- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.041
veli aslan beye ameliyat olan arkadaşlar, fotoğrafları görebilmem ve fikir konusunda karar verebilmem için beni de arkadaş olarak ekleyebilir misiniz?
veli bey sadece kapalı ameliyatlar yapıyor canım. eğer burnun kapalı ameliyat ile düzelmeyecek şekilde ise seni necdet beye yönlendiriyor.
ebrum84 burnun cok guzel olmus,cok yakismis
bende yorumlardan sonra kararsız kaldım veli bey konusunda am böyle iyi yorumlarda gelice seviniyorum. inşallah benimde ii geçer az kaldı 20 gün sonra olucm ameliyat
veli beye burun ameliyatım bitti cok memnunum ama biraz da sıkılasmama yardımcı olsa belki bir operasyonla emin değilim.
bu hafta gideceğim sanırım. umarım burun ameliyatım kadar başarılı olur.
ekledim canım seni. fotolara bakabilirsin.
merhaba kızlar ben veli beye bikere daha görüşmeye gidip ayrıntılı bilgi alsam naıl olur acaba. mesela ameliyatımı nasıl yapacak, çok müdahale olacakmı, burnumda düşme olurmu, gibi aklım atakılan sorular var. veli bey kapalı yapıomuş ameliyatları bi arkaşa öle sölemişti. ama tabi burundaki soruna göre değişir heralde. kafama takılan şeyler var işte sormak istiyorum. bu konularda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi.
ekledim canım seni. fotolara bakabilirsin.
kızlar selam, veli beye 7 ay önce ameliyat olmuştum, burnumda bir çıkıntı vardı. resimlerini koymuştum.hatta çıkıntı değil kemer vardıgeçen hafta revizyon oldum sonunda, veli bey ilgilendi sağolsun düzeltti. şimdilik iyi görünüyor bakalım...ama revizyon bildiğiniz ameliyat yani hiç öyle 15 dklık bişey değil... herşey aynı sadece morluk yok...tampon,şişlik hepsi oluyor biraz otursun burnum resimlerini koyarım...
yeni arkadaşlara da geçmiş oldun diyorum şimdiden...sürprizle karşılaşmamak için nasıl bir burun istediğinizi iyice anlatın dr.unuza....
çok geçmiş olsun canım. umarım busefer istediğin buruna kavuşursun.
aslında sadece nasıl bir burun istediğimizi tam olarak anlatmakla olmuyor. sonuçta hiçbirimiz burnumuzda çıkıntı veya kemer istemiyoruz, bunu tüm doktorlarlarda biliyor.
bazen malesef bazı ameliyatlar dilediğimiz gibi geçmiyor. bu konuda ne doktoru nede kendimizi suçlamamak lazım.
eğer doktorun yaptığı 10 ameliyat iyi birtanesi kötü olmuşsa, bu tamamen şanssızlık bence.
merhaba.. burnundan memnunmusun canım? yani tam istediğim gibi oldumu içine sindimi? bu çok önemli çünkü..ben hala kararsızım ya.. veli beyle görüştüm ama henüz ameliyat günü almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?