Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben burun estetiğinden çok korkuyorum ama yapmamda gerekiyor acaba korkanlar için cesaret veriyolar mı nasıl ?

ameliyatdan korkmana gerek yok canım.
zaten ameliyat öncesi cesaret iğnesi yapıyorlar. hemen işe yarıyor. dünya yansa umurunda olmuyor.
ben ameliyathaneyi düzgün hatırlamıyorum bile. anestezi yapılmadan uyumuşum düşün artık. :)
uyandığımda odama yeni getirmişlerdi.
uyanınca ağrın oluyor ama hemşireler hemen ağrı kesici iğne yapıyorlar ve tüm ağrıların diniyor. ondan sonraki günlerde sadece sizlama oluyor.
yani ameliyat fotolarına bakıp oradaki yüzü şişmiş morarmış insanların dış görüntüsüne aldanma. ağrı olmuyor.

Merhabalar, Ben yeni üye oldum Ve 28 Nisan'da Veli Bey'e ameliyat olacağım. Olumlu yorumlar gibi olumsuz yorumlar da çok fazla..
Umarım dilediğim gibi bir burnum olur.. Benim burnum çok problemli değil sadece kemer var biraz.. Doktor çok çabuk iyileşir dedi cilt yapısı , burunun kemikli oluşu etli oluşu hepsi sonucu etkiliyormuş. Bende hiçbirisi yok sadece kemer problemim var.
Bende çok fazla şişme de olmayacağını, sonucun çok iyi olacağını söyledi. Güvendim sonuçta bilemiyorum tabi..Allah yardım eder umarım.. Sonuçta Hande Yener ve Funda Arar'ın da burunlarına bakmanızı rica ediyorum. Kimbilir kaç para verdiler ama sonuç çok kötü.. Pinokyo gibi olmuş burunları.. Sizlerden ricam Veli Bey'e ameliyat olanlar beni de ekleyebilirlerse fotoğraflarıo görmek istiyorum ben de.. Şimdiden teşekkürler..

Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Ben de 28 Nisan'da ameliyat olacağım Veli Aslan'a. Umarım iyi olur..
Bu arada fotoğrafları görmek istiyorum olumlu olumsuz..

ilgi alaka sıfır. ne çıkarsa bahtıma diyorsan buyur ameliyatını ona yaptır.

Aynı doktordan mı bahsediyoruz?? Veli Bey değil mi? Çok şaşırıyorum duyduklarıma..
Bana karşı çok kibardı. Sonradan canvara dönüşürse bilemem tabi. Benim Ameliyatım 28 Nisan.. Varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim..

fotoları cok merak ettim ama yeni üye oldugumdan göremiyorum (

Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Ben de 28 Nisan'da ameliyat olacağım Veli Aslan'a. Umarım iyi olur..

Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Resimlerinizi görmek istiyorum.. Nisan sonuna gün aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…