- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Veli bey kapalı teknikle ameliyat yapıyor ve dışardan hiç bir ameliyat izi belli olmuyor..acaba kendisi acik mi kapali mi yapiyo amelyati
ayrica fiyatlar ile ilgili bilginiz verebilir misiniz
2.250-tl peşin bildiğim kadarıyla ama değişmiş olabilir en sağlıklısı boğaziçi tıp merkezini arayıp fiyat bilgisi almak..
Ben de korkuyordum benim korkum nasıl bir sonuçla karşılaşacağımla alakalıydı tam bir ay oldu ameliyat olalı ve ne morluk ne ağrı sızı ne de burnumun içinde yara kaldı hepsi geçti gitti çok şükür görüntümü sizlerle paylaşmak istiyorum ama mesaj sayımı henüz doldurmadım artık siz resimlere bakarak karar verirsiniz..bende olmak istiyorum ama çook korkuyorum panik atak hastalığım varnolur yardımcın olunnnnnn
daha dün sordum hala aynı canım değişmemiş:)
Ben ameliyat olduğum günün akşamı uyuyabilmiştim ama ertesi akşam uyuyamadım ve bana hastanede verdikleri uyku ilacını evdeyken içtim ve sabaha kadar gözümü açamadım(yani fazlasıyla uyudum) bir de ameliyattan sonra ağrım olduğundan ağrı kesici iğne yaptırdım ve iğneyi yiyince eve koşturarak gidecek kadar kendimi iyi hissettim hastaneden çıkarken de eğer ağrı olursa iğne yaptırmak evdeyken rahat etmek açısından iyi oluyor ilk 3 günden sonra hepsi bitiyor zaten ağrı sızı falan kalmıyor ben de öyle oldu en azından..benim korkularım şöyle diyim sana mesala biri yanımda bayılsa bende hemen fenalaşıyorum elim ayagıa dolaşıoo kötü oluyorum gene biri yanımda üzülse kötüyüm dese kafama cok takılıoo onunla bırlıkte bende kötü ouyorum kafama cok takıyorum fazlasıyla...bide bu amelıyat işleri beni çok korkutuo hadı yaptırdım diyelım cevremdekı insanların tepkısınolcak ne dicekler??? ayrıcaa amelıyatın bide sonrası var agrı sızı yada beklntılerımı karşılamıcak bir burun ya olursa...farkındayım cok pimpirikliyim ama elımd deıl
Ne kadar çok mimikler hareket ederse iyileşme o kadar çabuk oluyor bence..inşallh tatlım :109: ama gülmemek cok kötü cevremdki insnlrda hep makara bende cok neşeli briym zor tutuyorum kendmi
Nefer alem arkadaşım yüz ifden değişti mi bilirsin bakışlar falan mutlu musun seni çok bunalttım ama
Ben eşimden destek alamıyorumben seni böyle seviyorum diyorçok prb değil ama bilmem fotomu koysam da göstersemmi , gelinimiz hani sen 18 -20 yaşında olsan neyse ol ama 37 yaşındasın hani niye diye soruyor. sağlık prb mim de olmayınca susup kalıyorum ya belaya mı dolanıyorum diye de kendime de kızıyorum...Ya şikrim şemalim fena olursa ben ne yaparım
sonuçta bir ameliyat oluyorsun ve biz hanımlar güzelliğe çok önem veririz bir bayan olarak ben de yüzüme uyumlu bir burnum olsun istedim sizlerle fotograflarımı paylaşmak istiyorum çünkü yorumlarınızı da çok merak ediyorum..bunaltmıyorsun cnm yok..emin olki burnundaki kalkıklık birazda olsa inecek şişlikten şu an benim indi şahsen..daha doğal olacak yani endişenemene gerek yok..
masaj kısmı kişiden kişiye değişebiliyor veli bey ilk bastırdığında hafif bir sızı duymuştum uyuşukluk yavaş yavaş geçti şimdilerde birşey hissetmiyorum veli bey bakalım beni görünce ne diyecek burun kanatları falan hakkında çünkü burun ucu masajı yapmadım hiç..ay evt cnm ya masaj bölümü zormuş acıyomş burnuş bende biraz korkuyorum acıksası acır dye ama daynılmıycak kadrda degldr dmi zor aşamlrı atltrz yawaş yawaş güzellgnde biraz acısı olsun dmi:)
Ben de aynı durumdaydım ama ben birşeyi kafama koyunca yapmazsam çatlarım ve gittim oldum bakalım fotograflarımı paylaşınca siz ne düşüneceksiniz?Bu arada çok çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda iyileşirsin!Veeee işte artık saatler kaldı ameliyat gününe ve ben hiç iyi değilim
Normalde insanların söylediği şeyleri umursamayan biriyimdir ancak konu burun olunca iş değişiyor. Ev arkadaşım ve çocukluk arkadaşım hariç herkes burnumu yaptımama karşı çıkıyor. Yok ben başka biri gibi olcakmışım, yok bakışlarım bile değişecekmiş, çok yapay bir görüntü olacakmış, yok bu hali çok karizmatikmiş, vay benim derdim neymiş, ohoooo daha da ne dediklerini yazsam sabaha kadar sürer.
Çok üzgünüm tabii bunları duyduğum için. Hepsi de sevdiğim insanlar olmasına rağmen ağız dolusu küfür etmek istiyorum hepsine. Çünkü psikolojim allak bullak oldu. Hergün bu siteye giriop yazdıklarınızı okuyorum ve sanki karşılıklı konuşuyormuşuz gibi biraz olsun rahatlıyorum. Ama kızlar çok az kaldı artık ameliyata, çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. Korkumun ve heyecanımın sebebi ameliyattan sonra nasıl bir görüntüye sahip olacağımı bilemediğim için. Ne olur bana biraz destek olun. Özellikle ameliyat olmuş arkadaşların desteğine ihtiyacım var. 7 Nisanda ameliyat olucam ama son anda bi delilik yapıcam diye çok korkuyorum.
ben de ne fotograf ekleyebiliyorum ne de görebiliyorum msj sayımın dolmasına çok az kaldı..Kızlar mesaj sayım dolmadıgı ıcın resımlerınızı goremıyorum
Bıraz yazısalım :):):)
İşte haziranda ameliyat olup allah nasip ederse ikinci çocuğu da ameliyattan sonra düşünürüm diyorum ama hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor allah işimizi rast getirsin neferalem bilgileriniz için teşekkür ederim...
Kendinize iyi bakın öğretmenim iyi akşamlar
bence hiçbir doktor sigaranın arkasına sığınmasın. bir çok hasta burun ameliyatından sonra tekrar sigaraya başlıyor ve çoğu insanda hiçbir sorun yaşanmıyor. bence yaşanan sorunlarda kesinlikle sigara ile alakalı değildir.
sigara içmek buruna ciddi şekilde hasar verecek olsa, bence doktorlar bu konuda hastalarını daha ciddi bir şekilde uyarırlar. veli beyden sigara konusunda her hangi bir uyarı işitmedim.
yavuz beyde sadece alkol konusunda sıkı sıkı uyardı, sigara konusuna oda hiç değinmedi.
bence doktorlarımız da kadınlar klübünün üyesi olmuşlar :) yazışmalar ve fotografların hepsinden haberdarlarsa aklıma başka birşey gelmiyor vallahi:93:annemi ziyarete ankara'ya gitmiştim konu uçmuş maaşallah bi saattir okuyorum:))
neferalemcim,Veli Bey'in kk dan haberi var illaki, ben de mesela "nereden buldun beni?" diye sorunca kkdan bahsetmiştim,ama seni tanıması bilmesi bir garip yani, sonuçta resimlerin sadece arkadaşların tarafından görülebiliyor,nasıl görmüş de tanımış seni çok şaşırdım!!! burada birbirimize güvenerek ve destek olmak için paylaştığımız resimler birileri tarafından kopyalanıp götürülüyorsa çok ayıp yani!!
ben yarın kontrole gidicem,bi ağzını arayım bakalım beni de biliyor mu,ya da kimi nereden biliyor??
masaj kısmı kişiden kişiye değişebiliyor veli bey ilk bastırdığında hafif bir sızı duymuştum uyuşukluk yavaş yavaş geçti şimdilerde birşey hissetmiyorum veli bey bakalım beni görünce ne diyecek burun kanatları falan hakkında çünkü burun ucu masajı yapmadım hiç..
henüz bir aylık buruncuk artık kusuruna bakmazsınız :)))ben de ne fotograf ekleyebiliyorum ne de görebiliyorum msj sayımın dolmasına çok az kaldı..
kızlar bende katılıyorum aranıza 31 martta olucam inşallh veli bey'e gün aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?