- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.201
kızlar öncesi sonrası fotoğrafımı ekledim. o fotonun üzerinden baya geçti, burnum baya değişti ama albümde şimdiki halinin fotoları da var. yorum yapın hadiiii:)
arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen resimlerime bakabilirsin
dün alçılarım alındı bant takıldı burnumun üzerinde küçük bi tümsek var masjla inermi yoksa kalıcı bi problemmi burnum hafif şiş
02.11.2011 veli beye ameliyat oldum eski burnumdan daha guzel oldugunu soyleyemecegim
ortasinda bir cöküntü var
egerki iyi sonuc elde etmek istiyorsaniz acik olmeliyat olun derim kapali ameliyat daha fazla risiko
veli bey kapali ameliyat yapiyor ...
o tümsek hala duruyo benim masajla gidiyo ama sonra geri geliyo çıldıracağım yaaa inşallah başka sornların çıkmaz öle çok değişiyoki sana anlatamam keşke şişlik kalsaymış burnumda geçtikçe yeni hali sinirimi bozuyo yaa...sen masaj verdiyse ihmal etme ama düzgün yap dediği gibi yap acıyo diye ihmal etme resim koyarsan ben sana sölerim geçer yada geçmez diye istrsen...
bende veli beyle görüşmeye gittim ama anlattıklarından pek bişey anlayamadım böyle yapıcam şöyle yapıcam falan dedi kafamda yapıcagı burunla ilgili bi fikir veya görrünüm oluşmadı yani yaptırıp sonra pişman olmaktan çok korkuyorum burasını yeni keşfettim şu resimleri henüz göremiyorum onları bi görebilsem belki kafamda bişeyler oluşabilir yardımcı olursanız çok sevinirim :)
keşke doğal demeseydn zaten doğal burun yapmak konusunda üstüne yoktur Veli beyin bence..inşallah çok ama çok güzel olur dua et bol bol ben oldum çok mutsuzum ama herkes aynı değil sen korkma dua et inşallah çok güzel ve sağlıklı olur...
arkadaşlar merhaba bende veli beye ameliyat olmak istiyorum baya iyi yorumlar okudum ama malesef resimleri göremiyorum beni eklerseniz sevinirim resimleri gördükten sonra sanırım fikirlerimtam bir netlik kazanıcak bu konuyu baya önce işlemişsiniz ama ben henüz yeni araştırma yaptıgım için hak verirsiniz artık
şimdiden teşekkür ederim hepinize
bence birazda şans işi.
ben burnumdan oldukca memnunum. çevremdeki herkes beğendi.
bu gününe kadar 1-2 kişi hariç hiç olumsuz bir yorum almadım.
doğal bir burun istiyorsanız veli beyi öneririm ama kusursuz/estetikli burun istiyorsanız muammer dilber veya emre beyi tercih etmelisiniz.
ama bence güzel olan estetik olduğu belli olmayan burunlardır. ama tabi buda tercih meselesi.
Fotolarını merak ettim canım beni de eklersen sevinirim. Benim de 8. Ayım doldu ama ödemlerim henüz geçmedi 1 yılı bekliyorum...
Belli ki bu işler biraz şans biraz da beklenti işi..Yani bazılarının burnu cok doğal ve güzel fakat beğenmiyorlar..Nedeni kesinlikle beklentilerinin farklı olması..Bence hepsi bu
Morluk olmadı sadece şişlik oldu biraz yanaklarımda, 1 haftaya hiçbirşey kalmadı. Alçı ve tampon konuyor yine-yani ilk ameliyat gibi herşey sadece morluk yok.
Benim ilk ameliyattan sonraki resimlerime baksana canım, nasıl ikna ettiğimi anlarsınbariz bir hata vardı ve düzeltilmesi gerekiyordu. Ama ben şeklini beğenmedim biraz daha kalkık olsun ..vb şeylerde revizyon yapacağını sanmam...
Revizyondan sonra da çok güzel olmadı burnum ama en azından ilk ameliyattan sonraki ucube gibi çıkıntıdan kurtuldum. daha doğrusu 2 ameliyat geçiren biri olarak, çok daha güzel bir burun isterdim o kadar sıkıntıyı çekmişken...olmadı,kısmet:))
mrb arkadaslar bende amelıyat olmaya karar verdım...bu konudakı memnunıyetlerınız yada memnunıyetsızlıklerınız hakkında yorum yaparsanız sevınırım..c.tesı gunu bende muayeneye gıdıcem veli beye..ılk doktorda kadara vermek ıyımıdır bılmıyorum tabı..benım kı tamamen tanıdık vasıtası ıle yonlendırme..simdiden tsk ler
Kızlar herkesin kafasında şöyle bir düşünce oluşmuş Veli Bey ameliyatı ucuz yaparmışta o yüzden başarısız olurmuş felan gibi. Ben Veli Bey'in hastalarından yaklaşık 50 kişiyle görüştüm ameliyatıma karar vermeden önce halada görüşüyorum. Bunların içinde memnun kalmayan kişilerde yüzlerinin tipine göre burun yaptığı için Veli bey onlar daha küçük olmasını isteyenler. Veli Bey gerçekten doğal burun yapıyor buna inanın. Benim burnumu görenler yeni tanıyanlar asla benim estetik olduğumu anlamıyorlar. Eskiden burnum genişti şimdi daraldı ve dikleşti. 6 mayısta ameliyat oldum. hala şişlik var ama masajlarla bunu dengeliyorum. Zamanla masaj yapmama gerek kalmadığınıda biliyorum. Veli Bey yüzlerce hasta ameliyat yapıyo. Daha önce Ankara'da ona ameliyat olan biriyle bile tanıştım. 4 milyara ameliyat olmuş. Şu anda Boğaziçi Estetik Merkezi'nin genel koordinatörü olduğu için onlarla çalışıyor ve hastane o kadar çok ameliyat yapıyorki sürümden kazanıyorlar bence. Birde ben bu tip ameliyatların asla parayla değerlendirilmeyeceği kanaatindeyim. Veli bey yüzünüze uyan doğal burnu yapıyor. Onun küçük olmasını isterseniz zaten ameliyattan önce söylersiniz size bırakıyorum demezsiniz. Ben Veli bey ben size inanıyorum ve hiçbirşey söylemiyorum sadece size bırakıyorum dedim ve oda beni mahçup etmedi gerçekten.
Her gittiğimde ilgili, masajları her defasında ayrıntısıyla anlatıyor. Ben kısacası çok memnunum. Bir kaç kişinin ileri geri bilinçsizce konuşması yüzünden kimse o kişiyi karalayamaz. Veli Aslan ve Yavuz Baç beye teşekkürler.
bu kadar şikayet var neden hala ısrarla veli bey diyorlar o zaman bilemiyorum
Zamaninda iyi bir arastirma yapmadan ameliyat oldum ..
Neftari size arkadaslik teklifinde bulundum malisef özel mesaj atamiyorum resimlerimi paylasirim sorun degil ... ama veli beyin hastalarinin %95 memnun degil
Cevap için teşekkürler...Sitede çok fazla olumsuz yorum var...Ben Bahadır İmer'e muayene günü aldım. Cumartesi ona gideceğim..
Onun hakkında olumsuz yorum duymadım.. Herkes memnun sanki..
Veli Bey kafamı karıştırdı çok...Sanırım vazgeçtim ondan, Bahadır Bey'e muayene olacağım sonra her şey netleşir zaten..
merhaba veli aslana yeni estetik olanlar var mı varsa agrı oldu mu ve nasıl oldu cok merak diyorum
bu kadar şikayet var neden hala ısrarla veli bey diyorlar o zaman bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?