- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.181
ben burun estetiğinden çok korkuyorum ama yapmamda gerekiyor acaba korkanlar için cesaret veriyolar mı nasıl ?
Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Ben de 28 Nisan'da ameliyat olacağım Veli Aslan'a. Umarım iyi olur..evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)
tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)
sevgili arkadaşlar yakın bir tarihte veli beye ameliyat olacagım..nasıl geçtigini,memnun olup olmadıgımı herşeyi paylaşacagım sizle
gercekten cok zor doktaor secmesi. bir sürü isim okuyorum forumlarda hangi birine inanacagimi sasirdim
Aynen ben de kime inanacağımı şaşırdım.. Doktorun geçmişi çok iyi.. Çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlar da bu nedenle foto lütfen herkesten bekliyorum..
Teşekkürler şimdiden..
benim ameliyata karar verme zamanımda burada ciddi bir veli bey hayranlığı vardı.
herkes nekadar harika bir doktor olduğundan, başarılı olduğundan bahsediyordu.
yorumların tamamı olumlu olduğu için veli beyi seçtim.
o dönem bir çok kişi bu yorumlara aldanıp kendisine ameliyat oldu ve sonra peşisıra kötü yorumlar yazılmaya başlandı. ameliyat olanların çoğu burunlarından şikayetciydi.
ilk başlarda veli beyi öven ve adete burada onun reklamını yapanlar birden ortadan kayboldular ve o reklamların kurbanı mağdurlar sorunları ile başbaşa kaldılar.
her ameliyat iyi geçecek diye birşey yok ama en azından bir doktor olarak hastanın sorunlarını dinlemek zorundasın ve yapabileceğin herşeye anlatmak zorundasın.
mesela birçok doktor hastasının burnunda kalan uzun süreli şişlikleri iğneler ile indirmeye çalışırken o sadece bastır geçer diyor.
şurası şöyle diyorsun bastır geçer diyor. burası neden böyle diyorsun bastır gecer diyor.
ozaman hiç ameliyat olmasaydık, burnumuzun sağına soluna bastırp kendi kendimize fındık burunlar yapsaydık.
ben burnumun genel görüntüsünden memnunum.
sadece ufak tefek sorunlar var.
ancak kendisi bunları dinleme gayretinde bile bulunmadı.
beni sinirlendiren bu.
anlayacağın buradaki birçok hasta, özellikle subat 2011 den itibaren ameliyat olanlar, burada reklam yapanların kurbanı oldu.
Canım resimlerini benimle paylaşabilir misin..
arkadaşlar benimde randevum 10 nisanda veli beyi önerrirmisiniz???aslında kaçış yok ama son zamanlarda yazılan yorumlar hep olumsuz
ilgi alaka sıfır. ne çıkarsa bahtıma diyorsan buyur ameliyatını ona yaptır.
bnada resm atrsanz sevnrm
fotoları cok merak ettim ama yeni üye oldugumdan göremiyorum(
fotoları cok merak ettim ama yeni üye oldugumdan göremiyorum(
canım yine seninki benimkine göre çok daha iyi ama şu kesin Veli bey burun sırtınıda ucunuda beceremiyor ya çok dolduruyor birleştiriyor yada içine girmiş oluyor çöküyo ucunu zaten beceremiyo ya diyorum hala Veli Aslan bey diyolar çıldıracağım ya anlamak istemiyomusnz ekleyin beni resimlerimi görün hatta Veli beyin aracılarıda eklesin beni ve marifetini görsünler göstersinler doktor beye çok bekledm geçer iyileşir diye aptallık ettm ya kızlar Necdet Uçar boğaz içinden madem çok para veremiyosunz Necdet uçar çok kibar hoş burunlar yapıyo sonra ne olur bilemem ama dediğim gibi o en iyi o yapıyo o hastaneden...
yeni resimler ekledim bakarmısınızzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?