Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende olmak istiyorum ama çook korkuyorum panik atak hastalığım var nolur yardımcın olunnnnnn
Ben de korkuyordum benim korkum nasıl bir sonuçla karşılaşacağımla alakalıydı tam bir ay oldu ameliyat olalı ve ne morluk ne ağrı sızı ne de burnumun içinde yara kaldı hepsi geçti gitti çok şükür görüntümü sizlerle paylaşmak istiyorum ama mesaj sayımı henüz doldurmadım artık siz resimlere bakarak karar verirsiniz..

Ben ameliyat olduğum günün akşamı uyuyabilmiştim ama ertesi akşam uyuyamadım ve bana hastanede verdikleri uyku ilacını evdeyken içtim ve sabaha kadar gözümü açamadım(yani fazlasıyla uyudum) bir de ameliyattan sonra ağrım olduğundan ağrı kesici iğne yaptırdım ve iğneyi yiyince eve koşturarak gidecek kadar kendimi iyi hissettim hastaneden çıkarken de eğer ağrı olursa iğne yaptırmak evdeyken rahat etmek açısından iyi oluyor ilk 3 günden sonra hepsi bitiyor zaten ağrı sızı falan kalmıyor ben de öyle oldu en azından..

İlk halimle kıyasladığımda şuan yan profilden bakıldığından daha kalkık önden bakıldığından daha yuvarlak bir burnum var..

bunaltmıyorsun cnm yok..emin olki burnundaki kalkıklık birazda olsa inecek şişlikten şu an benim indi şahsen..daha doğal olacak yani endişenemene gerek yok..
sonuçta bir ameliyat oluyorsun ve biz hanımlar güzelliğe çok önem veririz bir bayan olarak ben de yüzüme uyumlu bir burnum olsun istedim sizlerle fotograflarımı paylaşmak istiyorum çünkü yorumlarınızı da çok merak ediyorum..

ay evt cnm ya masaj bölümü zormuş acıyomş burnuş bende biraz korkuyorum acıksası acır dye ama daynılmıycak kadrda degldr dmi zor aşamlrı atltrz yawaş yawaş güzellgnde biraz acısı olsun dmi:)
masaj kısmı kişiden kişiye değişebiliyor veli bey ilk bastırdığında hafif bir sızı duymuştum uyuşukluk yavaş yavaş geçti şimdilerde birşey hissetmiyorum veli bey bakalım beni görünce ne diyecek burun kanatları falan hakkında çünkü burun ucu masajı yapmadım hiç..

Ben de aynı durumdaydım ama ben birşeyi kafama koyunca yapmazsam çatlarım ve gittim oldum bakalım fotograflarımı paylaşınca siz ne düşüneceksiniz?Bu arada çok çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda iyileşirsin!

Benim de bir oğlum var bakalım eski anneyi mi daha çok beğenicek yeni anneyi mi?:))
Ameliyat olduğumda görmüştüm onu en son şimdi tekrar oğluşumun yanına gidiyorum..

evet haklısın kesinlikle doğru kimse söylemdi şunu bunu yapmayın diye..

annemi ziyarete ankara'ya gitmiştim konu uçmuş maaşallah bi saattir okuyorum:))

neferalemcim,Veli Bey'in kk dan haberi var illaki, ben de mesela "nereden buldun beni?" diye sorunca kkdan bahsetmiştim,ama seni tanıması bilmesi bir garip yani, sonuçta resimlerin sadece arkadaşların tarafından görülebiliyor,nasıl görmüş de tanımış seni çok şaşırdım!!! burada birbirimize güvenerek ve destek olmak için paylaştığımız resimler birileri tarafından kopyalanıp götürülüyorsa çok ayıp yani!!

ben yarın kontrole gidicem,bi ağzını arayım bakalım beni de biliyor mu,ya da kimi nereden biliyor??

bir de bu ameliyat benim ifademi hiç değiştirmedi, annemler bile ilk iki üç dk anlamadı,ben dayanamayıp söyledim de baktılar dikkatle burnuma.. hatta 10 yıllık arkadaşlarım bile anlamadılar ben demeden hiç dikkatlerini çekmedi.. gerçi benim burnumda çok oynama yapılmadı ama bariz bir kemer kayboldu ortadan!!
bu arada ankaranın havası kuru olduğundan mı,yoksa ağrım olmadı diye diye kendi kendime nazar değdirdiğimden mi bilmiyorum,burnumun uç kısmı hafif uyuşuk hafif ağrır gibi oluyor.. bakalım yarın ne diyecek doktorlarımız(

bence doktorlarımız da kadınlar klübünün üyesi olmuşlar :) yazışmalar ve fotografların hepsinden haberdarlarsa aklıma başka birşey gelmiyor vallahi:93:

göstr tabi cnm baklm ne dycek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…