- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.981
canım 25 msj yazman gerekiyo albüm görebilmek için özel msj atmak için ise 100 msj sen forumda herkonuya salla bişiler 25 msjı doldur bide sen iyice araştırmadan olma lütfen sen ne zaman ve kime düşünüyosun bide msn adresini ver bana bişi konuşmak istiyorum özelden yazmak isterdim ama 100 msj dolmadı benim bence msn adresini ver bana canım senin iyiliğin için...
canım erkeklerde 18 kadınlarda 17 diye biliyorum ben ama sabret bide doktor konusunda iyice araştır emi bitanem 1 kez ol tam ol bidaha uğraşma Dr.Veli Aslan bey benide ameliyat etti 5.aydayım yavaş yavaş düzeliyo güzel olacak gibi ama doğal yapıyo bence çok oynamıyo fıkka gibi fındık gibiden ziyade doğal yüze yakışanı yapıyo beklentin fazla ise bir araştır derim benim ucu kalkık değil mesela olası gerektiği gibi estetik hiç belli değil ama inceltti simetrik sorunu düzeltti sayılır çok oynamadı benim burnumla bence kaldırmamış fazla sen araştır güzelim bütün yazılanları oku...
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..
tatlım msn adresini ver bana ekleyeym sen msn den görüşelim ok...
canım benim sorunlarım olmadı kanama oldu biraz okadar bazılarının gözleri etkileniyo kan oturuyo kimisinin gözünün biri kapnıyomuş biri kapanmıyomuş riskli ya sen iyi birine ol çok ama çok acıdı 4gün ağrım sürdü çok pişman olmuştum ama geçincede iyiki olmuşum dedim:))msn de denk gelirsek konuşuruz ekledim seni kabul edersin ok ...
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..
canım benim sorunlarım olmadı kanama oldu biraz okadar bazılarının gözleri etkileniyo kan oturuyo kimisinin gözünün biri kapnıyomuş biri kapanmıyomuş riskli ya sen iyi birine ol çok ama çok acıdı 4gün ağrım sürdü çok pişman olmuştum ama geçincede iyiki olmuşum dedim:))msn de denk gelirsek konuşuruz ekledim seni kabul edersin ok ...
sağol canım, ilerisi de çok önemli biliyosun. inşallah hepimizin de iyi olur..
Mersinde Ameliyat olan var mı Ya alnım alındıgı için bakışlar bomboş geliyo ÇILDIRACAM intihar etmekten korkuyorum
rica etsem fotolara bakabilirmiyim
merhaba arkdaslar ben yenıyım burnumda cıkıntı vs hcbısı yok sadece bıraz genıs gelıyor gozume forumu okudum bastan sona en sonundada uye oldum herkesın burda burnu guzel :) 1.500 2.000 liralık bır butce ıle ıstanbulda gıdebılecegım en ıyı doktor kımdır guzel burunlar yardım edersenız cok sevınırım :)
merhaba herekse,
burun estetigi ile ilgili arastirma yaparken veli aslani ve bu siteyi buldum ve hemen uye oldum:) velı bey ın hastalarının resımlerını gormek ıstıyorum,bazı arkladaslara arkasalk talebı yolladım,onaylarsanız cok sevınırım
ıyı gunlerrr[/QUOT
Aynı durumdayım.Veli Aslan'ın ameliyatımı yapmasını istiyorum.Öncesinde ise daha önce ameliyat olmuş olanların resimlerini görmek ve yorumlarını bilmek istiyrom bu yüzden siteye kayıt oldum.Arkadaşlık tekliflerini kabul ederseniz çok sevinirim.Çünkü 25 mesaj attıktan ve arkadaş olduktan sonra albümler görülüyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?