- Konu Sahibi EstetikEditor
-
tahlil tam olarak ne tahlili orayı anlayamadı mcanm
ben su an muayne olcam tekrar ama tahlili fala nvarmıs öyel söyledi burda veli bey e olan arkdalsrdan biri önce muayne günü alabilirsem ona göre insaalh ameliyat tarihi alıcam sen de git muayne ol istersen ücretsiz muayne zaten bogaziçi tıp merkezinde telefonla alabilirsin
burnum kaşınıyo ya atelde var kaşıyamyorum
cnm kan tahlili yapıyorlar herşeye bakıyorlar anlıyacağın tomografi eğer deviasyon yani kemik eğriğilin varsa bunlar için..ama kan tahlili kesin yani ameliyata uygunmusun diye yani kansızlık gibi..
merhaba canım,
dün gittin mi veli beye?
ben dün saat 14.30 gibi oradaydım.
gözlerim seni aradı. sağıma soluma baktım ama benden başka ateli olan kimseyi göremedim. :)))
dün yavuz bey burnumun içini temizledi.
daha sonra 1 saate yakın veli beyin ameliyatdan çıkmasını bekledim.ilk başta veli bey burnumun sağına soluna felan baktı, sonrada birden ateli çıkardı. şok oldum resmen ya. hiç beklemiyordum 7. gün atelden kurtulacağımı. atel çıkınca eşimin gözlerinin içine baktım nasıl olmuş diye. oda bana bakım gülümsedi. veli bey gidip burnumu yıkamamı söyledi.
lavabonun üzerindeki aynaya korkudan bakamadım neyle karşılaşacağımı bilmediğim için.
ilk 10 dakika hiç aynaya bakmadım. sonra tüm cesaretimi toplayıp bakmaya karar verdim. yüzüm daha çok şiş olduğu için, ilk başta sonucun iyimi yoksa kötü mü olduğuna bir türlü karar veremedim. ancak dünden beri aynanın önünden hiç ayrılmıyorum. burnumu benimsemeye başladım. şiş olduğu halde beğendim.
pazara kadar foto eklicem.
çok sevindim adına canım ya ne güzel
fiyatları uygun bence kredi kartına taksitte yapıyorlar şuan bir fotograf albümü yaptım kendime msj sayım dolar dolmaz ekleyeceğim
saol canım. bakalım fotoları görünce sizde beğenecekmisiniz.
evet bendede öle bi his olmuştu cnm bu arda o gördgn kişnin burnu daha şişte olablr ondan kaln geliydr sana knşsaydn keşke hastsyla
yuppiiiiiii çok sevindim.. korkuyordum napcam hadi kalın olursa diyordum.. bende şans yok zaten.görüşmeden çıktım hasta oldumhım ben geç gitmişim oraya saat 2 de ordaydım ben..ben de bir hasat gördüm burnu çok kalkıktı estetikli olduğu belliydi ama o kimsenin hasatsı değildi sanırım iilk kez geliyordu..dikiş izide çok belliydi..ameliyattan önce geliyor yanına resim çekiyor o zamn söylüyorsun istediklerini
ya kızlar ameliyat günü sanırım rengli dönemime rastlıycak.. bisorun olurmu bilen varmı..
kızlar ben bugün gittim muayne oldum 25 nisan a aldım ameliyat tarihimi insaalh bir sorun cıkmazsa o tarihte olacagım veli bey ile yavuz bey gelcek ameliyatıma.burda bilgi veren herkese cok tesekkür ederim.yavuz bey gerckten isinin ehli bir doktora benziyor bendeki et alerjikmis öyle söyledi ondan önce gittigim hastane böyle bişey dememisti ve ayrıca ban abosu bosuna tomogarfi cektirip 30 lira mı almısalrdı onun için.yavuz bey bir bakısta et ve kemik hakkında hemen yorum yapabildi tomografiye gerek olmadan hatta o sonucuma bile bakmaya gerek duymadı .benm de içime sindi acıkcası ben cok mükemmel kalkık kavisli bir burnum falan olmasını istemiyorum sadece dikkat cekmeyene sırdan bir burnum olsun istiyorum öncelikkli istegimiz de zaten dogal olması herkes gibi umarım ameliyat oclakalr ya da olmayı düşüneneler için az cok fikir edindirmisizdir benm ameliyatıma daha zaman var ama ben hiç korkmuyorum ameliyattan asıl cekindigim ameliyat sonrası gercekten nasıl bir sey ile karsıalsacagım annem de kötü olmasından korkuyo ama üveniyorum insllah sizler gib iben de memnun kalırım
cok sevndm adına cnm yawuz bey gercektn işinde cok basarılı ben cok seviyorum onu veli beyede güveneblrsn cnm eminm güzel bi burnuşun olcak söle düşn eskisinden cok daha iyi olcaktr bu sana daha cok güven cesaret verir ben öle düşndm ve grdm ben öle kusursuz olsun dyenlrdn deglim nefes sorunm düzlsn yüzme yakısn bi burnm olsn yetr bana ben veli beye söle olsn böle olsn demedm kendisi bana tam istedgm bi burun tarf etti ben tamam dedim ve oldm ateln alınmsını bekliyorum alınsın resmlerimi paylşcm eski halini falnda koycm bakrsnz cnm şimdiden gecmiş olsun
merhaba canım,
dün gittin mi veli beye?
ben dün saat 14.30 gibi oradaydım.
gözlerim seni aradı. sağıma soluma baktım ama benden başka ateli olan kimseyi göremedim. :)))
dün yavuz bey burnumun içini temizledi.
daha sonra 1 saate yakın veli beyin ameliyatdan çıkmasını bekledim.ilk başta veli bey burnumun sağına soluna felan baktı, sonrada birden ateli çıkardı. şok oldum resmen ya. hiç beklemiyordum 7. gün atelden kurtulacağımı. atel çıkınca eşimin gözlerinin içine baktım nasıl olmuş diye. oda bana bakım gülümsedi. veli bey gidip burnumu yıkamamı söyledi.
lavabonun üzerindeki aynaya korkudan bakamadım neyle karşılaşacağımı bilmediğim için.
ilk 10 dakika hiç aynaya bakmadım. sonra tüm cesaretimi toplayıp bakmaya karar verdim. yüzüm daha çok şiş olduğu için, ilk başta sonucun iyimi yoksa kötü mü olduğuna bir türlü karar veremedim. ancak dünden beri aynanın önünden hiç ayrılmıyorum. burnumu benimsemeye başladım. şiş olduğu halde beğendim.
pazara kadar foto eklicem.
o kdar yogun yani su an alsa m ay sonuna vercek dememkki bana dapeki nasıl oldu muaynen ne kdara oalcaksın tam oalrak ?
arkadaslar benim bi aarkadasım anlatmıstı tamponları cıkarken bayılmış sizin başınıza da geldi mi bu tarz olaylar? ben de bayılmaya oldukca musait bi insan olarak bunların gerginliğini yasıyorum su an:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?