- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.001
canım 25 msj yazman gerekiyo albüm görebilmek için özel msj atmak için ise 100 msj sen forumda herkonuya salla bişiler 25 msjı doldur bide sen iyice araştırmadan olma lütfen sen ne zaman ve kime düşünüyosun bide msn adresini ver bana bişi konuşmak istiyorum özelden yazmak isterdim ama 100 msj dolmadı benim bence msn adresini ver bana canım senin iyiliğin için...
Veli Hocanın başka bazı hastaları da aynı tarifi yapmışlar, kemik değil. Burun sırtında daha önce olmayan minik kıkırdak çıkıntı oluştu. 12-18 ay geçmeden şikayet etmeyeyim diyorum ama 10 ay da az değil. Hele burun kanatlarımdaki farkın düzelmesini ummak aptalca bir iyimserlik olur! Fotoğrafsız konuşmak buradan atıp tutmak gibi oluyor gerçi ama diğer madur arkadaşlar beni anlıyordur.
merhaba herekse,
burun estetigi ile ilgili arastirma yaparken veli aslani ve bu siteyi buldum ve hemen uye oldum:) velı bey ın hastalarının resımlerını gormek ıstıyorum,bazı arkladaslara arkasalk talebı yolladım,onaylarsanız cok sevınırım
ıyı gunlerrr[/QUOT
Aynı durumdayım.Veli Aslan'ın ameliyatımı yapmasını istiyorum.Öncesinde ise daha önce ameliyat olmuş olanların resimlerini görmek ve yorumlarını bilmek istiyrom bu yüzden siteye kayıt oldum.Arkadaşlık tekliflerini kabul ederseniz çok sevinirim.Çünkü 25 mesaj attıktan ve arkadaş olduktan sonra albümler görülüyormuş sanırım.
tatlım sana msn adresimi yollayacağım özelden ekle beni özelden konuşuruz ok...
beyaz sen şuan burdamısn
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Cumartesi günü burun ameliyatı olacağım doktorum Veli ASLAN. Tereddütlerim var beklentilerim korkularım var bana yardımcı
olursanız sevinirim..
artı bide sağ burun deliğim sol burun deliimden daha büyük, düz bakınca farklı duyor ikisi offfffffffffffffffffff
artı bide sağ burun deliğim sol burun deliimden daha büyük, düz bakınca farklı duyor ikisi offfffffffffffffffffff
inşallah kısa sürede istediğin neticeyi alırsın. inşallah sonuçlarından memnun kalırsın.
ben de bu ve benzeri yorumları okuduğum zaman cesaretim kırılıyor.
güzel haberlerini bekliyorum.
inşallah ya teşekkur ederim
Arkadaslar, ben 1.5 ay önce veli aslana ameliyat oldum, masajlarımı her gün yapıorm, ama burnum yamuk duruyor şişliklerden mi bilmiorm ? ama düzelicek gibi değil
ve hiç istediğim gibi değil burnumun ucu patlıcan gibi yuvarlak oldu ve çok hassas değince acıyor.Ne yapıcam bilmiorm depresyona girdim Allah kahretmesin(((
Ne olur yardım. Burnum kaşlarımın arasından aşağı düz inerken belli biryerde şişik devam ediyor, 2 parça gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?