olup olmaması önemli değil benim için güzel dursun yeter yani zaten resimlerimi de ekleyeceğim ama daha yeniyim 25 yorumum yok henüz görürsünüz o zaman burnumu da

Kızlar neden Veli Bey problemsiz burunların ameliyatlarına Yavuz Bey le giriyor bu da ayrı bir konu. Benim ameliyatımda kötünün iyilerinden. Şimdi geriye dönebilsem 2 katı ücreti verip Emre İhan a giderim. Bir sene olacak nerdeyse,ilginç olan o zaman hiç şikayet yoktu zaten bu kadar ameliyat olanda yoktu burdan. Tavsiyem risk alıp gitmeyin, daha iyi bir dra gidin. İlgisizlik de ayrı bir konu. Ameliyatta olmadığı zaman size söyleyeceği tek şey mesaj. Hangi dr bu kadar mesaj meraklısı başka. Bence bu beceriksizliğinin bahanesi. Ben şikayetlerim için gitmedim bile. Söyleyecekleri belli. Ona tekrar güvenip düzelttirme yaptırmayacağıma göre.. Bu saatten sonra da hala o dr a gidip burdan şikayetlenen olusa bilemiyorum artık..

senın fotografın yok mu cnm göremiyorum da??

benim de burnum kotunun iyilerinden ama emre bey de acık yaptıgı için gitmek istememiştim ben. belki kapalı yapan baska bir doktor bulunabılırdı

sende sorun ne??

kızlar benim ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti ve burnumdaki kemer hala duruyor....revizyon olmayı düşünüyorum...o kadar moralim bozuk ve pişmanım ki...veli beye gittiğim zaman burnun çok güzel oldu diyor dalga geçer gibi:S
bu kemer geçmezse gel törpüleriz dedi ama cesaret edemiyorum bu sefer de olmazsa kafayı yerim....
burun tasarımı yapmadığı için yasalyollardan hakkımı da arayamıyorum, bir tane tasarım resmi yapsaydı onunla dava açardım inanın o kadar kızgınım...
revizyonda iyi bir dr. var mı bildiğiniz?

cnm emre ilhan revizyonda cok cok iyi ama fiyatı bıraz yuksek ama ömürlük burun yapıyor yaptıgı revızyonlu burunlara bakabilirsin.senın adına cok uzuldum bunca sıkıntı cektıkten sonra ınsan guzel bır burunun ortaya cıkmasını ıstıyor ama olmayıncada cok uzuluyor keske tasarım yaptırsaydın bence aynı kısıye bıdaha olma gınede senın kararın.ben emrebeyle gorusmeye gıttıgımde muaynanesınde revızyon ıcın gelen bır suru hastası vardı..

Son düzenleme:

cnm aslında seninkinde fazla bir işlem yok veli bey o kısmı hallede gibi geliyor bana boşuna başka doktora olupta ayrıca para ödeme derim..zuzulada veli beye revizyon oldu tekrar onunla bir iletişime geç istersen memnunmu burnundan şu anki..bence veli beye git cnm..tabi sen bilirsin gene de ama törpüler burnunu birazda küçültür istersen cnm

Dr Veli Bey ve Boğaziçi Tıp Merkezi ile ilgili bilgi edinmek amacıyla merakımı karşılayacağını düşünerek siteye üyelik hesabı açtım.
Birçok yorum yapılmış, bunun için oldukça memnunum.
Rinoplasti ameliyatı geçirmiş kişilerin eklenmiş fotoğrafları mevcut sanırsam, ancak bunları göremememin bir sebebi var mı acaba?
Yeni üyeler için belli bir şart mı var?

bir rinoplasti ameliyatının hastanın beklentisini karşılamama ihtimali oldukça korkutuyor beni. bu sebeple oldukça kararsızım.
yazılan yorumların birçoğunu okudum, ancak , uğruna çekilecek olan acıyı geçtim de eski halini aramak çok kötü.

bu yüzden hasta ister istemez mükemmeli arıyor.
umarım Veli Bey'e ameliyat olan herkes sonuçlarından memnundur.

canım 25 msj yazman gerekiyo albüm görebilmek için özel msj atmak için ise 100 msj sen forumda herkonuya salla bişiler 25 msjı doldur bide sen iyice araştırmadan olma lütfen sen ne zaman ve kime düşünüyosun bide msn adresini ver bana bişi konuşmak istiyorum özelden yazmak isterdim ama 100 msj dolmadı benim bence msn adresini ver bana canım senin iyiliğin için...

benide arkadas olarak eklermisin bende veli beye olmayi dusunuyorum bu yuzden onun yaptigi burunlari merak ediyorum karar vermekte cok yardimci oluyor

Veli aslan a ameliyat olanlar benide ekleyebilir mi :) ben Emre ilhanı düşünüyordum ama şimdi Veli Aslan beye burun estetigi yaptirmayida düşünmeye başladım. Bana Veli Aslan bey hakkında bilgi verebilirmisiniz? Ve resimlerinizi görebilir miyim? Bir de fiyatı ne kadar bilen var mı? :))

tatlım msn adresini ver bana ekleyeym sen msn den görüşelim ok...

ne biliim canım ya çok kararsızım...veli beye bir gideyim bakayım ne diyecek...kapalı ameliyat olduğu için böyle olmuş dedi başka bir dr. herşey net olarak görünmediği için böyle kötü sürprizler çıkabiliyormuş...ya bu kemer törpülense bile burnum istediğim gibi olmayacak zaten istediğim burnu çoktan geçtim, düzgün olsun yeter şimdilik...zuzulayla bir konuşayım bakalım...saol canım

canim ya ben senin fotolarina bakip benimkine benzetmistim sanki. fotolarini kaldirmissin ama ne durumdasin simdi merak ediyorum. veli bey bana 6 aya kadar degisir dedi ama korkuyorum. sen ne durumdasin?

ilk amelyat karambole geldi ama revizyon için bile bile aynı doktora gitmek daha riskli ben başka bir doktora sordum burnumdaki çöküklüğü kulak arkasından kıkırdak almam gerekebilir dedi dahada kötü revizyon bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…