Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ilgilendiğin için teşekkür ederim. ancak msn kullanmıyorum. mail adresimi verebilirim bprenses@hotmail.com
ben dr veli aslan'ı düşünüyorum ama memnun kalan olduğu gibi kalmayanların sayısı da görülmeyecek gibi değil. kararsızım bu sebeple.
gerçek anlamda korktuğum şey ameliyat sonrası ağrılar değil, kesinlikle pişman olmak.
neticede eski halin de geri gelmiyor.

ameliyat sonrası sıkıntıların olmamış sanırım. burunda hassasiyet ya da şu bahsettikleri yoğun ve uzun süreli kanamalar.. kolay atlatmışsın gibi, yanılıyor muyum.
bu sürecinden biraz bahsedebilir misin?

canım benim sorunlarım olmadı kanama oldu biraz okadar bazılarının gözleri etkileniyo kan oturuyo kimisinin gözünün biri kapnıyomuş biri kapanmıyomuş riskli ya sen iyi birine ol çok ama çok acıdı 4gün ağrım sürdü çok pişman olmuştum ama geçincede iyiki olmuşum dedim:))msn de denk gelirsek konuşuruz ekledim seni kabul edersin ok ...

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..

ameliyata girmeden önce doktorunla konuş ne istediğini iyice anlat güvendiğini söle lütfen size güveniyorum arkanızdan çok kötü eleştiriler duydum ama size güveniyorum güvenimi boşa çıkartmayın lütfen de bende yaptığınız o en iyi burun sahiplerinden biri olmak istiyorum lütfen de canım önce Allaha güven Allah yardımcın olsun şüpheyle girme amelyata bir yola girdin Allah yardımcın olur güvenirsen inşallah çok güzel olur sağlıklı olur kapalı mı olacak ameliyatın?sorunun ne?

benim favori burunlarım Veli Aslan beyin yaptığı burunlar mesela ebru bide bikaç kişi daha vardı onların burnu çok harika bence inşallah sende onlardan olursun birazda şans işi sigara içiyosan son 3 gün içme bide alçılar alınıncaya kadar içme ok..

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..

bende ameliyat olali 6 gun oldu inan korkucak hic bisey yok. agri falan olmuor cok fazla, fakat en onemli sey ameliyat olacagin doktoru iyi sec ve iyi arastir. ne istedigini kesinlikle bilsin. ameliyattan sonra ilk 3 gun acik renkli bi kanama oluor ve 3. gun genelde tamponlari aliorlar . doktoruna silikon tampon istedigni kesinlikle belirt cunki slikon tamon beze gore hic acimior. bu benim ikinci ameliyatim ilkinde slikon tampon ikincisinde bez tampon kullandi dktrlar. arada cok fark var gercekten. simdiden allah yardimcin olsun. ama korkucak bisey yok. sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilirm

tekrar merhaba,
ameliyat neticesinden memnun kalmana çok sevindim. önemli olan da bu zaten. beklentini karşılaması, öyle değil mi? çekilen eziyet nihayetinde bitiyor.
aynaya baktığında 'işte bu' denilebiliyorsa mutlu olurum.

olursanız sevinirim..

cumartesi günü olacağın ameliyat için acil şifalar diliyorum.
umarım en az ağrıyla ve en güzel en iyi neticeyle çıkarsın o salondan.

merhaba herekse,
burun estetigi ile ilgili arastirma yaparken veli aslani ve bu siteyi buldum ve hemen uye oldum:) velı bey ın hastalarının resımlerını gormek ıstıyorum,bazı arkladaslara arkasalk talebı yolladım,onaylarsanız cok sevınırım
ıyı gunlerrr

resimlerinizi görebilirmiyim çok kararsızım

merhaba arkdaslar ben yenıyım burnumda cıkıntı vs hcbısı yok sadece bıraz genıs gelıyor gozume forumu okudum bastan sona en sonundada uye oldum herkesın burda burnu guzel :) 1.500 2.000 liralık bır butce ıle ıstanbulda gıdebılecegım en ıyı doktor kımdır guzel burunlar yardım edersenız cok sevınırım :)

merhaba,

fiyat konusunda ben de biraz araştırma yaptım.
ancak bulabildiğim en uygun yer boğaziçi tıp merkezinde ve 2500-3000 tl aralığında oldu.

diğer baktığım hastanelerde yada özel kliniklerde ücretler dala fazlaydı.

dolayısıyla 2500 tl den aşağı yapan yerlere istemeden de olsa önyargılı yaklaşıyorum.
güvensizlik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…