Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim korkularım şöyle diyim sana mesala biri yanımda bayılsa bende hemen fenalaşıyorum elim ayagıa dolaşıoo kötü oluyorum gene biri yanımda üzülse kötüyüm dese kafama cok takılıoo onunla bırlıkte bende kötü ouyorum kafama cok takıyorum fazlasıyla...bide bu amelıyat işleri beni çok korkutuo hadı yaptırdım diyelım cevremdekı insanların tepkısınolcak ne dicekler??? ayrıcaa amelıyatın bide sonrası var agrı sızı yada beklntılerımı karşılamıcak bir burun ya olursa...farkındayım cok pimpirikliyim ama elımd deıl

ya bence bu korkular orada iğneyi olana kadar ondan sonra hiçbirşeye odaklanıp düşünemiypsun zaten:) hem burada öncelikli olan senin ameliyat olmayı ne kadar istediğin çevrenin ne diyeceğinin bir önemi yok. sen kendini eğer öyle daha iyi hissedeceksen ol derim. bnm çevremdeki herkes bugüne kadar niye bekledin dedi bana:) zaten bir ameliyat ol bak görüceksin aslında çevrende zaten ne kadar çok olan varmış. bnm çevremde bir sürü insan bnm haberim bile olmamış ama 2. ameliyatlarını olmuşlar. ağrı konusuna gelince sana şu kadarını söyliyim bnm burnumda ciddi bir de kemik eğriliği vardı ve ameliyatım bayağı uzun sürdü 3 sa kadar falan. bunun yarısında neredeyse yavuz bey bulundu bu eğrilik sebebiyle. ve bnm burnumla bu kadar uğraşmalarınma rağmen ne ciddi bir şişik ne ciddi bir morarma ne de ağrı oldu. ameliyattın ertesi günü reçete veriyorlar ağrı kesici ve kan pıhtılaştırıcı iki ilaç. ama ben ağrı kesiciyi sadece o gün aldım bir daha ihtiyaç duymadm. zaten ameliyat sonrası hissettiğin şey ağrı ya da sancı değil. biri burnunu parmaklarının arasına kıstırmış gibi bir rahatsızlık hissediyosun çünkü üzeri dolu malum. bir de rahat nefes alamadığın için öfleyip pöflüyosun ve bu durum ister istemez rahatsızlık yaratıyor insanda. Evet bu da kolay değil ama dediğim gibi ağrı ya da sancı değil.

ne güzel anltmşsn cnm ya bende hiç agrı kesici kullnmadm zorluk tamponlar cıkana kadar yani 3 güncük dayanmk zorundyz ondan sonrası koly ben agzmdn nefes almya cok alştm hiç sorun olmuyo gayt rahtm kendmi cok ii hssdyorum bugn burnuşmu temzlycek yawuz bey ondan sonra rht rht nefes alcm mutluyum

Teşekkür ederim ebrum:) Seni ekledim resim varmı bılmıyorum ama? Buradan bırkac arkadası daha ekledım resımlerınızı gormek ıstıyorum.

cnm atelm cıkar cıkmaz eklycem ben bakrsn:) bu arda 2250+kdv ama nakişt ödeme yaprsn 2000 e indryolr bnm öle oldu

tatlm ikmz aşamalrı birlkte atltcaz bak masaj kısmı acıtıymuş brazck artk birbirmze cesrt veririz

cnm masaj hiç acıtmıyo tam tersi uyuşukken daha hassas oluyo burun temas ettiğinde daha çok acıyo. ama masaj yaptıkça hassasiyet azaldığı için temas ettiğinde de burnun daha az acıyo.

cnm masaj hiç acıtmıyo tam tersi uyuşukken daha hassas oluyo burun temas ettiğinde daha çok acıyo. ama masaj yaptıkça hassasiyet azaldığı için temas ettiğinde de burnun daha az acıyo.

cnm bi kaç arkdş öle söledi bende korktum braz acır dye:) inşllh dedgn gbi acımıyodr söledgn mantıklı aslnda..

scorpio34 bugn yawuz bey brnmu temzlyck blgi verrmsn nasıl temzliyo acı flan oluymu acaba:18:

1 nisanda ameliyat oalcak arkadaşlar umarım herşey yolunda gitmiştir. güzel haberleriniz bekliyoruz:)

ilgin için çok tşk.
ameliyat ve sonrası sorunsuz geçti çok şükür.
bugün yavuz bey burun içini temizleyecek ve veli beyde genel kontrol yapacak.
cumartesi veya pazartesi atel çıkarılacak.
heyecanla bekliyorum.

senin burnunla aran nasıl?
alıştınız mı birbirinize???

Benimde narkoz korkum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…