Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar öncesi sonrası fotoğrafımı ekledim. o fotonun üzerinden baya geçti, burnum baya değişti ama albümde şimdiki halinin fotoları da var. yorum yapın hadiiii:)

Ben de görmek istiyorum fotoları...Beni de ekleyebilirseniz sevinirim..Çok teşekkürler.
Ben de Nisan Sonu olacağım Veli Bey'e

dün alçılarım alındı bant takıldı burnumun üzerinde küçük bi tümsek var masjla inermi yoksa kalıcı bi problemmi burnum hafif şiş

Merhabalar, Şu an durumn nasıl ? Merak ettim. Bu ay sonu ameliyat olacağım Veli Bey'e..
Rica etsem ekleyebilir misin beni resimlerini görmek isterim.. teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, ne durumdasın merak ettim. Ben de yeni üye oldum. Bu ay sonu ameliyat olacağım Veli Bey'e..
Rica etsem ekleyebilir misin beni resimlerini görmek isterim.. teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, nasılsın şimdi, Daha iyi mi durum? Ben de yeni üye oldum. Bu ay sonu ameliyat olacağım Veli Bey'e..
Rica etsem ekleyebilir misin beni resimlerini görmek istiyorum.. teşekkürler şimdiden.

Aynen katılıyorum. C.tesi günü gün aldım ameliyat için.. Nisan sonu inşallah...aslında anlattı güzel bir şekildi. bana kemerin alınacak; burnun zaten kalkık senin, kemer gidince çok güzel bir burnun olacak dedi..Ama yorular beni korkutmadı değil.. Sonrasında pişman olmak istemiyorum. Şu an burnum kötü diyemem; hatta önden herkes özenir çok güzel diye.. sadece hafif kemer var bende..
Korkmuyor değilim... Fotoğrafları görürsem her şey netleşebilir. klinikte hasta fotolarına baktım.. Hiç beğenmediklerim de oldu. Çok beğendiklerim de. Ama genel karakteristik olarak burunlar hep kemikli etli burunlar. Daha güzel nasıl düzeltilebilirdi onlar bilemiyorum.
Benim burnum çok faklı sadece kemer problemi var. İzlenim olarak kemikli ve etli burunları düzeltmek cidden çok çok zor bence ve hastalar hokka gibi mükemmel bi burun bekledikleri için sonuçtan memnun kalamayabiliyolar..

Beni de ekleyebilir misiniz.. Fotoğraflara bakmak istiyorum mümkünse..

Ewet Beni de ekleyin lütfen..Hala albümleri göremiyorum ben.. Daha kaç yorum yazmam gerekiyor ki

Merhabalar , çok merak ediyorum fotoğrafalarınıza bakmak istiyorum beni de ekleyebilir misiniz.
Ben de bu ay sonu Veli Bey'e ameliyat olacağım.. Gördüğüm bazı yorumlar beni üzdü..Çok iyi bir doktor olduğunu duyduğum için tercih etmiştim ; ama korkmaya başladım

Fotolarını merak ettim canım beni de eklersen sevinirim. Benim de 8. Ayım doldu ama ödemlerim henüz geçmedi 1 yılı bekliyorum...

Merhabalar,

rica etsem beni ekleyebilir misiniz. Sizin de fotoğraflarınızı görmek istiyorum. Umarım çok güzel olmuştır..
Bu ay sonu benim de ameliyatım olacak..

Teşekkürler..

Belli ki bu işler biraz şans biraz da beklenti işi..Yani bazılarının burnu cok doğal ve güzel fakat beğenmiyorlar..Nedeni kesinlikle beklentilerinin farklı olması..Bence hepsi bu

Tamamen katılıyorum..Şu ana kadar gördüğüm o... Burunlar özellikle çok kemikli ve etli ise, mümkün derece düzeltiliyor..
beklentiyi karşılamayabilir ama eskisi ile kıyaslayıp bakmak lazım bence..

Merak ettim beni de ekleyebilir misin.. Şu anda durumun nasıl..Yeni fotoğraflar var mı?

Merhaba ameliyat oldun mu? Sonuç nedir?
Bir de tavsiye ile gittim diyorsun ya; sana tavsiye eden kişinin burnu nasıl olmuştu onu da merak ettim..
Fotoğraf paylaşabilirsen sevinirim..Teşekkürler..

Canım içimi rahatlattın, teşekkürler..Ekleyebilir misin beni, resimlerini görmek istiyorum mümkünse..

bu kadar şikayet var neden hala ısrarla veli bey diyorlar o zaman bilemiyorum

Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam konunun başında sizin Veli Bey'e estetik yaptırdığınızı okumuştum. Peki sizin şikayetiniz var mı? Bende yaptırmayı düşünüyorum, yalnız çok kafa karıştırıcı yorumlar var. Bu konuyu baştan sona okudum sonunda olumsuz bir yorum görünce insan ister istemez etkileniyor.

Sağlığıda artık reklama çevirdikler, Allah aşkına yapmayın, doğru bilgi vermek bu kadar zor mu?...!

Zamaninda iyi bir arastirma yapmadan ameliyat oldum ..
Neftari size arkadaslik teklifinde bulundum malisef özel mesaj atamiyorum resimlerimi paylasirim sorun degil ... ama veli beyin hastalarinin %95 memnun degil

Zamaninda iyi bir arastirma yapmadan ameliyat oldum ..
Neftari size arkadaslik teklifinde bulundum malisef özel mesaj atamiyorum resimlerimi paylasirim sorun degil ... ama veli beyin hastalarinin %95 memnun degil

Cevap için teşekkürler...Sitede çok fazla olumsuz yorum var...Ben Bahadır İmer'e muayene günü aldım. Cumartesi ona gideceğim..
Onun hakkında olumsuz yorum duymadım.. Herkes memnun sanki..
Veli Bey kafamı karıştırdı çok...Sanırım vazgeçtim ondan, Bahadır Bey'e muayene olacağım sonra her şey netleşir zaten..

canım kusura bakma nete giremiyordum net sürem bitmişti bu gece girdim ve doktorunu değiştirmekle süper karar vermişsin sakın vazgeçme ben memnun değilim kötü bir burun kemer koydu burnuma çok pişmanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…