Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de aynı durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim.

çok geçmiş olsun inşallah kalıcı değildir.En kısa zamanda düzelir umarım

beyaz sen şuan burdamısn

kusura bakmayın giremedim istanbulda değilim ama bu kadar incelemeden sonra sanki herkeste bir pişmalık okuyorum kiminde tümsek var kimisi şeklini beğenmiyor.az para değil sonuçta bazı doktorların ücretlri fazla olabilir ama sonuçta şikayet yok bilmiyorum veli beyin deneyimine inanıyorum ama merkezin yoğunluğu hocaya yansır ????

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..

yazını okurken en yeni olacak olan sensin yorumlarını merakla bekliyorum off hiç değilse sen karar verdin ve oldun tekrar geçmiş olsun bekliyoruz

Arkadaslar, ben 1.5 ay önce veli aslana ameliyat oldum, masajlarımı her gün yapıorm, ama burnum yamuk duruyor şişliklerden mi bilmiorm ? ama düzelicek gibi değil
ve hiç istediğim gibi değil burnumun ucu patlıcan gibi yuvarlak oldu ve çok hassas değince acıyor.Ne yapıcam bilmiorm depresyona girdim Allah kahretmesin(((
Ne olur yardım. Burnum kaşlarımın arasından aşağı düz inerken belli biryerde şişik devam ediyor, 2 parça gibi..

artı bide sağ burun deliğim sol burun deliimden daha büyük, düz bakınca farklı duyor ikisi offfffffffffffffffffff

burun delikleri zamanla eşitleniyor merak etme.1.5 ay çoook erken konuşmak için şişliklerin çok fazladır hele bir 3 4 ayı geçir ondan sonra bakarsın mesajlarını aksatmadan doğru yap.dediğim için çok erken şu an memnun olmamak için

artı bide sağ burun deliğim sol burun deliimden daha büyük, düz bakınca farklı duyor ikisi offfffffffffffffffffff

inşallah kısa sürede istediğin neticeyi alırsın. inşallah sonuçlarından memnun kalırsın.
ben de bu ve benzeri yorumları okuduğum zaman cesaretim kırılıyor.

güzel haberlerini bekliyorum.

inşallah ya teşekkur ederim

slm canım bende aynı doktora ameliyat oldum benimde biri küçük biri büyüktü ucu geç iyileşiyo kavis zamanla çıkıyo iki kaş arasındaki şişlik ve tümsek 6 aydan önce geçmiyo benim böle oldu ve ucu hala değişiyo şişlikler yamukluk veriyo geçtilçe düzeliyo canım ne hallerden ne hallere gireceksin ben hazırlanıyordum dışarıya bile çıkasım gelmiyodu ama değişiyo şuan dışarıya çıkabilecek kadar oldu ama değişiyo ve burun ucundaki kavis oluşmaya başladı benim güzel olcak gibi ya bakalım 5 ay bitti 6. aydayım sen masajlarını ihmal etme delikleri takma düzeliyo ucu zamanla biraz daha iniyo ya canım çok değişiyo sana tavsiyem masajlarını yaparken aynaya bak ama bunun dışında pek bakma ben çok baktım herzaman bakarım zaten ama sabahları çok şişiyo kocaman oluyo bazen şişlikler gidince ufacık kalıyo masajdan sonra baya güzel oluyo hiiiiiiiç takma sadece masaj verdiyse devam et 1 sene dolmadan bence boşuna dert edip üzülüyoruz

böyle olumsuz düşünmek için daha çok erken canım. yamukluk orantısız şişliklerden dolayı kaynaklanıyor.şişlikler insin burnunda yamukluk kalmaz merak etme.burnun her gecen gün değişecek ve sende her geçen gün benimseyeceksin. burun deliklerinde zamanla eşit olacak ancak bunun için en az 5-6
ay daha beklemen lazım canım. iyi düşün herşey iyi ve gönlünce olsun.

Merhaba arkadaşlar,
ben veli beyin eski hastalarındanım. 11 kasım 2010 yılında ameliyat oldum anlıyacağınız seneyi devirdim..burnumdan bir şikayetim yok allaha şükür çok iyiym..Lütfen 6. ayı doldurmuş olsanız bile yamukluklara kafanızı takmayın 8. ayı doldurduğunuz zaman gerçek burun ortaya çıkıyor.. ümidinizi kaybetmeyin korkmayın. her türlü sorunlarınızdada bana msj atabilirsiniz eskisi gibi kk ya giremiyorum.. bu da geçer unutmayın :) ama bize kalan en güzel burnumuz olucak.. unutmayın eskisinden iyi ve çok daha iyi olacak zamanla.. hoşçakalın :)

canım bizler değil seçtiğin doktor kim ise o kişiyle görüşmen lazım ne istediğini neyi amaçladığını ve doktorun neler yapabileceğini konuşmalısın.. ben veli beye sonuna kadar güveniyorum yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim..

bende yeni üye oldum. ilk defa yazıyorum. bende bu gün veli beyden gün aldım 06.01.2012 de ameliyat olcam. çok heyecanlıyım korkuyorum. çalışıyorum 1 hafta izin almak yeterlimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…