Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya bnde ocakta gitmeyi düşünüyorum hastaneye veli aslana ameliyat olmak istiyorum aama burda bi kaç iyi olmayan yorum gördüm korktum biras nolcak bilmiyorum :S

veli beye burun ameliyatım bitti cok memnunum ama biraz da sıkılasmama yardımcı olsa belki bir operasyonla emin değilim.
bu hafta gideceğim sanırım. umarım burun ameliyatım kadar başarılı olur.

bende yorumlardan sonra kararsız kaldım veli bey konusunda am böyle iyi yorumlarda gelice seviniyorum. inşallah benimde ii geçer az kaldı 20 gün sonra olucm ameliyat

bende yorumlardan sonra kararsız kaldım veli bey konusunda am böyle iyi yorumlarda gelice seviniyorum. inşallah benimde ii geçer az kaldı 20 gün sonra olucm ameliyat

iyi düşün iyi olsun. sayılı günün kaldığı için kafan karışmaya çok müsaittir.
benden sana tavsiye çok fazla kafanı karıştırma.
sana şimdiden geçmiş olsun ve herşey gönlünce olsun.

merhaba kızlar ben veli beye bikere daha görüşmeye gidip ayrıntılı bilgi alsam naıl olur acaba. mesela ameliyatımı nasıl yapacak, çok müdahale olacakmı, burnumda düşme olurmu, gibi aklım atakılan sorular var. veli bey kapalı yapıomuş ameliyatları bi arkaşa öle sölemişti. ama tabi burundaki soruna göre değişir heralde. kafama takılan şeyler var işte sormak istiyorum. bu konularda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi.

ekledim canım seni. fotolara bakabilirsin.

merabalar. ben de yeni üye oldum. internette burun estetiğini araştırırken burdakş yorumları gördüm. çoğu olumlu ama olumsuz olanlar da hakkatten moral bozuyo.. çok kararsız kaldım.. burnunun nasıl yapıldığını çok merak ediorum. sen memnunsun çünkü.. beni de ekleyebilir misin*

tatlım ben msn adresimi vermiştim ekledim seni ama malesef girmiyorum fazla annem geldi sürpriz yapmış 1 haftadır giremiyorum yarın annem gidecek malesef geceleri giriyorum biraz yarın akşam girerim inşallahta görüşürüz salladım sanma sakın emin ol aklımdasın ama sen msn de olmasam bile yaz bana sormak istediklerini ben sana cvp yazarım zaten ama denk gelirse daha iyi olur tabi yardımcı olmayı çok istiyorum hatta bir kaç arkadaşa verdim adresimi sen hangisisin bilmiyorum denk gelirde yazışırız yarın akşam vakitlerinde gireceğim sen ve bikaç arkadaş için

arkadaşlar öncelikle merhabalar... ben buraya yeni üye oldum.. veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum..görüştüm.sıcak canayakın biri. insana güven veriyor. şuan için kararım veli aslan fakat yinede tereddüt etmiyoda değilim.kızlar veli beye ameliyat olan varsa resimlerinizi görebilirmiyim? sanırım 25 mesaj yazmam gerekiyoki resimleri görebilmem için.. yardımcı olun pliss.. bu kararsızlığıma bi son verin :)

kızlar selam, veli beye 7 ay önce ameliyat olmuştum, burnumda bir çıkıntı vardı. resimlerini koymuştum.hatta çıkıntı değil kemer vardı geçen hafta revizyon oldum sonunda, veli bey ilgilendi sağolsun düzeltti. şimdilik iyi görünüyor bakalım...ama revizyon bildiğiniz ameliyat yani hiç öyle 15 dklık bişey değil... herşey aynı sadece morluk yok...tampon,şişlik hepsi oluyor biraz otursun burnum resimlerini koyarım...
yeni arkadaşlara da geçmiş oldun diyorum şimdiden...sürprizle karşılaşmamak için nasıl bir burun istediğinizi iyice anlatın dr.unuza....

çok geçmiş olsun canım. umarım busefer istediğin buruna kavuşursun.
aslında sadece nasıl bir burun istediğimizi tam olarak anlatmakla olmuyor. sonuçta hiçbirimiz burnumuzda çıkıntı veya kemer istemiyoruz, bunu tüm doktorlarlarda biliyor.
bazen malesef bazı ameliyatlar dilediğimiz gibi geçmiyor. bu konuda ne doktoru nede kendimizi suçlamamak lazım.
eğer doktorun yaptığı 10 ameliyat iyi birtanesi kötü olmuşsa, bu tamamen şanssızlık bence.

merhaba.. burnundan memnunmusun canım? yani tam istediğim gibi oldumu içine sindimi? bu çok önemli çünkü..ben hala kararsızım ya.. veli beyle görüştüm ama henüz ameliyat günü almadım

merhaba.. burnundan memnunmusun canım? yani tam istediğim gibi oldumu içine sindimi? bu çok önemli çünkü..ben hala kararsızım ya.. veli beyle görüştüm ama henüz ameliyat günü almadım

evet, oldukca memnunum şuan. ilk başlarda beğenmediğim yerleri vardı, ancak gün geçtikce istediğim gibi olmaya başladı.
şuan tam 8,5 ay oldu ve hergecen gün daha iyi oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…