Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende düşünüyorum bir anda karar verdim ve gün aldım 1 ay sonrada olucam. gerçekten istiyorsan karar ver ve uygula. hayatın boyunca pişmalık duymaktansa şimdi biraz acı ve ağrı çekmeye değer bence.

ne 1 haftası tatlım ya en az 15 gün diyorum 1 hafta sonra başlayabileceğini sanmıyorum heleki bünyen zayıf ve tenin hassassa eğer zaten gidemessn sen izin işini 15 güne çıkarmaya çalış bence bende veli aslan beye oldum ucunu kalkık isitorum de mutlak söle çünkü o doğal dan yana yani deki yaptığınız resimleri gördüm yandan iyiler ama önden kalın ve düşükler de ben önden k ısa görünsün burnun uzun görünmesin de mutlak söle canım çok abartmaz zaten doğaldan yana iyice anlat derdini doğal istemiyosan mutlak söle şimdiden geçmiş olsun bak resim ekledm ama ön cepheden yok profilden var istersen bak

15 gün umarım izin alabilirim. bende doğal bir burun istiyorum korkuyorum yapay bişey olcak die. birde doktorla ilgili tereddütte kaldım kiimi çok memnun kimi hiç memnun değil napıcam bilemedim. ben resimleride göremiorum. yeni üyeyim. özel msj da atamıorum. neyse bol bol yazmalıyım sanırım. buradan okurum artık cvplarınızı.

sana özelden msn mi verdim gelmedimi canım ordan yazışır resim göstericektm ben mutlak cvp yaz geldimi yada bi msn adresi aç burdan o adresi yaz ordan yazışalım kendi msn ni verme istersen geçici bişi aç

yeni gördüm geldiğini ben msn açtım ve sen gittin sanrım nasip değilmiş bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlar elbet denk geliriz merak etme tatlım ben daha çok gece giriyorum ama gündüzde giriyrum vınn kullanıyorum ben net olarak bugün yarın bitebilir ama 12 sinden sonra yine başlar yardımcı olmaya çalışacağım sana

doktora gittim ondan çıktım. işte fazla giremiyorum zaten bende akşam 7 den sonra evde kullanıyorum. umarım denk gelliriz konuşuruz. çünkü gerçekten ihtiyacım var konuşmaya çok zor bir karar bu ameliyat işleri insan desetk arıo. etrafımdada yok olan kimse.

bu akşam belki giremeyebilirim ya vınn sürem biter internetim yani yada arkadaşım gelcek uzun süredir görüşmüyoruz açamayabilirim ama 12 sinden sonra mutlak girerim sen gece kaça kadar girebiliyosun ben daha çok gece giriyorum akşam o saatlerde dizilerim oluyo bide eşimle ilgileniyorum falan işte eşim işe gidiyo geceelri sıkılmayayım diye takılıyorum o nedenle gece daha müsaitim ama bakalım ya bende doğru karar vermeni çok istiyorum bu nedenle bu kadar ilgiliyim seninle

çok teşekkür ederim cnm. bende akşam saat 7 den sonra gece 12 ye kadar falan takılıom arada olmasamda hep açık msn bende iştn sonra yemek falan eşim gelio yiiyoruz falan arada kalkıyorum başından bilgisayarın. bende doğru bir karar vermek için yardım istiyorum çok saol cnm yaaa.

arkadaşlar birde merak ettiğim bişey var. veli bey ameliyatı açıkmı kapalımı yapıyor. veli beye ameliyat olanlar lütfen sölesin. benim burnumda devüasyon var birazda kemer. görüşmede sölemedi veli bey kapalı veya açık die.

veli bey sadece kapalı ameliyatlar yapıyor canım. eğer burnun kapalı ameliyat ile düzelmeyecek şekilde ise seni necdet beye yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…