- Konu Sahibi EstetikEditor
-
İşe başladığımda burnumun üstünde küçük bir bant vardı müdür bey ve diğer arkadaşlar çok tuhaf bakıyolardı bana ama ben aldırmıyordum senin gibi gülemiyordumda bi de ben çok morardım az da olsa küçük morluklar vardı gözlerimin altında ama şimdi hepsi geçti! günden güne daha güzelleşiyor burnum (en azından benim fikrim öyle :) ) esas zor günler geride kaldı artık buruncuğumuzun sefasını süreceğimiz günler var önümüzde İNŞALLAH!kızlar ya bide benim cok gülesim geliyo ama gülemiyorum surtm geriliyo cok komk oluyorum ne zaman gecr bu
Seni çok iyi anlıyorum! ben de doğru dürüst fotograf görmeden gittim ameliyat oldum!artık deli cesaretimi dersin bu yorumların verdiği cesaret mi dersin?:) ama Allahtan iyi bir doktora rastladım da burnumu güzelleştirdi çok biliyorum güzelleşicem derken birsürü sıkıntı yaşayıp pişman olan insanlar mesela kuzenim ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldı o yüzden doktor ne kadar tecrübeli ise o kadar ameliyatın riski azalıyor!önemli olan sağlık problemi de yaşamamak güzellik ise zaten göreceli ben burnumu çok beğenirim ama bir başkası beğenmez tabi yüzünün yapısı kaşın gözün bunlar etken sonra zamanla eski haline dönüyor gibi oluyor burnun kemer gibi çok detay varsa tabi farkı daha iyi görebiliyorsun!Çok tecrübeli olmasam da son bir ay da bayağı birşey yaşadım diyebilirim :))geçmişler olsun pek çok sana:) görmeyi çok isterim ama istanbul dışındayım ben maalesef:/ istanbulda yaşasam her gün gidip bakabilirim sanırım kim nasıl olmuş diye:) dediğim gibi sadece yorumlarınızdan çıkarım yapıyorum şu an yaptığı hiç bir burnu göremedim henüz yalnızca irisenin minik fotografını gördüm ve inanılmaz beğendim. ama cok minik fotograf:/
cnm sen saat kaç gibi oradadın ben de bu gün oradaydım kaç saat oturdum oarada
`şimdiden gecmiş olsun cnm korkma emi bende oldum cok korkuyodum korktugum kadar olmadı 3 gün zorlu geciyo ondan sonrasi rahat..
kızlar ya bide benim cok gülesim geliyo ama gülemiyorum surtm geriliyo cok komk oluyorum ne zaman gecr bu
İşe başladığımda burnumun üstünde küçük bir bant vardı müdür bey ve diğer arkadaşlar çok tuhaf bakıyolardı bana ama ben aldırmıyordum senin gibi gülemiyordumda bi de ben çok morardım az da olsa küçük morluklar vardı gözlerimin altında ama şimdi hepsi geçti! günden güne daha güzelleşiyor burnum (en azından benim fikrim öyle :) ) esas zor günler geride kaldı artık buruncuğumuzun sefasını süreceğimiz günler var önümüzde İNŞALLAH!
Arkadaşlar Veli bey hangi hastanede? Amelıyat fıyatı nedır?
Yardımcı olabılırmısnız
fazla emin olmamakla beraber şüphelendiğim var ama emin olamayız zaten günah almak istemem sonuçta..düşün yani o kadar yoğun bir doktor ve o kadar hastası var hemen hatırlamsı ilginç..benim sorunum sigaradan değilde başka bir sebepten olsa mesela ben ispat edemem bunu çünkü ağzımla burda söylemişim olmasa bile sen sigara içimişin ondan olmuş derler doktor hatalı olsa bile..ki bub düşünmedim ben zaten..ama varsayalım yani..onun için paylaştıklarımıza dikkat edelim bence..kesinlikle hoş değil..hadi rumuz verilmeden bir arkadaşa böyle olmuş dense neyse ama değil yani..
boğaziçi tıp merkezi.
2250 tl
bence hiçbir doktor sigaranın arkasına sığınmasın. bir çok hasta burun ameliyatından sonra tekrar sigaraya başlıyor ve çoğu insanda hiçbir sorun yaşanmıyor. bence yaşanan sorunlarda kesinlikle sigara ile alakalı değildir.
sigara içmek buruna ciddi şekilde hasar verecek olsa, bence doktorlar bu konuda hastalarını daha ciddi bir şekilde uyarırlar. veli beyden sigara konusunda her hangi bir uyarı işitmedim.
yavuz beyde sadece alkol konusunda sıkı sıkı uyardı, sigara konusuna oda hiç değinmedi.
tatlm ikmz aşamalrı birlkte atltcaz bak masaj kısmı acıtıymuş brazck artk birbirmze cesrt veririz
saol cnm içi rahatlatıyorsunuz.. tek derdim şuan veli beye istediğim burnu tam anlatamamış olmam.. ama kendisi çok iyi belli,insana güven veriyor.. görüşmeden bir çıkışım vardı sanki yeni burnumla geziyor gibiydim:):):)
bukadarını atlattıktan sonra onuda atlatırız artık canım ya.
yeterki sonuç iyi olsun.
senin burun bandajın nasıl?
bende sadece ten rengi plastik gibi bişey var. onun üzerinde sargı felan yok.
gördüğüm hastaların hepsinin burnu sargılıydı. bende neden acaba böyle ya. sormak hiç aklıma gelmedi.
bendede sargı yk tatlm gördgn hastlrn baska sorunlrı yada baska doktrlra yaptrmş olablrler bunu önmseme bence :)
saat 11de ordaydım ben.. keşke karşılaşsaydık:):):) şimdi aklımda bi sorun var burnumda olmamasını istediğim bir kısım var.. benim burnuma benzer bir burnu gördüm veli beyin yaptıgı, önden kalın geldi bana.. derdimi tam anlatamadım sanırım.. ameliyat önceside görüşülüyormu doktorla..
hem burnumu çok merak ediyorum hemde korkuyorum.
allah bizi pişman etmesin.
bende 1 nisanda ameliyat olucam. belki görüşürüz ve birbirimizi cesaretlendiririz. :)))
bende fazla heyecan yok, sadece biran önce olup kurtulmak istiyorum.
bende olmak istiyorum ama çook korkuyorum panik atak hastalığım varnolur yardımcın olunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?