- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)
henüz bir aylık buruncuk artık kusuruna bakmazsınız :)))
annemi ziyarete ankara'ya gitmiştim konu uçmuş maaşallah bi saattir okuyorum:))
neferalemcim,Veli Bey'in kk dan haberi var illaki, ben de mesela "nereden buldun beni?" diye sorunca kkdan bahsetmiştim,ama seni tanıması bilmesi bir garip yani, sonuçta resimlerin sadece arkadaşların tarafından görülebiliyor,nasıl görmüş de tanımış seni çok şaşırdım!!! burada birbirimize güvenerek ve destek olmak için paylaştığımız resimler birileri tarafından kopyalanıp götürülüyorsa çok ayıp yani!!
ben yarın kontrole gidicem,bi ağzını arayım bakalım beni de biliyor mu,ya da kimi nereden biliyor??
evet haklısın kesinlikle doğru kimse söylemdi şunu bunu yapmayın diye..
meop sen vel iarslan a mı ameliyat oldun canım nezman oldun ??
henüz bir ay oldu ameliyat olalı ve burnum çok yeni ve miniş bişey işte :)
neferalem özelden msj yollaymıyorum 100 msj yollamam gerekiyomus sen de veli arslan a ameliyat olmusun sanırım ne zman oldun ??
annemi ziyarete ankara'ya gitmiştim konu uçmuş maaşallah bi saattir okuyorum:))
neferalemcim,Veli Bey'in kk dan haberi var illaki, ben de mesela "nereden buldun beni?" diye sorunca kkdan bahsetmiştim,ama seni tanıması bilmesi bir garip yani, sonuçta resimlerin sadece arkadaşların ..arafından görülebiliyor,nasıl görmüş de tanımış seni çok şaşırdım!!! burada birbirimize güvenerek ve destek olmak için paylaştığımız resimler birileri tarafından kopyalanıp götürülüyorsa çok ayıp yani!!
ben yarın kontrole gidicem,bi ağzını arayım bakalım beni de biliyor mu,ya da kimi nereden biliyor??[/QUO
cnm yok öyle tanımaz seni heralde o şekilde tanımıyor yani resimle falan değil..sadece konuştuklarımız bilebilir oda benim sorunumdan dolayı ama benim sorunum zaten veli beyden kaynaklı değildiki ben öyle düşünmedim yani..yok ama canım çok sıkkın bu duruma..senin burnunda soğuktan uyuşmuştur benimde oluyordu soğukta çünkü
henüz bir ay oldu ameliyat olalı ve burnum çok yeni ve miniş bişey işte :)
üç ayı biraz geçti sanırım seni ekledim ama henüz resim göremezsin msj sayından dolayı
evt ben hem ic hem dıs ameliyat olamyı düsünüyorum veli bey e su an randevu alabilirsem ne zmana verir muayne ile randevu arası cama ncok mu oluyor yogun cünkü doktor öyle dediler aradıgımda andevu için ve 2 ameliyat bana ne dkara mal olur ssklıyım
ya bu ameliyat için randevu alanlar su ara ne zman aldıgınızdan ne dkar sonra amelyat oluyosunzu tam aolrak cok acil bu lazm bana :S
cnm ikiside ücretin içinde zaten fiyat 2000 2500 arası değişiyor..yoğun birdoktor evet ama sen randevüyü burçak hanım var orda ondan alıyorsun onun için oraya gidip görüşem gerek muayene ücretsiz zaten cnm..git görüş
ya bence bu korkular orada iğneyi olana kadar ondan sonra hiçbirşeye odaklanıp düşünemiypsun zaten:) hem burada öncelikli olan senin ameliyat olmayı ne kadar istediğin çevrenin ne diyeceğinin bir önemi yok. sen kendini eğer öyle daha iyi hissedeceksen ol derim. bnm çevremdeki herkes bugüne kadar niye bekledin dedi bana:) zaten bir ameliyat ol bak görüceksin aslında çevrende zaten ne kadar çok olan varmış. bnm çevremde bir sürü insan bnm haberim bile olmamış ama 2. ameliyatlarını olmuşlar. ağrı konusuna gelince sana şu kadarını söyliyim bnm burnumda ciddi bir de kemik eğriliği vardı ve ameliyatım bayağı uzun sürdü 3 sa kadar falan. bunun yarısında neredeyse yavuz bey bulundu bu eğrilik sebebiyle. ve bnm burnumla bu kadar uğraşmalarınma rağmen ne ciddi bir şişik ne ciddi bir morarma ne de ağrı oldu. ameliyattın ertesi günü reçete veriyorlar ağrı kesici ve kan pıhtılaştırıcı iki ilaç. ama ben ağrı kesiciyi sadece o gün aldım bir daha ihtiyaç duymadm. zaten ameliyat sonrası hissettiğin şey ağrı ya da sancı değil. biri burnunu parmaklarının arasına kıstırmış gibi bir rahatsızlık hissediyosun çünkü üzeri dolu malum. bir de rahat nefes alamadığın için öfleyip pöflüyosun ve bu durum ister istemez rahatsızlık yaratıyor insanda. Evet bu da kolay değil ama dediğim gibi ağrı ya da sancı değil.
o kdar yogun yani su an alsa m ay sonuna vercek dememkki bana daben bu pazartesi gittim görüşmeye 21 nisana verdiler ameliyat tarihini
sitede yeniyim benide arkadas olarak kabul edermısın?? resımlerını görmek istiyorummeop sen vel iarslan a mı ameliyat oldun canım nezman oldun ??
canm yeniysen hemn göremiyosun albümleri msj sayı sınırlanamsı var onu doldurunca görebiliyosun ben de yyeniyim veli arsla a ameliyat olamyı düşünüyorum randevu alcam insallah ama randevudan önce bir doktora muayne olmam gerekiyor mu bilemiyorum :Sbende estetik olmayı düşünüyorum ondan dolayı arkadaslar fikir edinmek için sizleri eklıyorum resımlerınızı merak edıyorum kabul edersenız sevınırımmm
veli bey hastanedeki en tecrübeli doktor olduğu için ben onu tercih ettim yavuz bey de kulak burun boğazcı olarak çok tecrübeli ve başarılı bir doktor önce yavuz beye görünmen ve herşeyden önce sağlık problemini atlatman daha iyi olur yavuz bey eğer o ameliyat olmanda bir sakınca görmezse estetik kısmını veli beyle görüşürsün bende de hem et hem kemik vardı yavuz bey eti kemiği veli bey estetik kısmını halletti sen oraya gittiğinde burçak hanımla görüş randevu ve ücret konusunda o yardımcı oluyor estetik ameliyatın dışında zorunlu sağlık için geçirilmesi gereken operasyonlar karşılanıyor zaten fix bir fiyat var en son 2.250-tl idi. herşey bu fiyata dahil röntgenler,tahliller,hastane de yatış vs..ben doktor olmadığım için daha fazla yorum yapmayayım :) sen en iyisi gidip doktorlarımızla görüş kendini çok iyi ifade et (yoğun olsalar bile)ben sadece tecrübelerimi paylaştım umarım yardımı dokunur ve herşey gönlünce olur..:87:maalesef burnunu göremiyorum yeni üyeyim.ben 1 ay kadar önce irfan bey e muayne oldum ama sonrasında burnumda kemik egriligi oldugunu da ögrendim sola dogru burun etimde de sisme varmıs icten onu da ameliyat olmam lazım suan.bir de egrilikten ameliyat olanalr için sinüzler de söyleyince alınabiliyormus diye duydum o konuda da cok bilgim yok ama gene l olrak zaten sekilinden memnun deildim maaalesef.nette irfan bey ile ilgili pek bişey bulamadım zöelliklede burun konusunda sac ekimleri konusunda vardı bilgiler.sonra ercan demiray a kara verdm ancak o su an yurtdısındaymıs bu hafta onu bekledim 15nde gelcekmiş sonra veli bey i arastırdı mve kk sayesinde veli arslan da karar kıldım bugün randevu almaya calıstı mancak kendisi cok yogun sanırım yarın sabah tekrar arıycam.bu kdar uzun analttım ama benm asıl merak ettigim simdi gidisim 2. gidisim olacak ancak farklı doktora gidicem veli bey de fotograf cekmiyormus sanırım irfan bey cekmisti fotoalrımı benim.ben tomografi sonucumla gidicem veli bey e bana ne zman arandevu verebilir su an o cok önemli benm icin ve ayrıca hem iç hem dıs ameliyatım ne kdara mal olur bu konuda bilgin varsa paylasırsan cok memnun olurum sen veli bey i öneriyosun sanırım zaten
bundan 1 ay kdar önce gitim ben irfan bey e muayne olmustum o zman fotografalrımı da cekmişti ama onunla ilgili cok bişey bulamadım nette veli bey e karar verdim o zman fiyatı da konusmustuk ama benim egrilik ile ilgili içten bir sorunum oldugunu bilmiyordum ozman sonrdan cıktı bu muayne olduktan sonra larenjit oldum isimden dolayı ve kbb a baska hastaneye gitmek zorunda kaldım onlarda ameliyat dediler su an ben tomografi sonucumla dire kveli bey e gitmek istiyorum.fiyatı da görüşmüştüm ozman nakit 2000 +kdv ile 2160 demişlerdi bana kredi akrtına da 5 taksitli fiyatı 2300 10 taksitli fiyatı 2400 dediler.bunalrı biliyorum ozman tekrar muayneye gitmeme gerek var mı sence?direk burcak hanımı arayıp randevu mu alayım kafam akrıstı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?