Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bahadir imeri tanimiyorum kapali ameliyatmi yapiyormus?

merhaba evet bende veli beye oldum burnum eski halinden çok çok iyi.resimlerime bakarsan anlarsın ama istediğim gibi de değil doğal olmasına da doğal ama benim yukardaki yorumumn sebebi burda baya şikayet edenler oldu benim zamanımda böle olsaydı asal veli beye cesaret edemzdim onu demek istedim..şuanda burnum iyi ama üst tarfata eziklik var hafiften bazen bunu söyleyebliorlar ama eski halini düşünüp şükrediyorum ama tekar başa dönmek şansım olsaydı veli beye olmazdım

Son düzenleme:
bir de bazı arkadaşlar kabullenmek istemiyorlar napaılm biz sadece söyleriz o kadar beklentiyle alaklı olabilir ama tümsek varsa çöküklük varsa bunlar kusurdur beklenti başa daha küçük daha kalkık olması durumları kimse böyle demedi çoğu kişi tümsekten yakındı sizce estetik ameliyat olmuş burunda tümsek olurmu neden ameliyat olsun o zaman

dediğim gibi bana yaptıgı burnu hıc beyenmedım çünkü hesaplanmamış bir den cok hata var emınımkı ısteseydı hakını verebılırdı ama yapmadı, !! şu an aklımda tek bısey war oda çok para bırıktırıp en ıyı uzmanı blup tekrar yaptırmak ..

brawoo kardeşim çok güzel yorumladım aynen öyle cok soguk ve ılgısız daha dogrusu orda calısanların hepsı yapmacık ve ılgısızler ........

2 yılın sonundaki fotolarımı ekledim kızlar. üstelik hafta sonu ben yine de kontrole gittim...
kapıda da bir kız baktı adınız ne diyor bende aynısından yaptırayım.. Umarım sizin de önce sağlıklı sonra güzel ameliyat sonuçlarınız olur.

çok sevgiler,

canım bu resimler zaten vardı başka eklediğin resim nerde acaba bunlar çok zamandır var canım bence sen çok şanslıymışsın başın yanmadan ucuz atlatmışsın resimlerini fazla paylaşma bence insanlar aldanıp bu güzelliğe kanıpta Veli beyi tercih ederler diye üzülüyorum ben...

Cnm becerememisim simdi ceker eklerim yeniden. Ancak benim kardesim ve 2 arkadasim daha oldu cok memnunlar. Mipa da oyle.

Ben de Veli Aslan'a ameliyat oldum. 1. ameliyatım 2010 yılının Ağustos ayındaydı. Burnumun tepesinde tümsek oluştu. Veli Bey kıkırdak oturmamış dedi. 2011 Şubat Ayı'na kadar bekledik, masaj verdi geçermiş diye. Geçmedi. Revizyon istedim tabii. Şubat 2011 de kıkırdağı düzeltti. Bu arada burnumun sol tarafında bir kemik eğriliği oluşmuştu. Bunu da düzeltmesini istedim. Düzelttiğini söyledi. Bilmiyorum ilem yapıp yapmadığını... Eğrilik duruyor.
Burnum konuştuğumuzdan daha ufak ve kalkık oldu. Tepesindeki kıkırdak belli oluyor. Dolayısı ile yüzümde eğreti duruyor. Sol tarafımdaki kemik eğriliği sebebi ile kemerli görünüyor. Ayrıca burun sırtı da gayet kalın. Bana en son hala masaj diyordu. Başka bir cerrah bir arkadaşıma kemiğe bastırma masajının daha çok hastayı oyalamak için verildiğini söyledi. Makyaj yaptığım zaman ton oynamaları ile kapatabiliyorum. Onlarla uğraşacak sinirim ve sabrım da yok, bir daha ameliyat geçirmeye de cesaretim yok!
Veli Bey karakter olarak çok serin ve sakin duruyor, bu yönü ile güven veriyor. Ama daha fazla para verin başka bir yerde ameliyat olun derim.... Ben kendi seçimlerimin sonuçlarına katlanıyorum

slm bende mart 29 da veli beye burun ameliyatı oldum çok beğendim ve çevremdekilerde çok beğendi çok rahat iyileşme süresi oldu ben söylemediğim sürece kimse estetik olduğumu anlamıyor bence çok doğal bi burun yapıyor teşekkürler veli bey

ya bende veli beye yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum çünkü çok az kemerim var o kadar sen memnun musun önerir misin veli beyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…