- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.021
burun ameliyatı olmayı düşünüorum resim ekledim bana yol gösterin pls!
bende düşünüyorum bir anda karar verdim ve gün aldım 1 ay sonrada olucam. gerçekten istiyorsan karar ver ve uygula. hayatın boyunca pişmalık duymaktansa şimdi biraz acı ve ağrı çekmeye değer bence.
15 gün umarım izin alabilirim. bende doğal bir burun istiyorum korkuyorum yapay bişey olcak die. birde doktorla ilgili tereddütte kaldım kiimi çok memnun kimi hiç memnun değil napıcam bilemedim. ben resimleride göremiorum. yeni üyeyim. özel msj da atamıorum. neyse bol bol yazmalıyım sanırım. buradan okurum artık cvplarınızı.
bu akşam belki giremeyebilirim ya vınn sürem biter internetim yani yada arkadaşım gelcek uzun süredir görüşmüyoruz açamayabilirim ama 12 sinden sonra mutlak girerim sen gece kaça kadar girebiliyosun ben daha çok gece giriyorum akşam o saatlerde dizilerim oluyo bide eşimle ilgileniyorum falan işte eşim işe gidiyo geceelri sıkılmayayım diye takılıyorum o nedenle gece daha müsaitim ama bakalım ya bende doğru karar vermeni çok istiyorum bu nedenle bu kadar ilgiliyim seninle
kızlar yeni fotolar ekledim.
yorumlarınızı bekliyorum.
Malesef resimlerini goremiyorum, gormeyi cok isterdim...
ekledim canım. fotolara bakabilirsin.Acaba benide ekleyebilirmisiniz acele karar vermem gerekiyor
arkadaşlar birde merak ettiğim bişey var. veli bey ameliyatı açıkmı kapalımı yapıyor. veli beye ameliyat olanlar lütfen sölesin. benim burnumda devüasyon var birazda kemer. görüşmede sölemedi veli bey kapalı veya açık die.
Acaba benide ekleyebilirmisiniz acele karar vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?