- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet cnm şimdi farkettım bi kaç arkadas kabul etmiş ama albumlerıne bakamadım sen ne zaman gitmeyi düşünüyosunn?? bende cesaretımı toplasam gidicem inş.canm yeniysen hemn göremiyosun albümleri msj sayı sınırlanamsı var onu doldurunca görebiliyosun ben de yyeniyim veli arsla a ameliyat olamyı düşünüyorum randevu alcam insallah ama randevudan önce bir doktora muayne olmam gerekiyor mu bilemiyorum :S
veli bey hastanedeki en tecrübeli doktor olduğu için ben onu tercih ettim yavuz bey de kulak burun boğazcı olarak çok tecrübeli ve başarılı bir doktor önce yavuz beye görünmen ve herşeyden önce sağlık problemini atlatman daha iyi olur yavuz bey eğer o ameliyat olmanda bir sakınca görmezse estetik kısmını veli beyle görüşürsün bende de hem et hem kemik vardı yavuz bey eti kemiği veli bey estetik kısmını halletti sen oraya gittiğinde burçak hanımla görüş randevu ve ücret konusunda o yardımcı oluyor estetik ameliyatın dışında zorunlu sağlık için geçirilmesi gereken operasyonlar karşılanıyor zaten fix bir fiyat var en son 2.250-tl idi. herşey bu fiyata dahil röntgenler,tahliller,hastane de yatış vs..ben doktor olmadığım için daha fazla yorum yapmayayım :) sen en iyisi gidip doktorlarımızla görüş kendini çok iyi ifade et (yoğun olsalar bile)ben sadece tecrübelerimi paylaştım umarım yardımı dokunur ve herşey gönlünce olur..:87:
irfan beyi bilmiyorum yani görmedim hiç yaptığı burunları ama oda iyidir diye tahmin ediyorum..bende de çok fena kemik eğriğili ve et vardı hemde sinüzit sürekli başım ağrırıdı dayanılmazdı..bence yeniden gidip burçak hanımla görüşemen lazım zaten tahlil yapacaksın yada arayıp tahlil günü isteyebilirsin ne bilim ama gitmen gerek gibi..fiyatta aynı galiba..ben çok fayda gördüm ameliyattan sinüzitim baya azaldı ve eskisi kadar başım ağrımıyo iyiki oldum diyorum sonradan umarım bir sorun çıkmaz ama nefes konusunda da rahatım..keşke daha evvel olsaymışım diyorum korkudan olmadım senelerce..ecan beyi de çok met ediyorlar ama onu da bilmiyorum açıkcası..veli beye güvenebilirsin tecrübeli bir doktor herşeyden öenmlisi bu..
inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve güzel bir burna kavuşursun canım:80:saol canım co ktesekkür ederm o zman benm su an yavuz beyden de ayrı bir randevu mu almam gerek veli bey e de görünüp ona göre ameliyat tarihi almam lazım ozman deil mi
irfan beyi bilmiyorum yani görmedim hiç yaptığı burunları ama oda iyidir diye tahmin ediyorum..bende de çok fena kemik eğriğili ve et vardı hemde sinüzit sürekli başım ağrırıdı dayanılmazdı..bence yeniden gidip burçak hanımla görüşemen lazım zaten tahlil yapacaksın yada arayıp tahlil günü isteyebilirsin ne bilim ama gitmen gerek gibi..fiyatta aynı galiba..ben çok fayda gördüm ameliyattan sinüzitim baya azaldı ve eskisi kadar başım ağrımıyo iyiki oldum diyorum sonradan umarım bir sorun çıkmaz ama nefes konusunda da rahatım..keşke daha evvel olsaymışım diyorum korkudan olmadım senelerce..ecan beyi de çok met ediyorlar ama onu da bilmiyorum açıkcası..veli beye güvenebilirsin tecrübeli bir doktor herşeyden öenmlisi bu..
ben su an muayne olcam tekrar ama tahlili fala nvarmıs öyel söyledi burda veli bey e olan arkdalsrdan biri önce muayne günü alabilirsem ona göre insaalh ameliyat tarihi alıcam sen de git muayne ol istersen ücretsiz muayne zaten bogaziçi tıp merkezinde telefonla alabilirsinevet cnm şimdi farkettım bi kaç arkadas kabul etmiş ama albumlerıne bakamadım sen ne zaman gitmeyi düşünüyosunn?? bende cesaretımı toplasam gidicem inş.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve güzel bir burna kavuşursun canım:80:
cnm ben bugun irfan beyn hastasyla karsılştm 6 ay olmş olalı hiç memnun degldi burnun uc kısmı bya düşmüş asagı hc estetk olmamş gbydi kötü duruyodu oda rhtszdı görntdn
ya muayeneye gidiceksem amelıyat tarıhınıde alim istiyorum ondan dolayı cesaretımı toplim kendıme guvenım tam anlamıyla gelsın randevu alıcam ve bununla bırlıkte maleiyat tarıhınıde inş. :26:ben su an muayne olcam tekrar ama tahlili fala nvarmıs öyel söyledi burda veli bey e olan arkdalsrdan biri önce muayne günü alabilirsem ona göre insaalh ameliyat tarihi alıcam sen de git muayne ol istersen ücretsiz muayne zaten bogaziçi tıp merkezinde telefonla alabilirsin
irfan bey ne doktoru estetikmi? kulak burun bogazmı?hadi ya ben de nette bir sey bulamayınca içime sinmemisti zaten sac ekimi konusunda iy idiye biliyorum irfn bey
benim burnum küçük bir burun oldu msj sayını doldurunca fotograflar hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)sao lcanım co ktesk ederm insalalh :) su msj sayım doalbilseydi burnunu görebilirdim ama sen memnunsan sorun yok güle güle kullan sen de darısı basımız a
ya muayeneye gidiceksem amelıyat tarıhınıde alim istiyorum ondan dolayı cesaretımı toplim kendıme guvenım tam anlamıyla gelsın randevu alıcam ve bununla bırlıkte maleiyat tarıhınıde inş. :26:
karar verip amel. olanlarında cesaretıne hayranım acıkcası darısı başımaa
saol cnm bnm verdıgın güven için.umarım içime işler bu dedıklerın en kısa zamanda bende karar verır giderim. ben yaz mevsımınde düşünüyorum şuan çalıştıgım için olamam yazın olmak içinde sımdıdenmı gitmem gerekıyor??korkulcak bişey yok kızlar bende korkuyodum korkmama ragmn oldum:) iykide olmşm ilk üç gn zor geciyo braz oda şişlrdn ve tampondn dolyı agrıdan degl yani tamponlr alndıktn snra rhtlıyosun ben suan atelm olmsna ragmn cok ii hissdyorum kendmi burun ucumu cok ii göreblyorum cok gzl duruyo atel ckncada begnceme emnm o kdr gvnyorum veli beye 3 4 gün için daynmanıza degr bence korkmyn herkez oluyo bu amlytı cok yaygn estetkte siz neden olmayasnzki dmi ama cesaretnzi toplyn ve gdn derim sevgiler
saol cnm bnm verdıgın güven için.umarım içime işler bu dedıklerın en kısa zamanda bende karar verır giderim. ben yaz mevsımınde düşünüyorum şuan çalıştıgım için olamam yazın olmak içinde sımdıdenmı gitmem gerekıyor??
canm bogaziçi tıp merkezi ekibimiz kısmına gir orda bütün bilgileri mevcut estetik o da ama burun konusunda cok ameliyatı yo ksanırım ben netten sac ekimi ile ilgili seylerini bulabildmirfan bey ne doktoru estetikmi? kulak burun bogazmı?
şimdiden gidip gün alabilrsin cnm istedgn tarihe olmak istdgn tarihe yakında gideblrsn veli beyn boş zamnlrı oluyo rahtlıkla amlyt için gün alablrsn
canm bogaziçi tıp merkezi ekibimiz kısmına gir orda bütün bilgileri mevcut estetik o da ama burun konusunda cok ameliyatı yo ksanırım ben netten sac ekimi ile ilgili seylerini bulabildm
walal kızlar olcaklar için kafa karıstırıcı bir yazı bu :S:S
Benim burnum zaten küçüktü kemer yoktu yan kemikleri belirgindi ben de zaten onların gitmesini istedim ve şimdi gittiler 1 ay olmuş ameliyat olalı henüz şişkinlik var burun tam oturmamış daha bu menfi yorumu yapan arkadaşımız bunları unutuyor 1 yıl sonraki bir fotografla şuanki fotografın nasıl olacağını kimse bilemez şuan darbe yemiş gibi durabilir çünkü gerçekten darbe yedi ameliyat bu okşayıp göndermiyorlar herhalde kemikler yerine oturmamış burun şiş tam iyileşmemiş bu faktörler hiç hesaba katılmıyor..
dün gece yorum yapn arkadsn yorumu yok benm verdgm cvp ta yok nereye kaybldu anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?