Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)

ya bu ameliyat için randevu alanlar su ara ne zman aldıgınızdan ne dkar sonra amelyat oluyosunzu tam aolrak cok acil bu lazm bana :S

cnm bende biliyordum haberi var burdan bende kk geldiğimi söylemiştim zaten ilk gittiğimde..ama rumuz falan söylemedim zaten burdan haberi olması da suç değil bilebilir..ben son gittiğimde burnumda çıtlama var dedim o da bana sen sigaramı içtin dedi evet dedim hemen peşinden neferalem senmisin dedi evet dedim tuhaf olan zaten sorunumu ben gitmeden birileri söylemiş ztaen veli beye..ondan canım sıkıldı biraz moralim bozuldu ben söylemeden bilmesini istemem çünkü burda paylaştıklarımı..benim resmimi gördüğünü sanmıyorum öyle tanımıyor beni yani ama oda olabilir

Son düzenleme:

henüz bir ay oldu ameliyat olalı ve burnum çok yeni ve miniş bişey işte :)

maalesef burnunu göremiyorum yeni üyeyim.ben 1 ay kadar önce irfan bey e muayne oldum ama sonrasında burnumda kemik egriligi oldugunu da ögrendim sola dogru burun etimde de sisme varmıs icten onu da ameliyat olmam lazım suan.bir de egrilikten ameliyat olanalr için sinüzler de söyleyince alınabiliyormus diye duydum o konuda da cok bilgim yok ama gene l olrak zaten sekilinden memnun deildim maaalesef.nette irfan bey ile ilgili pek bişey bulamadım zöelliklede burun konusunda sac ekimleri konusunda vardı bilgiler.sonra ercan demiray a kara verdm ancak o su an yurtdısındaymıs bu hafta onu bekledim 15nde gelcekmiş sonra veli bey i arastırdı mve kk sayesinde veli arslan da karar kıldım bugün randevu almaya calıstı mancak kendisi cok yogun sanırım yarın sabah tekrar arıycam.bu kdar uzun analttım ama benm asıl merak ettigim simdi gidisim 2. gidisim olacak ancak farklı doktora gidicem veli bey de fotograf cekmiyormus sanırım irfan bey cekmisti fotoalrımı benim.ben tomografi sonucumla gidicem veli bey e bana ne zman arandevu verebilir su an o cok önemli benm icin ve ayrıca hem iç hem dıs ameliyatım ne kdara mal olur bu konuda bilgin varsa paylasırsan cok memnun olurum sen veli bey i öneriyosun sanırım zaten

üç ayı biraz geçti sanırım seni ekledim ama henüz resim göremezsin msj sayından dolayı

evt ben hem ic hem dıs ameliyat olamyı düsünüyorum veli bey e su an randevu alabilirsem ne zmana verir muayne ile randevu arası cama ncok mu oluyor yogun cünkü doktor öyle dediler aradıgımda andevu için ve 2 ameliyat bana ne dkara mal olur ssklıyım

cnm ikiside ücretin içinde zaten fiyat 2000 2500 arası değişiyor..yoğun birdoktor evet ama sen randevüyü burçak hanım var orda ondan alıyorsun onun için oraya gidip görüşem gerek muayene ücretsiz zaten cnm..git görüş

bundan 1 ay kdar önce gitim ben irfan bey e muayne olmustum o zman fotografalrımı da cekmişti ama onunla ilgili cok bişey bulamadım nette veli bey e karar verdim o zman fiyatı da konusmustuk ama benim egrilik ile ilgili içten bir sorunum oldugunu bilmiyordum ozman sonrdan cıktı bu muayne olduktan sonra larenjit oldum isimden dolayı ve kbb a baska hastaneye gitmek zorunda kaldım onlarda ameliyat dediler su an ben tomografi sonucumla dire kveli bey e gitmek istiyorum.fiyatı da görüşmüştüm ozman nakit 2000 +kdv ile 2160 demişlerdi bana kredi akrtına da 5 taksitli fiyatı 2300 10 taksitli fiyatı 2400 dediler.bunalrı biliyorum ozman tekrar muayneye gitmeme gerek var mı sence?direk burcak hanımı arayıp randevu mu alayım kafam akrıstı :S

çok tşk ederim bilgiler için...tam emin olmak istıyorum kendime güvenimin geldıgı andaa hemen gıdıcem...bnmde burnumdaciddi bir kemik egrılıgı var ve burnum cok cirkin görutusunden cok rahatsız oluyorum begenmıyorum.kemik egrılıgım oldugu gibi burun deliklerimde büyük. korkularım cok bunları yenmeye çalışıyorum arkadaslık teklıfı gönderdım kabul edersen memnun olurum resımlerın varsa bakmış olurum böylelıkle bir fikir sahıbı olurum

bende estetik olmayı düşünüyorum ondan dolayı arkadaslar fikir edinmek için sizleri eklıyorum resımlerınızı merak edıyorum kabul edersenız sevınırımmm

bende estetik olmayı düşünüyorum ondan dolayı arkadaslar fikir edinmek için sizleri eklıyorum resımlerınızı merak edıyorum kabul edersenız sevınırımmm
canm yeniysen hemn göremiyosun albümleri msj sayı sınırlanamsı var onu doldurunca görebiliyosun ben de yyeniyim veli arsla a ameliyat olamyı düşünüyorum randevu alcam insallah ama randevudan önce bir doktora muayne olmam gerekiyor mu bilemiyorum :S

veli bey hastanedeki en tecrübeli doktor olduğu için ben onu tercih ettim yavuz bey de kulak burun boğazcı olarak çok tecrübeli ve başarılı bir doktor önce yavuz beye görünmen ve herşeyden önce sağlık problemini atlatman daha iyi olur yavuz bey eğer o ameliyat olmanda bir sakınca görmezse estetik kısmını veli beyle görüşürsün bende de hem et hem kemik vardı yavuz bey eti kemiği veli bey estetik kısmını halletti sen oraya gittiğinde burçak hanımla görüş randevu ve ücret konusunda o yardımcı oluyor estetik ameliyatın dışında zorunlu sağlık için geçirilmesi gereken operasyonlar karşılanıyor zaten fix bir fiyat var en son 2.250-tl idi. herşey bu fiyata dahil röntgenler,tahliller,hastane de yatış vs..ben doktor olmadığım için daha fazla yorum yapmayayım :) sen en iyisi gidip doktorlarımızla görüş kendini çok iyi ifade et (yoğun olsalar bile)ben sadece tecrübelerimi paylaştım umarım yardımı dokunur ve herşey gönlünce olur..:87:

irfan beyi bilmiyorum yani görmedim hiç yaptığı burunları ama oda iyidir diye tahmin ediyorum..bende de çok fena kemik eğriğili ve et vardı hemde sinüzit sürekli başım ağrırıdı dayanılmazdı..bence yeniden gidip burçak hanımla görüşemen lazım zaten tahlil yapacaksın yada arayıp tahlil günü isteyebilirsin ne bilim ama gitmen gerek gibi..fiyatta aynı galiba..ben çok fayda gördüm ameliyattan sinüzitim baya azaldı ve eskisi kadar başım ağrımıyo iyiki oldum diyorum sonradan umarım bir sorun çıkmaz ama nefes konusunda da rahatım..keşke daha evvel olsaymışım diyorum korkudan olmadım senelerce..ecan beyi de çok met ediyorlar ama onu da bilmiyorum açıkcası..veli beye güvenebilirsin tecrübeli bir doktor herşeyden öenmlisi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…